Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
Keresés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Nem azt mondtam, hogy nonstop játszok rajta
Nekem sem a játék jelenti a komoly használatot, csak megemlítettem, mivel sokan azért vesznek 4magos telefont, hogy kompromisszum mentesen játszhassanak, ami zabálja az akksit. De játék nélküli "komoly" használattal se bír ki egy ilyen tepsi egész napos nyomkodást, szinkronizálást, netezést, emailezést, neadjisten multimédiás felhasználást (zene, youtube, stbstb) csak ha alkalomszerűen használja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ulefone Armor 33 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem sem a játék jelenti a komoly használatot, csak megemlítettem, mivel sokan azért vesznek 4magos telefont, hogy kompromisszum mentesen játszhassanak, ami zabálja az akksit. De játék nélküli "komoly" használattal se bír ki egy ilyen tepsi egész napos nyomkodást, szinkronizálást, netezést, emailezést, neadjisten multimédiás felhasználást (zene, youtube, stbstb) csak ha alkalomszerűen használja az ember.