- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
válasz
worxland #327 üzenetére
Total aterzem, ez egy kib*szott mokuskerek, tudod hanyszor volt olyan, hogy elertem a kituzott celt (15%) novekedest a tavalyhoz képest es amikor lattam hogy ev vege fele oktober-november kornyekere meg is volt, akkor kezdtem taktikazni hogy az elkovetkezendo 2-3 honapban szar se legyen mert akkor az a +25 vagy 30% lesz a mervado kovetkezo evre. Hiaba mondtam nekik elotte evekig, hogy a kituzott celhoz legyen a szamitas nem ahhoz hogy kvazi rekordot ertunk el. Adod a fel karod, aztan az egeszet lerantjak.
-
autotaxmo
őstag
válasz
worxland #327 üzenetére
Hat ez az, tudom, erre probaltam reflektalni, hogy vannak ilyen emberek, akik azt hiszik, hogy ha tavaly csinaltal 120%-ot akkor iden arra a plusz 20%-ra még rateszel ujabb 20-30-at minimum.
de kozben semmi olyan extrat nem tettel le az asztalra, hogy mindenki a konkurenciátol orjongve rohanjon at hozzad ezzel szerezve ujabb es ujabb ugyfeleket.
-
Fuxosbömis
tag
Flip és fold....ha jól emlékszem, mindkettőt a Samsung csinálta meg először.
trifold...plusz egy zsáner, díjazom az ötletet.
A nagy akut meg az infrát nem értem. Mi abban az innováció?
240 W töltés...ilyen is van..elismerem....de ott nem lennék az akku helyében.Mellesleg, nem vagyok apple fan. Inkább hater.
-
ilor14
tag
Mondjuk ebből a töltés egyedül, ami szerintem érdekes.
Az akkumulátor ideje így is a legjobbak közt van, szóval a 6000+ mah aksi se fontos, infra sem olyan nagy dolog, elenyésző lehet akit érdekel, a hajlítható telefonok meg még mindig kb alfa verziók, rengeteg a probléma velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest