Új hozzászólás Aktív témák
-
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis tapasztalatért/tanácsért fordulok hozzátok.
Mindig is Android felhasználó voltam - habár évekig volt iPad Pro-m, amit mint hardver nagyon szerettem, a mai napig best ever, viszont a szoftver nekem olyan "na jó elmegy" volt, kicsit (de inkább nagyon) logikátlannak éreztem a rendszer felépítését.
Jelenleg egy Samsung S22+ -t használok, de érzem a motivációt a váltásra, néha kicsit beröccen, a fotói sem a legjobbak már mai szemmel.
Az S24 szériát túlárazottnak érzem, főleg a 8-12 hónapos időtávon mért értéktartásához képest.
Szóval jobb alternatívát nem találok, mint egy iPhone 15 Pro Max.Amik az aggályaim és ha esetleg erre tudnátok egy-két megnyugtató visszajelzést adni, azt megköszönöm:
- nekem nagyon fontos a folyamatos 120 Hz kijelzés, nem szeretem, ha dinamikusan váltogatja, nekem feltűnik, hogy "röcög". Beállítható-e fix 120 Hz-re az iPhone?
- nem használok a Google Drive-on kívül semmilyen cloud megoldást, nem szeretem, ha a Galériában a képek egyik fele cloud-on van, a másik fele meg a telefonon, az egységességet preferálom. Beállítható-e, hogy minden fotó és videó fizikailag a telefonon legyen? (Ismerőseimnél látom, ahogy tekerik a galériát, várni kell, hogy a képek letöltődjenek és a rendes felbontást behozza)
- van-e olyan funckiója, mint a Samsung-nál a Knox, hogy minden jelszavat, belépési azonosítót eltárol, így egy biometrikus azonosítás után kitölt helyettem?
- az akku meddig bírja teljes feltöltés esetén a gyakorlatban? Pl. ha 2-3 órát pörgetem a netes fórumokat/Insta/Face/Reddit-et normális fényerőn, akkor 100%-ról mire számíthatok? (játszani sosem szoktam a telefonon)Kb. ezek a főbb kérdéseim/aggályaim. Egyébként nem használom ki az Android által nyújtott állítólagos szabadabb lehetőségeket, ebben nem gond az iOS, max megszokni a használatát, mert az iPad-ből kiindulva nekem az nagyon összetákoltnak tűnt.
Köszönettel,
Coleen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest