- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok én elköszönök a topic-tól, (leváltotta egy s24 ultra 512Gb-os) sajnos nekem nem jött be, akinek igen, az használja egészséggel, az iphone legyen veletek.
-
Van olyan ingyenes szkennelő program, ami nem pdf-be hanem egyből kép formátumban menti, és megjelenik a galériában?
-
Sziasztok, kitöröltem egy telefonszámot az előzményekből, hogyan lehet, ha lehet visszaállítani? Nagyon kéne az a szám, elhúztam balra hogy küldök üzenetet erre kitöröltem
-
válasz
MikeWazowski #3167 üzenetére
Sorry, én sem akartam semmi rosszat, csak rosszul fogalmaztam
-
válasz
MikeWazowski #3162 üzenetére
Én is bankolok, havi 1 millió körül fizetek csak telefonnal, soha nem volt gondom a biztonsággal, mint ahogy több 10 millió embernek sem.
-
válasz
Zsolt,72 #3156 üzenetére
Tudom ezeket a funkciókat, de menet közben, mivel sofőr vagyok, nehéz a műszerfalon egy tartóban visszalépni, ezzel a megoldással. Főleg a google térképnél, a kis x-ek, nem lehet visszalépni, beírni egy másik címet.
Viszont, ha hangírást használok, mondjuk messenger üzenetet, és visszaolvasva mondjuk a második sorba van hiba javítani, ha rábökök kijelöli az egész sort, vagy nyomva tartom a space gombot és ha megállok egy parkolóban, ezt megoldanimert másképp nem megy, nincs erre megoldás? Oda tegye a kurzort ahová bökök? Már kipróbáltam több féle billt. Ja és létrehoztam néhány mappát, mert nem szeretek csak egy kezdő oldalt, hogy minden elférjen, de az összes mappa egyforma, és csúnya főleg az amiben csak két app van, nem lehet szint változtatni a mappának sehogyan? Ha megnyitok egy mappát, használni belőle egy appot, az app bezárása után nyitva marad a mappa, külön bökni kell valahová hogy bezárja, erre valami megoldás?
-
-
válasz
Ferdzsoo #3152 üzenetére
Semmi értelmes új dolog nem lesz benne, mint ahogy soha :XD Persze mindig várja az ember az ilyen frissítéseket, de csodák nem nagyon léteznek. Én már attól is boldog lennék, ha a gboard billentyűzet és a hangalapú írás, úgy működne ahogy annak kéne. na meg kontaktokat lehetne kirakni egy mappába a kezdőoldalra gyors hívásra, a hab a tortán meg az lenne ha lenne egy vissza gomb az alsó részén a telefonnak, nem kellene szerencsétlenkedni a bal felső sarokba, persze ha eltalálja az ember, visszalépni, a többi 40 dologgal meg együtt élnék.
-
Kint a 17.5
-
válasz
gretzky77 #3146 üzenetére
Kicsit bonyolultabb a dolog, mivel a RED Infinity 5G csomaggal együtt van a telefon, és benne a készülékbiztosítás is, így ha kifizetem a telefont, nem akarok egy olyan csomagot ami 18k csak azért mert biztosítás is van benne, elég a red max 5g vagy a RED Free 5G ami 10k, így visszafelé módosítani csomagot nem lehet. de nem akarok itt belemenni, és másokat untatni az én hülyeségemmel, már az is sok amit eddig írtam, sorry mindenkitől, az én bajom, én butaságom volt.
-
-
-
válasz
csakany2001 #3137 üzenetére
Én nagyon mellé nyúltam most, főleg hogy vodás vagyok 14 éve, és van 3 előfizetésem ami mind fullos csomagba van, így sok kedvezményt is kapok, ezért nyilván mindig meghosszabbítom a szerződést, így minden alkalommal hozzám dobtak egy aktuális csúcs telefont, részletre hoztam mindig, mikor ki lett fizetve, hoztam az újat. Ez már így megy kb 14 éve, az előd az s22 ultra volt, amikor letelt a részlet eladtam és kihoztam 15pm-ot, de álmomban sem gondoltam volna hogy függő a vodánál, így meg vagyok lőve, függő plusz részlet, eladni vagy cserélni nehézkes, valószínűleg megmarad most jövő év végéig, mert ugyanis tegnap voltam a vodánál és nem tudom kifizetni egyben, mert gondoltam kifizetem függetlenítem eladom, és veszek egy s24u-t, de nem járható út.
Nagyon sok dolog van ami eddig természetes volt most nem az, nem tudom megszokni a minden napok során, legrosszabb az, hogy vettél egy drága készüléket és nem szereted, így 49 évesen nem érdekel a márka, mert jelenleg azt érzem, hogy menő az iphone de használni számomra meg kín szenvedés. Nekem a 2 év alatt az s22u-t sem kellett újra telepíteni, soha nem fagyott le, semmi gondom nem volt vele. Körülbelül 5 évvel ezelőtt vettem egy iphone Xr-t jó fél évig használtam, és neki adtam a feleségemnek, nagyjából ugyan ezekkel a problémákkal, de azt hittem már eltelt 5 év fejlődött a rendszer személyre szabhatósága annyit hogy most már nem lesz gond, de szinte tök ugyan az, mint 5 éve volt. Az hogy a tiktok vagy messenger vagy egyéb applikációkat pörgetem néha, az egy 50 ezres telefonon is úgy működik, maga a telefont nem lehet saját ízlésemre szabni, az egyéb más problémák mellett ez a gond. Tudom hogy nagyon sok embernek jó, mivel a feleségemnek XR van a lányomnak vettem 15 pluszt, a bátyámnak 15pm van a feleségének 13 a lányának 13, egyedül a vejemnek van s21, szóval mikor összejön a család, majdnem mindenki iphone-os, nekik jó, nekem meg xanax kell hozzá
Van a szekrényben egy samsung a52, amit megtartottunk, cserekészüléknek ha kell, hát már gondolkodtam hogy szégyenszemre azt szedem elő, és ez bemegy a helyére xd
Na jó, az iphone legyen veletek, használjátok egészséggel -
válasz
Ferdzsoo #3084 üzenetére
Jó ezt olvasni, örülök hogy rajtam kívül van aki androidról jött és teljesen elégedett, én épp azon vagyok hogy mielőbb megszabaduljak a telefontól, és vegyek vagy cseréljem egy s24 ultrára. Azt ne kérdezd hogy miért, nem akarok regényeket írni, nekem nem jött be, és nagyon bánom hogy közel 6 kilót adtam érte. Viszont te használd egészséggel.
-
Srácok, hol lehet visszaállítani icloud mentésből a telefont? Én vagyok ennyire béna, de nem találom, csak az alaphelyzetbe állítást. Adott 2db iphone, egyikről költözne át a másikra, de csak pörög nem csinál semmit 20 percen keresztül sem. Így mentésből ami tegnap történt jó lenne visszaállítani az adatokat stb..
-
Akkor az is nagyon szuper
Nálam is nagyon bejött a huawei gt4, csak vasárnaponként kell tölteni 30-40% van még benne, de az már okés, kezdeni a hetet. Az a baj, hogy az óra nem olyan mint egy telefon, akkor van értelme ha a karodon van, az alvás figyelés miatt éjjel, nappal meg más miatt, a telefont sofőrként berakom a tartóba és rádugom a kábelt ha kéri, de az óra, nem ilyen egyszerű.
-
válasz
icecave #2709 üzenetére
Elhiszem neked, mondjuk én a 9-es szériát a 45mm-t néztem, eleve a gyártó oldalán is 18 óra van megadva szokványos használat mellett, ami ha este feltöltöm, másnap estig 24 óra, már eleve bukta, az ultra 2-re meg 36 órát ír, ami szintén nem nyerte el a tetszésemet főleg közel 4 kilóért. De nem vagyunk egyformák, ha jobb lesz a következő széria, plusz még ha lesz vérnyomásmérő is akkor tuti nyerő lesz.
-
válasz
Sasi001 #2707 üzenetére
Az komoly, 350ezres óra, nem sajnáltál érte ennyi pénzt?
Bár nekem is 570k volt a pro max, persze rá 2 hétre 500-ért is volt xd
Nagyon sokat agyaltam az órán, mit vegyek, de huawei watch gt 4 lett, nem bántam meg, pont azt tudja amit kell egy órának, és az első töltés 10 nap után történt és még volt 30%, mind ezt 100k-ért. ha lesz olyan órája az apple-nak ami nem naponta töltögetős, venni fogok, akármennyibe fog kerülni.. -
-
Az normális hogy 80%-ra van állítva a töltési korlát és már kétszer 90%-ra töltötte fel?
-
Srácok, ha bezárom a wazze navigációt, fönt ott marad a gps jel, és ha klikkelek rá, visszajön a wazze, tehát aktív marad, ez csak nálam van így, vagy hogy lehet kikapcsolni? Azon kívül hogy törlöm az előzményekből.
Vagy eltűnik egy idő után? -
Az miért van hogy ha beállítom 3 másodpercre az időzítőt, majd egy idő múlva ha újra képet akarok, újra be kell állítani? Botrányos ezen egy szelfi készítése, egy kézmozdulatot már nem lenne nagy dolog belerakni, főleg azoknak akinek nincs 20 centis ujjai
-
-
Én már eleve úgy vettem ki a zsebemből hogy a hüvelykujjam rajta volt a kijelző új lenyomatolvasó részén, És csak odatartottam a terminálhoz, Valamelyik nap rajtam volt a kapucni bal kezem tele jobbkézzel elég rossz volt beirni a hat számjegyet, de természetesen nem hal bele az ember, ez a legutolsó listán ami bosszant de lassan megszokom az összes marhaságot.
-
válasz
mrThomi #2301 üzenetére
Én a gboard-ot használom nagyon sok éve, és azt szomorúan vettem észre, hogy itt az is más, ha megnyomom a kis mikrofont, tehát beszéd alapú írást akarok külön oldalt nyit meg, ami nagyon gáz, és még vissza sem megy oda ahol küldeni akarom az üzenetet, plusz a számsort lehetett a betűk fölött egy sorban külön, itt azt sem lehet, nekem ez nagyon hiányzik..
-
Nagyon nagyon sok kompromisszumot kell kötni, én 1 hónap használat után egy A4-es oldalt teletudnék írni, olyan dolgokkal ami több éve természetes, logikus, és praktikus volt az androidon, itt még most sincs, vagy ha mókolsz. Meg lehet szokni, már a felén túl vagyok, már nem idegeskedem annyit, már kevesebbszer jut eszembe hogy veszek egy s24-et inkább
Szóval, jó lesz az, használd egészséggel, előbb utóbb megszokjuk, ha nem, jövőre jön az s25, akkor majd cserélünk -
Nincs sajna, eladtam az s22-vel galaxy watch 5 pro-t is, gondolva hogy veszek apple watch-ot, mikor is megtudtam hogy egyik apple óra se mér vérnyomást, talán majd a watch 10 ha jól tudom, persze az is akkor ha nem csak 1 napot bír majd ki, akkor veszek, szval így jelenleg óra nélküli lettem xd
-
Srácok, hogy tudok képet készíteni, akár többet is, ha mondjuk 4 méterre lerakom a telefont, az időzítő kivételével? Nincs olyan mint a S22 ultranál, hogy mutattam a tenyerem és készített ahányszor mutattam, stb.. vagy a ceruzával? Tehát mondjuk ha vagyunk 10-en, és mindig más beállásban akarunk képet, ne kelljen odamenni állandóan, lehetséges ez?
-
válasz
MikeWazowski #2202 üzenetére
Én most is a google fotókat használom, az icloud nem sok mindenre jó, hacsak nem fizetsz elő, mert azt hiszem 5Gb az ingyenes a google meg 17Gb
-
Én azt hiszem 2009-ben vettem az első androidos okos telefont, talán Samsung galaxy s vagy ace volt, nem emlékszem már, és olyan 9 év után azt hiszem 2018-ban vettem egy iphone xr-t amit egy évig használtam, de nem tudtam megszeretni igazán ezért vettem egy note 10+-t, az iphone xr-t meg neki adtam a feleségemnek, aki szintén használta 1 évig és neki adta a lányunknak, és vett androidot ő is, én a note 10+ után vettem s22 ultrát, amit most lecseréltem egy 15pm-ra, erre a lányomnak megtetszett az új széria, így vettem neki is egy iphone 15 plust, az ő xr telefonja meg visszakerült a feleségemhez, szépen körbejárta a családot, de még mindig jó annak ellenére hogy 79%-os az akku xd, szval most mindenki szifonos lett a családba
-
-
Ki használja ezt a 80% korlátot a töltésnél? Érdemes, vagy az optimalizált töltés is megóvja az akkut?
-
válasz
MikeWazowski #2055 üzenetére
Ja, én 14 év samsungozás után is azt mondom, ilyen kamut még nem láttam, bárcsak 1x bírta volna így a samsung xd. az iphone mikor lemerült a samuba még volt 48%, az a baj ezeket a kamukat benyeli a sok birka a tiktok-on..
-
-
Már nem lehet vízjelet a képekre, vagy csak külön appal? Lehet én emlékszem rosszul de régen mintha alapból rárakta a képekre az iphone típusát, meg át is lehetett írni talán mit rakjon rá.
-
válasz
icecave #2024 üzenetére
Kivették az androidból is? Na ennyire nézegetem én is, észre sem vettem, most hogy megvettem a pm-et, és láttam írtatok a kijelzőidőről így megnéztem én is, igazából nem fontos, megy a navigáció naponta 1-2 órát minimum és plusz az átlagos mindennapi felhasználás, 50-60% nap végére ami megmarad, van töltő az autóban is de még nem használtam, nagyon meg vagyok elégedve
-
Amióta megvettem a telefont, azóta nézegetem a tokokat, nem tudom eldönteni melyik lenne a praktikus illetve szép, tud valaki ajánlani, olyat aminek apple logó van a hátulján? Átlátszó nem jött be, az van rajta most amit gyorsba vettem a telefon vásárlásakor, mert fekete, és alapból gyér rajta.
Ilyen esetleg van valakinek? [link] -
válasz
Red Bull fan #1913 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, ezt és azt a topicot össze kéne vonni, mert ott tegnap volt az utolsó hsz, és itt sincs nagy élet.A nagy iphone topic meg követhetetlen, plusz ami nem vonatkozik a 15-re, nem kevés hsz, szóval az kilőve. de egyébként köszi.
-
válasz
MikeWazowski #1908 üzenetére
Én is 13 év után váltottam, (2 hete) Pro Maxra, mondjuk én sokat küzdök még mindig, olyan dolgokkal ami az androidon alapértelmezés volt, vagy természetes, de azért kezdem megszokni, és megszeretni.
Mondjuk lehetne egy iphone 15 széria topic, mert ez elvileg csak a 15PM
-
A különbség döbbenetes, de abban is hogy másfél óra kell hogy teljesen feltöltse, az nagyon nem tetszik, s22 ultráról jöttem i15pm-ra, de a samunál percenként ment vissza 2-2.5%. Mind1, már megvettem, ezen az éven marad, de azt hiszem én megyek majd vissza droidra, persze nem az akku miatt, sok másik apróságok de bosszantó dolgok miatt, na meg hogy 2023-24-ben már lehetne jobb is..főleg 570ezerért...
-
Sziasztok srácok az miért van hogy amivel töltöttem eddig az S 22 ultra telefonomat az autóban arra mostani iPhone nem is reagál? Kábel nem jó hozzá? Usb ugyanúgy.
-
Srácok, sorry ha hülye a kérdés xd de 1x volt iphone Xr telefonom 1 évig akkor sikerült, de most nem birok rájönni hogy lehet a kezdő-képernyőre egy mappába a sűrűn hívott kontaktok közül kirakni gyors hívásra néhány telefonszámot?
-
... sorry, közben kiderült..
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest