- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
hun_gery #33283 üzenetére
Szia!
Engem az akku fizikai külső mérete érdekelne.
Előre is köszönöm ha meg tudod mérni.#33293 Vjankovics82 Az Antelife-on likeus kóddal a ZTE V970 csak $122.78
-
-
kmisi99
addikt
A rendelésem ma átlépett a "célországba elküldve" státuszra. Szerintetek esélyes, hogy még a héten megjön? Minidealról jönne.
-
robit1973
aktív tag
válasz
blueye #33292 üzenetére
Nekem van tapasztalatom. Rendelés másnapján feladták a telefonom. Nincsenek rejtett költségek ( ingyen SG posta tényleg ingyenes, nincs PayPal fee ). Vevőszolgálat egy napon belül válaszolt a levelemre.
Munkatársam is rendelt tőlük, más típusú telefont kb. 3 hete, neki is megérkezett a múlt héten. -
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #33281 üzenetére
valaki?
-
válasz
Groovebaby #33282 üzenetére
Nekem pali létemre már a 4,7 is kicsit kényelmetlen volt! Pont ezért kerestem 4,5"-t. Ennél nagyobb már "kétkezes" játékos. Arra meg ott a tablet...
-
válasz
kisbuba #33248 üzenetére
Mindegyik kínai telefonra az jellemző, hogy ha símán csak a Gps-t kapcsolod be, akkor nem talál műholdat,
Na ez így nem igaz! Az Amoi N828-cal nem tapasztalok ilyesmit. Feltettem rá egy offline navigációs progit (nem, nem a "megyeket"!) és simán talál holdakat net nélkül is. (Nincs az alap mobilcsomagomban net.)
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Groovebaby #33282 üzenetére
képet a körmökről a Q felett, please.
-
hun_gery
aktív tag
írom a logoutra a tesztet a G4-ről.
Ha valakit valami érdekel, itt tegye fel a kérdését, beleírom a választ. -
Vjankovics82
senior tag
Akkor nem veszem meg azt az olcsó négymagos telót!!! de tudtok valami jó telót 30 ezer ft-ig!!!
1 gb rammal alig találok!!!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Groovebaby #33277 üzenetére
-
domedee
senior tag
Sziasztok,
találkoztatok már olyannal, hogy a bluetooth nem akar csatlakozni semmilyez? Pontosabban a telóm (Umi X2) szépen csatlakozik a headsetemhez (Sony MW600), de semmi máshoz. Ez úgy néz ki, hogy a keresés sikerül. Majd a párosítás is. Utána viszont rögtön elfelejti. És kedzhetném elölről a párosítást de nncs értelme, mert rögtön elfelejti...
Bármilyen ötlet? A Mobileuncle toolsban van az engineer módban egy bluetooth menüpont. Ott lehet pár dolgot állítani. Itt lehet valamit kezdeni?
-
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #33277 üzenetére
Szerk.: Nem vagyOK 100kg....
-
Groovebaby
tag
válasz
forgonati #33263 üzenetére
Nekem lány létemre nem nagy a 4,5"-es kijelző, 1 kézzel könnyedén használható még (mivel zsebbe ez nekem nem fér már - mondjuk a blade se fért
) úgyis táskába teszem, szóval ez sem gond. Már kicsit bánom is hogy nem 5" telefont vettem
Jah és nem vagy 100kg-os hogy lapát-kezem legyen
-
válasz
Vjankovics82 #33259 üzenetére
Én biztos nem venném meg.
Nagyobb a fogyaztása az MTK 6589-nél, jóval gyengébb gpu (Adreno203) és relatíve kicsi akku. Már a két éves Xperia Neo-ban is Adreno205 mocorgott.Mint azt már sokszor elmondtuk, a készülék vásárlásakor ne csak az árcédula lebegjen a szemed előtt, hanem a termék mögött lévő háttér: módosított ROM-ok, közösség, netán helyi fórumtéma, vagy xda-s téma.
-
-
blueye
veterán
[link]
Ha vki nagy (5.3) kijelzot szeretne korrekt boltbol, korrekt aron. -
Mateosz
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #33249 üzenetére
1600-as akksit írnak, ezt is nézted?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #33267 üzenetére
GPU-ban tudnak.
-
valenc
tag
válasz
Szerintem nagyon jól néz ki!
És ennyiért igencsak jó ajánlat.Valahogy biztos meg lehet oldani bár qualcomm procinál nemtudom hogy mennyire egyszerű a root.Főleg ez a négymagos még eléggé új.
-
-
forgonati
őstag
válasz
BullZeye #33223 üzenetére
Úgy gondolom hogy átlagos kezem van, se nem kicsi, se nem nagy. De használtam már 4,7-es kijelzőjű telefont, és a hüvelykemmel nem értem át rendesen a másik sarokba, fogást kellett váltanom a telefonon, ami 1 kézzel nem mindig egyszerű, és jópár alkalommal okozott már gondot. Persze ha az ember mindkét keze szabad akkor nem olyan gáz az 5" de nekem az már túl nagy, ennyi. Azonkívül nekem hál Istennek jó a szemem, így nem igénylem az 5"-es tepsiket.
-
alexw801
senior tag
Ez az a belső kínai shop:
http://jmall.jd.com/shop/zte/index.html
Azt hittem, csak ott működik, de itt Budapesten ugyanaz nyílik.
(Viszont Kínában szűrőzik a netet, sok minden nem nyílik.) -
Gwent1
tag
Szép Estét
tianji h890 dualsim telefonhoz honnan lehetne romot letölteni? Egy ideje már vadászok rá, de sehol nem találtam. A needromtól kezdve az elérhető kínai oldalakig végigrágtam mindent és nincs sehol.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #33253 üzenetére
GPU jóval gyengébb benne. Látszik is a pontokból. (AnTuTu) Nem túl izmos qHD mellé az Adreno 203.
-
maross
nagyúr
3.5"-4" kozotti olcso telefont tud valaki ajanlani? Egy feltetel van, 1 giga memoriaja legyen ne 512, azon belul csak az asszony tetszesindexe a szuro
.
-
alexw801
senior tag
válasz
forgonati #33213 üzenetére
A V897 nem "ETTŐL", hanem ENNÉL jobb! (én még tanultam magyar nyelvtant)
A ZTE egy brand, a többi nem. (Ilyen híres brand még a Lenovo és a Huawei)
Az ára a kezdeti felár miatt volt 300 USD (én 315-öt fizettem), jelenleg a belső kínai ár internetről rendelve 1299 Yüan = 214 USD.
A V970 ugyancsak 215 USD-vel kezdte, 1 év után 699 Yüan = 115 USD-ért kapható Kínában. Kiárusítják. -
válasz
Vjankovics82 #33254 üzenetére
Mivel az apktools-ra épül, ezért nem gondolom, hogy platformfüggő lenne.
Ráadásul egyesével lehet kibontani fájlokat, innentől kezdve pedig az út nyitva.Egyébként Keeperv85 írása a magyarításra.
Szerk.: Az pedig, hogy mennyire magyarítja, az nem a keretprogram "felelőssége", hanem az alkalmazott fordítási referenciájé, adott esetben a tiéd (ha te fordítod)
-
válasz
-
Carline
őstag
válasz
A procija Qualcomm MSM8625Q és nem MTK6589.
-
tvamos
nagyúr
válasz
BullZeye #33223 üzenetére
En is 3.5"-osra vagyom, de nem akarok bongeszni rajta.
Vonat, busz menetrend, gyalogos, bicajos navigalas, amire kell.
Meg persze wifi hotspot. (Bongeszni van tabletem, az epp jo. 7".)
Ja, telefonalas, persze...
Sajnos, ilyen meretu telefont nem adnak, csak az I4S lenne, sokert...
Bar, raszannam a sokat is mar, de nincs dual sim.
Lett az Acer Liquid, de nagy. A kisebb kenyelmesebb lenne.
Ennyi... -
Vjankovics82
senior tag
Szerintetek? elég jó ára van hogy négymagos: [link]
erre lehet varázsolni Magyar nyelvet?
-
kisbuba
tag
Mindegyik kínai telefonra az jellemző, hogy ha símán csak a Gps-t kapcsolod be, akkor nem talál műholdat, mert a jiayu g4-sem akarja símán a dolgot az egyik G4 tulajdonos véleménye alapján, pedig ez elég új model. Nekem ez a telefon tetszene legjobban mérete és tudása miatt, de G2S-emnél is Gps probléma van.
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #33241 üzenetére
Én kb. 10 centiről, de akkor éppen Misellvájd ismeretterjesző filmje ment rajta... :-)
-
Flexy90
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #33237 üzenetére
Nem kell a GG-t isteníteni, de tény h ellenállóbb, mint a sima üveg.
50mp-nél látszik a különbség: http://www.youtube.com/watch?v=wT8xI4PEU8c -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Seraf723
csendes tag
hát sajna az UMI X1-en valóban nem gorilla glass van, csütörtökön tettem volna zsebre de mellé ment így leesett és ahogy sétáltam még bele is rúgtam egyet
megrepedt az alja, másnap már a képernyőre is "továbbment" erre ma megint sikerült leejtenem (igen tudom:
) és már a másik oldalán is lett egy repedés (amúgy fullosan funkcionál még mindig a képernyő
) szóval egy jó 3hónap után úgy tűnik megint új teló után kell nézzek
mit ajánlanátok most ami egy szintű az X1-el, nem kell csilivili 4mag, és tudom, hogy kb mindenki a G3-at fogja mondani, de mondjuk azon kívűl -
djnice
veterán
válasz
CoolBoy323 #33232 üzenetére
Szerintem 5"-on a 854x480 bőven jó, hiszen hány évig bámultuk a 800x600-as 15"-os monitorokat, ott sem volt semmi pixeles... Egy DVD felbontása pedig 720x576, szóval túl van lihegve ez az egész...
-
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323 #33232 üzenetére
"legjobb ár/érték arányú teló"
Mi a képlet?
$/"x6589=THLW100 -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
b0bcat #33228 üzenetére
nem vagyok én odavissza érte, csak jelenleg a legjobb ár/érték arányú teló szerintem!!!
még 2 magosból sem igen van, ami olcsóbb lenne annyival, h jobb legyen az a bizonyos mutatója...
Nem vagyok pixelhuszár, qHD HD között én semmit sem láttam, na de azért 5"-on az a WVGA vagy hogy hívják felbontás durva...Defyn, 3,7-en jól mutat, de 5ön tuti rusnya már... de persze akinek jó, vegye meg, én csak a saját véleményem mondtam, hogy hulladék, és ÉN nem fogom ajánlani!
-
dwiki
senior tag
válasz
forgonati #33222 üzenetére
A mérettől egy kicsit én is fosok (egy S2-ről fogok váltani), és elég kicsi kezem van, de igazából a szélesség ami számít azt gondolom - mármint ha vkinek kicsi a tenyere
- ott meg fél centi (se) az eltérés... A tetejét meg már a 4,3-as S2-nek se érem el, úgyhogy mindegy kutya...
Amúgy meg nem a méret a lényeg...
-
b0bcat
addikt
válasz
CoolBoy323 #33198 üzenetére
Értem én, hogy oda vagy meg vissza a W100-ért, de hidd el, volt élet az MT6589 előtt is!
5 collon a qHD alatti felbontás is elviselhető. Igény és megszokás kérdése. (Értsd: ha már megszoktad az ennél sokkal jobbat, akkor csúnyának fogod találni.)
100 dollár körüli áron még 6577-ből is csak elvétve van normális minőségű darab. Ebből a szempontból ez a készülék annyira nem hangzik rosszul még akkor sem, ha valójában 6577-tel van szerelve. (Nem is értem, miből gondolod, hogy fél giga RAM-mal feltétlenül egymagosnak kell lennie a SoC-nak benne.
)
Persze, ha rádobsz 50 dollárt, akkor már van egy W100-ad. Még 50-ért pedig már egész jót kapsz. Sőt, további pár száz dollárért már egész márkás telefonokat is lehet találni.
De ha csak 100 dollár a kereted, akkor senkit nem érdekel, hogy a 150 dolláros mezőnyben mi a best buy.
Szerintem.
-
BullZeye
veterán
válasz
forgonati #33222 üzenetére
Milyen pici kezed van? O.o
Olvasgatom ahogy írogatjátok, hogy 5" milyen hatalmas és hogy használhatatlan. Egy nem bő farmerban az 5" még kényelmesen elfér, ezért keresek egy 5,7" telefont, és sztem még azt se fogom nagynak érezni :\
Vagy itt a népek hippi skinny jeanst hordanak, és nem fér bele a hasitasiba az 5"?Bnőmnek kicsi kezei vannak, de még az ő kezében is elfér az 5". És nagyon sokan írják, hogy 3,5-4" körül gondolkoznak, abban mi a jó, ha 30 centiről kell nézned a telefont, hogy el tudd olvasni a weboldalakat ?
-
forgonati
őstag
-
dwiki
senior tag
válasz
forgonati #33213 üzenetére
Amiben szinte biztos, hogy jobb (és a nagy átlagnál jobb) az a kamera és a GPS.
Ez szinte tuti. A linkelthez képest persze még a név is, aztán, hogy ez összeszerelésben, megbízhatóságban jelent e vmit, azt nem tudom...
Ha ezek nem számítanak, akkor egy csomó alternatíva van...
Amit kifelejtettem ,a kijelzőjét is nagyon dicsérik... -
Terentius
őstag
Az miért van,hogy a G szenzor remeg?A kalibrálásnál a vízjel középen van,de ugrál kicsit ide-oda.Játéknál elég zavaró tud lenni.
-
-
tutis
őstag
mtklogger progi mire való?
-
bupemko
senior tag
Antelife továbbra sem küldte el a 10 napja 24 hour shipping service-zel rendelt telefont, úgyhogy írtam nekik email-t, hogy ASAP küldjék vissza a pénzem, meguntam a várakozást. Én úgy gondolom elég korrekt időkeretet adtam nekik arra, hogy produkáljanak egy tracking number-t.
Holnap újrarendelem Minideal-től.
-
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #33210 üzenetére
+0.5
mert csak a fősulira járok oda -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vagyunk páran. Nem is néztem eddig
-
válasz
Lassan összejöhetnénk szakmai sörözésre
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
forgonati #33205 üzenetére
Én régebben rendeltem a DX-ről, mindig rettenetes sokat vártam mire megjött tőlük valami. Minideal-ről rendeltem a THL W8-at, megrendeléstől 8. napra megjött. (persze ez bazinagy mák, de elég sokaknak így jön mostanában onnan. DX-es rendelés, szintén w8, THL-es topikba a mondták, hogy 30+napra jött meg.)
-
forgonati
őstag
-
forgonati
őstag
Hogy szoktatok rendelni ezekből a webshopokból, DHL vagy Airmail? A Minideal az SG Post Airmail-ra 20-25 business day-t ír, nekem az rendben lenne, nem sürgős a dolog. De Air mailnál nincs tracking number ugye? Van valami komoly hátránya az Airmail-nak a DHL-el szemben? Már persze azon kívül hogy tovább tart.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest