- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Azért az nem szent írás, hogy javítottat küldenek. EU raktárból rendelésnél főleg akkor fordul elő, ha szériahibás egy telefon - pl. Newmann telóknál ezt rendszeresen eljátszották, és tudok pár Hongmi 1S-ről is.
De ennek az esélye akkor sem 100%, inkább olyan 10%. Persze aki belefut, ez nem fogja vigasztalni. Kínából ugyan ennyi jön, csak ott kap egy új burkolatot is jellemzően a teló, és full újnak látszik.
-
Zeki
nagyúr
-
punky10
addikt
Az a baj, hogy igazán jó strapa-tok csak az ismertebb(és drágább...) modellekhez van...
Mindig jókedvre derít, ha láttok egy almást,Otterbox-alatt az oldalán.Oda-vissza vannak a drága Iphonjuk minöségérzetével, baks becsomagolják egy ütésálló tokba...
Én meg vettem egy telót, ami már úgy jött le a futószalagról, nem kell külön dobozolni... -
Upo
addikt
A g2f lehet hogy nem esik, de a full active etotalkos linkre kattintottam, és van itt pár érdekesség. Zopo ZP700 86.99-ért, Lenovo P780 (4000 akkuval) 139.99, THL 4000 83.99-ért, azért ezek erősen csökkenő árak.
A g2f nem nagyon rúg már labdába, szerinted miben jobb mint pl. a Leagoo Lead 5 73.99-ért? A jiayu-ban kisebb az akku és fele akkora a rom, a gyári supportról meg inkább ne beszéljünk. Egyedül a mérete miatt lehet jelentősége, de a rétegtermékeknek nyilván magasan tartják az árát, aki nem tud megbékélni a pár millivel nagyobb készülékekkel az nyissa ki a tárcát... -
salaud
aktív tag
Ha fontos az akkuidő, ne ezt vedd neki. A maximum amit ki tudtam hozni belőle, az az 1 nap 13 óra, és ennek nagy részében képernyő háttérvilágítás minimumon, wifi-mobilnet off. Ha nem gond a naponkénti töltés, akkor viszont nyugodtan. Orosz fórumról vadászott cwm-et flasheltem rá , majd abból supersu.zip-et, root tökéletesen működik. Fényerő ok, hangminőség ok, hangerőt mobileunletools-al felzavartam maximumra, így már az is jó. Kamera átlagos, nappal kifejezetten szép képeket lehet vele lőni. Nekem fehér van, szerintem kifejezetten esztétikus készülék. Kérdezni lehet, ha valami még érdekel.
-
Zeki
nagyúr
Nem csak hogy megrendelte, de ki is fizette. Azt lehet egyből fizetni.
Mondjuk nekem régen az ebolt.hu simán megcsinálta kifizetés után 2 nappal, hogy bocsi, de mégsem annyi az ára, a beszállító többért hozza, szóval ráfizetsz, vagy pénzed vissza?
Azóta kerülöm őket mint a leprásat. -
Laza...
addikt
Az csak azt jelezte, hogy megpróbálta letölteni az EPO adatokat a készülék, ami net híján meghiusult.
Net nélkül is lesz GPS-ed, (ha a készülék egyébként jó), csak a fixálás időtartama lesz több (5-30perc - készülék és érzékenység függő)
Azaz a net pont azért kell, hogy ne legyen az első fix ideje ilyen baromi hosszú, a fixálás után már tökmindegy hogy van A-GPS-ed vagy nincs. Nagyon dióhéjban ennyi.
-
aytukabozs
addikt
Droid Tools-ban pl. van olyan dedikált gomb
Meg ha tudod mit szabad a tyúklábasok közűl kidobálni (ebben sajna nem tudok segíteni, de valamelyik topicban cappának volt egy olyan hsz.-a amiben felsorolt jópárat) akkor azt a MUT-tal is megteheted (bár ott darabonként kell vele szöszözni.
-
svgyula
addikt
Szia!
Egy kérdés hány éves vagy? Azért kérdezem mert még hiszel a mesékben! Komolyan gondoltad azt, hogy 80$-ért vízálló telefont kapsz???? Az órám többe került!(na az viszont vízálló) Ha megnézed a RUMBO ~500$-os árát akkor? Ha vásárlás előtt is láttad ezeket a képeket akkor nézz a tükörbe és b@dz le azt akit ott látsz. Nem a gyártót kell szidni mert Ő az szerint árazott ami a telefon értéke/tudása. Ez egy mutogatós gyerekjáték! Persze felhívva a gyerek figyelmét hogy poros, vizes, szeles, napos, felhős, helyre vinni TILOS :
-
Upo
addikt
Nemhogy sehol, de még a helye sincs. Amiről azt írja a gyári leírás hogy puha gumi körben, az ugyanaz a kopogós műanyag mint a ház, egybe is van veel, csak feketére van festve. Itt írtam néhány sort róla, a képek a beléről itt vannak. A tetején a bekapcsoló gomb mellett van egy kis kemény műanyag fedlap, dugónak nem nevezném mert az a fogalom valamiféle illeszkedést vizionál, ott van az érintő ceruza helye, ami majdnem olyan hosszú mint a készülék, és nincs leválasztva a belsejétől, szépen beviszi a folyadékot az alaplapra. Meg a gombok mellett. Meg a kihangosító hangszórón keresztül. Meg az elő-hátlap illeszkedésénél. Az akkufedélnél is van hézag kihagyva. Ennyit tud.
-
-
svgyula
addikt
Szia! Nem hiszem hogy a ledek elfáradnának
Nézd meg nem kapcsolt-e valamelyik alkalmazás át az automata fényerő-re
Ha nem akkor egy kevés ablaktisztító meg egy papír zsebkendő csodákra képes
#67590 diegho
Az lenne a kérdésem ezt a videót a joghurt evés előtt vagy után csináltad
Lehet hogy nem joghurtos kézzel kellett volna összetapogatni?
-
csampei
senior tag
Azért egy két funkcióval többet tud ez a készülék,mint bármelyik (NFC,PMR,Lézer,egy nagyon ütős ,és pontos GPS EPO-val,ami természetesen a Glonass műhódokat is tudja kezelni,és nagyon ütős jó minőségű kamera)
Mondjuk nekem az X5 amit kibírt.....7 óra a víz alatt,3 méterről aszfaltra,stb
több értelmét látom mint egy szifon5 nek, vagy egy SGS 4,vagy 5 nek a t.köm tudja hol tartanak
-
EG0
aktív tag
Mától a CUBOT GT99 130 dollár, azt hiszem, nem rohanok megvenni.
Főleg, amig a Newman N2 van 110 dollárért.
A Star B94m még mindig csak 86 dollár, egyik ismerősöm már rendelt is. -
Mit értesz strapafon alatt? Elég az IP56, vagy a valódi strapafon (ruggerized)?
Utóbbiaknál van pár, mint a ZGPAX S9, Enjoy S09, utóbbi feltehetően egy rebranded Evolveo StrongPhone Q4
. -
-
[w]
őstag
hi!
látom senki sem segít a változó MAC-címes problémában, pedig annak idején én is megjártam vele a poklot...
szóval ha már van root a gépezeten, akkor pofon egyszerű, mindössze két file-t kell kicserélni másik tartalmúakra!
a /data/nvram/APCFG/APRDEB könyvtárban a WIFI és a WIFI_CUSTOM file-ok érintettek, persze csere előtt a biztonsági mentés szigorúan kötelező!
szerk.: nyilván mellékelni fogom a szükséges file-okat is, ha megtaláltam és feltöltöttem őket valahova
-
laslie92
senior tag
Én a rendszer kikupálom magamnak és jó lesz az! Az meg hogy fizettem a Fémért ez az egy ami nem keserít el mert ennek örülök,hogy fémböl van hisz az ember ahogy kezébe veszi már jobb!
Lényegébe ha nem kellet volna áfát fizetnem akkor annyi pénzért bőven jó lett volna a telefon! de igysem panaszkodom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest