Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel kuponok geekbuyingon.
[link] -
cifram
csendes tag
Sziasztok,
nézegetem én is ezeket a kínai csodákat. Először a Lenovo A830-at néztem ki, aztán tegnap láttam itt a Vowney V5-ről bejegyzést és már az is szimpatikus.
200 dollár alatt melyik telót ajánlanátok? Nem csak e kettő közül.
Legyen Quad core, min. 1 gb ram, 5 coll, használható fényképező és gps.
köszi szépen -
dwiki
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Igen, abban biztos lehetsz , hogy jó a képe
...Jahh és persze szeritnem TN vs IPS , nem TFT vs IPS.
Tehát ha valahol TFT írnak, az nem jelent semmit...
Legalábbis ha jól gondolom (és a monitorokból indulok ki) -
-
orkester
őstag
Érdekes hibába futottam tegnap bele.
Ez egy Tronsmart Ts4 és felraktam rá egy régebbi, gyári firmware-t, mert amivel kaptam, az egy módosított volt és volt 1-2 hibája.
Azóta az érintésekkel az a baj, hogy a kijelző kb. közepéig hibátlan, onnan jobbra haladva egyre inkább lemarad az ujjamtól az érintés pontja. Ergo a kijelző jobb szélét nem tudom megérinteni, mert úgy érzékeli mintha fél cm-re beljebb lenne az ujjam. Találkozott már ilyennel valaki?
Próbáltam más firmware-t, akksi ki, cache minden törlése, de semmi változás. Az eredeti romot még nem tudtam visszarakni mert nem mentettem le előtte, de nem hinném, hogy a többi gyári romnál ilyennek kéne lennie. -
dwiki
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Én most kaptam meg péntek este, megnyugtatlak, jobb betekintési szöge van mint mondjuk a galaxy s2 -nek...
Nem TFT . Az OGS meg IPS - lehet hülyeséget mondok - de szerintem nem zárja ki egymást, másra vontakozik.... -
janosgal
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Úgy tudom hogy TFT van benne, viszont nem színeződik el a kijelző ha elfordítom. Én az gondolom hogy egy jobb minőségű TFT lehet benne, de ez csak az én véleményem. Az OGS az 100%.
-
-
domedee
senior tag
válasz
sanros
üzenetére
Szia, ki tudnád próbálni esetleg, hogy mi történik, ha az adatkapcsolat aktív és bejövő hívásod van BT headset-tel? Nekem is Umi X2 van, Telenor esetén ilyenkor nálam megszakad a hívás.
Kimenő hívást tudok indítani BT headset mellett, de a hangminőség borzalmas a másik félnél. Nem ért semmit abból amit én mondok, míg én mindent jól hallok. -
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Nekem kb 2 éve volt klikkem, ha azóta nem változtattak rajta, akkorlehet.
-
SUPREME7
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Fogalmam sincs pontosan hogyan működik ez a telenor klikk, de valószínűleg azért az opera mini-t nyomják mellé, mert az az egyetlen könnyen hozzáférhető-elérhető böngésző hagyományos telefonokra is.
-
-
-
sanros
csendes tag
Sziasztok.Pár napja vagyok umi x2 tulaj és volna 1 kis gondom.elég amatör modon tudom csak sajna leirni.Bp-i vagyok ahol elvileg 100%os a 3g voda lefedettség .viszont az umi elég sűrűn átvált H betüröl E betüre ami ha jol tudom az edge.s ezt olyn helyen csinálja ahol 3g van.pár per után át is vált 3g-re.nincs erre valami fixáló vagy valami beállitás?ha megirná valaki privátban azèrt nagyon hálás lennék.
-
A ZTE v987 az IPS és OGS?
Minidealen TFT t írnak, de több helyen láttam már IPSt.
Akinek van az meg tudná nézni, hogy elszíneződik-e mint egy TFT, vagy jól látható bizonyos szögből is? -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Ma reggel a pandawillnél láttam 95-ért.
-
Aksomatic
senior tag
antelifeon discount10 kuponnal Vowney v5 csak 159$,érdemes anteliferól?
-
DJGABI
addikt
válasz
fujifilm1
üzenetére
még délelőtt akartam linkelni
egyébként 4.3-as cucc, van olyan pletyi hogy Naptár/Play Music/etc-hez hasonlóan marketre is felkerül, szóval minden táccsviz, sense, stb (pl kínai) telefonokon is "élvezhető" lesz a stock kamera app.photosphere-t csapassátok. bár gyro nélkül gondolom nem lesz frankó
(még nem próbáltam) -
válasz
bokaszalag
üzenetére
Köszi, most találtam egy ilyet: Firmware Android 4.0.3 with root, mod recovery (CWM), gapps.
Leszedtem, kicsomagoltam , ilyen cuccok vannak benne: [link]
Ezek jók lesznek nekem? Hogyan kezdjek neki, mit kezdjek most ezekkel? A cél ugye a magyarítás lenne...
Totál el vagyok veszve, azt sem tudom hol kezdjem, alapból Motorola Defy-m van ahhoz voltak korrekt leírások, azon egy romcsere már egyszer sikerült, itt még csak az se kéne de káosz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alexw801
senior tag
válasz
fotosjani
üzenetére
Ugyanezt időnként lehet kapni a Petőfi Csarnokban szombat-vas. egy állandóan kínai dolgokat áruló eladónál, kb. fele ennyiért, már vettem kettőt is, működik. De macerásabb, mint egy USB töltővel a telefonban benne lévő akku töltése.
A banggood.com-tól vettem egyszer 5V 2A USB-s töltőt, 2-3 USD körül, kiváló. -
djpiki
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Nyilván véletlen felcserélte

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
4:3 modban lehet kivalasztani, megneztem!
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
16:9 be csak 6 MPt sikerült kihozni belőle.
Hogy sikerült 12 re állítani valakinek?
-
csibe1
addikt
Annyiért már inkább egy Lenovo A660,IP67-es minősítéssel,szintén Gorilla Glass.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkó a shopjukba!

-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Bogarászom a telefonokat.
Egy kérdésem lenne a THL W100 most 8MP hátoldali kamerával rendelkezik vagy 12MP?Van ahol 8MP írnak van amikor 12-őt.
Előre is köszi
Ja és ha pár fotót is tudna valaki linkelni hálás lennék. -
Carline
őstag
Üdv nektek.
Tegnaptól én is beléptem a klubba egy Vowney V5 telefonnal.
Írtam is róla egy rövid cikket itt: [link] -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
G3S-nek van valami hiányossága?
A két legfontosabb amiről nem találtam infót az az OTG és a Gyroscope.
Köszi! -
Azért ezek nem kicsit nagyon jó képek egy telefontól.
ZTE V987
Még a végén elcsábulok
-
BaginZe
tag
Ha Haier, akkor miért nem ez?
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
innen kell rendelni a Haier w718-at [link]
szerintem eléggé megbízható 5 ajándékot ad és még Magyar menüs is!!!!

-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A Samu S4 kamera és galeria letölthető! [link]
Kipróbáltam működik a THL W8+on és működik szépen. Nyilván akkor megy a hasonlóakon...

-
fotosjani
aktív tag
válasz
bupemko
üzenetére
Én még nem rendeltem meg, nem tudom menyire pontos. Viszonyításra biztosan alkalmas
Ezt az univerzális töltőt néztem ki. -
domedee
senior tag
Sziasztok, találkoztatok már olyannal, hogy aktív adatkapcsolat mellett nem lehet BT headset-tel telefonálni, mert ledobja a telefont magát a hálózatról?
-
korobi
aktív tag
válasz
Teejay83
üzenetére
hali.
Én úgy egy bő hete használom a v967s telot. eddig teljesen elégedett vagyok vele. már megvolt az első szoftvercserém is rajta, feltettük rá a legfrisseb gyári kínai szoftvert. meg kel hogy jegyezzem nem volt egyszerű. nincs hozzá rendes leírás.
ami eddig negatívum az a hátlap. iszonyú vékony, félek egyszer elfog törni, bár nem fogom gyakran levenni.
sebességre elégedett vagyok vele. aksiidő 2nap folyamatos adatkapcsolattal ( wifi/mobilnet ) emailszinkronizációval meg csevegő programmal. sok nyomkodással.ha valami erdekell még akkor kérdezz...
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
OGeCi

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Na és az OGC -t?
(gyk) -
CoolBoy323
nagyúr
Hátha érdekel valakit:
THL W100 nem tudja az OTG-t!!! (Az OGS-t sem
) -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Van egy zopo 810 em. Eddig minden okés vele.
Egy dolog ami zavar kicsit , de ez lehet szoftver gond is.
A hangok hangerejének beállítása.
Ha pl játszok vagy ilyesmi és lehalkítom akkor lehalkul a csengő hangerő is.
Tehát a gondom az hogy nem nagyon tudom külön beállítani az alkalmazások a csengőhang értesítések hangerejét külön.
Másnál is így van?Valamint nagy hangerőn bizonyos hangoknál recseg a hangszórója....ezzel találkozott már valaki?
Köszönöm
-
válasz
instantwater
üzenetére
Haier W718-t ismertebb helyeken nem látom már, én coolseason-tól rendeltem, de ott is out of stock van. Magyar nyelv nem volt benne, úgy kellett jBart-tal belevarázsolni...
-
dime27
őstag
Sziasztok
Zopo ZP980 vagy Zopo C2 Platinum e kettő mellett tanakodok magamban hetek óta a Platinumra sajnos elég sokan panaszkodnak, hogy az érintőkijelzője nem mindig akarja amit az ember szeretne ezt szerintetek a későbbiekben orvosolni fogják majd vagy gyárilag ilyen?! Azért kérdem mert a zp980-as ROM-al érkezik ez a C2es is és mindkettőn android 4.2.1 van.A ZP-980as számomra minőségibb de nem tudom megéri-e 70 dollárral többet kiadni érte....
-
THL W100 nál találkozott valaki olyannal, hogy a másik oldalon a magas hangokat rosszul hallani?
Bizonyos hangok, pl "sz", "k", "cs", satöbbi, olyan, mintha ott sem lennének.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy max annyit, hogy feltolom a mikrofon hangerőt mobileuncleval?Haier W718 elpusztíthatatlan mobilt honnan lehet a legolcsóbban megbízható helyről rendelni?
Mixeshopon láttam, viszont aszerint nincs benne magyar nyelv. -
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
2x kellett elolvasni míg leesett, de
és hát igen az 5" eltűnne a kezében 
(#35221) madrac
Otthonra se tablet, se telefon, otthonra asztali egyértelműen. Otthon rendszerint napi 10 perceket van használva telefon. A zsebes dolog igen, ezért döntöttem csak 5,7" mellett. -
madrac
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Ilyet se hallottam még, hogy valakinek az 5" az túl pici telefonnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem zsebben hordásra és egykezes használatra ez a méret már határeset, és nincs kis kezem.
Ha ilyen igényei vannak az embernek, akkor otthoni használatra talán jobb lenne egy plusz tablet mondjuk 10"-es kijelzővel. -
csucsu52
aktív tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Abszolút egyetértek!
Nejemnek 5"-os van, kényelmes neki 1 kézzel, nekem 5.7"-os, első pár napban szokni kellett, de mostmár az iPhone roppant kis gagyinak tűnik mellette :-)
Nem mondom, hogy 100%-osan tudom 1kézzel kezelni minden helyzetben, de nem okoz gondot(mondjuk én 193cm magas és 105 kg vagyok, de nejem "átlagos" emberi méretű)
-
BullZeye
veterán
válasz
madrac
üzenetére
Jaja, néztem orosz fórumon, de sajnos túl pici. Galaxy S4-et ma megnéztük Media Marktban, össze vissza tapogattuk, de az 5" sztem túl pici. Bnőm kezében bőven kényelmes volt állítása szerint ez a méret, úgyhogy 5,7 felé mentem már régebb óta emiatt, az pedig csak annyira kínai van gyroscoppal, hogy kapni is alig lehet megbízható boltokban.
Úgyhogy most már tényleg nem vágom mekkora keze lehet azoknak akiknek a 4,5" már nagy :\ nem bántásképp, de na... -
djpiki
csendes tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Igen, azt én is láttam, hogy samsungként indul el, meg hogy le van takarva a samsung logo róla. De az is feltűnt, hogy a szenzorok méretei nagyobbak, mint az eredeti S4-nek. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak a fastcardtechnél kapni.. Rendelni nem tervezek, mert már úton van egy H9500+ pandáról

-
szilfu
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Minideal-től megjött G3S készülékem. Nagyon szuper jobb mint vártam.
Viszont két idegesítő gondom van:
1. gyári böngésző leáll ha keresni akarok a megjelenített oldalon.
2. gyári email kliens szintén leáll ha meg akarok nyitni egy levelet.Kerestem megoldást de csak annyit találtam, hogy az Alkalmazásokban törölni az adatokat és restart, de ez nem segít. Kipróbáltam más böngészőt és klienst, azok jók.
Találkozott már valaki ilyennel?Nyomhatok egy Gyári adatok visszaállítását? A telefon rootolva érkezett.
köszi a segítséget
szilfu -
tolvaj!
őstag
válasz
djpiki
üzenetére
nézd meg a linkeden található összehasonlító videót és döntsd el te magad, hogy kamu e vagy sem.( amúgy az. amikor bekapcsolja a "kamu" telefont akkor van egy olyan gyönyörű vágás a kis mozijukban, hogy öröm nézni. és láss csodát samsungként indul el a kamu is.) Itt a videó és 9:15 nél nézd.
-
djpiki
csendes tag
-
djpiki
csendes tag
HDC Galaxy S4 Legend-et rendelt már valaki? Tényleg kapni, vagy csak smafu az egész? [1sim miatt off]
-
madrac
senior tag
válasz
fotosjani
üzenetére
Nekem a fő szempontok ilyen téren, hogy ne legyen homályosak (az külön érdekes ha csak a fotó egyik része ilyen), életlenek a képek, a fotón legyenek rajta a részletek is, ne legyen elmosott, és erős fénynél azért ne égjenek be durván. Ezek elrontják az egész képet.
Nem mondom, hogy olyan pocsék fotókat készít az UMI, de mobilos szinthez képest átlag alattinak értékelném. Egyik fotóra se tudnám mondani, hogy - na ez elég korrekt minden szempontból.. - , ami azért magáért beszél. Erős kompromisszumokkal ellehet fogadni, ha valakinek ez egyáltalán nem fontos.
Nem vagyok egy fotós megszállott (pláne ha külön kell cipelni
), ha egy szintet tud hozni a mobil is, akkor az nekem már elég, és mindig kéznél van. Egy fényképezőgépet sose fognak kiváltani, ha ugyanazt a minőséget várja el valaki tőle. Komolyabb célokra természetesen célgépet kell vinni.
Az árakra pedig írtam valamit az előző hsz-emben.. ha a 75e forintos eltúlzott árból levonnánk az áfát, adókat, a support költséget, a márka plusz költségét, és a visszaélést a belpiaci erőfölényükkel, akkor ugyanannyiba kerülne mint egy hasonló kínai telefon. Na jó, legyen +5$ a kamera miatt. Egyáltalán nem tartom reálisnak, hogy egy több éves, 2 magos, kisebb kijelzős telót még mindig 75-ért vesztegetnek itthon.(#35158) BullZeye: ha jól néztem csak az Iocean X7-ben és a Jiayu G4-ben gyroscope

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
easy...rider
üzenetére
Mar a multkori hirlevelben is benne volt a kod, szoval szvsz nem 1 napos..
-
SUPREME7
őstag
válasz
bupemko
üzenetére
Én már most megmondom neked, hogy nem
Rendeltem egy ilyet kollégámnak Galaxy SII-höz, és kipróbáltam, mert amit én rendeltem abba csak így tudtam belefaragni
De ebbe még annyira se lehet beleerőszakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Elden Ring PS5 játék
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
...

Kimenő hívást tudok indítani BT headset mellett, de a hangminőség borzalmas a másik félnél. Nem ért semmit abból amit én mondok, míg én mindent jól hallok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jesszus, akkor mennyibe lehet nekik előállítani? Eszem megáll. Az az USB csatlakozó ami az oldalán van, kb az kerülhet ennyibe ha alkatrészként rendeled