Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kicsit bonyolultabb a dolog, mint 20 évvel ezelőtt (sőt több ugye). Nincs ebben semmi extrém, ezért jönnek a patch-ek a játékokra is. Arról nem is beszélve, hogy bár a dev béta miatt volt 3 hónapjuk a fejlesztőknek optimalizálni magára az iOS 17-re az appjaikat (nem mindenkinek sikerült ez sem ugye), de magára az új processzorra nem tudták, hisz az nem volt publikus. Plusz most volt nagyobb architektúra váltás is, előtte kb. ugyanaz volt, csak jobb, gyorsabb, stb. lett a proci. Persze javítson ki, ha valaki többet tud erről.
-
Nosakkor:
Két fajta van, egy Armorite (elvileg ez erősebb, keményebb), és a sima.
A körben a fekete perem betakar a képernyőbe egy-egy pixelsort a káva mentén. Ezáltal "vastagabb maga a káva".
Hogy mikor lehet ezt észrevenni? Ha vagy olyan hülye (értsd: mint én), hogy csinálsz tesztképet, ami akkor felbontású, mint a display, fekete, és 1-2-3 pixelsor körben meg fehér, hogy lásd, kitakar-e vagy nem -
A tesztben az Armorite van, ami betakar 1 max 2 pixelsort; amit linkeltél, az meg a sima (kettő fajta van fekete keretesből, ami ESR). Bár, utólag nézve hülyeég volt levennem az Armorite-et, még a betakarás ellenére is, mert brutál erős és minőségi, ész szépen kerekített a szélén, az ujjnak is kellemes.
-
Én 13PM-ról váltottam 15PM-ra.
Első dolog ami feltűnt, hogy könnyebb.
Dynamic island szerintem jópofa, kamera jobb (én mostanában sokat használom az 5x zoomot).
Némító pöcköt picit sajnálom, eddig elég volt ránézni és láttam, hogy némítva van a teló. Most ehhez fel kell ébreszteni a képernyőt.
AOD-t watch miatt csak akkor használom ha nincs rajtam az óra.
Ami nekem a legfeltűnőbb a váltás után az a + RAM, sokkal tovább tartja a memóriában az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged