- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
Teljesen jó ha persze valós de szerintem nem az, de én sose néztem hogy töltöm hány %ig volt hogy csak ra dugtam iroda 15 perc és leszedtem vagy kocsiba és a i13pro max 2év alatt volt 85% de nem igen vettem észre nagy teljesítmény vissza esést.
Este teljesen mindegy hány % töltőre teszem alváskor és reggel 100% veszem le nincs semmi 80% határ stb.A 15 pro max meg reggel 6h-kor veszem le és sok messenger telefon hívás de tudom ez használat függő, de nekem este 19h még 40% van benne. Ennél jobb nem kell.
Egyedül amit észre vettem a videó és fotó készítés jobban szívja akkor akár félnap alatt is le tudom meríteni de ez így volt kb minden iPhone-nal. -
Bondix
aktív tag
válasz
waszabi07 #3713 üzenetére
Hát nekem se volt sose ez a méret telefonba de így van megszokás kérdése
Kb amikor bontottam ki akkor volt látványos de aztán kézbe fogva semmi fura nem volt azzal h nagyobb. S nekem sincs nagy tepsi kezem sőt...
Az üzemidőt meg többen mondják, hogy sokkal jobb a pro max-ba tehát az előny azért. -
Bondix
aktív tag
válasz
icecave #3490 üzenetére
Big_Boss
Így van én húzom fel 100% de kb semmit nem lehet látni.
Azt észre is vettem h vissza veszi a fényerőt hiába van maxon a védelem miatt gondoltam én is de...
Nyaralni voltam vízbe szerettem volna képet csinálni de kb mintha vakon lövöldöztem volna azt a parton árnyékba néztem meg h jók e képek 🫣 -
Bondix
aktív tag
Hát hiába növelték meg a fényerőt xy %-al napon ugyan úgy nem lehet látni semmit kb. Vicc, hogy ezt nem tudják megoldani.🤬
A True Tone is próbáltam de az se segít rajta 🤬 -
Bondix
aktív tag
-
Bondix
aktív tag
válasz
Adee_91 #1767 üzenetére
Nekem 15ProMax van
Egyáltalán nem melegszik azaz ritkán játszok a Resident Evil-t próbáltam annál éreztem.
Az Asphalt-nal ami nagy játéknak mondható még ott nem.
De játék nélkül fotózás stb nem érzem.
11pro max-ról váltottam azzal hasonlítva az aksi időt sokkal jobb most a 15PMA kamera bug az nálam is jelentkezik amit fentebb írtak, hogy nem jön be a kamera képe de kilővőm és utána jó ez valószínű javítva lesz.
-
Bondix
aktív tag
.
-
Bondix
aktív tag
Gyári átlátszó szilikon tok is sárgul gyorsan?
Mert akkor lehet a fekete szilikon lenne.
De az átlátszó azért szebb, persze igazából tok nélkül lenne igazi de tuti akkor esne ki a kezemből vagy karcolodik meg presszóban pulton asztalon stb. -
Bondix
aktív tag
Már írtam az iPhone topikba de lehet így egyszerűbb a kérdés mert...
Szóval :
iPhone 5s-tol minden évbe megvolt az új de most kisebb kihagyás után tervezek váltani 11ProMax-rol eddig nem nagyon láttam értelmét most a 15 már azért megérett rá
Akinek van személyesen tapasztalata a 15pro és pro max között mi a különbség?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged