- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
Sziasztok Google jelszavakat hogyan tudom át vinni a Safari böngèszőbe?
-
surgery
senior tag
Fel tettem egy Spigen üveg fóliát a fekete keretest sajnos a szélein levegő marad akármit is csinálok vele. Rendeletem Spigen Glas.tR EZ Fit HD remélem ezzel nem fogok így járni mert a fekte keretesből mind a kettőt elhasználtam
estleg tudtok valami jó üvegfóliát ajánlani? Spigen ultra Hybrid tokkal használnám.
-
surgery
senior tag
Üdv aki ilyen üveget használ Spigen tokkal mennyi rés van a tok és a fólia között? A fekete keretest használtam már az jó de ennél gondolom nagyobb a rés?
[link] -
surgery
senior tag
Én minden telefonra Spigen ultra Hybrid tokot használok évek óta és nagyon meg vagyok elégedve vele. És a fóliákkal is szerintem minőségileg is rendben vannak sosem csalódtam egyszer sem.
-
surgery
senior tag
Emag ha ő forgalmazza hivatalos viszonteladónak számít? Elvileg a számlával 3 évig vihetem közvetlen az Apple szervizbe?
-
surgery
senior tag
Ahogy nézem a 15 pro max árakat nem is nagyon érdemes venni hivatalos helyről. Annyit estek az árak hogy jobban jár az ember ha nem hivatalos forrásból vesz. Egy év garancia úgyis van plusz egy AppleCare+ gyakorlatilag árába ugyanott van mint ha hivatalos forrásból lenne.
-
surgery
senior tag
válasz
Stauffenberg #1237 üzenetére
Ezek a Spigen tokok nagyon jók és minőségileg is rendben vannak én is mindig ultra hybrid crystal tokot használok. Amellett hogy véd is annyira nem lesz nagyobb a telefon.
-
surgery
senior tag
Sziasztok most viszonylag jó árban hozzá tudok jutni egy 256 os 15PM hez. Az a gond hogy csak alap egy év garancia van. Mennyire rizikós így be vállalni? Pontosan nem tudom hogy ha három év garanciával veszem a második évtől ha jól tudom már csak szavatosság van és az mire terjed ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest