- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Probalkozzal itt: www.bambuy.es
-
-
-
Jakuu
őstag
-
törölt tag
Ha megfelel vmelyik Zopo, akkor zopomobile.eu. Ha jól tudom, akkor Német a központ, de a cucc Zaragoza -ból jön. Bár ennek nincs túl nagy jelentősége, mert a készleten levő cuccot két napon belül (plusz hétvége) bármelyik EU -s országba kiszállítják.
Egyébként meg vazzzzeee a Barca -ért! Ha csuklanál, akkor én voltam. Claro!
-
GIJoe
addikt
Szerintem szép képet csinál, mikor nálam volt 4et lőttem vele, minden az asszony van így mutogatni nem fogom, pedig nem vagyok valami nagy fotóművész. Edigitalből megrendeled, van 2 heted h visszavidd hogy nem tetszik, ezt megteheted a webes vásárlásoknál.
Megnéztem a tesztet is, mert van a mobilarénán is, de csak elmegy képeket készítettek vele, ami fura... -
Bagira01
veterán
Etotalk-on is ott a 3G támogatás.
-
Atomcsirke
aktív tag
Szerintem:
1. Alighanem (szándékos?) elírás
2. Netán valami nagyon belpiacos cucc
3. De az is lehet, hogy egy Chingqunghwang 007-re fröccsöntöttek egy HUAWEI feliratos hátlapot, és mókoltak egy kicsit az oprendszerben is. Minimum 1.000 darabos rendelés esetén akár "GIPSZJAKAB"-bal is feliratoznák...Ennyiért amúgy, ha tisztességes komponensekből állna, a felirat szerinti gyártótól eredeztetve, még lehet, hogy az anti-tepsifon vonalasoknak (beleértve jómagamat is) egy vállalható igásló lehetne belőle.
-
San398
őstag
-
Ájvé
veterán
-
RVR400
veterán
Nah, Z3 a kézben. Dobozból kivéve:
A gyárilag rajta levő Antut 34000 pontot írt ki.
Kicsit átveri amúgy a tesztprogikat a cucc:Root-ot végigtoltam rajta, anyaghasználata rendben van, a kijelzője az S2 mellett nem éppen a legjobb, de egyébként teljesen rendben van. Bár vicces, hogy az S2-ben most cseréltem a kijelzőt, ami 16 rugóból kijött, szóval nem egy drága mulatság az sem, bár 5.8"-ban nem tudom, hogy mennyibe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged