Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
A normális kínai boltok eleve rootolva küldik az androidos telefonjaikat a világba szét, van rajta magyar nyelv is, meg play áruház is. Magyar sin kártyát betéve a telók többsége magyarul is indul.
Annyit érdemes tudni, hogy a magyar nyelv közel sem 100%-os, illetve sok telóban marad pár kínai progi is. -
Carline
őstag
A kameránál lehet állítani hogy milyen méretben vegyen fel.
Elsőnek nem találtam én sem állítási lehetőséget, mert fényképező esetén a képméret (QVGA, VGA, 1Mpx, 1.3Mpx, 2Mpx, 3Mpx, 5Mpx, 8Mpx, 12Mpx) választható.
Kameránál meg képméret nincs. Van viszont videó minősége: alacsony (176x144
), közepes (640x480), magas (1280x720), finom (1920x1080)
Elég értelmetlenül van megoldva.
A kameránál így nincs lehetőség a felvétel tömörítését állítani. -
peter077
aktív tag
Készleten van.
Megkérdezem Joyce-tól, azt felelte van mindkét színben. -
Ájvé
veterán
240 ppi a pixelsűrűség így is. Én is HD-t akartam, de utána pár okból megelégedtem a qHD-vel is.
Okok pedig hogy a hardvert kevésbé terheli ergo gyorsabb mint azonos hardver HD kijelzővel (lásd Newman K1 picit lassabb), de végül is nem nagy a különbség.
Viszont ami számomra aggasztóbb, hogy SD filmek nem biztos hogy szépen mutatnak HD kijelzőn (ezt mondjuk nem próbálhattam), qHD még is alacsonyabb felbontás, szóval sejtésem szerint szebben mutat.
W100 ennyiért az egyik legjobb vételnek tűnik, bár majd nyilatkozom ha megjött. -
Švejk
őstag
Tmallboxos a kicsike. De leginkább Aliexpressen lehet kifogni ilyeneket, ott a kisebb eladókat rá lehet bírni az adakozásra. Az más kérdés, hogy én 20$ fölött nem nagyon rendelnék Aliról.
Az Antelifet nem ismerem, de a nyomkövetős topicban rájuk keresve rengeteg rosszat olvastam. -
Rich49
tag
-
Rich49
tag
Szerintem..
Megkérdeztem őket pénteken,azt mondták hogy jövő héten elvileg kapnak még belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), közepes (640x480), magas (1280x720), finom (1920x1080)