Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsi28
aktív tag
sziasztok! Publikus bétát használtam, de ma megjelenik a hivatalos 18, elég csak kikapcsolni a béta frissítése, hogy visszaálljon, és letöltése a sima verziót?
köszi -
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
van egy 15 pro maxom, július elején garanciába kijelzőt cseréltek, és most hogy nyaralunk készítettem pár képet vízban, hát nem kellett volna…
reggel a kezembe vettem azt írta nincs sim kártya, kiszedtem megtörölgettem visszatettem működik, de az összes kamera be van párásodva de nagyon. Apple vízkárra nem vállal garanciát, valami ötlet mit csináljak vele? -
kircsi28
aktív tag
Találtam egy ilyet, tehát fekve nem lehet kilépni belőle, ez szerintem gáz...
Egyébként, ha ki szeretne lépni a készenléti módból, egyszerűen húzza ki a töltőt, vagy állítsa függőleges helyzetbe az iPhone-t, és automatikusan visszatér a normál képernyőre.
-
kircsi28
aktív tag
Szisztok!
Fektetve töltés közben ugye van a készenléti kijelző (talán ez a neve amikor mutatja az időt), töltés megszakítás nélkül, hogy kell feloldani?
Biztosan én vagyok a béna, de nem jöttem rá, csak ha leveszem a töltőről elindítom pl. autóban a navigávciőt és visszateszem, a helyére.
Ilyen fekvő vezeték nélküli tültőt használok az autóban szellőzőrácsra rögzítve.
Köszi -
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakozatott már valaki a telefonhoz ssd?
Tervben van venni egy ilyet
De ami jó lenne még az egy U alakú usb-c adapter.
Normális boltban nem találok sehol, ötletet ebből a videóból merítettem.
Van ilyesmivel valakinek tapasztalata, működik rendesen?
Köszi -
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen külső ssd-t ajánlanátok a telefonhoz, amire videót tudnék rögzíteni?
Van valami előírás aminek meg kell felelnie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest