- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Zsolt,72 #3303 üzenetére
Az új telefonként beállítás nem először jön fel, mint az ügyfélszolgálati Szent Grál.
Mivel nem 2005-öt írunk, jó lenne a teljesség kedvéért hozzátenni, hogy mekkora szopócunamit indíthat ez el!
Ha csinál valaki backup-ot akkor van esélye utána a csak telefonra mentett adatokat vissza térni. Vagy nem és előtte kellett volna kimenteni a dolgokat ha erre egyáltalán van lehetőség.
A biometrikus azonosítás is a készülékhez kötött, így ezt is újra kell állítani. 2 perc alatt kész, csak sokminden amit ez védett is eltűnt.
Ha előtte gondoltál rá, minden 2MF-t átmentettél egy másik készülékre, majd visszarakod a visszaállítottra, akkor csak 1 órát szívtál, de legalább nem kell napokat várni a bank levelére, hogy megint meg tudd nézni az egyenleged.
A munkáltató is biztos örül ha azzal megy el a reggelen, hogy visszaállítod az összes cuccot, amihez kell a vpn vagy a rendszergazda.
Csak azért mert ez a telefon csak működik. -
Foglalt név
addikt
válasz
s.Oliv3r #3298 üzenetére
Azzal nyugtatod a lelked, amivel szeretnéd. Leírtam 3x legalább, hogy azért raktam fel a bétát, mert a sima 18.3 szar volt.
Többen írták hogy nem jó a kamera, és vagy az akksi, linkeltem a reddit-et. Két hsz-el arrébb másik két ember írja, hogy gáz lett az iOS 18. Mindenki az én sokad accom, ha ettől te nyugton alszol. Neked ilyen van tehát tökéletesnek kell lennie.
Majd mindjárt jön a sas, aki folyton bétázik és mégis tökéletes neki minden, akkor lesz az igazi logikai triplaszaltó. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #3260 üzenetére
Ma sikerült megfigyelni. Ha gyorsan fizetnék, akkor a kis zöld arc pulzál a kártyaolvasó szélén keservesen.
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
Szerintem nem ott lesz a baj. Fogd a telefont, dupla katt jobb oldalt, most jön a trükk! Fogd rendesen a telefont, mintha használnád, bambulj az előlapi kamera szigetre, míg nem vigyorog a kis zöld ember. Most rakd a terminál közelébe. Lassú a faceid és amíg nem old fel, meghiúsul a fizetés. Heti 3x szívok vele legalább. (Vagy ilyen rohadt gyors vagyok az átlag emberhez képest
)
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
18.1-el tökéletesen működött a kamera. A 18.3 volt amivel elkezdett időnként meghülyülni. Jellemzően "alvó" állapotból hosszú másodpercek után tért magához, addig a., fekete képet mutatott b., életlen képet mutatott. Néha ez lencse vagy mód(videó pl.) váltásnál történt. Eközben volt hogy nem tudtál képet csinálni, fekete képet mentett, az egész telefon nem reagált. Ez utóbbi kamera függetlenül is előfordult. Mintha lemerült volna a telefon zárt képernyőn 5mp-ig semmit nem reagált.
Mindkét hibát többen jelezték itt és redditen is.
Emiatt próbáltam ki pár bétát. Most sima 18.5 van a telefonon. A záró képernyős tétlenséget szerintem javítottak (már a 18.4-nél). A kamera felhasználói felülete most már nem fagy. Cserébe a lencseváltás nem történik meg HW szinten, illetve a kamera indulásnál a kép tök fehér és 1-2 sec alatt áll be a fénymérés, addig beégett képet tudsz készíteni.
18.1 alatt ment amivel eladták nekem a telefont. Két kattintás a dedikált gombbal és volt egy képem a gyors kiolvasású főszenzorról. -
Foglalt név
addikt
Nekem ma éjfél és reggel 6 között 13%-ot merült, wifi-n, anélkül hogy hozzá nyúltam volna.
Felemelést is kinyomtam már, de így is jó, ha reggeltől kibírja estig, általában nem. (Az SE is hasonló volt, azt lepucoltam és most elmegy 4 napot ha nem nyomkodom, szóval lehet valamelyik program szar, de én álljak neki kimazsolázni tényleg egy 1000$-os telefonon?!) -
Foglalt név
addikt
Nem tudom mi lehetett, első nap volt egy tök egyszerű időpontom és valami alap dolgot nem sikerült kiszednem belőle(talán napot sem tudtam váltani), úgyhogy felhúztam magam és töröltem.
Most letöltöttem újra és működik. Lehet a fiók nem volt még kész rendesen (céges, mint említettem).
A my maps térképet rárakja, mint réteget, viszont onnan kezdve az eredeti funkciók eltűnnek. Pl. nem látod mikor van nyitva egy hely, csak azt hogy a saját térképen rajta van. Szerkeszteni sem tudod, csak nézni. -
Foglalt név
addikt
válasz
mihail38 #3040 üzenetére
Nekem is sikerült új rekordot elérni. 60% maradt este 9-re miután 2-kor újratöltöttem 100%, mert már 30-on volt.. Mindezt 5:38 képernyőidővel.
Viszont a 18.5 béta reménye ad okot. A halott telefon bug nem jelentkezett (mikor hiába nyomsz bármit fekete képernyő, reakció nélkül).
A kameránál is jó úton járnak. Ahol eddig várni kellett legalább van egy fehér animáció, amitől érzésre jobb. A lencseváltás vicces, ott a kiválasztó menü működik, de nem történik meg. Tehát a főkamerát látod, de 5x-t mutat a menü. Úgyhogy ott van 3 extra kattintás, de addigra legalább már működik is. -
Foglalt név
addikt
válasz
s.Oliv3r #2900 üzenetére
Carplay-nél csinálja fixen, hogy mindig az az alapértelmezett eszköz. Sokan hisztiztek ezen is, pl. akinek hallásjavító eszköz van a fülében és BT-on csatlakozik, de a telefon akkor is jobban tudja és mindent az autóra dob, pl. minden hívást egyesével kell átnyomni a BT eszközre.
-
Foglalt név
addikt
Ez azért elég gyász..
A maps akkor ment, mikor töltőn volt. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2688 üzenetére
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2646 üzenetére
Lehet csak szerencsétlen véletlen volt, hogy frissítés utáni nap történt, kibírta a napot legalább (igaz kevesebbet is használtam).
-
Foglalt név
addikt
Van új béta és lehet, hogy végre használható lesz a kamera gomb!
Végre nem kell vele szkanderozni, hanem lehet kényelmesen egy ujjal húzni. Ráadásul sötét képernyőről is egy kattintással indul -
Foglalt név
addikt
válasz
Törpilla1987 #2176 üzenetére
Menj be egy üzletbe, ahol van egy pro és egy sima (az utóbbit kiválhatod, akár a sajátoddal is, nem kell 16-osnak lennie). Próbálj a Pro-val egy olyan app-ot, amiben görgetni kell (böngésző, insta, stb.). Ha rögtön hanyatt esel a hatástól eldőlt. Ha nem folytasd 5 percig és válts vissza a másik készülékre. Ha soha többet nem akarod használni, megint világos a helyzet, különben meg nem látod a 60-120Hz különbséget és ezen spórolhatsz.
Ha voltál már úgy, hogy valami túl közel volt és nem tudta lefényképezni, örülni fogsz a makrójának. Ha akartál, repülőt/holdat/madarat fényképezni és egy pötty volt a kép közepén az optika zoom segít. A főkamera gyors, volt már, hogy mondjuk ugráló gyereket akartál fotózni és sosem az elugrást hanem mindig a landolást kaptad csak el, vidd a prot.
Ha zavar, hogy lassított felvételnél szar a videó képe, vidd a prot.
Ha videózol, nem lesz elég a 128-as külső tároló nélkül, az akkor jó ha nagyon akarsz spórolni és vagy nem használod a kamerát vagy folyton mented a produktumot. (A frissítés ebben kishal, nem Windows) -
Foglalt név
addikt
válasz
Instabil #2159 üzenetére
Ha gondolod, holnap rakok fel képernyőmentést, csak a délutániakról. A pH nem szereti a heifet, ezért hagytam ki az előző hsz-ból.
Örülök, hogy neked megy. Én is azt szoktam meg az előző két telóval(13p, se), kivéve a billentyűzet. Az simán szégyen.
Az új beta nálam még nincs, de majd megpróbálom.
Nekem csak a sima store van, a WhatsApp a leggázabb app rajta. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2054 üzenetére
Túrót, a béta is ugyanazt csinálja, csak ritkábban.. Volt olyan is, hogy az 5x lencsén indult, aztán hopp észbe kapott és visszaváltott az 1x-re.
Jellemzően akkor történik ha kameragombbal indítom a telefont(1 kattintás).
De legalább a SwiftKey is fagy ugyanúgy. -
Foglalt név
addikt
Húzd le az alsó 1cm-n a kijelzőt és lesüllyed félig.
De a billentyűzet helyzet olyan amilyen, a gyárit nem lehet húzni továbbra sem csak nyomkodni. A SwiftKey végre évek után kap frissítést, de ugyanúgy fagy. Gagyi.
Túl sokan írják, hogy 13 pro-ról váltva, kiforratlan az új és a régi tűnik gyorsabbnak. Gondolom beletört a bicskájuk az MI őrületbe, nem is lett kész indulásra, cserébe nem maradt erőforrás a rendszerre sem.
Nekem most a legújabb, hogy nem ébred a képernyő ha le van zárva. Nyomom a gombokat és sötét.
Ezt a hsz-t meg újra kellett írnom, mert átléptem egy másik alkalmazásba és újratöltötte az oldalt. Ennyire szar még a régi SE se volt.
A kamera tényleg jó, ha működik, de az ezen a szinten kevés, ha valami 10-ből 8-szor működik. -
Foglalt név
addikt
válasz
mihail38 #2076 üzenetére
Az elmúlt 10 évben eljutottunk odáig, hogy nem az a kérdés mi jobb, hanem hogy mi az ami úgy szar, hogy együtt tudsz vele élni.
Árfüggetlen a dolog, néha van olcsón is még olyan dolog, amit végiggondoltak és még csináltak rendesen. Az a kivétel, ami erősíti a szabályt. Lásd még: [link] -
Foglalt név
addikt
válasz
PlayMax #2050 üzenetére
Ahogy írtuk páran, ha visszaolvasol 1-2 oldalt van baj a kameraszoftverrel.
Nekem most a bétával egész jól működik. Néha van hogy döcög lencse vagy mód váltásnál, de a több másodperces várakozás megszűnt. Cserébe egyszer fénykép készítés helyett bezárta magát a kamera alkalmazás. -
Foglalt név
addikt
Na, nekem is megjött a tok. Ha az eredetiség záloga, hogy mágnesként szedi össze a szöszt, szőrt, bármit, akkor ez az.
Az árképzésben lehet segít, hogy egy brazil szállítmányt osztanak szét.
A lyuk helyett a meglévő, működő kamera gomb előny.
A csúszóssága határeset, a másik tököm után folyton azt érzem, hogy ki fog esni a kezemből, de eddig még nem történt meg. Ilyen jó olajos műanyag tapintású. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1883 üzenetére
Csináltam 100GB helyet, ha az lett volna a baja. De ma is ugyanaz. Kamera kinyit, videóról, állóképre vált. A kép sötétebb lett és lefagyott, kellett neki kb. 4-5 másodperc, mire teljesen fókuszt veszve magához tért és elkezdett valamit csinálni.
-
Foglalt név
addikt
válasz
kchris78 #1881 üzenetére
De tele vannak. Egyedül whatsapp-ot használok a kérdéses programok közül.
-
Foglalt név
addikt
Olyan érzésem van, hogy egyre rosszabb. A gyári ios verzióval, egész pörgős volt a rendszer, most 18.3.1 és mikor felkeltem a képernyőt egy fél perc mire magához tér. Kamera nem csinál képet, nem vált lencsét, makróban marad. De más appban sem reagál másodpercekig a kijelző.
0 játék van a telefonon (game módra panaszkodtak páran).
Botrány. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1592 üzenetére
Na, ami továbbra is vérlázító, az a képek másolása. Egy Samsunghoz képest a középkorban ragadt az alma. A 3.0 sebessége rendben is lehetne, de 2 könyvtárat egyszerre másolni, az még mindig ördögtől való. Eszméletlen szopakodás az egész.
-
Foglalt név
addikt
Pár nap után hagyok itt egy kis élménybeszámolót a 13 Pro-ról váltva, hátha valakinek hasznos lesz.
Az iOS verzió azonos, az átköltözés egyszerű, de kezd Windows-os lenni (a régi telefon, ami pontosan tudja az adatmennyiségtől kezdve a wifi sebességet 10-15 percet ígért a másolásra, majd 20 perc múlva már csak 45 volt vissza).
Gyakorlatilag a 3 generációs ugrás azt eredményezi, hogy a elégedett felhasználó, kap egy HW frissítést a telefonjára. Minden ugyanúgy működik, csak az esetek többségében jobban.
A képernyő méretváltozása, szerintem jelentéktelen, akkor tűnik fel tényleg, ha egymás mellé teszed őket. Mivel tokkal használom, a ház lekerekítése nekem nem érzékelhető.
A minimum fényerő az egyik oka volt a váltásnak és valóban hasznos, fehér tartalomnál, pár nap után, akár lehetne még egy leheletnyivel sötétebb, de alapvetően elégedett vagyok.
A maximummal, eddig is rendben voltam és az időjárás sem olyan, hogy most ez tesztelhető lenne.
A sebességkülönbség kijön pár helyen, a face id gyorsabb, a kamera végre akkor kezd el felvenni, mikor megnyomom a gombot, ha videót küldenénk hamarabb átkódolja (bár itt nagyobb különbségre számítottam).
Az usb-c marha jó dolog, úton-útfélen van hozzá töltő és egy fülesnél a jack hiányát is pótolhatja. A sebességét még ki kell próbálnom (nagy mumus volt a lightningnál, hogy előbb szakadt le a gépről, minthogy áttolta volna a képeimet).
A kamera és az akciógomb nekem nagyon hasznosnak tűnik, végre nem kell odanézni dolgokhoz a képernyőre. Félálomban rámarok az akciógombra és megy DnD. Miközben húzom ki a zsebemből, megy dupla katt és a 3.-al kész a kép a kameragombnak hála. Bal kézzel fogva a telefont, tök jó helyen van (a nem gyári tokok lyukas megoldása nekem kicsit otromba). Ami rögtön megfogott a lehetőségek közül, az a lencseváltás, mert a szelfikamerát is lehet vele egy húzással választani. Itt mondjuk menő lenne, ha fél gombnyomásra a főkamera kivágásai működnének, mint a képernyőről.
Ami nekem inkább nem tetszik az a képernyőkivágás körüli bohóckodás. Eddig a zseblámpára hosszan nyomva tudtam állítani az intenzitást, most el kell engedni a képernyőt és újrafogni egy gagyi animáció miatt. Ha valami "fut" a mezőben nekem fura, hogy ha rátapcsikolok, akkor teljes képernyőre rakja és nyomva kell tartni, hogy kicsiben nyíljon meg, fordítva logikusabb lenne.
Az akksinak még adok pár napot, hogy beálljon, de eddig nem igazán érzem a fejlődést, pedig a 13 Pro már 86%-on áll.
A 3x-os kamera elvesztését, egész szépen lefedi elsőre a 2x-es szenzorzoom. Az 5x-ös este lámpafénynél azért elég harmatos teljesítményt nyújt. -
Foglalt név
addikt
Én vettem 10 éve kb. egy töltőt, meg tavaly előtt. A régin volt 6 usb-a, az újon 4 C + A + a teteje induktív. Az új 2 porton is tud 100W-ot, így a laptopot is tudja tölteni és nem kell mindennek 100 madzag, egy töltőállomás be van dugva és csókolom. Kamera, óra, telefon, kutyaf*sza erről tölt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest