- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigrock #4922 üzenetére
Szia!
Maga a “ciklus” fogalma az akksiknál azt jelenti, hogy hányszor használsz egy 100% egységnyi töltést.
Szóval a ciklus számláló nem töltőről levéve ugrik egyet, hanem általános, normál használat alatt, amikor épp annyira csökken az akku töltöttség, hogy a legutóbbi ciklus ugrásához képest megint kijön egy 100%-nyi merülés.Pl ha tegnap 50%-nál feltetted tölteni, majd lehúztad 90%-nál és onnantól kezdve használod és lemerül 30%-ig, ott olyankor teljesülni tud egy egész ciklus.
Amúgy az AI szerint ez nálad körülbelül 2,3 nap.
-
válasz
bigrock #1412 üzenetére
Másfél éve vettem egy 13 minit, mert nem szeretem ha nem fér a zsebbe és még a gatyát is lerántja rólam, azt mondtam a minit addig használom amig el nem porlad. Megjelent 15 pro, nagyon tetszett, de próbáltam magam meggyőzni, hogy nem kell mert...
Aztán megláttam, hogy MM-ben polcon van, 3 napig bírtam magammalMajd lehet, hogy lesznek kérdéseim, mert 1,5 év után még újoncnak számítok.
Azt már nyugtáztam, hogy iOS 17 nem csak a minin, hanem 15 pro-n is laggol rendesen.
A minire telepités után megfogadtam, hogy csak akkor frissítek a jövőben ha már az xx.3-4-5 verziónál jár, legyen az teló vagy mac, ne rajtam béta teszteljenek. -
rizso
addikt
Feledésbe merülhet a gyári, mást nem okozhat a "noname" kábel
Egy ideje nálam is a dobozban pihennek a gyári kábelek, töltőből is van mindenfélém, csak gyári apple nincs. Mondjuk most a 15PM-hoz vettem eredeti magsafe töltőt, de azt sem apple adapterrel használom.
Utángyártott magsafe töltőkkel mi a tapasztalat? Van ajánlott darab? Ha neadjisten másikat/még egyet kellene venni, egy 5-6k körüli összeg emészthetőbb, mint a 15-18k.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hexen2 & heretic2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest