Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
koviipi
üzenetére
Pár napja nem nézegettem az oldalt, egyébként biztos hamarabb írok erre. Nekem volt is zp810, meg van is, igaz már elfelé menőben, a színek ilyenek ezen. Én igazából pozitívumnak írnám ezt.
KillerLaca: Én a gyári szoftverrel használtam/használom a zp810-et, szerintem szuper. Tény, hogy a fényerőszabályzója nem jó a gyári androidban, de javítható, bár megmondom öszintén, én ezzel sose foglalkoztam, mert én mindig minden telefonomat full fényerőn használom, úgyhogy nekem mindegy is az automata fényerő szabályzó. Egyébként is csak jókat tudok mondani: nekem a GPS jól tette a dolgát, a mobilnet több helyen fogott 3G-t, mint sok "európai" telefon, akku verve 1 nap, kímélve 2, az összeszerelés minősége kifogástalan. Tény, hogy nehéz, de talán éppen ezért (is) van minőségérzeted amikor kézbe fogod. Véleményem szerint is benne van a TOP10-ben.
Ja mivel az enyém most búcsúzik, marad egy eredeti matt Zopo ZP810 hátlapom, mert én mindkettőt fényessel kaptam, aztán rendeltem hozzá egy mattot, ha valakit érdekel privátban keressen.
-
tutis
addikt
válasz
koviipi
üzenetére
Na megnéztem a képeket, nincs baj a Hero-val, enyémen is ilyenek a színek, én egy Blade 3-al hasonlítottam össze, ott ugyanolyan fakók voltak a színek mint az Ace-en.. Ezek sima TFT paneles telók, a Hero meg IPS, színesebb, részletgazdagabb, néhol túlszaturáltnak tűnő képet ad..Szóval meg lehet nyugodni, és hozzá kell szokni az új színvilághoz..

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest