- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #62023 üzenetére
csak neked: 30%-kal drágább mint a Zopo az EU-Warehouse-ból rendelve! Hol van itt áfaelkerülés? Ott nem kell ÁFA-t fizetned!
Most láttam először ezt a céget, itt ajánlották, csak azért írtam be az ár dolgot mert promócióként hirdették. Ha nem Zopo telefonról lenne szó akkor ok, mert az csak kintről jöhet és akkor az árkülönbség kb az ÁFA.
(#62027) sbe561 : na akkor már nem is indokolt az árrés olyanért amit magad is el tudsz végezni. Alalpvetően nem értem ezeknek az új "import" cégeknek a létjogosultságát, csak annyit csinálnak, hogy megrendelik helyetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest