- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
AsusBoy #108298 üzenetére
Nagyon jó kamera nem a kínai telók erőssége, bár a Nexus 4-nek sem volt valami extra jó... Xiaomi, Honor telóknak általában az átlagosnál jobb kamerája van, csak nem minden verzió tudja az összes 4G frekvenciát (ami téged nem biztos, hogy érdekel, viszont én már csak olyat vagyok hajlandó venni, ami tudja a B20-at is).
-
bupemko
senior tag
válasz
#45553408 #107637 üzenetére
Én ezt néztem, mobil nézetben nem mutatta azt, amit lefotóztál. Ez biztató, lehet erre cserélem majd a K910-et, ha sok fölös pénzem lesz! Csak itt is figyelni kell, hogy megfelelő verziót vegyen az ember, mint a Zenfone 2-nél.
Edit: most nézem, hogy ez az 1+1... My bad!
-
bupemko
senior tag
Nézegettem a OnePlus 2-t, de ha lehet hinni GsmArena-nak, akkor ez sem tudja a B20/800 MHz-es 4G-t
Edit: Mielőtt elkezdtek ekézni, nekem személy szerint fontos.
-
bupemko
senior tag
válasz
Vanek25 #107478 üzenetére
Ahhoz képest, hogy nincs benne 4G, 3G-ből se tud 900 MHz-et meg csak 1 GB RAM van benne (GearBest szerint) nem egy olcsó darab. Én biztos másikat vennék, de nem vagyunk egyformák.
Neked miért pont ez kell?
-
bupemko
senior tag
válasz
bupemko #107387 üzenetére
Zopo ZP330 belakás/első tapasztalatok:
1. Ami nagyon pozitív, hogy nem mókolt webshopos ROM volt rajta, mint a Jiayu F2-n, hanem gyári, így a 2015.07.02-es gyári vezeték nélküli frissítés zokszó nélkül felment és a Play Store sem tűnt el, nem voltak utána FC hegyek.
2. Lenovo K910 Vibe Z után azért kicsit komótosabb a tempó a 4x 1GHz-es mag meg az 1GB RAM azért csodákra nem képes még a kisebb felbontás ellenére sem. Ez mindennapos használatban nem nagyon nyilvánul meg, de gondolom flash-ből sem a leggyorsabb/legújabb Samsung fejlesztés került bele, ezért pl. alkalmazások telepítése/frissítése elég rendesen meg tudja fogni szegénykét.
3. Tegnap este lőttem pár közeli vakus képet, felismertem a távirányítókat rajta, nekem ennyi elég. Most elég borús az idő kinn, majd ebédidőben kinézek és lövök még pár képet.
4. Eset Security nem talált gyanús szoftvert, mindent el tudtam távolítani gond/root nélkül, ami nem tetszett. Gyári launcher elég fapad, ha asszonynak nem elég, akkor megy majd fel rá Nova. -
bupemko
senior tag
válasz
bupemko #107109 üzenetére
Hétvégi családi program miatt kicsit csúszik a Zopo ZP330 értékelés.
Első meglepetés az volt, hogy MTK Droid Tools nem ismerte fel (mint kiderült 64-bites CPU-kat nem támogat, ebben meg ugy 6735M van). Így viszont nem tudtam flashtools readback mentést készíteni, mivel korábban a Jiayu F2-höz MTK Droid Tools segítségével készítettem scatter-t...
Szerencsére Cappa72 adott egy jó ötletet, miszerint keressek Needrom-on hivatalos ROM-ot (ezt találtam is itt meg itt) és abból vegyem ki a scatter-t. Összesen 6 ROM található Needrom-on jelenleg, Deltawalker szerint mindegyikben ugyanaz a scatter van, ide ki is tettem, ha esetleg valakinek kell a jövőben).
Szóval jelenleg mentés folyamatban.
Anyagminőség szerintem rendben van, picit nyomkodtam eddig, gyári cuccokkal elég gyorsnak tűnik eddig. Többit majd mentés után.
Update: pont posztolás előtt a linkek begyűjtésekor vettem észre, hogy van egy új ROM, mégpedig ez. Közben úgy látom, hogy ez ugyanaz, mint a már korábban linkelt 2015.07.02-es update.
-
bupemko
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #107108 üzenetére
Hétvégén lesz időm jobban megnézni. Addig is várom a kérdéseket, amúgy ha nem lesz kérdés, akkor alap dolgokat fogok nézni (pár teszt kép, Antutu, előtelepített programok, root, Gravity Box, képernyőmentések a stock rendszerről). Elvileg tudja a B20 4G-t is, kicsit félek az 1G RAM-tól, de a kijelző alacsony felbontása miatt talán nem lesz gond. Asszonynak tetszik a színe (kéket rendeltem, elég világos kék, csajos szín).
Kicsit amúgy féltem az alacsony felbontástól, de ezzel a mérettel teljesen vállalható szerintem (nem néztem nagyítóval).
-
bupemko
senior tag
Megjött Zopo ZP330 asszonynak, tegnap kibontottam, első nyomogatás pozitív. Ha van kérdés szóljatok.
-
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
válasz
maggi1886076 #106993 üzenetére
Mondanám, hogy olvasd el az összefoglalót, de úgy nézem, hogy WOT-H-A-C még nem tette bele. Így akkor marad a kereső.
-
bupemko
senior tag
válasz
maggi1886076 #106991 üzenetére
Az alapján, amit eddig írtak az S3 igen, az m2 note nem tudja a b20-at, többit igen.
-
bupemko
senior tag
válasz
GIJoe #106358 üzenetére
Általában az új felsőkategóriás telók (Xiaomi, Lenovo Vibe, ZTE Nubia, Meizu) magasan kezdenek, majd pár hónap alatt szépen mérséklődik az áruk. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam, Xiaomi Mi4 pl. volt nemrég Minideal EU raktárban 250 USD körül, és az is bőven 300 fölött kezdett.
-
bupemko
senior tag
WOT-H-A-C, esetleg ha elfér, akkor ez is hasznos lenne szerintem az összefoglalóban!
joy_k: Ezt a SIM foglalat mizériát nem teljesen értem, pár dollárért lehet kapni átalakítót csomagban, ami tud felfelé konvertálni... Illetve az egyforma méretet abszolút nem értem (ha jól olvasom, akkor nem adtad meg, hogy milyen méret a befutó, gondolom a normál?), általában az szokott lenni a gond, ha kisebb a foglalat, mint a meglévő SIM (ez is megoldható szolgáltatónál, esetleg ügyes kézzel vagy GSM shop-ban)...
-
-
bupemko
senior tag
Nemrég volt Zopo ZP330 akció Aliexpress-en (90 dollárért vesztegették), ha megfogják vámon már az is több, mint 30k. Arról nem is beszélve, hogy a méreten kívül elég sok paramétere nem fedi azt, amit keres az illető. Esetleg 2nd line gyártóknal lehetnek még ennél is olcsóbb készülékei, de 4,5" eléggé leszűkíti a kört...
-
bupemko
senior tag
válasz
include777 #105440 üzenetére
Nekem még úton van egy ZP330, ha még 3-4 hét múlva is téma, akkor szívesen megnézem neked.
-
bupemko
senior tag
válasz
TeebyKay #105224 üzenetére
Ehhez kellene egy kicsit többet tudni arról, hogy mik a szempontok. Ebben az árkategóriában nyilván kell kötni kompromisszumokat, de pl. alternatíva lehet a Honor 4X (bár mostanában páran panaszkodtak a sebességére). Zenfone 2-nél arra kell nagyon figyelni, hogy US vagy WW modellt vegyél ha fontos a 4G.
-
bupemko
senior tag
Nemrég volt dual autós töltő kérdés, én ilyet vettem nemrég. Belkin, az van ráírva, hogy 2 x 2,1A, tesztelni még nem volt időm, de mintha itt ajánlotta volna valaki (lehet másik topik, talán külföldi rendelős?).
-
bupemko
senior tag
válasz
aytukabozs #104920 üzenetére
Hát ez messze van a vállalható kategóriától
ahogy nézem kolléga blogját végül nem is írt róla részletesen.
Emlékszem még, hogy mikor sok évvel ezelőtt az első Android okostelefonomat vettem (Samsung Galaxy S), akkor USA-ban volt billentyűs verzió is és még voltak normálisabb Symbian Nokiák szintén hardveres billentyűzettel. Ahogy nézem ez mostanra teljesen kikopott sajnos, pedig ha valaki sokat email-ezik mobilon, szerintem tudná értékelni...@beg: igen, azt láttam, elég beteg, de biztos sokáig megy egy töltéssel!
sőt ha jól értettem, akkor ha van mindenkinek ilyen a családban, akkor bizonyos távolságon belül lehet walkie-talkie-ként is használni
-
bupemko
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #104663 üzenetére
Cikk nem is azt írta, hogy a 2-essel van baj, hanem, hogy a korábbi modellek frissítési problémái visszavethetik az új modell értékesítését - azaz szimplán spekuláció.
Szerintem a legnagyobb baj az (és nem csak az Asusnál), hogy a quality control egyre durvább dolgokat átenged (pl. iPhone 6 Plus meghajlik a zsebben, Samsung Galaxy S6 Edge, amit a gyári Samsung tok összekarcol és még sorolhatnám).
-
bupemko
senior tag
válasz
aytukabozs #103568 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ami eddig volt hardver az elég harmatos. A Meizu vas viszont már talán közelebb van ahhoz, amit az Edge-dzsel akartak Indiegogo-n.
-
bupemko
senior tag
válasz
paulkaresz #103026 üzenetére
És itthon marha drága a mobilnet, arról nem is beszélve, hogy a vidéki HSDPA/4G beltéri lefedettség szintén nem túl rózsás...
-
bupemko
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #102783 üzenetére
Nekem alapvetően tetszett a Jiayu F2, csak az OTA frissítés után eltűnő Play Store okozott kisebb fennakadást. Kis segítséggel sikerült rá CWM-et gyártani, ez megoldotta a problémát.
Fő okok, ami miatt visszatértem a Lenovo K910 Vibe Z-re:
- CPU (szoktam néha játszani is)
- CM12.1
- Kijelző méret - nekem a nagyobb után visszsalépésnek tűnt az 5.0.
- 4G használat során ugyanúgy szakadozott, mint a 3G/HSDPA (Szeged - Budapest vasútvonalon, T-Mobile kártyával).
- Ja és persze a community!130 dollárért szerintem jó vétel volt.
-
bupemko
senior tag
Nekem is volt ThL W8, annak botrányosan rossz volt nálam a GPS része (6589-es proci). Azóta volt egy Lenovo Vibe Z K910 (Snapi 800) teljesen jó GPS-szel. Most nemrég teszteltem egy Jiayu F2-t (6582-es proci) a 4G miatt, és ennek is fényévekkel jobban működött a GPS része, mint a ThL W8-nak.
-
bupemko
senior tag
válasz
Old Gyfland #102277 üzenetére
Jiayu F2-t én se tudtam droidtools-zal menteni, de readback az ment spflashtools-zal, kivett akksival.
-
bupemko
senior tag
Jiayu F2-höz a márciusi után van áprilisi frissítés is (Google Translate):
New version version number: F2 20150407-190732
Version Size: 32.31 MB
Date: 2015-04-07
1. Fixed some phone reboot after the upgrade problem battery display will jump
2. Fixed some phone battery display
3. Optimize the effect before the camera
4. WiFi connection optimizes stability
5. Reduces the power consumption of the screen lights up when used
6. Optimized several other small BUG
Select Install Now, the device will reboot into upgrade mode, the whole process takes a few minutes, during which you do not do anything to avoid upgrade failure. -
bupemko
senior tag
válasz
CoolBoy323 #102158 üzenetére
Ment volna telefon nélkül is, csak gondoltam ha már nálam van, akkor ezt is tesztelem
ThL W8 volt előtte utolsó MTK-s teló, annak botrányosan rossz volt a GPS része... -
bupemko
senior tag
Pont a napokban kellett Zuglóban Google Maps segítség, hogy eljussak 82-es trolival Uzsoki Kórházig majd utána gyalog a vasútállomásig Jiayu F2-vel.
GPS-t előtte nem használtam, IKEA mögötti lakótelepen átváltottam energiatakarékos üzemódból pontosra és pár perc alatt belőtte, hogy hol vagyok (aktív adat is volt persze). Nem néztem végig a maps-et, de amikor visszaváltottam, akkor általában 1-2 percen belül magára talált.
Iránytű viszont vagy nincs benne vagy a maps nem érzékelte, mert amikor sétáltam már a troli után, akkor össze-vissza mutatta az irányt a telefon...
-
bupemko
senior tag
válasz
CoolBoy323 #102079 üzenetére
Én vettem két Nilkin 2A töltőt, nincs velük semmi bajom.
-
bupemko
senior tag
válasz
Viktor0610 #101718 üzenetére
-
bupemko
senior tag
válasz
Víz Elek #101679 üzenetére
Screenshot alapján Android 4.3 az alapja
-
bupemko
senior tag
Jiayu F2 kapcsán eddigi tapasztalatok (nálam vásárláskor legfontosabb szempontok a 4G, 2GB RAM, minél nagyobb akku és az ár volt):
1. A kamera nem készít olyan jó képeket, mint a Vibe Z.
2. T-Mobile 4G megy Szeged melleti faluban (Deszk) kültéren (beltéri EDGE/3G/HSDPA mellett).
3. Bár mindenhol úgy láttam reklámozva az akku kapacitását, hogy 3000mAh, de magán a telepen ez van (bízom benne, hogy még ha az alsó 2880 mAh is ferdítés, akkor is azért talán a 2300-2500-öt tudja, mivel CPU csak 4 magos alacsony fogyasztású és nem játszok rajta, ezért még nem volt bajom azzal, hogy gyorsan merülne): -
bupemko
senior tag
Jiayu F2-höz CWM-et tud valaki? Google Play rajta volt gyárilag, de OTA update után elmúlt... Próbáltam valami kínai csodával visszavarázsolni, de a Play Services állandóan leáll, nincs címjegyzékben sem Google kontakt, Gmail szinkronizálás sem megy, csak alkalmazásokat tudok telepíteni...
-
bupemko
senior tag
válasz
aytukabozs #88627 üzenetére
Pedig nem lett volna rossz, főleg ennyiért! Akkor dual active-ból továbbra sincs olcsó megoldás.
-
bupemko
senior tag
Ha kicsit utánaolvasol, akkor látni fogod, hogy az új 4 magos SoC-nál nem a teljesítmény növelésén, hanem a fogyasztás csökkentésén volt a hangsúly. Ezért van az, hogy Antutuban 11000-13000 pont körül hoznak, szemben az erősebb 4 magos versenytársak 20k+ eredményeivel szemben. Viszont nem melegszik annyira, meg az akku is tovább bírja.
-
bupemko
senior tag
válasz
Elektrosokk #35812 üzenetére
Tényleg jól néz ki. Egy bajom van vele, hogy nekem 720p-s kijelzőnél is néha kevés a SoC (Thl W8), 1080p-nél gondolom még sűrűbben laggolna.
Kérdés: mi az a breathing light?
-
bupemko
senior tag
válasz
Elektrosokk #35797 üzenetére
A fehér nem az én világom, dehát igen, kinek a pap, kinek a papné
-
bupemko
senior tag
válasz
grizlisandor #35795 üzenetére
W8 nekem 4.2.1-gyel jött és szürkét kértem.
-
bupemko
senior tag
válasz
Ruszki #35752 üzenetére
Nekem is, havernak is bevált eddig. Napokban tervezem feltenni a az új hivatalos június végi firmware-t (nekem még májusival jött). Összességében meg vagyok vele elégedve, néha-néha vannak lassulások, de elég rendesen hajtom, szóval nem zavar. Sony Experia J után piszok gyors!
Ha konkrétumok érdekelnek, akkor javaslom, hogy írj a saját topikjába, vagyunk már egy páran, akik ThL W8-at vettünk az elmúlt hónapokban!
Kérdéseidre válaszolva:
1. OTG-t nem próbáltam, tudtommal nem is tudja. Nem is tudom kipróbálni, nincs OTG kábelem.
2. Szerintem megéri az árát.
3. Kisebb szoftveres hibák voltak, de ezeket a GravityBox app orvosolta. Nemzetközi verziót kaptam, nem voltak rajta kínai appok, tudott magyarul gyárilag. Peter76bp logout-os cikkjét követve felment rá CWM, majd root, majd XDA-s leírás szerint az Xposed framework és a GravityBox.
4. Én is úgy gondolom, hogy jobb, bár azzal a készülékkel nincs semmilyen konkrét tapasztalatom. -
bupemko
senior tag
válasz
instantwater #35188 üzenetére
Miért most veszel elő egy fél éves cikket? Amúgy meg azoknak a nagy előnye, hogy nem kell hozzájuk tepsi kéz (nekem semmi bajom a nagy telókkal, én is egy 5"-es ThL W8-at szorongatok két napja, de a hölgyek az én tapasztalatom szerint a kisebb telefonokat preferálják).
-
bupemko
senior tag
válasz
bokaszalag #35041 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a ThL W8-ban van.
-
bupemko
senior tag
válasz
gooool #34753 üzenetére
Nekem ma érkezett egy 16 gigás THL W8, annak a kamerájára 8mp van ráfestve. Tesztelni nem volt időm, mert már vitte is akinek rendeltem. Ha minden jól megy, akkor a saját is érkezik napokban.
4.2.1-gyel jött Minideal-től. Ami kifejezetten furcsa volt, hogy két belső partíciója volt (szétszedték a 16 gigát 2x8-ra), viszont a második 8 gigás partíció, amiből a rendszer is kanyarított ki kb. 2 gigát valamiért 16 gigásként szerepelt (viszont helyesen 5,x giga szabad hely volt)...
-
bupemko
senior tag
válasz
akos727 #34287 üzenetére
Ezek közül egyedül UMI X2 jött már meg ide másnak, arról van tapasztalat (kisebb szoftveres gyerekbetegségek, amik idővel valószínűleg orvosolhatóak). THL W8 Beyond még nagyon új, nem biztos, hogy fogják tudni szállítani azonnal, de ha nem rendeltem volna pár hete sima THL W8-at meg nem tartanám teljesen fölöslegesnek ekkora telefonba a FullHD-t, akkor én valószínűleg inkább ezt venném, nem az UMI-t (nekem jobban tetszik a fizikai Home gomb miatt).
Igazából a Jiayu G4 Advanced lesz szerintem az egyik legjobb a paraméterek szerint ha végre kapható lesz (legutóbb augusztusra ígérték), HD kijelző, T-s proci, 2 giga ram, mi kell még? :-) Ja fizikai home gomb nincs :-(
-
bupemko
senior tag
Szokásos fastcardtech átverés. 720p kijelző, 1.2-es proci, 1 giga ram, 4 giga rom a képek alapján. Viszont volt itt egy HTC One utánzat, amiben állítólag kétmagos proci meg 1giga ram volt, viszont nagyon gyetrán muzsikált és kiderült, hogy egymagos proci és csak fél giga ram van benne. Na ezek után én személy szerint biztosan nem vennék utánzatot, főleg nem ilyen kétes forrásból.
-
bupemko
senior tag
válasz
CoolBoy323 #34085 üzenetére
Én azt olvastam, hogy abból sajnos nem lesz semmi a közeljövőben...
-
bupemko
senior tag
Antelife-on én nem vennék semmit, ha hasonló paraméterekkel van Minideal-en, max. csak akkor ha nagyon türelmes vagyok (engem 2 hétig hitegettek, hogy majd küldik).
-
bupemko
senior tag
válasz
BullZeye #33687 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Goophone i9 is a Zopo-hoz hasonlóan csak egy fizikai gombbal rendelkezik a képernyő alatt.
-
bupemko
senior tag
válasz
hungobungo #33410 üzenetére
Azt mondod, hogy minden 4.2-es 4-magos MTK procis telefon tudja a Miracast-ot? Azért kérdezem, mert énn most rendeltem THL W8-at de nem volt kiírva Minideal-nél, hogy tud ilyet.
-
bupemko
senior tag
válasz
mQWeXgsf #33550 üzenetére
Nekem Antelife-fal van folyamatban egy claim-em. 2013.06.06-án Paypal-lel fizettem, 24h shipping service-es telefont akartam venni (THL W8), majdnem 2 hétig hitegettek, hogy lesz belőle valami, most hétfőn meguntam (kínai ünnep miatt voltam amúgy ilyen türelmes). Hétfőn megirtam nekik, hogy akkor kérem vissza a pénzt, erre azt írták, hogy azonnal tudják már küldeni (ezt már nagyon nem hittem el), ragaszkodtam a refund-hoz. Azt írták, hogy 1 órán belül visszakapom a pénzt. Keddre se lett semmi nyoma a visszautalásnak, erre felhívtam Paypal-t, hogy ilyenkor mi van. Azt mondták, hogy tudunk nyitni claim-et, hisz nem kaptam semmit. Mondtam, ok, akkor legyen ez. Paypal küldött a claim-ről emailt, érdekes módon Antelife-tól is azonnal kaptam egy Credit Memo-t. Ezen volt egy érdekes tétel (7.14 USD, Adjustment Fee), amit nem értettem, rákérdeztem, hogy ezt most hogy gondolják. Válasz nem jött csak ma reggel jött email Paypal-től, hogy Claim lezárva, a teljes összeget visszakapom. Erre várok most, kártyára még nem érkezett vissza a pénz, bank szerint lehet pár nap átfutási ideje.
Időközben rendeltem havernak Minideal-ről W8-at, másnap feladták. Most hétfőn magamnak is újrarendeltem Minideal-ről, azt is másnap feladták (ezek szerint nekik volt raktáron).
Azon agyalok, hogy mit rontottam el (másoknak azért küldözgettek a kínai ünnep óta). Csak arra tudok gondolni, hogy vagy bénáztak velem vagy az volt a gáz, hogy kértem hozzá SD kártyát és meg a free gift-eket (capacitive pen meg microSD kártyaolvasó) és esetleg ezek nem voltak raktáron. Az biztos hogy mostanában Antelife-ról nem fogok rendelni.
-
bupemko
senior tag
Antelife továbbra sem küldte el a 10 napja 24 hour shipping service-zel rendelt telefont, úgyhogy írtam nekik email-t, hogy ASAP küldjék vissza a pénzem, meguntam a várakozást. Én úgy gondolom elég korrekt időkeretet adtam nekik arra, hogy produkáljanak egy tracking number-t.
Holnap újrarendelem Minideal-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest