- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
fateless #39210 üzenetére
Nem kevertem, 5" qHD felbontással (220 dpi ez mondjuk elmegy még), akku se túl nagy ekkora kijelzőhöz (azért jobb egy fokkal mint W100-nak ez tény, de 5"-nál 2250 mAH-s se sok). Ebben is lehet hogy csak MT6589M van. Nem rossz egyébként, nem azért mondtam, de szerintem annyival nem jobb mondjuk egy W100-nál hogy megérné ezt választani.
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #39140 üzenetére
Ja, ertem. Akkor te is kiserletezo tipus vagy mint en
En szoktam adni eselyt az olcso, amde jonak igerkezo dolgokert, (es ez a turbo processzoros neo n003 annak igerkezik) aztan ha valoban jo akkor orulok, ha pedig csalodas, akkor adom el.A chinapadmall-rol meg rovidesen tapasztalatom is lesz. Eddig annyit tudok, hogy a kerdesemre hamar valaszoltak, viszont a rendelesem meg mindig "feldolgozas alatt" van, holott amikor rendeltem (ma hajnal 1-kor), naluk mar reggel 9 volt.
Remelem nem lesz semmi gond. -
janosgal
tag
válasz
fateless #39112 üzenetére
Ez a teló (idol x s950) engem is érdekel, valószínű ez lesz a következő választásom, csak még kevés helyen lehet kapni ami megbízható is. Az alcatel változatban egy sim és sd foglalat van a tcl változat pedig dual simes sd foglalat nélkül. Ali-n van de onnét nem merem megrendelni, normális helyeken (mini, tmall) még nincs.
-
madrac
senior tag
válasz
fateless #39140 üzenetére
Nem is értem ezt az idegenkedést.
Hisz már az előző N002 típusról is lehet találni a neten épkézláb tesztet(nem sebtiben készített unboxing jutyúb videóra gondolok), pedig gondolom az se mai darab. Nem lehet tudni róla szinte semmit. Ne adj isten több embernek lenne ilyenje, hitelesebb és szélesebb tapasztalattal. -
anonym1s
őstag
válasz
fateless #39112 üzenetére
Hali.
Epp tegnap este neztem ezt a telefont a neo alternativajakent, de vegul elvetettem, mert a tarhely csak 16gb a neo 32gb-javal szemben, wifi-nek csak b/g van irva, akksi kapacitasrol meg semmi, ami tuti azert van mert kicsi.
Te miert gondolod jobb valasztasnak a neo n003-al szemben? -
RVR400
veterán
válasz
fateless #39116 üzenetére
Ez alapján DUAL SIM, mert indításkor mindkét slotra írja, hogy nincs kártya.
Viszont a másik linken meg látszik, hogy oldalt van TF slot. -
ggeleven
őstag
válasz
fateless #38876 üzenetére
Az jó is, hogy ide be vannak írva, hogy mi, hol, mennyire akciós! Hasznos nagyon!
De egy átfogó képet jó lenne kapni erről a vagy 20-30 webshopról!Írtam a srácnak közben.
Lehetne az 1. hsz.-be általános működést írni, kiemelni az általában megbízható webshopokat, illetve ha van, akkor kerülendőt is beletenni, trackelési lehetőségek jelölése, szállítási idők a szállítást végző cég függvényében (pl. UPS, SingPost, szimpla airmail), garanciaintézés nehézsége és segítség hozzá, stb, stb!
Nem kicsi a téma, lehet miről írni! -
ggeleven
őstag
válasz
fateless #38873 üzenetére
Csak egy hirtelen ötlet volt, nem gondoltam nagyon végig!
Van is egy ilyen topic, de kb halott.
Külföldi webshopokJó ötlet, hogy nem csak a kínaiakat lehetne összeszedni, hanem más külföldieket is (pl fülesek, ilyen-olyan PC-s kiegészítők beszerzési lehetősége). Írok is mindjárt a topicot létrehozónak, hogy nem bánná-e ha kicsit felturbózzuk az első hsz.-t, stb!
A topicon belül pedig lehet már csinálni összesítőtáblázatot is! -
gipsztigris
addikt
válasz
fateless #38560 üzenetére
Van hozzá valamilyen közösségi support? ROM, CWM, Root, stb.
Mert erősen gondolkodok egy ilyen készüléken. Lányom szeretne egy viszonylag nagyobb kijelzős (a 4,5" szerintem optimális) és előlapi kamerás mobilt ami fel tudná váltani a gyengécske 1,4Ghz-es Galaxy i8150-et.
Ahogy elnéztem ez a proci fut az Xperia V-ben is, ha jól tévedek.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fateless #38315 üzenetére
Te biztos ismerted, más nem, nem is volt még linkelve.
Nem mondtam egy szóval sem, h használható, csak h van
Én még mindig QWERTY-sre vadászok, de olyan sincs
Érdekes igényeket elégítenek ki ezek a ferde szemű barátaink...
@Ájvé: szerintem elírás, az android 4.0 is, nem hinném h ennyiért akarják adni a G3-at... vagy túl jóhiszemű vagyok?
-
Crytek
nagyúr
válasz
fateless #38075 üzenetére
Hát nekem a hibás cuccal panda semmit nem csinált.
Meg most is zajlik egy ügy a tablet topikba és szopatjak szegény vásárlót. Széttörve érkezett a sráchoz a tablet és nem cserélik hárítanak. Paypal adna neki refundot de feltétel küldje vissza a törött gépet a céghez. A pandawill meg nem hajlandó neki RMA számot adniIlyen cigány cégnél soha többet. Összeteszem a két kezem és hálát adok istennek hogy az onnan rendelt 2.tabletem tökéletes (mindenen lekopogja ahol lehet)
Akkor minideal-t kiprobálom.
Ők is kamu árat/megnevezést írnak a csomagra?
-
GIJoe
addikt
válasz
fateless #37811 üzenetére
fentebb írta 1 kolléga, hogy dobálja a wifi jelet, és a GPS sok is sok példányban döglött...ettől eltekintve kifoghat egy totál jót, a nagy számok törvénye alapján akár hibásat is.
meg érted a fenti linken adnak mellé grátisz 8GB micro SDt, meg bluetooth fülest mindezt 155$ ért..
kicsit kezd gyanús lenni nekem -
Ájvé
veterán
válasz
fateless #37770 üzenetére
25$-al azaz durván 6000 Ft-al drágábban megkapja ami írtam. Szerintem megéri. Ha úgy nézzük ez egy turbózott 2 magos, azok meg 100$ körül vannak vagyis jóval olcsóbbak. A5 40nm-en készült, szóval eszik az rendesen ha kap enni. Az használja ki a GPU erejét aki játszik, ez tény.
Fogyasztásról annyit hogy nem a proci a GPU belső hardver fogja a legtöbbet enni, vagyis csak akkor ha kijelző ki van kapcsolva. Ha a kijelző működik akkor máris kezdi szépen szívni az akkut, 4,5"-on kell is az energia felbontás meg teljesen mindegy hiszen maga a panel fogyaszt. Egyébként azt se tudjuk milyen kijelző van benne, újabb fekete pont. Egy MT6589 még szerintem FHD-t is simán elviszi röccenés nélkül, de még ez a Qualcom is, amíg nem terheled le a hardvert hogy ténylegesen dolgoznia kelljen azon a kijelzőn addig nem hiszem hogy nagyon sokat kellene dolgozni egy ilyen 4 magos gépnek egy ilyen GPU-val (mert azért Adreno 203 se fika), nyilván többet, de megint csak visszatérünk a kijelzőhöz ami ha működik és nincs terhelve a vas a legnagyobb fogyasztót jelenti.
Szerintem pont a határon mozog, 2 és 4 magosok közt, mind tudásban mind árban. Véleményem szerint nem éri meg, mivel pont a felezőpontban van akkor már érdemes egy normális 4 magost venni. Egyébként összességében alig nyújt többet mint egy 2 magos, annyival nem jobb hogy legyen értelme a 4 magnak akkor meg minek? 512MB ram főleg levágja az alsó részbe a 2 magosok közé, ha 1GB ram lenne benne nem szóltam volna egy szót se. -
Ájvé
veterán
-
icons
addikt
válasz
fateless #36456 üzenetére
Jiayu G4es 250megaBáJT Ram-mal? : DD
Illetve "olcsó telefon"? Az nem semmi!
a "nem hozzáértő emberek"ről pedig már ne is beszéljünk
(#36548) CoolBoy323
G4: szép (szerintem szebb), kisebb, erősebb (advanced), jobb kamerája van. De tényleg jóval drágább
Én mindig is G4est akartam venni, de a G3S annyira olcsó... viszont a kamera mindig visszahúz a "jó irányba" -
kiSSrac
tag
válasz
fateless #36456 üzenetére
Márpedig ha megnézed, hogy mire válaszolt és abban a linket ott a specifikációban 2GB szerepel, egyébként meg már április óta így hirdetik a Jiayu G4 Advancedet, ami azóta változott az csak az, hogy nem sima 6589 lesz benne hanem a gyorsabb 6589T...
Szerk: és nem is annyira olcsó
330 dollár...
-
7Sony7
addikt
válasz
fateless #35874 üzenetére
Helló Fateless!
Írhatnál pár szót (akár priviben is) a Haier w910 ről, esetleg, ha össze tudnád hasonlítani a Lenovo A660 al a lényeget. Játék nem érdekel, csak a napi használhatóság: stabilitás, fényerő, gps, beszédhangerő, akkuidő, stb. Esőálló telót keresek, és egy Zte kis-t váltanék le vele.
Előre is köszönöm.
Z. -
RVR400
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz
fateless #33678 üzenetére
Nem, csak azért sem fogom felvenni a stílusodat. De csak gratulálni tudok hozzá, tényleg.
Védd meg a telefon becsületét, aminél nem tudták (nem akarták) megoldani, hogy jobb és bal oldalon alul legyen a gomb, ahol ki van hagyva a hely. Magyarázd meg mindenkinek, hogy ez így normális, és ez így jó, hogy néznél egy 16:9es filmet/sorozatot és alapesetben alul-felül ott van egy fekete csík (mert ez már nem 16:9), valamint a gomboknak is a 60 pixele az egyik szélén.
A Zopo 950+ és a THL W7S 1:1ben ugyanaz a vas (talán még a gyártósor is ugyanaz), szoftveresen a THL teljesen rendben van, hivatalosan támogatott, és jönnek hozzá az updatek, kirívó hibát sehol se olvastam, amit ne javítottak volna azóta.
Nincsen hozzá custom romok, de ha csak a G300ból indulok ki, aminél van 10+ custom rom, abból 1 használható, és az se teljesen, mert caller ID lagg van, akkor nem sajnálom ezt a fajta támogatottságot.Tudod, ebben az egészben az a legrosszabb, hogy abból, ahogy előadtad mindezt, látszik, hogy komolyan is gondoltad, aki pedig tudatlanabb, az nem megkérdezi, hanem mivel leírtad, ezt a "problémát" készpénznek veszi.
Könyörgöm, mit adok el, meg hogy adok elő? És persze, hogy komolyan gondolom, adott 2 telefon, teljesen megegyeznek, ugyanaz a szoftver fut rajta, milliméterre pontosan ugyanakkorák, csak az egyiknek 60 pixellel kisebb a hasznos kijelző része, és van 2 vak folt a home gomb mellett matricáknak. Akkor perverzióból megvennéd a "szarabbat"?. Ezek tények, ha valaki annyira hülye, hogy ezeket ne fogja fel, hát sajnálom....
Jössz a Nexussal, de én nem emlékszem, hogy akármelyik ilyen megoldást használó telefonnál lenne alul 2cm üres rész és egy FIZIKAI GOMB középen csak úgy viccből, de légyszi javíts ha tévedek, mert ez idióta és ormótlan megoldásnak tűnik, hogy csak a gombok elfoglalnak a szokásos 1 centi helyett 3 centit, ÉS még a kijelző méretét is csökkentik.
Zopo 950+ volt az első kiszemelt telefon, honnan is veszed, hogy nekem nem tetszik (mint írtam, milliméterre pontosan ugyanúgy néznek ki)? De mivel kiderült, hogy VAN jobb nála, akkor mégis miért kéne 950+? Komolyan hülyének kell lennie ahhoz, hogy a kettő között a Zopo 950+-t vegye valaki, főleg mert jelentősen drágább is (+15%).
De olyat leírni, hogy az "egyetlen jó tulajdonsága..." megdöbbentő, mivel ha egy picit is utánanéztél
Gondolom nem olvastad el, csak ránéztél, és kitűnt pár szó, de becopyznám, hátha most sikerül elolvasni:
Egyetlen jó tulajdonsága van a Zopo 950+nak a THL W7s-el szemben
Mint írtam, többször is, a 2 telefon egy és ugyanaz, egyedül a gombok különböznek, és az a THL javára.
De a matricából gondolom te rögtön egy halál komoly dologra gondoltál, és még véletlenül se egy viccnek szánt dologra. Mert nálad bevett szokás, hogy telefonodra kis rózsaszín pillangókat ragasztasz ahol csak van hely, így viszont a Zopo 950+ a te telefonod.(#33679) Švejk
Most már én kérlek, hogy vegyed meg a Zopo 950+, tök megéri, legjobb, nincs is jobb, szuper ahogy van, szép jó támogatott, meg van rá CWM is, ami ugye szinte mindenre van, de ez hivatalos! -
okmaci
csendes tag
válasz
fateless #33579 üzenetére
Kemény is, már megjelent a webshopokban in stock 399$: minideal lenovo P780
Szerk.: látom elkéstem a linkkel!
-
-
RVR400
veterán
-
dorkababa
aktív tag
válasz
fateless #33365 üzenetére
Hello, friends, AliExpress freeze our account, your money has been refunded, I hope you use other payment, for normal sea transport, if you have any questions, please contact us, thank you
Payment:
1: PAYPAL Payment Account: a2237577780@126.com
2: Western Union payment address:
Surname: DANG Name: TIE LIANG
Address: li wan qu huan shi xi lu ke shan 2 jie 16 hao 312 fang
City: Guang zhou shi
Provinces: guang dong sheng
Postal Code: 510010
Country: china
Phone: 15893393489
(Note: Western Union payment, please tell me your name and Western Union Control Number)
3: Other payment please contact us, thank you
After payment, please contact us.Hát thats happend kb akkor.
Nyilvan dispute refound goodbye a story vege,csájnaposzt rencerében még nem láccik a feladott cucc,pár napot várok ,azt refound. -
SUPREME7
őstag
válasz
fateless #33478 üzenetére
Hát azért ez kicsit megtévesztő. Komolyabb használat (játék, net, zene, folyamatos mobilnet, mind2 kártya aktív) mellett 5-6 óránál nem tart tovább a W8-am 2000mAh-s akksija, és nagyon jól tud jönni a plusz akksi délutánra, és az asztali akksi töltővel meg külön lehet szépen tölteni, és sosincs olyan helyzet, hogy töltőn kell tartani a telót (eddig a gyári töltőt egyszer nem használtam
)
Mondjuk az is igaz, hogy a kezdeti nagy lelkesedés után, már csak tényleg akkor püfölöm ha szükség van rá, és így simán kitart 1-1,5 napig, de komolyabb, és folyamatos használat mellett nem hiszem el, hogy bárkinek kitart egész nap.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
-
valenc
tag
válasz
fateless #32853 üzenetére
Köszi szépen
Mondjuk én sg-vel rendeltem direkt hogy hamarabb jöjjön.Hát igen pont ezért hogyha több mint egy hetet mondanak akkor annyi idő alatt kb megjön minidealről
sky11:Igen minideal meg tmallbox a legjobb énis rájöttem már
mondjuk tmallboxnál ez hogy még rájön 3 dollár meg paypallért is plusz...de ezt leszámítva ők is jók.Minideal tud ilyen korrekt lenni hogy tényleges árat rak ki és gyorsan szállít akkor a többi webshop miért szívózik az emberekell?
-
umenhoffer92
csendes tag
-
sasa311
veterán
válasz
fateless #31594 üzenetére
Off, de az azolcsosag.hu annyira nem is átverős bolt, mert náluk tényleg magyarországi gari van, van itthon szoftveres bázisuk egy eléggé hozzáértő sráccal és soha nem látott mennyiségű ROM-al, illetve van fizikai HW szerelőjük is.
10 hibás telefonból 9-et meg tudnak neked itthon csinálni, nem küldik vissza kínába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged