- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
Sziasztok!
Lehet rossz helyen kérdem, bár biztos jár erre valaki, aki tud segíteni
Adott egy Coolpad F2 (8675-W00), amiről a kínai app-okat szeretném "legyilkolni".. . root-olni sikerült, google play-t is tudtam rá tenni .. de a CoolUI-ban található számtalan kínai programot nem merem ész nélkül törölni, hátha "letérdel", és akkor kezdhetem az egészet újra .. . (nem volt egyszerű számomra se a root, se a play telepítése
)
Ha valaki csinált már ilyet, h mit és milyen sorrendben szabad törölni, kérem ossza meg velem
-
pazirezz
tag
válasz
Peaceliker #23861 üzenetére
ebben nem lehet véletlen állítani a mintavételezési intervallumot? .. csak egy hirtelen ötlet volt
-
pazirezz
tag
válasz
Terentius #20534 üzenetére
Te most komolyan azért szeretnél ilyen, vagy akármilyen telefont vásárolni, hogy HD videót tudj rajta nézni?!
Tehát ez a legfontosabb szempont, mikor kiválasztod, hogy melyik készüléket vásárold?!Szerintem inkább valami média lejátszóban (is) kellene gondolkodnod
Illetve egy teszt eredménye nem feltétlenül mutatja 100% (de még 70%-san sem), hogy milyen az adott készülék "használati értéke".. .Illetve: "de az SGX531-et nem HD-hoz találták ki sajnos" .. ezt konkrétan próbáltad, tesztelted .. én ugyan nem, de ennek ellenére se merném ezt így kijelenteni .. illetve szerintem nem feltétlen "csak" vga számít videó dekódolás téren, hanem más összetevői is a SoC-nak .. javítson ki valaki ha tévedek
u.i.: ha szeretnéd szívesen tesztelek neked HD-st, youtube-os, akármilyen vidót, h-h muzsikál a G3-on, és beszámolok a tapasztalatokról
-
pazirezz
tag
válasz
nagash #20481 üzenetére
Én hirtelen ezt találtam neked .. a letöltési linket ellenőriztem, él ..
És igen, ha tudsz valamit menteni (amit kétlek), akkor megpróbálhatod .. de ha csak szoftveres gondod van, ez remélhetőleg rendbe teszi ..
ahogy néztem a videó elejét .. szükség van valami felismertetésre, amihez működő készülék szükséges .. ám értelmét nem látom, ha utána flashtool-al legyalul mindent .. egy próbát talán megér azért
remélem sikered lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged