- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPka91
tag
válasz
gulupeti #79898 üzenetére
Cserélni lehet végül is, bár nem hiszem, hogy bármelyik telefonjavítós bevállalná, otthon meg...
Esetleg még úgy tudnám elképzelni a javítását, hogy szép óvatosan levágjuk egy fémdróttal a kijelzőt az érintőről, lemossuk róla a ragasztót, és mint régebben, ragasztás nélkül összeszereljük.Én megpróbáltam elválasztani egymástól őket, de hát.. nem jött össze
Szerk.:
Lehet EMS-el, DHL-el is, illetve UPS-el is. -
RPka91
tag
Amúgy, a kínaiaknak miért kell dual sim-es telefon?
-
RPka91
tag
Nem egy erőmű, az egyszer biztos, de azért szerintem egy napot simán kihúz, este így is úgy is töltőre kerül.
A myaudioról vagy overmaxról nem tudok, most megnéztem őket, de lehet csak átsiklottam felette, de nem találtam meg. Ez, illetve még Jiayu G2F között vacilláltam, bár közbe jött még a Zopo ZP700-as is.
Nehéz egy nőnek úgy választani, hogy közben nem is látja, csak telefonba van nagyjából körvonalazva.. ez kb. olyan, mint amikor megkérdezel egy szőkenőt, hogy: - Milyen kocsit szeretnél? - Kéket...
-
RPka91
tag
A THL T5s-ben van noti led?
-
RPka91
tag
30k körül milyen fehér teló van, ami nem szögletes, s jó?
-
RPka91
tag
Sziasztok!
~30 körül milyen ~4.5"-os (+/- 0.2") telefon van, mely megbízható, s van belőle fehér? Vagy legalább félig fehér? Nézegettem a Jiayu G2F-et a WCDMA-s verzióban, viszont fehérben nem láttam, illetve a Doogee DG800-at, de a mai nap utána olvastam, és egy picit elbizonytalanodtam. Egyéb más telefon?
Szerk.:
Állapotjelző led azért legyen, meg a bill. háttérvilágítás sem lenne utolsó szempont. Ráadásul, ha még a kijelző is szép lenne.. -
RPka91
tag
-
RPka91
tag
válasz
Keeperv85 #71344 üzenetére
Mármint melyik?
Találtam egy aranyoskát, még nagyon friss és úgy általánosban érdekelne a márkáról a vélemény. -
RPka91
tag
A Tengda-ról mi a vélemény?
-
RPka91
tag
Sziasztok!
Melyik az a telefon, amely dual sim-es, s stand by-os is, nagy kijelzős +5", fehér, nem szögletesek a sarkai és 100 dodi alatt van?
Igazából szerintem nem kell, hogy bika legyen, édesanyámnak lenne, aki inkább csak telefonálna rajta, meg néha skype-olna, miután megtanítanám.
Kettő sim-je van, és szeretné belerakni egy telóba, ne azt a kettő őskövületet hordozza.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest