- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
typical bro
csendes tag
Márciusban sikeresen rommá törtem a 14 Pro Maxot. Jó volt a kiejtésem hajnal 5-kor munkába menet egy e-mail írása közben.
A lényeg, hogy utána biztosításban az önrész befizetése után egy zsír új 14 Pro Maxot kaptam tartozékok nélkül. A készülék amúgy a Yettelnél lett vásárolva és a biztosítást is ott intéztem.Telekomnál hallottam olyat, aki 6-os széria totálkárra törése után kapott később egy 7-est. De az se ma volt.
-
Zsolt,72
senior tag
Ennek a menetét nem ismerem, hogy ilyenkor mi az eljárás. Nem ismerem, hogy mit vállal a biztosító, pl nincs-e a kitételek között, hogy ilyen esetben felújított eszközzel is lehet-e pótolni a totálkáros iPhone-t. Ha igen, akkor azt fognak adni.
Ez csak tipp
, mert nem olvastam a csere feltételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A lényeg, hogy utána biztosításban az önrész befizetése után egy zsír új 14 Pro Maxot kaptam tartozékok nélkül. A készülék amúgy a Yettelnél lett vásárolva és a biztosítást is ott intéztem.
, mert nem olvastam a csere feltételeket.