- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
válasz
surgery #3244 üzenetére
Mióta iPhone felhasználó vagyok végig Max szériás telefonjaim voltak és bármennyire is “gyűlöltem” hogy mekkora telefon mégis pont azért szerettem. Jött egy hirtelen felindulás, mert valami brutális akcióban lehetett kihozni a 14 Prot és úgy voltam vele, hogy akkor most próbáljuk meg ezt, az előző úgy is viszonylag már “elavult” volt.
Jó kis telefon ez meg minden csak ezek szerint az én felhasználásomra ez a méret nem megfelelő.
Mondhatnám azt is, hogy az akku idő sem túl baráti ahhoz képest, de magához képest meg tök jól bírja. -
Tibee86
nagyúr
válasz
surgery #2766 üzenetére
Nagyon egyszerű, gyári akkumulátort csak hivatalos szervizek kapnak, vagy már tudsz te is magadnak rendelni közvetlenül az Apple-től, és itt kifújt a dolog.
Úgyhogy a képekig el se kellett jutnom, elég volt a link mögött álló webshopot megnéznem.
Tehetséggel születni kell, megtanulni nem fogod. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
surgery #1081 üzenetére
Ha hivatalos viszonteladótól veszed, akkor az egy év Apple (gyártói) jótálláson túl kötelezően jár hozzá a sávos jótállás (értéktől függően), ezt jogszabály írja elő és a hazai viszonteladók meg is adják ezt.
Kicsit jó lenne pontosabb információkat adnod, több részlettel. Esetleg konkrét üzlet, konkrét modelljére vonatkozik a kérdés?
Könnyebb úgy válaszolni, ha minél jobban informálsz a termékről és boltról. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
surgery #1079 üzenetére
Ha a kiszemelt telefonra nem vonatkozik a magyarországi sávos jótállás (pl külföldi eredetű), akkor az Apple egy éves gyártói jótállását követően már semmi sincs hozzá a továbbiakban, így szavatosság sincs, hiszen azt a hazai jogszabály biztosítaná a részedre. Ami viszont nem vonatkozik rá, tehát ennyi, semmi más nincs tovább.
-
nozs23
addikt
Jó lenne látni erről valami épkézláb adatot, de a tablet market nagyjából felét viszi az Apple? A másik fele marad az egész android piacra. És ez csak a marketshare. Profit sokkal durvábban nézhet ki, mert androidos tabletből rengeteg filléres hulladék kerül értékesítésre. Pénzt a S szériás tabletekkel keresne a Samsung. Amik szerintem egész jók, viszont bolton kívül, esküszöm, még az életben nem láttam egyet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged