- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
A normális kínai boltok eleve rootolva küldik az androidos telefonjaikat a világba szét, van rajta magyar nyelv is, meg play áruház is. Magyar sin kártyát betéve a telók többsége magyarul is indul.
Annyit érdemes tudni, hogy a magyar nyelv közel sem 100%-os, illetve sok telóban marad pár kínai progi is. -
Carline
őstag
A kameránál lehet állítani hogy milyen méretben vegyen fel.
Elsőnek nem találtam én sem állítási lehetőséget, mert fényképező esetén a képméret (QVGA, VGA, 1Mpx, 1.3Mpx, 2Mpx, 3Mpx, 5Mpx, 8Mpx, 12Mpx) választható.
Kameránál meg képméret nincs. Van viszont videó minősége: alacsony (176x144), közepes (640x480), magas (1280x720), finom (1920x1080)
Elég értelmetlenül van megoldva.
A kameránál így nincs lehetőség a felvétel tömörítését állítani. -
peter077
aktív tag
Készleten van.
Megkérdezem Joyce-tól, azt felelte van mindkét színben. -
Ájvé
veterán
240 ppi a pixelsűrűség így is. Én is HD-t akartam, de utána pár okból megelégedtem a qHD-vel is.
Okok pedig hogy a hardvert kevésbé terheli ergo gyorsabb mint azonos hardver HD kijelzővel (lásd Newman K1 picit lassabb), de végül is nem nagy a különbség.
Viszont ami számomra aggasztóbb, hogy SD filmek nem biztos hogy szépen mutatnak HD kijelzőn (ezt mondjuk nem próbálhattam), qHD még is alacsonyabb felbontás, szóval sejtésem szerint szebben mutat.
W100 ennyiért az egyik legjobb vételnek tűnik, bár majd nyilatkozom ha megjött. -
Švejk
őstag
Tmallboxos a kicsike. De leginkább Aliexpressen lehet kifogni ilyeneket, ott a kisebb eladókat rá lehet bírni az adakozásra. Az más kérdés, hogy én 20$ fölött nem nagyon rendelnék Aliról.
Az Antelifet nem ismerem, de a nyomkövetős topicban rájuk keresve rengeteg rosszat olvastam. -
Rich49
tag
-
Rich49
tag
Szerintem..
Megkérdeztem őket pénteken,azt mondták hogy jövő héten elvileg kapnak még belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videós, mozgóképes topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest