- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
klampfer #129870 üzenetére
Ahonnan linkeltem (spemall) nincs B20-as Xiaomi telefon.
Hát nem tudom, külföldi teszteket kell nézni. -
válasz
klampfer #124861 üzenetére
Jelenleg egy Elephone P4000-es tulajként kérdem: eddig elégedett vagy a P9000-rel? Aksi idő hogy alakul? (Azért kérdem, mert 5,5"-hoz 3000-es aksit tettek alá.)
Az értesítési LED-et ennél a központi gombbal oldották meg? Jól látom a Gearbest-es fotókon, hogy adnak mellé szilikon tokot? (A P4000-hez nem járt ilyesmi és nem is lehetett venni.)
szerk: most nézem alaposabban a webshop-os leírást: Breath LED: Yes
Ez volna ez a halvány kéken villogó LED-es játék?
szerk2: idézet a Mobilarénás cikkből: Az értesítési LED szerepét ugyanis, mert csodák csodájára van, a képernyő alatt elhelyezett Home érintőgomb tölti be, kissé erőtlen vagy mondhatjuk úgy is, hogy diszkrét, kékes pislákolás formájában.
-
junkpod
veterán
válasz
klampfer #124848 üzenetére
Kérdés, hogy a Sony és az OV kamera modul között van-e lényeges minőségi különbség? A többi paraméter nem túl lenyeges: nfc-nek nincs gyakorlati haszna, fingerprint nélkül eddig is meg voltunk, metalframe biztos jó de nem ad élményt, front kamerát szinte soha nem használtam még.
Viktorhu: na ez így már más. Van erre itthon is közösség? Asszem elkezdem nézegetni az akciókat, hátha becsuszik egy joarasitott P9000. -
viktorhu
veterán
válasz
klampfer #124848 üzenetére
Meg a gyorstöltés, a szenzorok (giroszkóp, iránytű), vezeték nélküli töltés... Most, hogy 200 dollárért vagy az alatt is lehet a rendes 9000-et kapni, már nem érdemes lite-ot venni szerintem (a gyári webshopban, az elephone.hk-n konkrétan 10 dollár a különbség a kettő között).
-
-
citkar
addikt
válasz
klampfer #124327 üzenetére
Umim nem volt, de uleFone-om igen, olcsó pénzért megérte, de igényelt kompromisszumokat (itt kb 120 USD-ra gondolok, a megérte alatt). Vernee Apollo Lite már van topiklátogatónak, pár nap s lesz közelebbi tapasztalat, szerintem azt érdemes megvárnod, mert így látatlanban az tűnik a befutónak, de hát mindjárt lesz személyes tapasztalat is, aztán közelebb kerülsz az igazsághoz.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
klampfer #124327 üzenetére
Az UMI-nak és az Apollonak is van topikja, bár utóbbit még kevesen birtokolnak. Én az Apollo Lite-ra vártam-vártam, aztán nem győztem tovább a várakozást és berendeltem egy Supert, miközben már kapható lett a Vernee.
Mondjuk kb. 20.000 Ft-tal drágább az Apollo, ha az itthoni árát nézzük. Ehhez jobb processzort kapsz, talán jobb kamerát, itthoni garanciát, de kisebb (névleges) akkut.
B20-at mindkettő tud. -
válasz
klampfer #122786 üzenetére
Kipróbáltam amiket javasoltak, egyenlőre nem sikerült...
Valaki azt írta, hogy az akkut vegyük ki kis időre...Azt se tudom, hol kell kinyitni.
Van esetleg még valami ötletetek? Vagy újra kell telepíteni az androidot?
Talán még benne vagyok a paypal időben is... (You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.) -
kmarci25
veterán
válasz
klampfer #116405 üzenetére
Írtam a gearbest-nek, várom a válaszukat. (Gondolom küldjem vissza...
)
Akkor meg majd ki kell derítenem, hogy pontosan mit kell kitöltsek, meg kivárni azt a több hetet, mire kiér, elbírálják, visszaküldik...
Áhhh, ez a 9. kínai telefon rendelésem, eddig semmi, mind működött/működik, erre most ez. -
Tamás9x
őstag
válasz
klampfer #116168 üzenetére
Akkor arra is ránézek, a felhasználás itt is telefonálás, és túrázáshoz GPS. Üzemidőre hajazok leginkább talán felteszem a facebook messengert de semmi több. Az iránytűt hiányolom a mostaniból, Lenovo P70-en gondolkodtam de ott sokaknak térerő probléma van, ami nekem durva kritérium, hogy stabil legyen. Cat. telefonokban nagyot csalódtam. A mostanit nagyon szeretem, de ideje lassan váltani úgy érzem.
-
klampfer
tag
válasz
klampfer #112652 üzenetére
Ulefone Paris képek:
Hozzáértők kérem véleményezzék, minden kép default beállítással készült..
http://kepkezelo.com/images/u5tt41s56vye8m18ce99.jpg
http://kepkezelo.com/images/5zf1fwamkmx00dqaw6yf.jpg -
-
válasz
klampfer #108026 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy amit te linkelsz, az ÁFA nélküli ár, ha megfogják a VÁM-on, akkor az még rámehet, viszont a linkelt ZTE V6 EU raktárból van, ami ÁFA-mentes árat jelent.
Arról nem beszélve, hogy inkább fizetnék kicsivel többet egy ZTE készülékre, mint egy nem annyira ismert márka készülékéért. -
Zeki
nagyúr
válasz
klampfer #108021 üzenetére
Pl : ZTE Blade S6
-
aytukabozs
addikt
válasz
klampfer #76918 üzenetére
Jelen
Én voltam az.
És az ugyanazon a héten rendelt akciós telefonoknak kb a fele ilyen volt, az antelife-nál!Szóval ezeknek a webshopoknak nem nagyon vannak morális aggályaik ha beállít char lee utazóügynök hogy van egy raklap newman n2-je bazijó áron, akkor azt ők már teszik is ki a kirakatba, és nem moralizálnak azon se ha a garis ügyintézésbe el kell hajtaniuk mindenkit mondvacsinált indokokkal...
olvass kicsit vissza... -
kobipeti
aktív tag
válasz
klampfer #76535 üzenetére
A rootolás nem egyszerű de megoldható, VROOT kezeli, de kínai app-ot tesz fel, ezért ha előre telepíted root nélkül a super-su-t play-ről, és VROOT után elindítod akkor frissíti, és angol nyelvű lesz, ez egy kicsit kacifántos. Recovery meg lehet van, mert nekem a carliv működik
, egyenlőre még gyári rom van csak. Alapból nincs rajta kínai app egy sem!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
klampfer #76511 üzenetére
4 napja van meg a telefon, még nagyon nem próbálgattam!
előnyök:
- a kijelző szép, tényleg IPS betekintési szög végtelen*2
- a kialakítás nagyon jó, igazi minőség érzete van, nem recseg, üveg borítja, hátlapja nem csúszik, karcsú nagyon.
- kamerája átlagos, rossznak nem mondanám, (kínaiban pláne, lehet interpolált nem találtam rá adatot)
- a 2000 mA-es akksi is tűrhető erős használattal este kéri a töltőt!
- 3G kapcsolat remek nem dobálja a jelet, hangminőség jó minden irányból
- tényleg 16GB van benne nem kevesebb.
- erősebb használatnál sem melegszik, nem szívja az aksit
- éjszakára 2 kártyával bekapcsolt wifivel sem merül, jó az energia managment!hátrány:
- a gyári szoftver csak kb. 90 százalékban magyar a gyári launcher angol, azt cserélve jó lesz!egyéb hátrány egyenlőre nincs!
nincs tesztelve még:
Bluetooth, gps, video, -
Laza...
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged