- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #65164 üzenetére
így van
nekem is ott a kocsiban a BT vevő és soha nem kínlódok azzal, hogy keresgéljen a telefon, (egyébként is eléggé le van árnyékolva az üveg állítólag) szexeljenek egyet és kb. hidegen is max fél perc mire egymásra találnak. -
kgymac
őstag
válasz
gipsztigris #65164 üzenetére
És egy wayteq (vagy bármi más autós) navit is szívesebben tapaszt az ember a szélvédőre. Naviban szvsz veri a legtöbb telefont és jobban bírja az esést is, ha úgy 1-3 évente 1x leesik.
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #64597 üzenetére
bocs, hogy beleszólok, de a snapdragon 600-as TUDTOMMAL nem kezeli a 2 simet. így valami elírás biztosan van, vagy a proci, vagy a kezelés. ha jól emlékszem, akkor pont ez volt a nagy szó a 800-as ban ( a többi fejlesztés mellett), hogy már támogatja a kettős hálózat kezelést is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #64600 üzenetére
Ezt nem mondta senki
Elhiheted, hogy nagyon sokan örülnénk neki, ha lenne belőle DUAL-SIM, hisz pici, okos, minőségi darab
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #64597 üzenetére
Én azt értem, h Te hiszel nekik, de nincs dual simes Mi2 tudtommal.
Arról csak hallottunk volna pl GizChina-n -
Bagira01
veterán
válasz
gipsztigris #64595 üzenetére
Tudomásom szerint sincs belőle dual sim-es
. Antelife-on múltkor 250$ volt. Ott meg TF card slot van a leírásba, pedig nem bővíthető sd krtyával
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #64595 üzenetére
Micsoda?
Én nem tudok róla, h adtak volna ki 2 sim-est Mi2-ből -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #64590 üzenetére
az túlzás, h "jó" ár...
és amúgy itt OFF a kicsike
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #64590 üzenetére
255$ volt eddig is mixeshop-on, vagy legalábbis tegnap már tuti.
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #64453 üzenetére
Az áraik nem ezt tükrözik. Nekem a drága=minőség
! Az Ő telefonjuk árban nem az a kategória ahova beárazták!
Valószínű nem rosszabb mint amiket Kínából rendelünk DE és ez a lényeg nem is jobb! Viszont az ára nem ezt mutatja! Ezt is értetted igaz?
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #64434 üzenetére
Szia! Nincs is baj a concorde készülékekkel csak az akkumulátor általában kicsi és az ár az egekben van!
Egy MTK6582 szett A Hauwei p6 klón az 1850mA akku max bruttó 50000.-!
A másik a cobot gt99 bele (150$) tehát bruttóban max 45000.-
Természetesen csak! hasonlítások voltam mert biztosana concord beszerzői osztályon felüli anyagot használnak!
Nekik biztosan külön indítják a gépeket
a kici kínai robotok
és ott állnak mellette és nézik hogyan folyik ki a mobil a "lukon"
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #64405 üzenetére
Van sok igazság abban amit mondasz, de én továbbra is azt mondom még gyerekcipőben jár a ConCorde a mobilos piacon és most nem feltétlen érné meg beléjük vetni a bizalmat.
-
válasz
gipsztigris #62984 üzenetére
Az a baj, hogy sok választó meg megérteni nem akar megtanulni... Tudniilik faterom is egy ilyen aktivista (pártot direkt nem írok, ez nem az az oldal). Tegnap pont kint voltak aláírást gyűjteni és meséli este, hogy odament hozzájuk egy hölgy és elkezdte szajkózni a maga igazát. Hiába próbáltak neki érvelni, az Istenek nem akarta fogni, hogy nem úgy van ahogy hiszi. /Megj.: 3-an próbálták neki elmagyarázni, hogy mi újság, de nem vette a lapot./)
A Te esetedre: eléggé sokan vannak, akik leginkább pénzért csinálják ezt a műsort, így persze hogy lövésük sincs, mit is hadoválnak Neked... Na az ilyeneket tényleg ki kell kerülni.
-
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #62836 üzenetére
ok, a technikai paramétereket illetően igazad van, DE vélelmezem, hogy kolléga a célhardvernél a 20kFt PNA-kra gondolt. Ha nem akkor tőle is bocs
-
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #62791 üzenetére
ugye te nem a 20-30ezer forintos "PNA céleszköökre" gondolsz, amit itthon megvesznek és igot hackelnek rá? Nekem is van olyan de semmivel nem jobb (kivéve képernyő méret, de mára már ez is elavulttá vált...)
-
mong08
tag
válasz
gipsztigris #62791 üzenetére
Bocsáss meg, de célhardver és célhardver között is van óriási különbség..
Nem gondolom,hogy navigáció tekintetében olyan "jelentős" különbségek lennének célhardver és telefon között... Gondolom az utca szélességénél jobb pontosságú akármivel már el lehet közlekedni...
Ja és jut eszembe.. azok a "célhardverek" mellékesen még zene lejátszók, filmlejátszók.. akkor most hogy is van ez a célhardver dolog ?? Mennyi abban a NAVI és mennyi az "egyéb" ?? -
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #62772 üzenetére
Ez igaz, de bármennyi shopot nézek meg, még mindig a Litván Zopo az, ami jó áron adja a telefont. ZP700-nál gyakorlatilag ugyanannyi onnan, mint kintről áfával, DHL-el, de a Litván 2 év garanciát ad és ingyen szállít.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #62759 üzenetére
A pénz nem gond. Már régóta keresek normális befektetéseket, csak azt nem tudom mennyire lenne itthon életképes ez.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #62754 üzenetére
Mert?
-
kymco
veterán
válasz
gipsztigris #62754 üzenetére
-
medica
senior tag
válasz
gipsztigris #62584 üzenetére
290-es euroval számolták a költségvetést, szerintem most sok inkább 300-310 a sáv. Lehet érdemes kivárni a forintköltéssel.
-
KurtCobain
őstag
válasz
gipsztigris #62511 üzenetére
Én annyit még hozzátennék a videóhoz, hogy a végén nem árt a rongyot a kártya alá rakni, nehogy megkarcolja az új fóliát.
-
bb71
őstag
válasz
gipsztigris #62106 üzenetére
Hát akkó mindenki, aki 32bites 8 magos proccal szerelt telefont vett, vesz mostanában elavult ember, így élni sem tudtok normálisan.
A 4-2-1 magos tulajok olyan mély kasztba süllyedtek, hogy említést sem érdemelnek.
Nem beszélve a RAM mennyiség kérdésköréről... -
Sanyesz.
őstag
válasz
gipsztigris #62128 üzenetére
Az embeli kreativitász (ebben az eszetben hülyeszég) nem iszmel hatálokat.
-
válasz
Ez meg mi?
-
konigjanos
senior tag
válasz
Hát ez lohadt állat kélem szépen!
-
TCr
veterán
válasz
Málmint Plohaldvelélt, nem?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #62122 üzenetére
Ne beszélj már hülyeséget!
A kicsiknek muszáj minden szabályt betartani, hisz nincs senki, aki kihúzza a sz@rból őket! Nem Vítya a ügyvezetőés libákat sem tenyésztünk...
Na de befejeztem, nem ide való ez a téma!!!
@mobilamb: jólvan, mondom befejeztem!
Sok sikert a működéshez, tényleg, remélem 1 év múlva is jelen lesztek a piacon -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #62103 üzenetére
természetesen én adok, és Magyarországra is van bejelentve a cég... Meglepő mi, hogy nem mindenki lop csal hazudik?!
-
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #62045 üzenetére
Félreértesz, nem az ő "hasznukat" sajnálom, megérdemlik, ha tesznek érte és dolgoznak vele.
Az én pluszkiadásomat sajnálom, mivel:
- beszélek külföldiűl
- van PayPal számlám
- megelégszem a leírások és képek alapján választással (esetleg ismerősnél már láttam)
- jó tapasztalatom van a kínai elektronikus cuccokról
Így számomra nem nyújtanak többlet szolgáltatást. Persze tuti van akinek igen(#62046) Cifu : a Zopo-ra már még egy ÁFA-t ne rakjál rá mert EU raktárból 269USD!
A waytek H5 játék teló a Zopo980+ hoz képest és ráadásol 0,5 incsel nagyobb ami már szintén zavarna
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #62023 üzenetére
Tudod nem látod át az egész vonalat és ezzel van itt mindenkinek gondja!
Tehát járjuk végig röviden a Kínából rendelt telefon tartalma gyári alapár+(nagyker?)+webshop+szállítás=pl.! 100$
Ugyanez itthon: gyártó alapár+nagyker+kisker(Kínai)+szállítás+kisker hazai haszon!+ÁFA+belföldi szállítás=160$
Na szóval az a plusz a semmiért költség bosszantja az embereket mivel nálunk nem a mennyiségen kapott kis haszon a lényeg hanem a kevés eladott terméken jól lehúzzuk az ügyfelet működik.
Az hogy itthon úgy alapítanak ilyen céget, hogy még a gyártó ajtajáig sem biztos, hogy eljutnak nemhogy egyenesen onnan kapjanak terméket. Csak valami köztes beszállítóval tudnak alkudozni.Természetesen ez a beszállító is kér a tortából!
JA és pl. a concorde esetében a matricázás is költség -
junkpod
veterán
válasz
csak neked: 30%-kal drágább mint a Zopo az EU-Warehouse-ból rendelve! Hol van itt áfaelkerülés? Ott nem kell ÁFA-t fizetned!
Most láttam először ezt a céget, itt ajánlották, csak azért írtam be az ár dolgot mert promócióként hirdették. Ha nem Zopo telefonról lenne szó akkor ok, mert az csak kintről jöhet és akkor az árkülönbség kb az ÁFA.
(#62027) sbe561 : na akkor már nem is indokolt az árrés olyanért amit magad is el tudsz végezni. Alalpvetően nem értem ezeknek az új "import" cégeknek a létjogosultságát, csak annyit csinálnak, hogy megrendelik helyetted?
-
sbe561
tag
válasz
gipsztigris #62029 üzenetére
Csak pontosítottam, ha nem baj...
Egyébként nekem semmi bajom az oldallal!
-
sbe561
tag
válasz
Szlovák áfát fizet... [link]
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #61557 üzenetére
Na b+ ... ezt komolyan, ha tervezve lett volna sem jön össze így....
néztem a facét, kiléptem és benéztem a fórumba... az utolsó poén amit a kékségen olvastam pont ez volt... egy pillanatra megzavarodtam rendesen
-
TCr
veterán
válasz
gipsztigris #61399 üzenetére
Úgy értem, hogy kinézetre.
Az eredeti kérdés a méretre vonatkozott, ezért merészeltem azt mondani, hogy egy az egyben.
Mivel a kinézetre ugyanaz így gyanítom, hogy méretre is.
Élőben nálunk megtekinthető szinte bárhol a Galaxy S4, a linkelt kínai csoda viszont nem hiszem. -
gyűrű
addikt
válasz
gipsztigris #61349 üzenetére
Tudom gipsz, de így talán páran elolvassák..
-
tihibaby
senior tag
válasz
gipsztigris #61165 üzenetére
+1
-
Bferibörs
addikt
válasz
gipsztigris #61165 üzenetére
igaz
-
EG0
aktív tag
válasz
gipsztigris #60974 üzenetére
Hazai GSM boltok? Tavaly jártam párban, amikor telefont vettem magamnak. Rögtön elsőben előttem alkudták fel vevőnek az árat. "Igen, ez ennyibe kerül. Mármint doboz, töltő és füles nélkül. Kell az is? Akkor amannyi. Hogy mi, cégre számlát? Akkor viszont már még amannyi."
Nekem gyakorlatilag sehol nem akartak volna számlát adni, vagy max. 0%-osat.
Egyetlen helyet találtam, ahol rendes 27%-os ÁFA-s számlát is adtak, ott vettem meg végül.
Olyan dumákkal etettek, hogy az "ár annyi, mint a weboldalon, de akkor nem tudjuk garantálni, hogy lesz benne magyar nyelv és nem szolgáltató függő telefont kapunk. Ha biztosan független kell, akkor az már amannyi."
Vége felé már csak röhögtem, micsoda balkáni, piacos, okosítós hangulata van a Pest belvárosi GSM boltok 99%-nak. -
raulicio
senior tag
válasz
gipsztigris #60974 üzenetére
Vannak jobb és rosszabb boltok ez nem titok. Anno sok telefont vettem az xxl gsm-től, teljesen korrekt bolt, de azt ne mondja már senki, hogy az normális, hogy a honlapjukon szereplő árak csak a készüléket és a töltőt tartalmazzák. Nyilván ezeket külföldről hozzák mert sokszor magyar nyelvet sem tartalmaznak. Így nyilván gyártói garancia sincs rá. Más kérdés, hogy manapság mennyit ér a gyártói garancia. A HTC One S-emet annak idején több mint két hétig szervizelték...
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #60954 üzenetére
Köszönöm, bár közben megleltem.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #60795 üzenetére
Ez mar az a kategoria?
Jo, en ehhez nem ertek, nem fotozom teloval kb sose.De ettol a G4 szerintem szebb kepeket lo, es azt mindenki lehuzta...
-
aronpapa
tag
válasz
gipsztigris #60633 üzenetére
+1
-
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #60633 üzenetére
Azért az értékeléseknél van pár garis sírás ,szóval nem eszik olyan forrón azt a bizonyosat...
-
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #60630 üzenetére
Partnero pl
-
válasz
gipsztigris #60487 üzenetére
Köszönöm szépem
-
válasz
gipsztigris #60484 üzenetére
Ez teljesen rendben van szerintem.Jól látom, hogy ezt kiveszem a dobozból és használom? Nem kell semmit telepíteni (play, magyar nyelv) és még rootolva is van?
Azt meg szabad kérdeznem, hogy honnan rendeltétek? -
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #60374 üzenetére
akkor mégse lesz motorola nexus
-
válasz
Okos lépés ez a Google-től. Az értékes részeket már lefejtette a cégről, a szabadalmak a kezében vannak. Bár a cikk nem részletezi, milyen módon kerültek át a szabadalmak egy része a Lenovo-hoz, de feltételezem olyan módon adta el, hogy saját magának továbbra is megőrizze a szabad hozzáférést. Ehhez még vegyük hozzá, hogy már kötött egy 10 évre szóló szabadalmi megállapodást is a Samsunggal a jövőre nézve.
Maga a telefongyártás volt a legkevésbé értékes a portfólióban, valamint az volt a leginkább kilógó ág a "Google-családfában", így lényegében 6,8Mrd-ért meg tudta venni a licenszeket, szabadalmakat (mivel a Motorola TV portfóliót már eladta 2,5+0,3Mrd USD-ért tavaly). 17.000 szabadalom, amiből 15.000 továbbra is nála maradt, illetve a teljes pakk elérhető lett a Samsungnak, a Samsungé pedig a Google-nek, 2.000 Google és Lenovo között megosztva (okosan előbb volt a Samsung megállapodás utána az eladás).
Már sok negyedéve veszteséges vagy nem igazán nyereséges a hardvergyártás. Totál logikus, hogy eladják és ne tartsák meg, mert így nem gyengítik meg az együttműködést a többi nagy gyártóval.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Nem hiszem el, h kb. 10 milliardot csak ugy bukik egy gugli, mikozben semmibsem indokolja az eladast... szerintem kacsa hir!!
-
zero977
tag
válasz
gipsztigris #60200 üzenetére
Igen, én is ettől tartok, úgyhogy inkább egy 2GB ram-os négymagosat keresek.
-
Krinyo
senior tag
válasz
gipsztigris #60200 üzenetére
Semmi koze a kettonek egymashoz...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
gipsztigris #60181 üzenetére
[link] Ennyi!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
gipsztigris #60041 üzenetére
Ez egy az egyben iNew V3... De már a második koppintas.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
gipsztigris #60041 üzenetére
bizony.
az ULEFONE P6+ annak a 6 collos változata))))
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #59930 üzenetére
Remélem jövő héten már megkapom, és majd dobok egy privit
Azt a kis szutykot még 5ért sem venném meg@hamti2: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
DE! ehhez kell a telefonban egy FM transzmitternek lennie, vagy külön kell venned! És azzal megoldható, akár zene, beszélgetés kiküldése is! És app nem kell hozzá! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #59925 üzenetére
Semmi!
EU free shipping van!És ha cégre veszed akkor 116 EUR, mert lejön a lett áfa az árból!
-
cocus007
tag
válasz
gipsztigris #59662 üzenetére
Ez még 1 Samsung Gio, tehát nem is kici kinai
eleve alig találta meg a google,pedig direkt bekapcsoltam a wifit
rámegyek a linkre ami itt ki lett rakva, és akkor Android - Eszközök kezelése alatt kell keresni?szerk. ja már látom, ott 1 fül h összes mutatása
így már kiírja
-
mong08
tag
válasz
gipsztigris #59617 üzenetére
Szia !
Köszi !
Ezt az IMEI szám megörzését a gmail fiókban nem ismertem.
Bár úgy látom, csak azt az IMEI-t őrízte meg amelyikben volt kártya (vagy amelyikkel be voltam jelentkezve ?), a másik nem látszik.
Nagyon király ! -
Evita85
tag
válasz
gipsztigris #59617 üzenetére
Ez nagyon jó.Még a telómat is megkeresi,megcsörgeti..
Nagyon tetszik!
(teló elvesztősök előnyben.)
-
citkar
addikt
válasz
gipsztigris #59606 üzenetére
Akkor együtt örüljünk annak, hogy kis hazánkban is megjelennek a kínai 8 magos telefonok, elérhető áron, aminek az árát mindenki döntse el, hogy megéri-e vagy sem és várjuk, hogy lesz-e idén magyar lerakata az antelife-nak
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #59597 üzenetére
Szerintem Rajtad kívül mindenki értette. Én kérek elnézést!
-
Cpt. Flint
tag
válasz
gipsztigris #59601 üzenetére
Ez nagyon ott van!
-
válasz
gipsztigris #59585 üzenetére
Azért csodálkozom, mert bár rengetegen gyártatnak egy bizonyos céggel a kínai márkák közül is, de a Thl az a márka, aki eléggé odafigyel(t) arra, hogy az ő általa árult "csúcs"-ot ne árulják más néven a kezdetekben. Míg mondjuk a T5s vagy a w100 / w100s már induláskor is elérhető volt más néven, addig pl w7 vagy w8 nem volt kezdetben más néven. Ezért csodálkozom még inkább, hogy a T100 esetén ilyen szerződést írtak.
Közben én is rákerestem a Neken N6+-ra, így tényleg nincs veszett nagy különbség árban, 250-ért szerintem megéri, csak 30USD a felár a legolcsóbb 6589T-hez képest.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #59591 üzenetére
Azért Neked mondtam, mert Te fogtad meg azt a végét a dolognak, hogy ez nem THL. De nem is az volt a lényeg, hanem az, hogy a CC-sek milyen hadjáratot tudnak folytatni az igaznak vélt véleményük megvédésére. Pedig a CC is ugyanaz a "kínai szar", mint amit fikáznak. Sőt hozzáteszem, a THL még kevésbé szar, mint a Star...
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #59585 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy THL vagy sem, hanem felsőbbrendűen közlik a Concorde-fanok, hogy jó lenne nem egy kínai szarhoz hasonlítani a "világ legkirályabb márkájú" Concorde telefont (ami ugyanaz a kínai szar, csak más címkével...). Ez a szánalmas.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gipsztigris #59573 üzenetére
Szerintem is ez egy az egyben a THL T100s hazai megfelelője. Feltételezem, hogy ROM-kompatibilisek is lesznek. Nem baj, mert ha lesz T100s-em, akkor egyszerűbb lesz a support.
(talán még a szerviz is)
Az ára nyilván a kínai 310$+VÁM+ÁFA+árrés figyelembe vételével került megállapításra. -
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #59369 üzenetére
Most jött meg a mail izreelből (tegnap éjszaka írtam !!!)
Dear sir,unfortunately, You can not download other maps for the app of Israel.
This app support only the Israeli Maps.Have a great day
Törököktől még semmi de az nem egy kapkodós nép
A Basarsoft app a moto g-vel kopatibilis, de a nexusra ha átrakod a letöltött apk-t az lg-ről akkor szerintem letölti és megy, annak idején a primo israel demo sem volt komp. a defy-vel, letöltöttem a play-ből apk downloaderrel, felraktam, letöltötte és működött a defy-n, érdemes kipróbálni.
Másik off: a Jiayu S1 az 1 simes, mint a zte nubia z5s és azt is kioffolták a topiktársak.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #59129 üzenetére
A normál postaköltségre is rátették eddig nekem mindig az áfát.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #59129 üzenetére
Volt akinek konkrétan ráírták hogy photoframe x USD, és nem kértek tőle igazolást.
-
válasz
gipsztigris #58897 üzenetére
Végül is ha belegondolok...
ez a kijelző 196PPI-s, a Galaxy Tab 3 7"-es kijelzője meg 170PPI. Nem annyira szörnyű mindez (bár nem venném meg magamnak), játékokhoz még jó is, hogy nem kell annyit számolni.
Látszik, hogy szalad az idő, hiszen a 4,5 éves 3GS kijelzője még 165PPI-vel bírt és nem volt vele gond, most meg már sírunk (magamat is beleértve) a 196 miatt.Crytek:
Ezt hívják úgy, hogy jó reklám. Egyfelől sokan felmennek megnézni, mert akciós ár volt, másfelől a kifogyott akciós készlet után sokan vigasztalódnak a másodlagos termékekben. Ez egy általános jelenség. Sok vevő megnézi, bosszankodik, hogy lemaradt, majd végigfutja a további kínálatot, hátha talál köztük még jó ajánlatot (feltételezem, mi is mind végignéztük a többi készüléket is, ha csak egy pillantás erejéig is). Már el is lett ültetve a fejben, hogy azért vannak itt jó árak is, megéri visszanézni, egyesek még vásárolnak is (pl épp az Ulefone-t)
Ez egy nagyon jól és hatékonyan működő marketingfogás. Nekik nem az a céljuk, hogy sok akciós készüléket adjanak el fél áron, hanem az, hogy sok személy nézze meg a kínálatot. -
SSlyTR
senior tag
válasz
gipsztigris #58373 üzenetére
álmodozás - óra
azmiaz? -
silver10
aktív tag
válasz
gipsztigris #58373 üzenetére
Ezt bizony. Nagyon köszönöm! A lányomnak biztos tetszeni fog, ha meglesz. Az OT995 egy év után úgy köhög már mint egy TBC-s. A kamerája remélem azért az elfogadható szint lesz.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
gipsztigris #58359 üzenetére
Nekem már a 4,7-es kijelző is a plafon. Lehet, hogy a haverodnak meg kicsi. De itt az a kérdés, hogy aki ilyet akar venni, annak megfelel-e.
De nem rossz ez a thl se.Indy, köszi! Jó ezt tudni.
-
silver10
aktív tag
válasz
gipsztigris #58330 üzenetére
Szia! Ezekre is tudnál majd válaszolni?: "Ha jól láttam a zopo webololdalának képein, MIRACAST vagyis tükörkijelzőmód is van benne (lásd még wireless display). A beállítások> Megjelenítés menüpontban megtalálható a vezeték nélküli kijelző opció? Gondolom, az SU-t a Zopo tette bele alapból."
Néztem a Minideal-t, ahonnan rendelted és ott nem láttam , hogy volna hozzá tok, fólia stb. Ezért valószínű(sajna) drágábban rendelek a Zopo-ról, vagy esetleg csak a kiegészítőket a ZopoMobileShop oldaláról, mert azért 20$ a különbség. Bár a 2x es szállítással már lehet ugyanott vagyok költségben. Ezért kérdeztem rá a rootolásra is. Bízom benne, hogy gyári... -
silver10
aktív tag
válasz
gipsztigris #57776 üzenetére
Én is szemezgetek eggyel. A lányomnak lenne jándékba. A belinkelt képeiden látszik, hogy OTG képes készülék. Ha jól láttam a zopo webololdalának képein, MIRACAST vagyis tükörkijelzőmód is van benne (lásd még wireless display). A beállítások> Megjelenítés menüpontban megtalálható a vezeték nélküli kijelző opció? A lányom tvje is tudja, én a zp990emmel ki is próbáltam már. Remek kis funkció. Gondolom, az SU-t a Zopo tette bele alapból. (nem a webshopnál :-) ) Még applikálnám bele a GravityBoxot és lenne egy egész jó teló.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #58240 üzenetére
Cirka 170%-os áron azért elvárható.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
gipsztigris #58202 üzenetére
Ez már milyen számot dobhat ki antutu-n!
-
Mobildeck
tag
válasz
gipsztigris #58211 üzenetére
az egeszen korrektnek tunik, bar ahogyan eddig hallottam ezek a keszulekek nem nagyon kapnak frissitest, tehat marad az ami rajta van gyarilag, ami mostanaban a 4.2 vagy 4.3
-
hpeti2
aktív tag
válasz
gipsztigris #58200 üzenetére
Aztán majd jönnek a kis kimutatások, hogy az emberek 5.5-6 collos telefont akarnak. Azt veszik a legtöbben. Pedig csak 5 coll alatt már ki se adnak erősebb mobilokat, ezért nincs is alternatívája a péklapátoknak... szvsz
-
Mobildeck
tag
válasz
gipsztigris #58202 üzenetére
ez nagyon baráti, a 2000mah akksi vajon mennyit bír?
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #58070 üzenetére
Az előbb még eskü FREE volt. Most meg már $25.00 lett a DHL. Az előbb kellett volna kattintgatni
-
pruf
csendes tag
válasz
gipsztigris #58041 üzenetére
Ok, a végén kitértek rá
"de dátumot még nem tudunk."
-
pruf
csendes tag
válasz
gipsztigris #58037 üzenetére
Ezek mikor jönnek ki ? Nem talaltam rá hivatkozast :S
-
válasz
gipsztigris #57784 üzenetére
+1
Én is azt használom videjóhoz.
-
sodokan
tag
válasz
gipsztigris #57645 üzenetére
nyilván azért írtam ide mert várom a válaszokat, hogy hülye vagy ott van 240$ért az xy telefon meg most jött ki 220$ ért a másik, meg ó ez nagyon jó ennyiért, a kínai is annyiba kerül és még neve sincs stb
-
konigjanos
senior tag
válasz
gipsztigris #57413 üzenetére
Biztos 4.4.2 az, nem 4.2.4 ?
-
bb71
őstag
válasz
gipsztigris #57416 üzenetére
Ok.
-
bb71
őstag
válasz
Én meg már írni sem mertem, hogy DHL-lel a teljes összeg kap ÁFA-t... mindenki mindent tud - azaz inkább gondol és tényként közli. Ezze nem Téged akarlak bántani!
-
KurtCobain
őstag
válasz
Jó lesz az 4.2.2-ek is.
-
szobipeti199
tag
válasz
gipsztigris #57381 üzenetére
Nekem megadóztatták azt is. Felhívtam a DHL-t hogy "heló elb*sztátok" ők csak azt tudták mondani hogy a törvény szerint arra is számolni kell. Felhívtam a NAVot, ott tájékoztattak, hogy a DHLlel és egyéb futárszolgálattal érkező csomag szállításnak/fuvarnak minősül így adóköteles (hogy költsétek gyógyszerre....). Ha postán adják fel, postai szolgáltatás akkor az nem adóköteles. Te jóljártál ezek szerint.
-
r3dwo0d
tag
válasz
gipsztigris #56427 üzenetére
DHL írt levelet, hogy csomagom fog érkezni igazoljam vissza, küldjek paypal kivonatot, megkérdezték, hogy a fizetett árból mennyi volt a szállítási költség (arra nem számítottak ÁFÁt) majd a futárnak kellett kifizetni a kiszabott áfát.
-
r3dwo0d
tag
válasz
gipsztigris #56381 üzenetére
Nem játszik közre a hatóság. Volt rendelésem DHL expresszel feladástól számítva 48 órán belül a kezemben volt a cucc
-
r3dwo0d
tag
válasz
gipsztigris #56355 üzenetére
És az nem játszik, hogy miniről DHl expresszel rendeled? Úgy nincsen 1200 ftos postai költség csak a telefon vételárára fizeted a tréfát és az is itt van 3-5 nap alatt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #56353 üzenetére
EU warehouse alatt amik vannak, azok jönnek EU-ból csak.
-
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #56311 üzenetére
persze hogy rosszabb...de nem akarok kekeckedni
(ha megjön az enyém 25 dollárért
, akkor eladom neked 100-ért
megyegyeztünk?) -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #56307 üzenetére
na látod én meg vhogy 1 repaired telefonban nem tudnék megbízni
(mi az hogy "90%-ban új"??) -
drr
őstag
válasz
gipsztigris #56307 üzenetére
Out of stock
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest