Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129614 üzenetére
Ok, köszi! Az a legkisebb probléma, hogy melyik tetszik :-)
-
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129607 üzenetére
Kösz! Akkor el is dőlt...
Még egy kérdés: Redmi Note 3 Pro International Version 3GB / 32GB (B20-al) 180 dollárért vagy a Redmi Pro 190 dollárért? -
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129605 üzenetére
Nem tudom hogy ez tényleg így überjó (az ár meg a telefon) vagy várjak egy kicsit a Honor 6X-ra (az viszont 250 dollár)?
Budapesten vagyok, annyira nem zavarna a B20 hiánya.[ Szerkesztve ]
-
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129603 üzenetére
Hopp, jogos.
Akkor Honorbuyon EU raktárból a 3/32-es 189,9 dollárért. -
zero977
tag
válasz csepelball #129597 üzenetére
Geekbuyingon a 3/64-es verzió spanyol raktáról csak 209,99 dollár, és vámmentes. Ez annyira jó ajánlat, hogy ennél nem láttam még jobbat.
-
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129528 üzenetére
Köszi! Mi ez a B20? Kell hogy tudja a teló?
-
zero977
tag
~70 ezer környékén melyiket ajánljátok?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro vagy Xiaomi Redmi Note 4 vagy HONOR 6X vagy valami mást? -
zero977
tag
ltelt az 1 év ideje lecserélni az Elephone P8-at.
Nem tudom most éppen mi a tuti az 5" col feletti 2GB RAM-os, de 225 dollár alatti" kategóriában, de ezeket írtam fel magamnak:
-Lenovo Lemo K3 Note
-Lenovo Golden Warrior S8 A7600
-MEIZU M1 NOTE
-INEW L1
-Ulefone Be TouchVan ezenkívül ajánlott, vagy innen melyik az?
-
zero977
tag
Megjött az Elephone P8.
256 dollár, + 17 124 ft áfa és vám, mert nem csúszott át természetesen.
A telefon nagyon fasza és valóban óriási, 5,7 colos. A root fél perc volt, találtam hozzá egy angol nyelvű de kínai programot, rádugtam az usb-ra, rákattintom a root gombra, újraindította a telefont és rootolva is volt.Legközelebb nem bohóckodok a Magyar Postával:
-
zero977
tag
válasz Gino20 #61386 üzenetére
Egy ismerősnek van a 6,3 colos Elephone és nagyon meg van vele elégedve. Mindenképpen 8 magos, 2 GB RAM-os telót akartam, de 270 dollár alatt. Így végül csak ez maradt meg a Newman KS2 versenyben. De az Elephone-nál megtaláltam hogy kell rootolni, van honlapja és van fóruma az mtkforums.com-on.
-
zero977
tag
Megrendeltem az Elephone P8-at az 1949deal.com-ról.
Meglátjuk milyen lesz .... -
zero977
tag
válasz citkar #61295 üzenetére
Igazából 2 telefon maradt a kalapban, Elephone P8 és Newman K2S, ma mindenképpen megrendelem az egyiket, csak megvártam mi lesz a heti Happy Hour a Pandawill-en.
Ez a 2 teló viszont már a 250-270 dolláros szinten van, szóval nem nagyon tudok dönteni a 4 telefon között :-([ Szerkesztve ]
-
zero977
tag
válasz gipsztigris #60200 üzenetére
Igen, én is ettől tartok, úgyhogy inkább egy 2GB ram-os négymagosat keresek.
-
zero977
tag
válasz Cpt. Flint #60192 üzenetére
Zopo 980+ 269.99 dollár, ha nincs rá áfa, vám, vámkezelés, akkor ez szerintem egy jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
zero977
tag
Jól értem, ha a Zopo EU Warehouse-ból rendelek, akkor áfa és vámmentesen kapom meg?
"You can choose shipment from Shenzhen China, or European Country. the advantage of shipment from European warehouse is that members of European union would enjoy customs duty free. Especially recommend customers from Greek; Spain chooses shipment from European, to avoid high tax." -
zero977
tag
Igen, de kinéztem még a Lenovo P780-t (245 dollár), meg a ThL W8S-t (229 dollár), ezek nem sokkal olcsóbbak, és csak négymagosak. Az a kérdés, hogy a ZOPO márka meg a 8 mag ér-e 259 dolllárt. Én a 4 maggal is maximálisan meg voltam elégedve, de ha ilyen kicsi az árkülönbség, miért ne a többet válasszam. Kivéve, ha van valami indok.
Igazából fogalmam sincs melyiket rendeljem, idáig Thl W8 volt, de azt most megvették tőlem, és sűrgősen kell egy mobol
-
zero977
tag
ZOPO New ZP980+ 8 magos 259 dollárért jó vétel, vagy a legobb vétel?
Vagy van max. ennyiért jobb telefon?[ Szerkesztve ]
-
zero977
tag
Bár nagyon elégedett vagyok a THL W8-al, de el tudom passzolni, így kell egy új telefon, de az elmúlt 10 hónapban mióta megvan nem követtem a fejleményeket ...
Mit érdemes most megvenni hasonló tulajdonságokkal (5 colos, 4 magos) max. 250 dolláért?
-
zero977
tag
Megjött a Thl W8 nekem is. Nagyon szuper, meg vagyok elégedve.
Viszont nem tudom az USB drivert telepítni.
Win7, alaplapba bedugva az USB-kábel kikapcsolt vagy bekapcsolt állapotban, USB debug módban, nem USB debug módban, mindig ugyanaz történik:A MT6589 USB driver megvan, már feltúrtam a netet, a portok között kellene megjelennie hogy MediaTeK USB dirver, és azt frissíteni, de nálam nem jelenik meg ott semmi.
Kipróbáltam Win XP alatt is, ott is ugyanez.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
zero977
tag
Négy telefon között vacilálok, négymagosak, közel egy árban vannak, de nem tudok dönteni.
Newman N2
ThL W8
ZOPO ZP810
Hero H7500+Hero H7500+-t látom már rendeltek itt, a Newman N2-nek van külön fóruma is.
Van valami nagy különbség, vagy mindegy melyiket választom? Az N2 kicsit erősebb, de drágább is 40 dollárral.
(Egy LG Optimus 2x lesz lecserélve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest