- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
kymco #130517 üzenetére
Csak olyan telót vegyél tőlük ami vélhetően nem fog elromlani, és aminek erős a gyári és/vagy közösségi supportja,
mert ha nem kéred akkor is ráb@sznak valami gányolt romot a telódra, aztán az szopóroller ha nincs hova fordulj, mert ők leszarják.(Az ucsó rendelésem egy kis, nem annyira ismert lenovo telefon volt, ahol nem működött telefonként a telefon a nyavajás romjuk miatt,
értsd nem lehetett sem hívást fogadni, sem telefonálni mert nem talált hálózatot, aztán az ügyfélszolgálat megoldásként küldött nekem egy tök másik telefonra való romot, és végül egy dispute/claim vége az lett hogy az amúgy hibátlan telót küldjem vissza hogy megnézzék... hát az anyukájukat.)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kymco #130342 üzenetére
Ha kell b20 x821 et keress. Az tudja. Ez lehet elírás vagy egy olyan modell ami nem volt köztudatban, vagy akármi. Másfelöl ilyenkor taktikusabb valami specifikációkkal foglalkozó tech-es oldalt keresni előbb. A webshopok gyakran írnak hülyeséget. Btw én sem találtam olyan leírást, ahol az x829-nél írnák a b20-at.
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
kymco #121158 üzenetére
Vagy úgy is lehet nézi mint annó a CD írókat. A mikor a tesóm megvette az első CD írót, 2x-es sebességgel írt meg egy CD-t. Azt jelenti, hogy egy 74 perces CD-t 37 perc alatt írt meg (74 perc / 2). A 4x-es az 74/4, azaz 18,5 perc alatt. a 8x-os az 9,25 perc alatt stb.... Szerintem mindegy hogy egy CD/DVD író 2 perc vagy 2,1 perc alatt írja meg a lemezt. A különbség hanyagolható. A kijelzőnél meg mindegy hogy 720p vagy 1080p, mert ilyen kicsi kijelzőméretnél szerintem elhanyagolható az elménybeli különbség.
-
svgyula
addikt
válasz
kymco #121156 üzenetére
Szia! Nekem a 10"-os táblagépen sem! Persze ez olyan mint a super mario azt is mindegy min nézed akkor is "pixeles" a telefonok is pont ilyenek! Amikor sz@r grafika és a felbontás, mindig a sz@r kínai kijelző lesz a hibás
pedig a rendszer felépítését lehetne inkább okolni. De ezt a "pixelhuszároknak" úgysem lehet megmagyarázni.
Én a honor 6-nál visszavettem HD-re a felbontást! Mivel az FHD-n nem elég kicsi az ujjam és ha kinagyítóm a HD méretűre az ikonokat akkor valóban "pixelesnek" látszanak. De ez csak azért van mert nem igazán szeretik az ikonok nagyítgatást -
-
-
Ha a gyári frissítés zip-ben jön, és teljes komplett system csere van benne, nem csak pecselés, akkot azt custom recovery-ből is fel lehet tenni, és az úgyis lecseréli neked a custom reco-t, legalábbis ez a gyakorlat.
Azonban ebben az esetben én meg szoktam nézni a telepítő zip-et, hogy a csatolási pontok milyenek és hogyan vannak...
A gyári recovery-t általában a hivatalos gyári rom tartalmazni szokta... vagy megtalálható a gyári frissítéses zipben az a kis "gonosz" patch, ami induláskor legenerálja a gyári boot.img--ből a gyári recovery-t. Ez is lehet egy megoldás a gyári recovery visszarakására.
Ez persze lehet, hogy gyártótól/forgalmazótól is függ.
(Pl. a thl 100-as esetén az egyik THL-t forgalmazó cég oldalán az általam portolt CWM van fent)
-
-
Crytek
nagyúr
11mm vastag? Akkor te még soha nem láttál vastag telefont.
Én most egy "durvásított aksis" LG2x-el tolom már kb 3 éve ennek a vastagsága 16mm simán szokható!
Ha valóban 5000mah-os és nem csak minél többen rendeljék elő reklámfogás akkor ez a 11mm (ha valós) akkor szinte hihetetlenek ezek a paramétere -
-
csubuka
addikt
Köszi, jogos megkeverődött itt az energia és áram fogalma csúnyán, szégyellem is...
Okés, akkor nem lesz belőle aj, ha 850mA-essel töltöm, Sony töltővel az UMI-t
Ezt a topikot pedig szoktam követni, de most nem láttam hasonló tematikát az utóbbi időben, ámde kimaradtam akkor belőle eszerint...
Köszi "batonyo"-nak is
-
tutis
őstag
-
A CWM teljesen telefonspecifikus. Még olyan is előfordul, hogy több generáció van egy azon típusból. Azokra is külön kell készíteni CWM-met!
(Néhány bátor emberről már hallottam, hogy más telefon CWM-jét tették rá telefonokra, több-kevesebb sikerrel; inkább kevesebb sikerrel) -
Sanyesz.
őstag
Annyi bizonyosnak tűnik, hogy a T100s-t március 13-tól kezdődően a 2750mAh-s akkuval szállítják. Ezt többek között a MiniDeal is jelezte. Ha innen közelítjük, akkor az akkuméret már nem különbözik.
Ha T11 ennyiért (kb. 210-215$) fullHD lenne, akkor kifejezetten jó vétel volna. No, de akkor ki venné a T100s-t? -
mathgery
aktív tag
ahol én láttam ott 2750es volt az aksi, viszont ha jól értelmezem, akkor pre-sell telefon....1 helyen láttam, hogy azt írták 21.-én, hogy 1 héten belül érkezik.....na ebben sem bízom annyira.....nagy a dilemma, ma döntenem kell....
viszont pár perc alatt a mai akció miatt felkerült a listára ez is
thl w11 -
axlfsi
veterán
Értem. Hét köszi a felhomályosítást, akkor ezekszerint a minideal is egy nagy kaki, ha ennyire lehet számítani az ott leírtakra, paraméterekre
A linken, amit írtam, az szerepel, hogy: Resolution 1920 x 1080 pixelsKözben látom is, hogy a gyártó honlapján írják feketén-fehéren, többek közt ezt is.
-
-
-
-
LGyuri
tag
Eddig stabil, nem volt gondom. Az UMI X2 csinált olyat (nekem 2 Telenoros kártyám van/volt benne), hogy az egyik slot indokolatlanul kisbb térerőn volt, mint a másik, illetve egyszer el is dobta cca negyed órára a térerőt a 2. slot.
Ez eddig nem csinált ilyet, és mobilneten is nagyon jó eredményeket produkál a speedtest. Jobbakat, mint az MT6589-es telefonjaim. Ugyanott, ugyanakkor (1 perc diffivel) egy Cubot One a felét hozza...
a stabilitás meg majd kiderül.
Ja, akksiról még valami: bekapcsolt wifivel egy éjszaka alatt 2%-ot merül (2 db mailfiók frissül pushon, és időjárás widget óránként). Ez szerintem NAGYON JÓ!
És még egy jó pont: a HA-n ez a legolcsóbb OctaCore telefon. Megfontolandó....
UMI X1S: az az 1750-es akksi azért karcsú lehet...
-
b0bcat
addikt
Szerintem ne a kijelzőhöz válassz procit, hanem az igényeidhez kijelzőt.
Ha nem vagy "PPI-huszár", akkor a full HD nem létszükséglet. Szóval ha nem akarsz gyakorlatilag felesleges dologra sok pénzt kiadni, akkor nyugodtan marad egy quad core + HD kijelző kombónál.
Szerintem.
A jelenlegi telefonom 4,5 colon tud HD felbontást. Gyönyörű képe van. (Ez már "retina" felbontás.
) De a feleségem 5,3 colos telefonjának a qHD felbontása sem bántja a szememet, pedig az (egy jobbik fajta) csak "sima TFT" (szóval nem IPS).
De van, akinek a 400 PPI is kevés...
-
hungobungo
senior tag
Ha vársz egy hetet (és van nekik raktáron), most fogok kapni egyet, mert ennyiért szerintem is nagyon jó választás a THL w200s.
Én is újitani akarok, mert sajnos az 5.7"-os Star Ulefone N9589 (mtk6589 procis) telóm wifi chip-je megsült/felszakadt/ki tudja?(minden más működik!), levág pár másodperc-perc után és sokáig be se lehet kapcsolni, csak mobilnettel tudok netezni rajta egy ideje, pedig mindenhol van wifi a környezetemben. -
CsaBully
tag
..öö az én lennék?
anno volt nálam pár napig 4 magos(mtk6589 1.2Ghz magonként),ami fullHD volt és elég rendesen laggolt pl egy autóverseny közben..azt nem tudom hogy a gpu vagy a cpu miatt,esetleg ram miatt,de más is mondta hogy a fullHD kihajtásához már kevés(iOcean x7 youth volt azt hiszem)
ettől eltintve tök jó volt a gépezet,az lcd lehetett volna mondjuk gorillás,én rizikósnak éreztem volna megvenni.. -
diegho
nagyúr
Az egyik nap egy Lumia 625-öt néztem meg, az le se írom milyen fos felbontású és még az sem volt zavaró.
Hozzátenném, hogy szerintem a fullHD-hoz már mindenképpen a 8 magos proci kellene, de én nem vennék most 8 magos drágább telót, mert fél év múlva jönnek a sokkal jobbak, most egy 40k környéki qHD 4 magos bőven megteszi.
-
-
-
-
CsaBully
tag
Az enyém most 8 mag 1Gb ram 4.2.2-es 'droid..feltelepítettem 120-125 alkalmazást,mert tesztelem őket melyik jobban használható különböző célokra(természetesen szubjektív szempontok is vannak)..eddig még nem figyeltem meg lassulást vagy ilyesmit,ezért gondolom hogy a ramnak elégnek kell lennie..de persze lehet hogy nagy játékoknál kevésnek bizonyulna(nem nagyon játszom,illetve nem játékokkal..
)
-
mong08
tag
Hát tudod az nagymértékben függ attól,hogy mit is akarsz csinálni a telefonoddal.
Ha volt már telefonod, akkor tudod hol volt kevés az ami volt.. Ha nagyon sok programot futtatsz akkor vegyél 2 gigásat.. ha sebesség bajod van akkor meg vegyél 8 magosat.. de várhatsz a nyolcmagos 2 gigás 32 giga tárhelyes készülékekre is...
Az a lényeg hogy mindig a legfrissebb ROM legyen rajta,vagy használni is akarod a készüléket ? -
kymco
veterán
Érdekelne mások véleménye is.
Felmerült a kérdés bennem, hogy 8 mag és 1 giga ram vagy 4 mag és 2 giga ram....
Nem nagyon látom, hogy a jelenlegi 2 mag 1 giga ram-os jiayu g3n-nél mi a szűk keresztmetszetem.
Nem tudok rá tenni 4.2.2 portolásu rom-okat, mert baromira belassulnak. A miui5-ről már nem is beszélek....
De látom, hogy még 512 mega ram-mal is adnak el olyan készülékeket, melyben helyből 4.2.2 android fut.
Anno a defy-mnél az 512 mega szűk keresztmetszet volt.
Nem akarok olyan csapdába kerülni, hogy beruházok 250 dollárt egy telefonra, közben hamar beszűkül a mozgásterem.
Tehát hol a szűk keresztmetszet most szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest