- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mi note 10 Lite
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SUPREME7 #33480 üzenetére
A komolyabb használat is megtévesztő. Nekem egész nap megy az azonnali levelezés napi 50-60 bejövő levéllel, válaszolok is némelyikre, online vagyok, sokat olvasok vele, sokat telefonálok, üzenetek, határidőnapló, jegyzetelés. Ez állandó, folyamatos használat. Persze nem játszok rajta, mert én a komolyabb használatot szó szerint értem. Játékkal minden készülék lemerül gyorsabban, mint egyéb használattal.
Szóval igen, a játékkal lemerül, de nekem az nem komoly, maximum intenzív használat. Bocs, ez nem egy ellened szóló kritika, de azzal feltételezem mindenki tisztában van, hogy a játék (ez esetben is különösképpen a kijelző világítása) jobban szívja az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest