Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
válasz RVR400 #124855 üzenetére
Szoftveres fejlesztések természetesen mint minden gyártónál folyamatosak és korábbi SW bugok szépen javítgatva vannak. A szép számú Custom romok miatt szinte biztos mindenki megtalálja ami neki kell.. (- Aerom- Eragon- Darksense- Cyanogen- GrorkRom-stb...)
- Mondjuk és még Stockkal használom 4-5 napja, eddig semmi gond sincs azzal sem.. -
A HW oldalon hogy volt-e változás nem tudom, nyilván a gyártási gikszereket is javítja egy gyártó. A Prohardver tesztben felhozott összeszerelési minőségi kifogásokkal én nem találkoztam (bár nem tartom éppen objektívnek az itteni tesztet, vagy 20 magyar/angol/orosz/német stb... teszt sem talált ilyen téren kivetnivalót az első készülékben sem...)
Lényeg, simán hozza a Redmi Note3 PRO szintet HW minőség terén is. (hétvégén a két telefon volt nálam, végül P9000-et tartottam meg.)(MIUI ugyan nincs "még" hozzá amit valahol sajnálok, de másik készülékek tapasztalatai kapcsán portolt MIUI romokkall nekem nincs annyira jó tapasztalatom..)
A kamera az viszont más kérdés... Ritka rossz képeket és relatíve jókat is tudtam mindkét teloval Full alap beállításon csinálni, itt sajna én vagyok a gyenge láncszem, nem értek hozzá... csak nyomom az exponáló gombot mint süket a csengőt és várom a csodát... Néha azért bejön
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz viktorhu #124680 üzenetére
A P9000 durvan jo telefon lett a javitott stock es rengeteg custom romokkal. Redme note3pro es P9000 volt most 2-3 napig nalam, es mindegyik nagyon jo, de -B20 sokat nyomott azert - a P9000 nél
maradtam. PH tesztben irt problémàk és kifogásoknak nyoma sincs már.Udv, G.
-
klampfer
tag
SZiasztok,
Redmi 3Pro és 3S között mi lenne a különbség (3S is van 3/32GB-al..)
Előre is köszönöm.
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz lolchief70 #124343 üzenetére
SZVSZ Maradj az FDD-nél, szinte biztos, hogy ROM-ban is más a kinai piacra szánt..
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz WOT-H-A-C #124328 üzenetére
A Paris erősen előítéletes és full szubjektív - illetve elég sok hibát ejtő - mobilarénás teszt után számomra ez a cikk fenntartásokkal fogadott, az itteni, xda és pda4ru valós felhasználók tapasztalata nekem mérvadóbb,,,
Sajna az UMI kamera minőségét saját tulajok sem nagyon méltatják, pedig nyerő lenne...
Apollóra viszont kíváncsi vagyok, de most jönnek az első igazi tapasztalatok CPU, és rendszer sebesség nem érdekel, bármelyik harmada is elég lenne nekem.[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz smithsys #124320 üzenetére
Jelentem érdekel!!
3 között vacilálok
- Umi Super (Kamera állítólag pocsék..)
- Ule Future (alig van valahol, és a GPS -el vannak gondjai....)
- Vernee Apollo Lite (kevés tapasztalat, a kamera kérdéses...)
B20 nekem kötelező. A Vernee kamera véleményedre és pár - kérlek ne csak makrot! - tesztképre nagyon kiváncsi lennék!Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz ahenobarbus #123980 üzenetére
Èn simán ajánlom a Parist is. 1 èv intenzìv használat után is vállalható!
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz paulkaresz #123843 üzenetére
En is gondolkoznék rajta, de a B20 megléte kapcsán minden forum mást ír...
Udv, G.
-
klampfer
tag
Ule Future-re nem nevezett még be senki? Sehol senkinek tapasztalat?
Ule xar telefonokat csinál flamet inkább mellőzzük pleaseee.. Nekem nagyon is bevált..
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz Secretknight #123127 üzenetére
Kipróbáltam és addig a 2 óráig hibátlan volt.
Az eddigi pár órás XDA illetve PDA4RU fórumok tapasztalatai is pozitívak, nem találtak még hibát.
Most nem volt kedvem újra belakni, illetve a Béta nem fog frissülni majd a végleges így visszaraktam addig is a korábbi CuvettoV2.0-ás romot.Lollipop TWRP NEM megy vele!
Udv, G.
-
-
klampfer
tag
Ulefone Future-val nem szimpatizál senki?
Pénteken 200$ promos előrendelési áron adta pár onlineshop (like Gearbest) ha valaki idővel beszerezne, nagyon kiváncsi lennék egy tesztre...THX
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz kmarci25 #116410 üzenetére
A legjobb, hogy általában azt kérik előszór, hogy videózd le a hibát és küld át nekik
Hogy ne csak OFF legyen, anno a "Star" (nem levédett brandként pár szériát ezen a márkán is kihoztak) a legnagyobb OEM gyártó Kínában, szvsz az Ule is vele gyártat most is csak mint nagyon sok más kisebb nagyobb "márka" is
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz Tamás9x #116167 üzenetére
Oki 4000-est 3at vettem ismerosoknek meg karacsonyra, akkor volt a settings/display menuben hiba, de a januari frisités javitotta. Azota is nagyon elegedettek vele, de teny, hogy játékra es telefonálásra használják, se navi vagy más felhasználás.... Maga a telo nagyon minőségi anyagokkal korrekten van összerakva, elég nehéz... Kamera szodával elmegy kategoria, de nem az erősége....
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz Milestone2 #116107 üzenetére
Ule Paris 2250mAh akku 2296mAh vesz fel saját mérés szerint, neten 2300 feletti eredmenyek vannak. Power is 6Ah felett lesz szerintem ténylegesen is.
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz silver-pda #115672 üzenetére
Ulefone tapasztalatom nekem személy szerint a Parissal van, ami adott pénzért kifejezetten jó vétel. Ez mellett a Touch3 fórumait is folyamatosan olvasom, és ha nagyobb akku lenne benne, simán bevállalnám. (Touch2 saját bevallásuk szerint is nagy mellélövés volt, rengeteg hiba van vele..)
Nem rossz cég az Ule, sok gyerekbetegsége volt a korábbi készülékeiknek, de a mostaniakban ezek már jellemzően nem jelentkeznek (tanulnak belőle és fejlesztenek azért...) Az SW támogatása is elmegy, a Parishoz 5 frissitést toltak ki eddig és igéretük szerint Android6 is lesz rá márciusban... Nyilván vannak jobb készülékek is a piacon, de adott áron az Ule Paris és szerintem a Touch3 nem rossz vétel.Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz GIJoe #112680 üzenetére
Hi!
ÖÖÖ bocsi, Xperia S-volt, nem Z (bár nézegettem anno a Z-t is, de régen volt...) Elnézést, rosszul emlékeztem...
Ez mellett vállalom, nem vágom a fényképészetet és sima user vagyok de az Xperia S-sel tényleg nagyon szép képek készültek... Mondjuk az késő délutánra 0-ra tudott merülni
A Coolpad F1 képei is nagyon jók, de az Xperia S volt és lenne számomra ma is etalon fényképek terénEsetleg a korábban linkelt Paris képek kapcsán hozzáértők írhatnának pár gondolatot... kíváncsi lennék ők milyennek látják..
TeXaseee én pedig köszönöm, hogy megköszönted és szívesen Ha valakit érdekel még valamilyen részlet Ulefone Paris kapcsán, nyugodtan írjon.
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz klampfer #112652 üzenetére
Ulefone Paris képek:
Hozzáértők kérem véleményezzék, minden kép default beállítással készült..
http://kepkezelo.com/images/u5tt41s56vye8m18ce99.jpg
http://kepkezelo.com/images/5zf1fwamkmx00dqaw6yf.jpg[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz zedok #112539 üzenetére
Sziasztok,
Páran írták rám Ulefone Paris tapasztalatok kapcsán.
Nem vagyok nagy tesztelő, laikus véleményem van amit szívesen megosztok veletek ahogy a korábbi hozzáoszlásban is annak fényében, hogy ezek a telefonjaim voltak korábban és ezekkel tudom összehasonlítani: Nokia 625, Coolpad F1, Xperia Z.Összeszerelés minősége, felhasznált anyagok példásak, minden igényt kielégít! A fém keret érzetre is masszív, a korábbi telefonjaimhoz képes is elég vékony maga a készülék.
GPS példás, 5-6 másodperc után talál holdat, 17 holddat fog általában ami ~2m pontosságot jelent, hibátlan!
Első használatbavétel után 2 frissítés is települt, első teszteknél irt sárgás kijelző vagy folt a képernyőn (hogy a frissítés miatt-e) de nem tapasztalható, minden szögben szép képet ad. 720x1280 ha jol emlékszem, nem fulHD de így is hibátlan, illetve reménykedtem, hogy kedvező lesz akkuidő kapcsán a kisebb felbontás.
WIFI jellel sincs baj, jól veszi és stabilan a jelet, nem rosszabb a korábbi telefonjaimnál (lásd fent)
Jellemzően üzletire használom és nem játszok, néhány erőforrás igényesebb alkalmazásnál (pl..mission planner) tud melegedni a készülék hátlapja, de nem vészes..
Android Stock 5.1 egy egyedi skinnel illetve menüből simán visszaállítható a default skin is. Teszi a dolgát, még semmi sem állt le, minden gördülékenyen fut, egy deka tyúklábas alkalmazás sincs rajta szerencsére... (Root és gyári rendszer már Needromon is elérhető)
És akkor a feketeleves:
Kamera: korábban tettem fel két mintaképet, nem rossz és vállalható, de a híresen jó képeket készítő Sony és coolpad mellett bőven elmarad. Viszont Ule Blogon a gyártó írta, hogy tudja hogy a kamera a gyenge pont jelenleg és szoftveres hiba, dolgoznak a javításon és a következő frissítés sokat orvosol majd a minőségi gondokon,.. A videók hibátlanok, azokkal nincs gond minőségben, talán kicsit laggol de nem rossz!
és a számomra igazi gyenge pont az a 2250-es akku... Sajna 1 közepes nap kb 2 óra telefonálás (Wifi, Bt. 4G bekapcsolva) kb 3 óra képernyőhasználattal vége az aksinak... Ez sajna ennyi...
Ha bármire kíváncsiak vagytok, konkrétan kérdezzetek rá, summa kb ennyit tudok általánosságban összeírni a telorol..
-----------------------------------------------------------------------------------
Szia!
Esetleg tudnál írni pár sorban az ulefone parisról?
Milyen véleménnyel vagy róla? Mik a tapasztalatok eddig vele?
Akkuidő milyen?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Ulephone Paris -om tegnap érkezett
Este vagy holnap írok róla, addig is pár tesztkép HDR-el és nélküle..Képekhez nem értek, de érzés szerint annyira nem nagy minőség... Majd hozzáértők megköpködik. Maga a telo tökéletesen passzentos és nagyon jó minőség érzetet nyújt, 2 frissítés jött rá, amik az eredeti firmware sárgás kijelzőképet és kisebb hibákat hivatottak orvosolni. GPS Pikk-pakk talál jelet bár csak wazzeval néztem eddig. Este írok róla többet ha valakit érdekel..
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Lassan az Ulefon Paris-nak is jönnie kéne (presales, de van ahol szept 20.-ai berkezést írnak ), és a gyík akku illetve bizonytalan kamera minőség mellett tetszetős (I6 utánérzés de akkor is szép). Mennyire másod vagy harmadvonal az Ulefone? Nyilván review nincs még, de szerintetek mire lehet számítani kamera kapcsán?
2200mAh aksival, 5-ös kijelző mellett 5.1-es androiddal kb 1,5 nap átlag felhasználás ~3 óra képernyővel reális lehet vagy erősen csak szeretnéd kategória?? (Win8.1 Nokia után nekem tippem sincsen )
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
sziasztok,
Lassan 2 hete keresem az ideális telot, ami megfelel a lentieknek:
- 5 colos
- Jó kamerája van!
- normális méretű akkuval bír, ami cserélhető..
- legyen rá most vagy valamikor nyaloka...Páromnak coolpad F1 most érkezett meg, ami a jelek szerint nem fog mégsem 5.1-et kapni, OTG nekem kéne illetve az akku mérete határeset... De a kamera tényleg jó és minőségi telo!
Redmi note 2 ideális lenne ha nem 5.5 lenne, ZTE blade 6 kamera a teszteken nem fényes, Xiaomi Mi4 vagy Mi3 átlagos kamera és beépített akku, (+ a MIUI BT nem szereti a kocsi kihangosítóját ) Huawei P8lite kamera is átlagos és gyenge akku, Jiayunak talán csak 4.4-es android teloja van?
Blackview, elepfone és Cubot-ban meg bizodalmam nincs annyira, de kamerában talán a Blackviewnak és a 7000es elefántnak van pozitív tesztje.. Anno mikor nézegettem, jó kamerás mobilnak az inew V3 és Coolpad F1 volt kikiáltva, a mai telők közül kamera kapcsán csak lehúzós teszteket találok szinte (
Lehet, hogy a nagyon lehúzott kamerák profi fotósoknak gáz csak, és halandóknak mindegyik tökéletes átlag családi pillanatképekhez?? (Mobilaréna tesztek)Van valakinek ötlete, melyik gyártónál és milyen modell lehet a legkevésbé kompromisszum szükséges megoldása? Lenovo vonal esetleg? Illetve gondolom év végére egy csomó új készülék jön ki, várható valami nagyon jó vétel?
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Winphone világból újra android telefonra van szükségem, de a kamera elég fontos prioritás lenne.
Melyik kinti telefonok (lehetőleg már nyalókás rendszerrel, 2GB ram, 5 kijelző, normális akkuidő) bírnak ma a legjobb kamerával 150-200$ környékén?Köszönöm a segítségeteket.
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz Laza... #76915 üzenetére
oooo nyilván nem, inkább csak érdekel. De gondolod, hogy akármilyen akciós is de már használt és garban visszavett telokat szórnak ki újra? Nem elképzelhetetlen, de azért remélem nem. Lehet akár a gyártónak a disztik által visszalapátolt telók új rommal is. Én cégpolicy szerint WinMobilt kell használjak, de néha visszamennék Androidra
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz kobipeti #76517 üzenetére
Köszönöm.
A telo amúgy szimpatikus, a custom romok hiánya miatt vacillálok kolleginánka ajánlása kapcsán. De ha a gyári Rom is rendben, amit lehet rootolni (az esetlegesen rajta lévő China appokat le lehet gyalulni) akkor ez jó választás lehet neki. Custom romok nyomát sem találtam, esetleg valaki tud ilyen fejlesztés kezdeményről?
Mégegyszer köszi.Udv, G.
-
klampfer
tag
Üdvözlet az Uraknak,
A fentiekhez reagálva és nem vitaindítónak Star tapasztalat:
Páromnak ~2hónapja készletkisöprés akcióban 69$-ért rendeltem egy Star B92M telót. (Nem hujjogatni, igen csak kétmagos, 1G/4G és majd 1 éve jött ki ) Páromnak telefonálásra, SMS-re és Viberre több mint Bőőőőven elég. Magyar oldalakon minimális, de Orosz, XDA és olasz fórumokon több ezer hozzászolásból jó tapasztalatokat illetve needromrol el sem érhető máig folyamatosan frissített romokat találtam.
Mit kaptam az Áfás áron ~88$-ér?
Tény a kibontás után 15 perccel TWRP és egy régóta fejlesztett és minden hibát javított Custom Rom (IWT NEXT "localizált gps.conf-al") került a telora, igy ezt vegyétek figyelembe:
Egy nagyon jó! minőségű és anyaghasználatú telefont egy tényleg elképesztően jó kijelzővel és valóban 2000mAh-es Akkukkal (2db) illetve egy kukába való fülhalfatóval. (gondolom a nagyon akciós ár miatt szilikon tokot már nem is adtak mellé) Wifi, GPS, bluetooth stb... mind tökéletes (Igen, GPS is az HW-es mokolás nélkül is) egy átlag felhasználóként általam egész használhatónak tartott kamerával.
Nem akarom túl ragozni, minden szempontból hibátlan és jó telefon és azért nem kevés több 100e-s telefonokkal is van/volt/lesz is személyes tapasztalatom, így szerintm van összehasonlítási alapom aminek fényében is tényleg nagyon elégedett vagyok vele.Tény, ez csak 1db a sok Star típus (ráadásul kifutott) több millió gyártott telefonjából amiről nyilatkozhatok, de ez akárki akármit mond jó
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Első Panda rendelésem Track szerint Hollandiából jön... WTF? hogy jön az onnan? vagy csak én nem tudok valamiről?
Udv, G.
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Nem mai darab a B92M, de ennyit talán megér most is nem? Kedvesemnek kéne TELEFON/SMS/Viber-re, ezekre mondjuk ez is túlzás...
www.pandawill.com/star-b92m-smart-phone-720p-47-inch-screen-android-40-mtk6577-dual-core-3g-gps-120mp-camera-p68241.html
Ahogy visszanéztem, 1 éve volt pár fórumtagnak és akkor kb célnak megfelel kategoriának tartották... 1-2 újabb rom is van hozzá..
Várom a konstruktív észrevételeket amit köszönök is.
UI: nyilván magamnak mást vennék Link valamiért nem megy
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest