- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Ma délután megjött a két hete Minidealtől rendelt Vowney V5 SG-vel!
-
EczkE
veterán
válasz
silvergod #36324 üzenetére
Na akkor én próbálok segíteni.
A V5 jó árban van, a felszereltsége is jónak mondható. Akinek van itt az nem panaszkodik rá. Van róla bejegyzés is.
Antelife, Minidela, ezekkel a boltokkal általában nincs gond, de hiba sajnos mindenhol becsúszhat.
Rootot magad is könnyen megtudod csinálni. V5-nél elvileg alapból van magyar nyelv és Play is. legalábbis Minidealnél így van, én onnan rendeltem pl.
A áfát pedig csak akkor tesznek rá ha megfogják, de ez ritka. Kínából ajándékként feltüntetve küldik a csomagokat ls kis összeget írnak rá, így megúszható a vámolás.
-
EczkE
veterán
válasz
blueye #36214 üzenetére
Nem topik, csak egybejegyzés. De egyelőre ez is megteszi szerintem tapasztalat csere céljából.
-
EczkE
veterán
Rendelésnél, nem adtam meg Minidealen, hogy kérném előre telepíteni a Playt. Ha külön írok nekik e-mailt vajon megcsinálják?
-
EczkE
veterán
Minidealről megrendeltem a Vowney V5-öt.
169$ volt.
-
EczkE
veterán
Most rendelek Minidealről. A kosárnál csak országot, megyét és irányítószámot tudok megadni. A várost és utca házszámot hol kellene megadni? Vagy PayPalnál bírt címre küldik?
-
EczkE
veterán
Aki jártas a Minideales rendelésben kérem írjon nekem egy PÜ-t! Előre is köszi!
-
EczkE
veterán
válasz
peter077 #35504 üzenetére
Igen, néztem is egyből, hogy tényleg átírták. De fura, hogy írtam nekik és lett egyből. Nem azt mondom, hogy nincs varázserőm (
), de nem akarom, hogy kamu legyen és hetekig várjak a semmire.
De ha megpróbálom megrendelni akkor valaki tud esetleg hozzá valami akciós kupont? Már lassan mindenhez van, remélem ehhez is akad.
-
EczkE
veterán
Az mennyire valószínű és nem átverés, hogy tegnap írtam minidealnek, hogy mikor lesz újra Vowney V5 és kaptam a választ, hogy újra elérhető? Nem kamu?
-
EczkE
veterán
Minél többet olvasok annál jobban összezavarodok már.
Már nem tudom mit és honnan rendeljek. Eddig V5-öt akartam, antelifeon 160 dolcsiért lehetne elhozni, de csak 3 hó a gari. Tmallboxon nincs, Pandawillnek írtam ezzel kapcsolatban, de még nem válaszoltak.
Most arra hajlok, hogy nézek másik készüléket. 170-es árkategóriában mit lenne érdemes venni? 4,5 vagy 5" HD kijelző, 4 magos proci, 1 giga ram. Leginkább ezek lennének az elvárások. Meg egy megbízható webshopot is mondhattok. Már teljesen elbizonytalanodtam.
-
EczkE
veterán
válasz
CoolBoy323 #35315 üzenetére
Az nagyon nem sok...
-
EczkE
veterán
Antelief mennyi garit ad a készülékekre?
-
-
EczkE
veterán
válasz
instantwater #35188 üzenetére
Jó, de azt tudod, hogy ez egy fél éves cikk? Azóta már jócskán csökkentek az árak. De a kínai csodák még így is jó vételek.
-
EczkE
veterán
A rendelt telefont alapból giftként küldik vagy ezt valahol jelezni kell külön rendelésnél?
-
EczkE
veterán
Kérdeznék még. Olvastam valakitől, hogy rendelt külföldről telefont és csak úgy kapott ajándékba fóliát meg tokot. Ez mennyire jellemző a kinti cégeknél? Ha rendelnék telefont nem lenne ellenemre ha kapnék ilyet mellé ajándékba.
-
EczkE
veterán
Üdv a Uraknak!
Vowney V5-öt honnan érdemes rendelni? Ár, megbízhatóság, szállítási idő, vámon átcsúszás ilyesmi.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest