- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
válasz
pusi1981 #104324 üzenetére
Hát összességében elég nagy, gyakorlatilag minden téren. Viszont Honor 4X is jó készülék, ha nem olyan nagyon fontos a játék akkor mindenre jó az is. GPS-ről, nézz be a fórumára.
-
alexw801
senior tag
válasz
pusi1981 #104306 üzenetére
A gond nem a magyar nyelv, az mindegyiken beválasztható.
Hanem az, hogy csak a H60-L04 világ kivitel, semmi kínai, gapps működik. Összes LTE freki is van, de 1 SIM.
A többin is van magyar nyelv, de gyárilag azok kínai belpiacosak, nincs gapps, van kb. 20 kínai app. Ha nem ilyen, akkor már valaki megbütykölte. LTE 800 MHz nincs, 1800 MHz van. -
Zeki
nagyúr
válasz
pusi1981 #104138 üzenetére
Miben jobb az a wiko, ami valami kínai összeszerelés lehet, mint a ZTE Blade S6?
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
pusi1981 #102621 üzenetére
6595-ben már ne gondolkodj, elöntötték a piacot a 6752-vel szerelt telcsik, azokból könnyebb lesz választani...
(ezek ugyan nem big.LITTLE procik, de mégis kevesebbet esznek ha minden igaz)
a G3S fénykora óta nagyon sok boltnak lett EU webshopja, ebből a szempontból lehet fontos a német cím, mert van olyan ami helybe ingyen, a többi EU-s országba PK-ért postáz.
-
törölt tag
válasz
pusi1981 #97130 üzenetére
Az enyémben (is) van 60fps mód (bár a teló menüje elég homályosan fogalmaz róla). Ezt választva, látványosan sötétedik a kép. Ha belegondolsz, akkor ez logikus is. Képzelheted, hogy mi lenne egy 500 -as értéknél. Az emelt fps -hez nem csak gyors érzékelő és megfelelő számítási kapacitás kell, hanem optika is, ami elegendő fényt képes átengedni az 1frame -re jutó idő alatt. Ez egy telókamerában levő, gombostűfejnyi lukon keresztül nem megoldható.
-
svgyula
addikt
válasz
pusi1981 #80298 üzenetére
Szia! Honnan vetted ezt a b@romságot, hogy az X6 gps sz@r? Volt már a kezedben? A legtöbb olyan hozzászólásból ered akinek a kezében sem volt ilyen telefon. A rémhírterjesztés nagymesterei mindig résen vannak! Már írtam azt is, hogy nem elég a jó telefon, jó GPS vevő, kell az is ami megfelelően tudja használni.
Na az utóbbi az esetek 99%-ban nincs! Buherálnak, lopnak valamit, aztán a telefon a sz@r! -
-
fPApi
őstag
válasz
pusi1981 #36921 üzenetére
Nem kell félreértelmezni a dolgokat! Senki nem mondta, hogy nem lehet segíteni, de akkor is segítesz, ha -mint blueye az előbb- egyszerűen megadod a linket!
Egyébként meg -bár Bruni20V tudja megmondani, de- szerintem nem is segítettél sokat, mivel a kérdés az volt, hogy a tracking number megkapása után általában mennyi idő mire megjelenik valami az SG-n? Biztos az én hibám, de nem látom egyértelműen ezt az általad írtakból, hiszen nem azt adtad meg, hogy te mikor láttad meg először az SG-n, hanem az, hogy mikor küldték el. -
fPApi
őstag
válasz
pusi1981 #36903 üzenetére
Ezt miért nem oda írod, ahova való?
-
válasz
pusi1981 #34509 üzenetére
Azért ez így egy speciális eset, mert csak digi ügyfeleknek 1900Ft a 2GB.
Akkor ennyiből az enyém még jobb, mert invitelnél 500Ft a 2GB inviteles ügyfélként.
Oké, hogy neked ez a legmegfelelőbb, mert ott van szerződésed, nekem meg az inviteles, mert egyébként ott van szerződésem, de amint ezekből a példákból is látszik, legjobb árat inkább kapcsolat termékként lehet kapni. -
SUPREME7
őstag
válasz
pusi1981 #34477 üzenetére
A digi netre elég sokan várnak. Ajánlom figyelmedbe.
[ Elfogyott a mobilstick a Diginél ]
Bár azt nem tudom, hogy ha azt mondod, hogy van saját mobil sticked, ami független, akkor kártyát adnak-e. Tudom, hogy neked telefonba kell, de ki tudja, hogy csak kártyát kiadnak-e
-
-
SlayerPrince
csendes tag
válasz
pusi1981 #27853 üzenetére
én minideal-ról rendeltem, ma már meg is kaptam a tracking number-t. Annyi változott tegnap óta, hogy ma még adnak vele egy plusz aksit ajándékba. A pandawill-en megjelent ma a 3000 mAh aku baráti áron, ha megjön a teló majd ebből is rendelek egyet attól függően, hogy a normál 2000-esel mennyit fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest