- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
-
csakany2001
senior tag
Mindig van biztonsági rés, nem véletlenül költenek erre korlátlan pénzt a cégek. Köztük az Apple, Google és társai is. Nem is olyan régen az OTP-nél volt probléma, szóval jó is, hogy nem veszik félvállról a dolgot.
Én már csak olyan telefont lennék hajlandó venni, ami havonta kap foltozást. Ezzel kb. le is van szűkítve 3 gyártóra az EU-s piac.(A52S kb. ugyan olyan biztonsági szinttel van felvértezve, mint a 15 Pro-m, pedig már az sem mai darab) -
gretzky77
veterán
Tudom elég különbözőek vagyunk, de én is tizen sok év Android után váltottam iOS-re, nem volt egyszerű megszokni, nem kevés időt kell neki hagyni. Tény, hogy még mindig vannak dolgok amik hiányoznak vagy kényelmesebbek androidon, de én már egész jól összebarátkoztam vele. Ugyanakkor van jópár dolog amire úgy gondolok vissza, hogy oké jó volt az elején még hiányzott is, de igazából az iOS kicsit leszoktatott némely "felesleges" dologról ami Android alatt ment. Sztem mindkét rendszer teljesen vállalható, használható megszokás kérdése!
-
Zsolt,72
senior tag
Sok helyen működik a megjelenítő bal széléről jobbra indított suhintás, mint “vissza” gesztus.
Ahol mégsem, ott bátran alkalmazd az egykezes módot: kijelző alsó része közepén suhints röviden lefelé és ekkor lecsúszik a kép a kijelző alsó részére, így a “vissza” nyilacska <— kényelmesen elérhetővé válik.
-
joey04
titán
Hát ilyen előjelekkel (korábbi szifon tapasztalatod) bátor dolog volt így beleugrani, ilyen konstrukcióban. Legalább online vetted volna, mert akkor 14 napon belül elálhattál volna, még hűség esetén is. btw kérdezz rá a voda topikban, nem tudom elhinni, hogy ekkora faszok, hogy nem lehet egyben kifizetni.
-
-
csakany2001
senior tag
IOS-re engem a méret hozott át, először az SE2020-ra, majd az onnan való váltás erre.
Ha a Pixel befut akkor elgondolkozok androidon, de egyelőre ők a Tensorral sincsenek a helyzet a magaslatán, illetve ebben a méretben nincs komoly kihívója a Pro szériának.
Meg igazából letettem teljesen a kalózkodásról, meg a kábeles fájlmásolgatásról szóval gyakorlatilag már mindegy, hogy IOS vagy Android, ugyan úgy használnám szinte teljesen a két rendszert. Az Android személyre szabhatóbb, de ott a frissítések terén mindig várt valami meglepetés, itt meg szinte teljesen ugyan azt a rendszert használom, mióta az SE2020-t kivettem a dobozból és nekem eddig ezért nagyon megérte a váltást. Egy szó, a kiszámíthatóság szól az Apple mellett.Android vs IOS kérdésben, mindig az döntő ki hogyan használja a telefont. Ma már úgy más érv nincs egyik-másik mellett, már a Samsung is nyújt 7 évet, a Pixel is hozza azt a tiszta rendszer élményt stb.
-
Zsolt,72
senior tag
Ilyesmi elő szokott fordulni és nem is nagyon szükséges “regényt írni” róla, egyszerűen nem jött be és a legokosabb, amit tehetsz, ha valóban visszatérsz az Androidhoz.
Magam is onnan migráltam ide, még 5 évvel ezelőtt, nekem annyira bejött az iOS/iPhone páros, hogy nem is tervezem a visszalépést oda (amíg az Apple esetleg ki nem lép az európai piacról).________
Nagy vonalakban el tudjuk képzelni, mik azok az okok, ami miatt valaki így dönt, hogy megválik az iPhone-tól, mert nagyon nagy részben ugyanazok a közismert okok szoktak tipikusan szóba kerülni. -
törölt tag
20 perc? Várj még szerintem. Amúgy igen, alaphelyzetbe állításkor a "Hello" képernyő után kínálja fel a visszaállítást.
Az iPhone, az iPad és az iPod touch visszaállítása biztonsági mentésből
-
xhege
veterán
Nálam az AW S7 mindennap töltögetős volt. Tény, hogy van olyan nap, amikor reggel is van 1,5 óra edzés meg este is.
Az Ultra is szerintem 2 naponta töltős lenne, de fájó szívvel én elengedtem az AW-t. Az én felhasználó szokásaimnak a Garmin jobban megfelel. Az edzés elemzések sokkal részletesebbek és áttekinthetőbbek. Azonban mindig nézegetem az Ultrákat vágyakozva, mert, mint okosóra nincs jobb a piacon (nyilván iPhone mellé). Ha elérik azt, hogy 4-5 napot elmenjen nálam is, akkor váltok. Jelenleg a Forerunner 965 tíz napot tud, és 20% körül teszem töltőre. -
AW nem naponta töltögetős. Nekem úgy, hogy napi egy edzés követéssel, napi 17 óra AOD, meg minden, minden másnap töltöm úgy, hogy még van benne 30%. Aki nem edz, stb. még tovább elvan. NYilván ez messze még az általad említettől, de nekem bőven élhető. Arról nem. is beszélve, hogy nincs mégegy óra, ami csak megközelíti együttműködésben az iPhone-al.
-
mrThomi
addikt
Így, hogy az előző tulaj feldúrta rá, lényegében már mindegy volt, kipróbáltam akarva akaratlanul is
Pixeleken is bétáztam amikor már értelmes szintre eljutott, annyira nem zavar, de majd lehet vissza megyek stabilra, csak átnyálazom mégegyszer hogy is van ennek a menete
-
-
joey04
titán
Papíron lehet, de ezek berögzült mozdulatok. Ahogy veszem elő és tartom magam elé már nyomom a gombot, face id veszi egyből és fizetek. Most droidon macerásabb. Teljesen jól működik ott is, megy azonnal, csak kényelmetlenebb nekem. Meg azért a leolvasó többször hibázik mint a face id. Még a xiaomin is, pedig abban jobb az olvasó mint a samuban. Pedig abban idén új van állítólag.
-
xhege
veterán
A vérnyomásmérés szerintem Samsung órán sem komolyan vehető. Volt 5Pro órám, a kalibrálás után nagyjából pontos adatokat adott, kivéve amikor nagyot ugrott a vérnyomás. Én arra nem tekintenék úgy, mint valami tuti dolog. Jelenleg vérnyomást orvosi pontossággal felkaros Omron mérőn lehet mérni szerintem.
Az akksi dolog viszont teljesen valid probléma.
Én is ezért használok Garmint. -
Lenémítod, akkor nem lesz hangja, kivéve, ha Kínából származó modell, ott mindig van hangja (ottani törvényi előírás).
Szken: files app, felül jobb felül 3 pont : Scan document. Mindig PDF-et ment így, több oldalt is lehet egybefűzni. Valamint a Notes appban ugyanúgy lehet skennelni, a végeredmény ugyanaz.
-
osonte
őstag
Az szép körforgás.
Én nagyon büszke voltam, hogy jobb képeket csináltam a kb 4-5 éves iPhone XR-el, mint az asszony az új 400 ezres Xiaomi-val a kiránduláson. Mondjuk fél nap alatt lemerültem, szép voltam a nap második felében, hogy kábellel fotóztam, a zsebembe meg a powerbank.
-
osonte
őstag
Én finoman kezdtem egy régi XR-el és azt megszerettem, utána vártam a 14PM-nél a csodát és nem annyira éreztem. Fő bajom a súlya volt, a 240 gramm, amit a 15PM-nél rendbe tettek a 20 gramm könnyítéssel, azzal már semmi gondom nincs. Illetve sok apróság van ami a 15PM-nél tetszik, de pont előtte egy hónappal vettem a 14PM-et és ezért volt bennem egy hiányérzet. Mindegy most ezen javítok, remélem.
-
Zsolt,72
senior tag
Akkor szoktam nyolcvanas korlátot választani, ha feldobom a 20 Wattos töltőre, ami ugye jóval gyorsabb, mint az alap öt Wattos, és nem akarok foglalkozni vele, hogy mikor lesz készen. Így megelőzhető, hogy huzamosabb ideig maradjon a töltőn, maximumra töltve, ami ugye nem tesz jót neki. Ez napközben szokott előfordulni, rátöltés során.
Az optimalizált töltés is jó dolog, de csak akkor, ha rendszeresen ugyanott és ugyanakkor töltöd, hosszabb időn át. Ez kell a rutin kialakulásához, ha megvan, nagyon hasznos ez a fajta védelem. -
Ugye a 80% limit is olyan, hogy tovább tölti, ha úgy ítéli meg, hogy több kraftra lesz szükséged. Án mindig optimalizálttal használtam és teljesen elégedett vagyok. Vezeték nélkül töltöm, éjjel. Nyilván, az idő múlásával degradálódik, mint mindegyik. Más gyártóé is ugyanúgy, csak ott nem látod a %-ot.
Néhány esetben a gyári kapacitás fölé van lőve az akku, így igazából pl. 104-105, stb %-ról kezd el romlani, azért van olyan sokáig a 100% kijelzés az akkuteljesítményre. -
Zsolt,72
senior tag
Nem tudom, korábban volt-e lehetőség vízjel elhelyezésére, amióta én használom (2018), azóta nem volt ilyen egyik iOS alatt sem.
Külső App van pl dátum rárakásra, nem zárom ki, hogy tetszőleges vízjelet elhelyező app is létezhet. Esetleg kérdezz rá az iOS alkalmazások topikjában: [link] -
-
-
tuzpenge
őstag
Ez valóban így van...az irodában lévő régi samsung kábellel meg se nyikkan. Az IT-s srác vett egy másikat, azzal se! Én vettem egy ikeásat azzal minden tökéletes. Belenéztem mikroszkóppal és az van hogy a samsungnál is és amit az IT srác hozott annál is bizonyos lábak ki vannak hagyva az ausb c részen. Az ikeásnál minden láb megvan.
Szóval a 600 ft-os ikeással biztosan jó lesz! -
Csinálj rá parancsot.
Shortcuts app, ott a plusz jel, majd add action - call.... kiválasztod, kit hívjon. Ha kész, akkor alul a megosztás jelen nyomva kiválasztod, hogy "add to homescreen". Minden kontaktnak csinálsz egyet, majd berakod az általad említett mappába. Done.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest