- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
covek
csendes tag
Lenovo s750
Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual Sim
our price is 254$(SG POST)ZOPO C2 MTK6589T
ZOPO C2 Platinum Smartphone MTK6589T 1.5GHz Android 4.2 16G OTG OTA With 5.0 Inch FHD Screen
our price is 279.99$(SG POST)Iocean X7 MTK6589T
iocean x7 (1920*1080)Full HD 5.0'' IPS 2GB/32GB MTK6589T Quad Core Android 4.2
our price is 299.99$(SG POST)THL W8 MTK6589T
ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- Gray
our price is 259.99$(16GB memory card gift)THL W8 MTK6589T
ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- White
our price is 259.99$(16GB memory card gift)THL W100 Black
ThL W100 - 4.5" Android 4.2 Jelly Bean Phone - 1.2GHz Quadcore, 8MP, GPS - Black
our price is 150$(9.99$ discount 44ABED)Lenovo P770
Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
our price is 199.99$(SG POST)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 189.99$Lenovo A800
Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart Phone
our price is 109.85$Lenovo A660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
our price is 118.85$ -
Vjankovics82
senior tag
4"-os 4 magos dual simes teló van egyáltalán???
-
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Érdemes lenne lecserélni a jelenlegi Jiayu G2-met egy ZTE V967S-re?
Nem egy kategória ahogy nézem és az már egy igen komoly darab, a ZTE-vel meg jó tapasztalataim vannak.Köszönöm a választ!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33984 üzenetére
Mobilnethez visszatérve: van jobb megoldás, de más teljesen a konstrukció!
Reload net djuice
5FT/MB, de nincs naphoz kötve... 100mb/hó adatforgalomig ez éri meg legjobban szvsz
-
sazabi
aktív tag
Sziasztok
Jiayu g2 (1gb ram-os) vásárlásán gondolkodom, 122 usd-ért találtam legolcsóbban.
Tud valaki olcsóbb helyet ahonnan meg lehet rendelni?Ja és ha már dual sim topic, ha van 2 országban is mobilnetes sim kártyám, akkor a határátlépésnél tud automatikusan a telefon, a megfelelő mobilnetre fellépni(és ha jól értettem az egyik 3g lesz, a másik max 2g)?
-
nedudgi78
csendes tag
Sziasztok, úgy néz ki hosszabb ideig ausztriában fogok dolgozni. Arra gondoltam veszek egy olcsó dualsimes telefont a magyar számomnak meg egy osztrák mobilinternetnek. Az lenne a kérdésem hogy alkalmasak ezek a telefonok arra hogy egyszerre használják mindkét kártyát? Néztem egy ilyet [link] tudtok ezekről valami véleményt mondani, vagy ha valami hasonlót tudtok ajánlani azt is megköszönném
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #33986 üzenetére
üdv a klubban
-
BullZeye
veterán
Megjött ez a 32gb-os, 6 ezres Samsung Micro SD kb 11 nap alatt, sajnos nincs készülékem amivel kiteszteljem a maximumát, de telefonon kábelen keresztül a gépen nézve ennyi az írás/olvasás.
Samsung Micro SDHC Plus 32GB Class 10 UHS-1 48MB/sec MB-MPBGC/EU
Majd lehet rendelek egy normális USB 3.0 SD kártya olvasót is, hogy megnézzem mennyi a maximuma, de már így is "használható".
-
doc
nagyúr
koszi mindenkinek a javaslatokat!
azert az elkeserito hogy a butafon es a tablet kozott kb. semmi hasznalhato nincs
eleg sok tipust vegigneztem az altalatok ajanlottak kozul is, jelenleg talan a Lenovo P700i tunik a leginkabb szimpatikusnak (bar tetszett az A600 es a Jieyu G2s is).
A review-kat nezegetve latom tobbszor is megemlitve hogy nem mukodik a GPS, ez ugye csak user error?MOD: 3.5 mm Audio Port - ez ugyanazt jelenti (a ZTE V970 eseteben) mint a 3.5mm Jack?
-
Genji
őstag
válasz
#40993792 #33975 üzenetére
Van egy céges simem amin kvázi ingyen beszélek és sms-ezek, de netről tiltva van. Másik simmel neteznék, de akkor ha jól értem ez működőképes idea párhuzamosan.
Ezt a párhuzamos működést mindegyik teló tudja vagy figyelnem kell vmire?
Esetleg vmi bestbuy 30-50K körmnyékén? Szép kép esetleg aránylag jó kamera fényképhez más elvárás nincs.
Köszönöm a válaszod! -
madrac
senior tag
válasz
laca112 #33946 üzenetére
Helló,
Az se biztos, hogy rögtön fel is adják! Nyaggatni kell őket állandóan.
Én úgy kaptam minideal-től a telót, hogy az egyik akku rossz volt, és hosszas huzavona után ígérték csak meg, hogy küldenek egy másikat. Aznap jött tőlük egy email, hogy sorry, de nincs raktáron, majd 2 nap múlva. Ezután eltelt több mint 1 hét mikor rákérdeztem az oldalukról írt üzenetben, hogy akkor mi van, feladták akkor? Mert semmi infót nem kaptam azóta tőlük. Meg még más problémákat is bele írtam az üzenetbe (gyengébb gps, piros kamera fotók). Erre 3 nap alatt se válaszoltak. Utána Skype-on húztam ki kínkeservesen Tony-ból, hogy most adták fel a legutóbbi vasárnap... Hálistennek ezután 1,5 hét alatt ide is ért HK postával. Többi problémára azóta se kaptam választ tőlük, hiába kérdeztem skype-on is és honlapról küldött üzenetben is... -
Genji
őstag
Hülye kérdés jön, ne kövezettek meg sose kerültem dual simes teló közelébe. Hogy működik?
Valami gombbal eldöntöd melyik aktív és akkor a másik inaktív vagy egyszerre fogadhatok hívást a 2 sim valamelyikére? Köszi!
-
beneboy
tag
Vége a szenvedéseimnek!
ZTE V987-et rendeltem tmallbox-ról
ára 235$
free shipping!: 6$
+ paypal valami 0.04%
összesen: 250$
Bár nem akartam ekkora készüléket meggyőzött a kamerája, és hogy az aksija is majdnem bír annyit mint a g4-é!
Köszönöm mindenki segítségét! -
Gege94
tag
1 giga ramos 4"-os telefon csak a v970 létezik?
-
tvamos
nagyúr
válasz
#40993792 #33960 üzenetére
Semmikeppen sem akartalak tamadni teged! Ne vedd magadra!
(Gondoltam nem gond, ha leirom a tapasztalataimat.)Amugy a Tmallboxon lehet meretre szurni.
Sajnos ez nagyon keves, mert pl. a Lenovo A789 egy nagy batar, a 4.3"-es merete ellenere. -
tvamos
nagyúr
válasz
#40993792 #33954 üzenetére
Csak azert reagaltam, mert elolvastam egy csomo hozzaszolast, es en is ugy gondoltam azok alapjan, hogy nem lesz gond a meret. De csak es kizarolag azert van ekkora telefonom, mert nincs kisebb a boltban.
Amikor az A789 megjott, akkor azt gondoltam, hogy ennel mar nem lehet rosszabb egy telefon ergonomiaja. Nagy, vastag, bumfordi, alul vegtelen idetlen kialakitassal.
Szerencsere a Liquid "normalisabb"... De ez is nagy. (Legalabb ez mar nem olyan vastag!) Az elso egy-ket nap meg elnyomja az erzest az ujdonsag varazsa... De akkor is. -
doc
nagyúr
válasz
cappa72 #33934 üzenetére
ez alig par mm-rel kisebb mint az A820, meg mindig gigantikus
tudok esetleg ajanlani olyan telefonos oldalt, ahol rendesen lehet szurni tobb szempont alapjan? ez etotalkon pl. egyaltalan nem lehet a szuroben 4"-nal kisebb kijelzot kivalasztani
komolyan elsirom magam, hogy nem lehet TV meretunel kisebb telefont talalni :E -
tvamos
nagyúr
válasz
#40993792 #33942 üzenetére
Mindenkinek ezt irjatok.... De ez nem telefon meret. Itt a kezemben az Acer Liquid E2. Ez kisebb, mint az A820, szerintem, de nagy. Mar latom, hogy nem lesz eletfogytig tarto szerelem. Persze, ez az a meret, amit meg valahogy elviselek a 4 magert, meg az 1G RAM-ert, de ez akkor is nagy. Max. 4” ami meg telefon nekem, es egyre tobben vagyunk ezzel igy. Talan a gyartok is elkezdenek elobb-utobb nekunk is telefont gyartani, dual simmeset is.
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #33933 üzenetére
Köszi a választ, most kezdek 2 db V970-re ROM-ot cserélni, azt, amit te is használsz.
Attól függ, ki mire használja. Pl. én 1 hang SIM + 1 data SIM-et használtam és használok most is a V987-ben, ott nem szükséges dupla SIM-et kezelő tárcsázó app.
Viszont ha két SIM van telefonálni, akkor jó lesz. -
laca112
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Néhány napja megérkezett a Minideal-tól rendelt THL W100 telóm.
A csomag mindent tartalmaz az AKKUK kivételével!
Hosszas csetelés után után Joyce ígéretet tettek,hogy majd postázzák a hiányzó akkukat.
A telefon viszont ajándéknak szántam és pénteken kellene átadnom.
Az akkuk viszont optimális esetben 14-18 nap alatt érnek ide.
Amennyiben valakinek lenne +1 akkuja és hajlandó lenne nekem segíteni szívesen megvásárolnám.
Esetleg amint én megkapom vissza is tudnám küldeni.Köszönettel Kapus László
-
Aksomatic
senior tag
Melyik oldalon van első vásárlásnál kedvezmény?
-
puskas2
csendes tag
válasz
andras888 #33855 üzenetére
Üdv
Vowney v5-höz néhány adalék,- a készüléket másfél hete használom- a kijelző erős nyomásra valóban elszíneződik a közepén egy picit. A készülékház, a kijelző nagyon szép. A rendszer eddig gyors és akadásmentesen működik. A GPS az első hozzászólásban leírtak szerinti beállítás után 20 másodperc alatt talál jelet, de hozzáteszem használni vezetés közben még nem használtam. Eddig minden filmet lejátszott. A kamera nappal tudja amit kell, de sötétben kritikán aluli. Az lgcamera ap. -al viszont teljesen használható minden fényviszony mellett. Ami a legjobb az akkumulátor, azt tudja ami rá van írva, az antutu teszten 1100 pont feletti lett az eredménye. -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
4.5" colosban mi most a legjobb választás ami ki jön 70.000 ft-ból?
Vagy inkább legyen 5" és Iocean x7 prémium vagy Thl-W8+ vagy esteleg Zopo C2
Rettegek az 5"-tól ...Köszi a válaszokat!
-
Terentius
őstag
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Minidealen 44ABED kód használatával THL W100.......most csak 150$!
Én még 1 nappal ezelőtt 154$-ért vettemMindegy ma feladták és most már olyan mint az ötöslottó.Bármikor bejöhet!
-
Aksomatic
senior tag
FeiTeng H9500ra látott már valaki romot?
-
csucsu52
aktív tag
Star B6000megjött pandáról!
06/09én rendelve egy H9500-al egyetemben.
A B6000 a honlapjuk szerint in stock volt,ám 06/15-én kaptak csak belőle,majd 2nap tesztelés után gondolom nem csak az enyémet,postázták.
06/18az első bejegyzés DHL oldalán, 06/20-án Magyarországon már.
Bekért a DHL paypal visszaigazolást,adatokat,amit meg is kaptak.
A ma megkapott vámhatározat alapján alig több,mit 11ezer vámot fizettemMaga a B6000 nagyon kellemes meglepetés,szép nem recseg, villámgyors MT6589T-vel 16k antutu
Az 5.7" meglátom majd mennyire kényelmes ruházatbanFeiteng nejem mellett pihen,holnap megkaparintom, de ennek a kicsinyített mása 5"-on.
-
BullZeye
veterán
válasz
Ed3r_X_ #33912 üzenetére
Közben úgy ahogy utána olvastam, legalábbis az OTGnek, ami nem nagy cucc, csak kell valami driver, és már menni is fog rendesen.
Ez az MHL honnan tudható, hogy van e, vagy mennyire elterjedt? Szóval kivétel nélkül csak high end készülékeknél található meg, vagy pici kínaiaknál is?
(#33913) beneboy
Igen, pl képeket mutogatni tévén, vagy megnézni egy filmet stb stb.... -
BullZeye
veterán
Na, Zopo 950+ újabb előnye, az támogatja OTG-t, a THL W7s viszont a support szerint nem.
Na most azt nem tudom, hogy ez szoftveres, vagy hardveres dolog e, van aki ért ehhez?
Valamint mi kell ahhoz ,hogy rá tudjam kötni USBn keresztül TVre, ha egyáltalán lehet?
-
Vjankovics82
senior tag
valaki nem tud kupon kódot a Minidealra???
-
Dinter
addikt
Nekem az MTK-ról mindig a focicsapat jut eszembe
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
KurtCobain #33902 üzenetére
Ez szerint, ami már HD kijelzős, abban nem a butított MTK van? Mert ha jól értelmezem, az MTK6589m csak qHD felbontást kezel?
-
KurtCobain
őstag
válasz
Gege94 #33899 üzenetére
Azt hiszem ez lehet az.
-
Rich49
tag
válasz
CoolBoy323 #33896 üzenetére
Arról tudok,de teljesítményben szinte alig van különbség a 6589-hez képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Posta, csomagküldés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest