Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonMedve
üzenetére
Nálam az egész iPad-ekkel indult (egy sima 8-as és egy Air 4), ott kezdtem ismerkedni a rendszerrel és nem értettem mindent, de az alapokat persze igen, de amúgy leginkább csak játszottam rajtuk, arra vettem őket leginkább.
Aztán jött a 15pm, nagyon megszerettem, vele párhuzamosan az iPad-et is egyre jobban értettem, (rájöttem, hogy minden ugyanaz, csak nagy méretben 😁) és felmerült közben egy olyan igény is, ahogy időközben az egész életemet belaktam a mobilba, hogy amikor otthon vagyok, mindent ugyanúgy folytathassak, hasonló minőségben, csak nagy méretben, így nemrégiben a harmadik iPad gépezet már egy Pro modell lett (a FaceID és a 120Hz miatt).
Anyagilag annyiban vagyok védve, hogy MacBook gépeket nem tudnék kihasználni, eleve az itthoni laptop elé is havonta egyszer ülök le (mondjuk mióta iPhone van még ritkábban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Temu
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 PRO 128 GB - Péntekig 84.500 Ft
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest