- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Sziasztok, a fiamnak vennék (25-35.000 Ft-ért mobilt). Mennyire legyen szempont, hogy legalább 3 GB RAM legyen benne, vagy még elég az akadásmentes használathoz a 2 GB?
-
kymco
veterán
Nekem már úton van a zuk z2 pro-m...
-
kymco
veterán
Nekem most egyre jobban bejön a zuk z2 pro. Szép, sokat tud, nem olyan drága, bár többe kerül, mint, amit rászántam egy új telefonra.
-
kymco
veterán
válasz
aytukabozs #130528 üzenetére
Köszönöm a választ neked is és atee_13-nak is
-
kymco
veterán
Az etotalkról most mi a vélemény? Megbízható, milyen a garanciális ügyintézés?
-
kymco
veterán
A redmi pro-nak van másodlagos zajszűrő mikrofonja?
-
kymco
veterán
válasz
tibcsi0407 #130352 üzenetére
Köszi a segítséget. Redmi pro kijelzőjének van valamilyen karcolásvédelme? Mennyire érzem meg a B20 hiányát Budapest közelében telekomosként?
-
kymco
veterán
válasz
tibcsi0407 #130343 üzenetére
200$ körül mit ajánlanál hasonló képességű (5"-nal nagyobb) alternatívaként?
-
kymco
veterán
Először az antelife-on láttam, azt hittem, hogy elírták de most a tinydeal is ugyanezt a specifikációt hozza: a Leeco le max 2 4GB/64GB nem B20-as.
-
kymco
veterán
válasz
Rodzser Mór #121937 üzenetére
Szelektív olvasás
-
kymco
veterán
válasz
Atomcsirke #121134 üzenetére
Nálam 6"-on van HD és nem ettől fáj a fejem...
-
kymco
veterán
válasz
Milestone2 #120955 üzenetére
Ez azért. sokmindent elárul az életkorunkról...
-
kymco
veterán
válasz
Milestone2 #120944 üzenetére
Nem benzinkályha?
-
kymco
veterán
Nekem most két éves. THL T200C. 6" telefonom. Gyakorlatilg hibátlan, pedig a mérete miatt féltem, hogy érzékenyebb lesz a mechanikai behatásokra. Bár két akksit vettem, de elég lett volna egy is. Jól bírta a két évet. Kétszer betonra esett a kijelzőjével lefelé. Egy képernyő karcolódás, egy helyen a pereme, de nem nagyon látható. A kijelző szép képet ad most is, nem fagyogat. Egyetlen hibája, hogy mostanság egyszer-kétszer kikapcsolt magától, vsz az akku érintkezéssel van kisebb gond. De egyelőre ez nem volt vészes.
-
kymco
veterán
válasz
zolipapa66 #120251 üzenetére
Nekem a gyerek töri
-
kymco
veterán
Sziasztok egy THL 200C elégedett tulajdonosa vagyok, de hamarosan érik a leváltása, és szeretnék egy hasonló kategóriájú telót magamnak helyette. Ez a teló egy 6 colos HD, 8 magos MTK procival 2 giga rammal... Szépen összerakva. Két éve elég nagy újdonság volt. Tudtok valami hasonlóan jó, kategóriájában hasonlót ajánlani? Nekem bejött a 6 col, nem kényelmetlen, és az öregedő szememnek pont megfelelő...
Köszi a segítséget... -
kymco
veterán
válasz
aytukabozs #101521 üzenetére
Köszönöm, ettől féltem én is.
-
kymco
veterán
Milyen telefont tudnátok ajánlani, ami egy gigás rammal rendelkezik, vállalható a minősége, és mindennel együtt kijön max 20-22 ezerből? Ha alatta van az ár, az sem baj. Mert ebben az árkategóriában elég könnyen fut ipari hulladékba az ember fia, és én nem szeretnék. Gyereknek lenne...
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
kymco
veterán
Ez a vita arra jó, hogy szét legyen offolva a topic... Most mivel is foglalkozunk jó pár hozzászóláson keresztül? A diszgráfiával, a helyesírással... ? Ugyan már....
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan megbízható forgalmazót keresek, aki tud céges számlát adni.
Tudtok adni linkeket?
Előre is köszönöm a segítséget! -
kymco
veterán
Sziasztok!
Számlára kellene (cégnek elszámolásra) olyan telefon, aminek a memóriája több, mint 1 GB, megbízható márka, jól összerakott, és nem nagyobb 5"-nál... az sem baj, ha lányos a dizájnja... a feleségemnek lenne.
Mit tudtok ajánlani, és kitől?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
kymco
veterán
válasz
aytukabozs #77391 üzenetére
Köszönöm
-
kymco
veterán
Szeretném a THL T200c-men a gyári kamerán átállítani az alap mentési helyet a belső memóriából a külső sd kártyára, de nem tudom, hol lehet. Szvsz a 4.2.2 MTK-s mobiloknál ez egyforma lehet. Van ötletetek?
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #72239 üzenetére
Köszi a választ, akkor S4 kamera ez is
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #72204 üzenetére
És a T200C-ben tudod, hogy milyen sony optika van?
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Nekem néha az az érzésem, hogy túl van spilázva a kamera kérdés. Anno a motorola v300-as telefonom 0,3 Megapixelje tényleg brutális képeket eredményezett. De ezek szerintem a mindennapi használathoz többnyire elmennek...
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #70819 üzenetére
-
kymco
veterán
Megkérem majd a rios fejlesztőit, hogy egy off szűrőt tegyenek be, mert így kihagyhattam volna közel száz off hozzászólás végiggörgetését...
Nagyon gáz, hogy szinte használhatatlanná válik a topic a sok off-tól... és én is mondom ezt off-ban -
kymco
veterán
válasz
cappa72 #70193 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert lélekben már készülök a gyári kitkat-re (tudom, bilibe lóg a kezem), és jó lenne látni, hogyan tudom majd felrakni. Baromira zavart volna az a tudat, hogy a custom recovery-vel, amit felraktam, elkaszáltam magam a gyári frissítéstől... Ezért firtattam. Most nyugodtan fogok aludni... igaz fogalmam sincs, honnan szedek gyári recovery-t... de biztos találok majd, mert custom-ot is találtam....
-
kymco
veterán
A custom recoverytől hogyan lehet megszabadulni átmenetileg?
-
kymco
veterán
Feltenném még egyszer a kérdést:
Ha a FOTA-n keresztül rom frissítés szedhető le a THL T200C-re, akkor okozhat gondot a korábban feltelepített custom recovery? -
kymco
veterán
Anno a defy-n hetetnte cseréltem a romot, a jiayu g3n telómon kb 8 rom fordult meg egy év alatt. A THL T200C-n egyelőre csak a gyári rom fut, és nem érzem szükségességét a custom romnak (nincs is eddig).
Sikeresen eljutottam oda, hogy a gyári rom is elég. Igaz van már custom recovery rajta és rottolva is van, de akkor is gyári rom.
Kérdés:
Ha netán új gyári rom érkezik az update csatornán, akkor simán feltehetem? Nem zavarhat be a custom recovery? -
kymco
veterán
válasz
Crytek #69414 üzenetére
És az LG 2x is 5,7" telefon? Mert a vastagság és a méret együtt már elég nagy...
Egyébként az adott méretekkel gond van. Ha a telefon fizikai méretével számolok a drága öreg Pitagorasz útmutatása alapján, akkor kávával együtt a telefon 5,88".. Feltételezve, hogy a képen az a telefon van, amit forgalmazni fognak... hát ennek elég nagy a káva alul és felül is. Ebből szvsz elég nehezen jön ki az 5,7" képernyőméret. -
kymco
veterán
Kiknek van még rajtam kívül THL T200C okostelefonja?
-
kymco
veterán
Kezdem belakni a THL T200C-met.
A telefon nekem nem tűnik nagynak. Ami egy kicsit zavaró, hogy 6"-nál már egy kicsit esetlen a mobil nézetű weblap, de számomra nagyítás nélkül az általános nézet még olvashatatlan.
De ez legyen a legnagyobb baja
Nagyon szépen összerakott, minőségi telefon. Szép a kijelzője, elegáns a fekete mobil a fém (hatású) peremmel. Szép a kapott kék flip tokjával.
Gyors, jónak tűnik a mobiltérerő is. A GPS-t még nem próbáltam, de tettem már fel custom recovery-t (TWRP) és előtte root-oltam.
Az akksia nem rossz, de érezhetően kevesebbet bír, mint a jiayu "atomerőműve".
Most csak ennyire volt időm. (Nem fotóztam, nem volt GPS teszt, nem futtattam még rajta játékot.)
Megérte az árát, elégedett vagyok. -
kymco
veterán
Megvan a thl t200c telefonom....
Most lakom be. Köszönet Hungobungo-nak.
-
kymco
veterán
válasz
Old Gyfland #68116 üzenetére
Könnyen meg lehet szeretni a miui.t....
-
kymco
veterán
válasz
csubuka #67096 üzenetére
Az 1000 mAh helyett a töltő szvsz 1000 mA-es. És a telefon hátuljára is is 5V 0,8A van írva. Az akkumulátor jellemzője a mAh, jelezve a benne tárolható energia nagyságát.
És azért adnak nagyobbat, mert így volt olcsóbb nekik valamiért. A telefon úgy is leszabályozza a töltőáramot... -
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #66806 üzenetére
Két defy-m volt. Mindkét töltő fél éven belül bekrepált. Az egyiket tévedésből cserélte a szolgáltató, a másodiknál a Concordra hivatkozva a nyilvánvalóan hibás töltőt a telefonnal együtt bevizsgálva vette volna át.
A szomszédos Auchan-ban vettem egy töltőt a procedúra helyet sűrű morgások közepette. -
kymco
veterán
Nálam két telefonomnál a saját töltő vagy megadta magát (motorola defy), vagy az első használatok után szétesett (Jiayu g3n). Mindkét telefonom legalább egy évig, van ami már több, mint két éve nem saját töltővel megy... és mindegyik akkumulátorom szuperál rendben. Szerintem így általánosítva a beidézett mondatod nem állja meg a helyét.
-
kymco
veterán
Vajon a THL T200-ra kiadott CWM jó egy az egyben a THL T200C-re is?
Mennyire specifikus a CWM vajon? -
kymco
veterán
válasz
gipsztigris #66649 üzenetére
+1
-
kymco
veterán
Tegnap rendeltem hungobongon keresztül egy THL T200C-t, amint kezembe kerül megosztom benyomásaimat...
-
kymco
veterán
Az etotalk azt írja, májustól szállítja a THL T11-et 2750-es akkumulátorral, és átírta az adatlapot 2300-asra (rémlik, hogy korábban itt 2750-es szerepelt)
-
kymco
veterán
válasz
Sanyesz. #66444 üzenetére
A T11 csak HD, ezt a webshop-ok jól írják (a THL 200C-t szokták FHD-nak írni előszeretettel, pedig csak a t200 az).
De ha a geometriája egyezik a T11-nek és a T100-nak, akkor sanszos, hogy az akksi is.
Nálam ettől függ, hogy mit rendelek. Ha a T11 akksija csak 2300-as, akkor belevágok a 6"-os t200c-be, amiről a fórumok elég szépeket írnak. A kamerájáról is...
Ha viszont az erősebb akksi megy bele, akkor nekem kényelmesebb a nagyobb üzemidő biztonsága... -
kymco
veterán
Érdekes lehet ez a THL T11
Teljesen a T100S-hez hasonlít, csak nem FHD, hanem HD, valamint gyengébb a kamerája és 2300-as az akksija.
De NFC, Gorilla Glass 3, 2 GB RAM 8 magos processzor 5". -
kymco
veterán
válasz
Mecy_Lacee #66153 üzenetére
Akkor még nincs
-
kymco
veterán
Hamarosan lesz inew v3 black
És új THL T11 (illetve van olyan hely, ahol már raktáron van ) -
kymco
veterán
A fém hátlap nem árnyékol, nem rontja a térerőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest