-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
hello
Doogee X5-nek milyen a gps vevője? használható? tapasztalat esetleg valakinek?
-
Teejay83
tag
sziasztok
valahol mintha olvastam volna olyat,hogy Doogee kintről rendelt telefon garanciáját itthon lehet érvényesíteni. Van ilyen? vagy csak álmodtam?
-
Teejay83
tag
hello
Bluboo xfire-t root-olt már valaki? van valami bevált módszer?
-
Teejay83
tag
hello
Bluboo Xfire-t lehet valahol kapni EU raktárból,tud valaki valamilyen forrást esetleg? GearBest-nél volt de már nincs ilyen opció és most nézem,hogy nincs is benne magyar nyelv
-
Teejay83
tag
válasz
DEGU83 #113766 üzenetére
egy kis összehasonlítás-specifikációban az x10 a jobb,az viszont nem semmi,hogy ha fehér színt szeretnél az +50 dodóval többe kerül
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Hosszas nézelődés után nagyon hajlok a Bluboo Xfire-re,ma viszont rábukkantam egy elég tetszetős készülékre: Cubot P11
Árban sem rossz és kicsit minőségibbnek tűnik mint a Bluboo,szerintetek melyik lenne jobb választás? Esetleg a Cubot P11-el valakinek tapasztalat? -
Teejay83
tag
válasz
tibcsi0407 #113723 üzenetére
Köszönöm a megerősítést,én is így gondoltam
-
Teejay83
tag
Sziasztok
A dealextreme.com EU-s oldaláról rendelt mostanság valaki? Arra lennék kiváncsi,hogy ha innen rendelek akkor arra jön még vám+áfa? Mert leírásban ezt nem írják csak,hogy gyorsabb szállítás,meg NL posta.
-
Teejay83
tag
Sziasztok
erről van valakinek tapasztalat? -DOOGEE NOVA Y100X- nem sokat lehet róla olvasni magyar oldalon,szerintetek?
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Keresek barátnőmnek telefont! 25-27K környékén 1 Gb ram-mal
Melyek jöhetnek szóba mostanság? Doogee Y100x-et nézegettem,itthon esetleg beszerezhető ilyen árban hasonló?
köszönöm -
Teejay83
tag
Sziasztok
Van egy kínai csoda telefonom
(Vowney V5) 2 napja rátoltam egy régebbi mentésemet és azóta minden hajnalban valami kínai appot akar letölteni és el sem lehet távolítani a kis zöld android ikont az éretsítési sávból csak ha újraindítom a telefont, kínai alkalmazásom nincs rajta ettől már megtisztítottam a telefont még mielőtt anno megcsináltam volna a mentést,most kb 10 appot raktam fel de mindet a play áruházból.
Hogy lehet ezt eltávolítani,vagy hová írhatja be magát(rendszermappa)?
-
Teejay83
tag
válasz
mtibi55 #54639 üzenetére
Rossz eladótól vásároltál, de ez még nem feltétlen ok arra,hogy ne kapd vissza a pénzed, nekem éppen ma jött vissza pénz az aliexpress-ről,teljesen korrektül intézték és mivel nem az eladónál van a pénz ezért nem is értem,hogy nem kaptad vissza.Lehet nem indítottál disput-ot?
-
Teejay83
tag
válasz
spileraaa #45206 üzenetére
Első körben én ezzel kezdeném:
- Root ellenőrzés - mobileuncletools progit felrakod ha van installálva play store onnan le tudod tölteni (bal felső sarokban root feliratnak kell megjelenni)
- CWM install a gyári recovery helyett
- majd full mentés készítése cwm-ből a gyári rom-ról még mielőtt bármit iscsinálnál ezeken kívül -
Teejay83
tag
hello
kellene SOS-be nekem egy Mobileuncle MTK Tools.apk ha tud küldeni valaki egy frisset akkor légyszíves keressen már meg PÜ-ben
-
Teejay83
tag
válasz
maj-viktor #43374 üzenetére
ZTE V967S kb 155$
Vowney V5 170$Mind a kettő nagyon jó ennyi pénzért
-
-
Teejay83
tag
válasz
Groovebaby #40191 üzenetére
Ezzel mi is így vagyunk
Egyébként tényleg simán megszokható az 5" nincs probléma vele, én is féltem egy kicsit de teljesen baráti csak ajánlani tudom
-
Teejay83
tag
válasz
instantwater #40162 üzenetére
Nekem a Vowney V5 2,5 napot úgy bírt ki,hogy egyfolytában nyomogattam,fényképeztem és 30% környékén raktam fel a töltőre
-
Teejay83
tag
válasz
instantwater #40117 üzenetére
Igen az 5" az szerintem is még éppen elfogadható én egy 3,5"-ost cseréltem le egy 5"-ra kb 2 hete használom de már majdnem meg is szoktam, a majdnemet azért írtam mert valamelyik nap a barátnőm a kezembe nyomott egy kis tükröt (ami méretre és formára is hasonlít a telómra) és addig beszélgettünk míg majdnem zsebre raktam mert azt hittem a telefon van a kezemben
-
Teejay83
tag
válasz
blueye #39384 üzenetére
2 sim-es igen
egyikbe van egy normál T-mobilos sim a másik foglalatba(ami egy micro sim fogalalt) akarok egy Telenoros feltöltőkártyás netet(5ft\1mb). tegnap viszont azt mondták a telenorba,hogy ők úgy tudják nem megy okostelefonba csak tabletbe vagyis ők eddig nem tudták beállítani
-
Teejay83
tag
hello
Használ valaki Telenor-os hipernetes feltöltős netet?Nekem egy V5-be kellene de azt mondják a Telenor-nál,hogy okostelefonban nem működik csak tabletben? Ez igaz?
-
-
Teejay83
tag
hello
Még mindig keresem a megoldást erre:
V5- CWM install
Gyári - android system recovery <3e> -cwm-et nem tudom felülírni egy meglévővel,MUT-al próbáltam de sehogy nem akarja pedig elvileg pofon egyszerű,USB hibakeresés stb.. be van pipálva,recovery.img file jó.
Akarok felrakni egy custom rom-ot ahhoz kellene,a gyárii cwm-el itt megáll a dolog: Invalid OTA package.Install abortedValakinek ötlete esetleg??
-
Teejay83
tag
hello
Aki kicsit jártas a cwm telepítésben légyszi segítsen már nekem,egyszerüen nem megy fel rá, csak a gyári van rajta ez a system recovery<3e>
MUT-al próbáltam meg is van mit kellene felrakni de csak újraindul a teló és ugyan az marad fent -
Teejay83
tag
hello
Egy gyors segítség kellene nekem
Megpróbáltam telepíteni egy custom rom-ot cwm alól de csak addig jut l,hogy
install from sd card aztán kiírja,hogy install aborting
mi lehet a gond? -
Teejay83
tag
Még egy gyors kérdésem lenne:
CWM telepítésnt ez alapján próbálom megcsinálni:[link]
Ha jól értem akkor mikor rányomok az igen-re, ki kell kapcsolni a telefont és kivenni az akksit?
Mikor így rádugom a PC-re semmi nem történik csak próbálja felismerni az új hardvert de nem sikerül.Csinálta már meg valaki ezzel? -
Teejay83
tag
hello
ma megérkezett a V5
Ez a rom van rajta: alps.jb2.mp.v1.2
Ismeri valaki?mennyire jó?van ettől jobb? -
Teejay83
tag
hello
erről mi a véleményetek ? deovo v5
Milyen ez az Nvidia CPU? tapasztalat esetleg? -
Teejay83
tag
Ehhez mit szóltok?
-
Teejay83
tag
válasz
CoolBoy323 #36473 üzenetére
na ennyi volt a jóvilág
-
-
Teejay83
tag
Mondjuk én is aliexpresszről vettem most a Vowney V5-öt
kb 1 hete rendeltem,már úton van, ha megérkezik beszámolok róla
elég sok mindent vettem mostanában pólót, kabátot ami sokkal jobb árban volt mint bárhol máshol és minden megérkezettremélem a telóval is minden rendben lesz
-
Teejay83
tag
válasz
interstate76 #36307 üzenetére
ott biztos nem azzal fizetett, ott más rendszer van
de van vevő védelem ugyan úgy
-
Teejay83
tag
hello
Barátnőmnek rendelnék egy dual sim-es telót.
Ezek közül kellene választani
Star W005
H2000
H3000+
Bedove i5Kicsit utánaolvastam de túl sok infót nem találtam,annyi biztos,hogy root-olása kemény dió
Véleményetek kérném ki ez ügyben
-
Teejay83
tag
válasz
instantwater #35715 üzenetére
Jól átgondoltad ?
Én is a v987 és a V5 között vacilláltam, aztán V5öt rendeltem
Igen ezt én is észrevettem,hogy mindenhol más adatok vannak, 3 weboldalt néztem de egy azonos méretet nem láttam például
-
Teejay83
tag
Na ma megrendeltem a Vowney V5-öt Aliexpresszen 1 hét kemény rágódás után
írtam az eladónak, hogy root-olva és google play-el küldje,azt mondta OK,indul a várakozás..
köszönöm a sok sok infót ha megvan jelzek és írom a tapasztalatokat
-
Teejay83
tag
hello
egy újabb nagy kérdéssel fordulnék hozzátok
Ehhez mit szóltok, van e valakinek konkrét tapasztalata erről : i9500-S4
Nekem egész jónak tűnik de rákerestem a fórumban és sokmindent nem találtam,Aliexpresszről elég sokat rendelek eddig soha nem volt még semmilyen problémám, igaz csak megbízható eladótól.
Tehát ha választani kellene Ti melyiket ajánljátok a 2 közül: Wovney V5 vagy i9500 ? Eddig amiket infókat összegyűjtöttem itt a fórumon arra a következtetésre jutottam,hogy a V5 nekem a legideálisabb ár-érték arányban, DE ráakadtam erre az i9500re amit még nemtudok hová tenni,segítsetek légyszi
-
-
Teejay83
tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
A kinézet annyira nem inkább ami nekem fontos lenne az az anyaghasználat-minőség
Eddig amit néztem:
Lenovo A820-
ez elég jónak tűnik,bár azt írják kicsit gyenge a hátlap és nincs LED vaku de az ár ezt kompenzálja 167$Lenovo A830-
erről nemtudok semmit ha javítottak az előző széria hibáin akkor elég jó vételnek tűnik 186$ZTE v967s -
180$-os árával nálam az első helyen áll mind teljesítményben mind kinézetbenVowney V5-
Na ezt végképp nem ismerem, kinézetre bejön, hardver rendben van nagyon leírás alapján és hát a HD kijelző sem rossz 175$-ért, de,hogy mennyire megbízható ez a készülék nemtudomJIAYU G3S-
Na és végül itt van a G3S ami nagyon tetszik, de sajnos ezt sem ismerem a vélemények meg elég vegyesek ezekről a készülékekről, ami ebben megfogott az a Retina Screen Gorilla Glas 4.5 HDD kijelzőZOPO-t akkor elvetettem ebben az árkategóriában
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Kicsit elbizonytalanodtam mert eddig egy ZTE v967s-t nézegettem 187$ körül, de nagyon tetszenek a ZOPO modellek is, ezek közül Ti melyiket ajánljátok olyan 200-210$ környékén, most max ennyit szánnék egy telóra.
-
Teejay83
tag
hello
Antelife-ról rendelnék egy telót,kinek mi a tapasztalata a szállításról? vámon megfogják vagy át szokott jönni?
csak mert van egy ilyen megjegyzés alul:
When deliver international packages, custom duty, related with every country's policy and is always involved, for which we won't be responsible for. We always declare USD$30-$40 for each phone/pc, if you have any good advice about declare amount, pls leave a message on paypal when you make a order, thanks.Írjam meg nekik,hogy kis értékkel adják fel vagy tudják maguktól?
-
Teejay83
tag
Hello
Valakinek esetleg véleménye, tapasztalata van a Lenovo A830-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest