- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Zozzer888 #3599 üzenetére
Csak ahogy írtam is nem mindegy, hogy mennyire. Volt olyan kijelzőm, amin csak enyhébben volt melegebb bekapcsolva, de olyan is volt ami nekem már zavaróan "sárgította" a színeket. Feltételezem az eltérő panelek és kalibrációk okozzák ezt. Plusz ugye az sem mindegy, hogy a körülötted levő fények hidegek vagy melegek mert a TrueTone ehhez igazítja a színhőmérséklet.
Egyébként ha már az Apple nem képes pár %-on belül tartani a kijelzői színhőmérsékleti eltéréseit, tehetne be egy Androidhoz hasonló opciót, hogy a felhasználó állítsa be a neki megfelelőt. -
Eagl3
veterán
Ma érdekes hibám volt. A kijelző képfrissítése olyan volt érzésre mintha 120 és 60Hz között ugrálna 1-2 másodpercenként. Mindenhol csinálta, feloldásnál, animációk ál alkalmazásokban… szerencsére egy újraindítás megoldotta, de fogalmam sincs mi okozhatta. (16 Pro)
-
Eagl3
veterán
válasz
Banderasz74 #2697 üzenetére
Nem kell bezárni az alkalmazásokat, nem merítik az akksit.
-
Eagl3
veterán
16 PRO-ra mikor vettem rakattam egy üvegfóliát egy tokos boltban, egy gondom van csak vele, hogy a kijelző és az üvegfólia találkozásánál nagyon gyűjti a szöszt, teljesen le se lehet törölni onnan.
Van olyan üveg fólia ami amivel ez kiküszöbölhető?Más: nektek mi vált be a telefon fertőtlenítésére, tisztítására?
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Lecseréltem az XS Max-om egy 16 PRO-ra.
Jól érzékelem, hogy a kijelző színei alapból egy pocit melegebb tónusúak a 16 PRO-nak?
True Tone természetesen kikapcsolva…
Egymás mellé téve a két telefont az XS Max jól láthatóan hidegebb színeket jelenít meg. Vagy esetleg a fólia amit rátetettem a telefonra befolyásolhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest