- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enikő92
tag
Sziasztok, segítsetek kérlek benneteket. Ma hirtelen lemerült a telefonom, és hiába töltöm nem megy 1% töltöttség felé. Mi történhetett vele? Kidobhatom?? :/
-
-
Enikő92
tag
Sziasztok! Valaki segítsen SOS. Eltűnt az összes telefonszám a telómról
Nem töröltem le semmit, az fix. A SIM-en voltan mentve. semmi nincs meg
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #103291 üzenetére
Nem sérült sehol, csak érződik hogy lötyög, ha nyomogatja az ember a bal alsó részt. Mit tudnak csinálni vele?
-
Enikő92
tag
Sziasztok!
Na akkor ide is beírom: Leejtettem a telót, és a bal alsó részében a kijelző felvált kissé. Be is megy a por alá..Azzal szerintetek tud kezdeni valaki valamit? -
Enikő92
tag
Abban segítsetek legyetek kedvesek hogy miért nem enged egyes apk fileokat telepíteni a teló, amikor előtte már már ugyanazt az alkalmazást telepítettem? Egyszerűen csak nem aktív a telepít gomb.
-
Enikő92
tag
Szia mindenkinek!
Abban tud-e valaki segíteni , hogy egy Igo navigációt letöltöttem a telefonra, és a telepítés után vagy hibaüzenetet ír hogy hiányzik egy file vagy félig betölt és kilép. Hogyan lehetne működésre bírni?
Köszi előre is! a legaoo topicba is írtam, mert olyan a telóm.. -
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100878 üzenetére
Köszönöm, azóta megoldódott a dolog.
-
Enikő92
tag
válasz
zolipapa66 #100875 üzenetére
Le , igen. Azóta új szoftver is került rá.
-
Enikő92
tag
válasz
maggi1886076 #100869 üzenetére
Ez igazán sokat lendített az ügyön!
-
Enikő92
tag
Sziasztok újra! Abban kérnék segítséget, hogy mitől merülhet lefelé a telefonom akksija? Korábban valaki említette itt a wakelock det. nevű dolgot, ami elvileg megmutatja , de nem nagyon tudom hogy mit is kell ott figyelni :/
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100749 üzenetére
Bocsánat, csak nagyon késégbe vagyok esve. Szóval mit tegyek fel? hogyan haladhatok tovább szted?
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100730 üzenetére
No hát megpróbáltam feltenni a drivert. Az történt, hogy felismerte MT65xx Preloader néven, de gyorsan telepített is valami illyesztőprorgamot. És utána az eszközkezelőben már nem is láttam .
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100730 üzenetére
Nem raktam fel, mert nem tudom erre a telóra milyeneket is kell . Mármint a gépre kell, tudom.
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100727 üzenetére
új telóként vettem. természetesen távol-keletről. win7 64 bites gépen dolgozom.
A mókolásról: rootoltam, aztán olyan dolgokat töröltem, amit valszeg nem kellett volna. (majd legközelebb odafigyelek, na)
-
Enikő92
tag
válasz
Viktor0610 #100724 üzenetére
Tervező mérnök vagyok. hídakkal foglalkozom. No
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100717 üzenetére
Mire szeretnél itt utalni a kérdőjellel ha szabad kérdezzem? Ha jól sejtem megkérdőjelezed a női mivoltomat . Gratulálok
Ha tudnád a szakmámat sztem ki is akadnál
No komment...,
-
Enikő92
tag
válasz
zolipapa66 #100708 üzenetére
Mondom hogy nem
Kollégám telefonjával működik a sim, az enyémben nem. vagy is csak adatforgalom van és hívásindítás.
-
Enikő92
tag
válasz
zolipapa66 #100704 üzenetére
T mobil H.
-
Enikő92
tag
Abban segítsen már valaki, hogy a sim kezelés menüpontba belépve miért csak az adatkapcsolat aktív, a többi (beszédhívás, videohívás, üzenetkezelés) nem aktív. És kimenő hívást tudok indítani. csak fogadni nem. Sajna teló nélkül meg vagyok lőve
-
Enikő92
tag
válasz
WOT-H-A-C #100672 üzenetére
Megtisztelne a társaságotok, de nem akarok én ezzel foglalkozni, csak szeretem megoldani magam a problémáim.
Ok ha nem adsz linket, legalább áruld el, hogy mindegy melyik vcom driveert teszem a gépre? Amit elsőre találok jó? vagy vannak azért kritériumok?
uI: hát nem látok ott vcom-ra utaló dolgot...no mindegy
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100667 üzenetére
jójó. Inkább segíts gyorsan megoldani ezt a menü problémát. Aztán hagyom is a bandát, na
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100661 üzenetére
Értem és köszi. De arra azért akkor is kíváncsi lennék, hogyan jött be neked a további menü az opsönsz alatt
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100661 üzenetére
a mostani állapotról van csak . De ez nem perspektíva nekem .
Amit bevágtál kép, az a needromos oldalról van, mármint a flashtool? Mert akkor nekem miért nem látszanak a további lehetőségek az options alatt vajon?
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100658 üzenetére
Inkább abban segíts hogy nekem is megjeenjen az a menü, amit bevágtál képként. És minden ok lesz asszem.
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-03/24/532576_nsjwvrcbpmbwoyzg_nevtelen.jpg
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #100658 üzenetére
Csak tudnám neked hogy van ott. Mert nekem csak options van. Alatta semmi. Ugyanaz a progi? Vagy mit csinálok rosszul?
-
Enikő92
tag
válasz
tahepa #100656 üzenetére
ezzel próbálkoztam, de vagy én vagyok kevés hozzá, vagy a leírás nem passzol vele. Pl. em találok pl ilyet a flash tool menüjében: choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High SpeedMegnyomom a download-ot, akksi ki, vissza. Rádugom. És elkezdi tölteni az akksit..ennyi történik
Pedig ez van a leírásban ...HELP -
Enikő92
tag
válasz
tahepa #100653 üzenetére
Nem csináltam semmi iylesmit . Az előzménye annyi a dolognak, hogy rootolt teló és elkezdtem volna frissíteni ma délelőtt a szoftvert de kiírta a készülék hogy your system was demaged, wireless update is disabled. Erre visszállítottam volna a gyári beállításokat , de már valamiylen rendszer app hiánya miatt azt is elég hiányosan csinálta meg. Pl a középső home gomb sem reagál semmire. Szóval valmilyen flashelés kellene. Kaptam a leagoo topicban egy linket, le is töltöttem, de nem jutok dűlőre. Nem a leírásnak megfelelően megy a dolog. Szóval elég jól kitoltam magammal. A lényeg hogy jó enne egy tök új romot flashelni. Abban nem-e tud valaki segíteni?
-
Enikő92
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy a telómon miért nem tudok hívást fogadni? Leagoo Lead5... Csak indítani enged
-
Enikő92
tag
Szia mindenkinek!
Bocsánat hogy ide is beteszem.
Az lenne a kérdésem, kérésem, hogy frissíteném a szoftvert a lead5-ösömön, de azt írja a teló, hogy your system was demaged, wireless update is disabled. Mégis hogy tudom frissíteni szerintetek?
Köszi előre is! -
Enikő92
tag
Ha két kártyát használok az mennyivel meríti jobban az akksit, mint ha csak egyet?
-
Enikő92
tag
Van értelme ezeknek az akkukímélő alkalmazásoknak? DU battery, stb...
Ha igen, melyeket ajánljátok? Köszi! -
Enikő92
tag
Kaptam egy akku indikátor appot, felmásoltam az sd-re, de egyszerűen hiába koppintgatok a telepítés gombra, semmit sem csinál
Van valami ötletetek miért és hogyan tudnám telepíteni?
-
Enikő92
tag
Abban tud-e vki segíteni, hogy a greenify telepítése után nem érkeznek meg a messenger értesítések. Mi lehet az oka? Van rá mód hogy a greenify törlése nélkül helyreállítsam?
Rootolt teló és a greenify full ver. van fenn.
Köszi. -
Enikő92
tag
Mit tudok tenni , ha az akkufigyelő app 100%-os töltöttségnél is 33 perc hátralevő időt mutatm hogy a közel valós időt lássam ? Új teló szinte. Az akksinak semmi baja.
-
Enikő92
tag
Tudom nem ide tartozik a téma, de segítsen már valaki abban, hogy fb sima webes felületén az üzenetek nem jönnek át, csak ha frissítem az oldalt. Látszik hogy ír a partnerem, de az üzenete már nem érkezik meg. Próbáltam mindent újraindítani már, chrom-ot, laptopot. Semmi sem segít
HELP!
-
Enikő92
tag
No van egy olyan tulajdonsága a telefonomnak, hogy amikor néha a képernyő széléhez érek, (pl. gépeléskor), akkor hirtelen a képernyőn megjelenik egy kék színű keret és az egész képernyő tartalma felnagyítódik. Aztán már rájöttem, ha újfent a képernyő széléhez érek, akkor visszaugrik minden az eredeti méretére és a kék keret is eltűnik.
Nem mindig fordul elő, csak alkalmanként, de idegesítő hogy olyankor ezzel kell foglalkozni.
Nem tudom találkozott-e már bárki ilyen jelenséggel. Ha igen, segítsetek legyetek kedvesek. Mondjuk én meg vagyok győződve hogy ez valamiféle hibája a telónak/szoftvernek. De ki tudja..:/ -
Enikő92
tag
Az opera mini miért nem játssza le nekem a videokat?
-
Enikő92
tag
No hát el vagyok keseredve, rendeltem egy ilyet, mert 2800mAh akkumlátor van benne:
http://www.tinydeal.com/leagoo-lead5-50-ips-android-442-mtk6582-quad-core-3g-phone-p-140891.html?goto=customersDefaultListingTopNumber
De ez is ugyanolyan mohón falja az energiát, mint a régi telefonom, ami miatt lecseréltm
Amikor nem aktív a kijelző szinte semmit sem fogyaszt, amikor igen, akkor meg....
Valami nem jól működhet benne, vagy ezek a telók már mind ilyenek?? :/
-
Enikő92
tag
Sziasztok, valaki elmondaná nekem, hogyan is kell használni a gesztusérzékelőt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest