- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
koviipi #33415 üzenetére
Pár napja nem nézegettem az oldalt, egyébként biztos hamarabb írok erre. Nekem volt is zp810, meg van is, igaz már elfelé menőben, a színek ilyenek ezen. Én igazából pozitívumnak írnám ezt.
KillerLaca: Én a gyári szoftverrel használtam/használom a zp810-et, szerintem szuper. Tény, hogy a fényerőszabályzója nem jó a gyári androidban, de javítható, bár megmondom öszintén, én ezzel sose foglalkoztam, mert én mindig minden telefonomat full fényerőn használom, úgyhogy nekem mindegy is az automata fényerő szabályzó. Egyébként is csak jókat tudok mondani: nekem a GPS jól tette a dolgát, a mobilnet több helyen fogott 3G-t, mint sok "európai" telefon, akku verve 1 nap, kímélve 2, az összeszerelés minősége kifogástalan. Tény, hogy nehéz, de talán éppen ezért (is) van minőségérzeted amikor kézbe fogod. Véleményem szerint is benne van a TOP10-ben.
Ja mivel az enyém most búcsúzik, marad egy eredeti matt Zopo ZP810 hátlapom, mert én mindkettőt fényessel kaptam, aztán rendeltem hozzá egy mattot, ha valakit érdekel privátban keressen.
-
tutis
őstag
válasz
koviipi #33334 üzenetére
Na megnéztem a képeket, nincs baj a Hero-val, enyémen is ilyenek a színek, én egy Blade 3-al hasonlítottam össze, ott ugyanolyan fakók voltak a színek mint az Ace-en.. Ezek sima TFT paneles telók, a Hero meg IPS, színesebb, részletgazdagabb, néhol túlszaturáltnak tűnő képet ad..Szóval meg lehet nyugodni, és hozzá kell szokni az új színvilághoz..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest