- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
szobipeti199 #57383 üzenetére
Szóval!
Megkövetlek a DHL szállítás ÁFA ügyében, mert sajnos nekem is kiróttak ÁFÁ-t a szállításra is.
Pedig direkt kérték, hogy a vételárat és a szállítási költséget külön tüntessem fel a nyilatkozaton.
31.-én, telefonon úgy tájékoztattak, hogy a fizetendő ÁFA összege nyolcezer párszáz forint lesz (kb. annyit számoltam én is a 146 USD-re) ma pedig a DHL futár kért tőlem 9.645. forintot amiben benne volt a szállítás ÁFÁ-ja is.Lényeg, hogy megérkezett a Zopo ZP700-as telefon! Első körön egy gyönyörű telefon, 99%-ban Magyar 4.4.2-es szoftverrel. Ha sikerül megszereznem egy időre akkor majd írok róla bővebben....ha lesz rá igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest