Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
Friss Logout teszt
[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Találkoztatok már ezzel a szoftverrel? Nem egy kémprogram ugye?
Szerk: hiába választom ki nem tölti fel a képet.
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
madrac
senior tag
Sajnos ez így szokott lenni. Ha valaki megalapozott kritikát mer megfogalmazni, valamiért rögtön többet megpróbálják meggyőzni arról hogy nincs igaza, ne adj isten ki is oktatják, azok is akiknek nem is fontos az adott funkció. Lehet hogy ez már érzelmi alapon működik náluk. A legbutább indoknak tartom azt a sablonos és üres indoklást ami mindig elszokott hangzani, hogy ennyiért, meg egy telefontól az ember ne várjon semmit, mert ez nem tükörreflexes fényképezőgép. Igaz még senki se ismert olyat aki ezt a minőséget várta volna el, de ez már mellékes. A hangulatkeltésen van a lényeg. Fel se tűnik sokaknak, hogy számos esetben ez nem hogy javulás a korábbi telefonok minőséghez képest, inkább erős minőségbeli visszalépés. Az elég tré kategória ahol foltokban homályos kép, erősebb fénynél rendesen bevan égve, nem is beszélve arról hogy nem sok részlet van rajtuk úgy egyébként se. Sajnos általában ilyenek ezek a kínai kamerák, talán a ZTE ami üdítő kivétel, de meg is kérik az árát a többihez képest. Milyen érdekes, hogy ugyanakkora méretben néhány gyártó mégis képes elég jó kamerát belerakni a készülékbe, akkor nem értem miről beszélünk. De persze, ha a túlnyomó többségnek bármi megteszi, akkor ők se érzik szükségét, hogy e téren is elölrébb kellene lépniük.
-
Telegdy
aktív tag
Újabb kérdésem adódott, nem feltétlenül globális mtk telefon probléma de hátha.
Az iOcean X7-en a gyári szoftver és a főzött romokban is alapból tiltva vannak az Android animációk.
Hogy tudom ezeket visszakapcsolni? Mi az oka annak hogy ki vannak kapcsolva?
A menüben nem találok erre vonatkozó részt, pedig szerintem kéne lennie. Esetleg valami manuális opció?MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
őstag
Sziasztok!
Adott egy Haier W718 telefon 4.0.3 Androiddal. Magyar nyelvűvé kellene varázsolnom a jelenlegi angol helyett. Feltételezem ez lesz az én kis leírásom: [link]
Már az első lépésnél gondok vannak1. CWM, TWSP vagy egyéb NEM GYÁRI recovery a telefonra telepítve.
Az első hsz-t olvasgatva ezt találtam:
A CWM-ből (ami általában egy recovery.img fájlban van és Flashtool-lal kell felrakni) kizárólag a telefonodra valót lehet és szabad feltenniErre a típusra rákeresve nem igazán találtam megbízható forrást, ahonnan CWM-et tudnék leszedni. Ilyenkor mi a teendő?
Egy teszkós screenshot az alapadatokkal: [link]Köszi
-
laslie92
senior tag
válasz matrody #34989 üzenetére
Nekem is ilyen de csak Telefonon olyan a felvételen nem látszik! ( nekem legalábbis)
Meg Azért mert teljes képernyős módban veszi fel a videót!Off Tudtok valami kijelző felvevő programot?
A Z-képernyő felvevő nem működik szerintem JB-n mert csíkos és áhh! De Ha tud valaki valami működőt megköszönöm![ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
Aksomatic
senior tag
Emberek! ZTE V987 vs. Mlais MX58 Air vs. Vowney V5 pro-kontra?
[ Szerkesztve ]
-
matrody
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a Cubot Gt99-em! Az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy a videófelvétel kezdetekor a normál(nem felvételes) képhez képest belezoomol a képbe?
Ha valakit érdekelne a teló szívesen válaszolok kérdésekre. -
Lampard19
tag
Van valami beállítás a képernyő gyorsabb bekapcsolására/kilövésére? Megjött a w100-am de elalszom mire ez feléled a sötétből
-
tolvaj!
őstag
válasz amisis #34978 üzenetére
nem vagyok egy öreg ember a magam 28 évével. ráadásul pont egy olyan társadalmi rétegben vagyok, ahol mindenki megfordul a "redősnyakú" vállalkozótól a hétköznapi melóson át a kocsmárosig minden az ismeretségi körömben. a tizenkétéves t@kony is megvan unokaöcsém személyében és senki ismétlem SENKI nem attól lesz menő hogy éppen milyen telefont szorongat. a sógorom pont ugyanolyan hozáállásal van mint te azért vette meg magának az S4 . tegnap előtt belinkeltem neki az Iocean X7 elite linkjét és majdhogynem kurv@@nyázott, hogy miért vette meg. egy telefontól nem leszel menő....ha meg olyan haverjaid vannak akik akkor tartanak valakinek ha "lemosható tetkóval" rohangálsz meg "magnum fagyit" eszel és "hamburgert" tolsz akkor ott mindenkivel gond van. a haverjaiddal mert ilyenek és veled hogy ilyenekkel haverkodsz.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
laslie92
senior tag
Nem ide Tartozik de segítségeteket szeretném kérni!
Hogy lehet kikapcsolni az Email értesítést? Hogy Fórum ne küldje ha valaki hozzá szol mert a telefon percenként csipog!
Más be állítottam hogy soha nem kérek értesítőt semmiről de mégis küldi!
És bocsi Még egyszer
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem is pingpong uto meret a THL W100
[ Szerkesztve ]
-
Rich49
tag
válasz tolvaj! #34976 üzenetére
+1
Én úgy tudtam hogy az ember magának veszi a telefont,mert szüksége van rá,amit nyújt.Ha azért veszel telefont,hogy "kilógj",akkor ott már eleve gondok vannak.
Amúgy meg vegyél S4 klónt akkor,aztán feszíts a többi majommal együtt...Normális ember attól még nem fog többre tartani,szval fail...(szerencsédre egyre kevesebb olyan van). -
amisis
aktív tag
-
Buccer
tag
A ZTE V987 tulajoktól kérdezném, hogy van-e rádió a telefonban, mert az etotalk-on csak annyi van hogy FM, ha van akkor RDS van-e benne?
Néztem egy videot YT-on ahol egy tesztprogram szerint nincs benne rádió. És iránytű sem, de ez már ki lett tárgyalva korábban (ezért kár)Pécs City
-
citkar
addikt
sziasztok
ezeknél a kínai telóknál (konkrétan iocean x7) lehet valahol, valahogy állítani az érintőképernyő érzékenységét?
túl érzékenynek vélem, ha rábökök egy sorra, időnként úgy érzékeli mintha mozgatnám kicsit (azaz kicsit fel és le remeg a kép, ahelyett h kiválasztanám amit akartam), gondoltam talán ha kevésbé lenne érzékeny néha jobb lenne (vagy ha mással orvosolhatnám az is jó persze).
Néha játékoknál is nehézkes a kijelölés emiatt, talán ott jön elő. -
tolvaj!
őstag
válasz ouzohuto #34967 üzenetére
olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a közelemben van minden a htc ONE kivételével ( sajnos ) még S4 is akad a preztishuszár sógorom jóvoltábol.....a note II mindent visz. nem mondod meg a különbséget csak a sony Z nél. az olyan fakó mint egy döglödő gebe....
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
amisis
aktív tag
Erről mi a véleményetek, sztem ezzel tudok menőzni, szerintetek tényleg replika?
Apple iPhone 8 Plus
-
amisis
aktív tag
ZTE V987 van vkinek eladó sorban?
Apple iPhone 8 Plus
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A googl-t használtam a telón de kínai betűket írogat meg a keresési listában is azok vannak hol lehet ezt emberi régióra átállítani?
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
sanros
csendes tag
Sziasztok.tud valaki segiteni umi x2höz hol találok romot?
rs
-
nagyúr
válasz BullZeye #34960 üzenetére
Van THL w8-as alap, amiből ki lehet indulni. (szerk.: kimaradt a "w")
(csináltam W100-ra, Lenovo A820-ra, Amoi N828-ra, thl W7-re, stb ; de azért van 2 nem egészen jól működő is, pl. g3s-re fejenállós, "batman"-recoveryre sikerült)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
BullZeye
veterán
válasz cappa72 #34959 üzenetére
Ez mtk6577, a w7s meg mtk6589, nem gáz az?
Btw itt van egy ilyen
THL W7 - MTK6589 - bird89_wet_a_jb2 - [link] - [scatter]Ez vajon jó lesz nekem? Gondolom írok scatternek, de lehet előbb megvárom a telefont, hogyha visszakérdez ne legyek teljesen néma.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
b0bcat
addikt
Megjött az új tepsim. Pontosabban bementem érte a postára. ZTE 967S, Minideal-ről rendelve. 2 hét alatt ideért. "Rendesen."
Nagy piros pont Minideal-nek, amiért küldtek szilikon tokot és fóliát is (amikor rendeltem, nem jelezték ezt a honlapon). A telefonról még nem tudok nyilatkozni. Egyelőre töltőn van. (A nejem már "felajánlotta", hogy átveszi a H7100 helyett... )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
nagyúr
válasz BullZeye #34954 üzenetére
Belülről a Zopo 950/950+ ugyanaz, annak a CWM-e akkor ezek szerint jó hozzá? (még nem kerestem ahhoz, csak hogy van e alapja a dolognak)
Nem feltétlenül, lehet más a kernel benne. Nem érdemes megpróbálni. (Illetve, ha bátor vagy akkor, ok, legfeljebb fehér vagy fekete kép fogad CWM helyett )[ Szerkesztve ]
-
Buccer
tag
válasz alexw801 #34794 üzenetére
Örülök, hogy mikor végre kitalálom milyen telefont vennék, akkor jönnek az apróságok...
Ez nincs benne, az nincs... Pl ez az iránytű és a giro jó lett volna (már ha nem ugyan az a kettő) A gorilla üveg helyett max fólia, párom telefonján is van, de nem zavaróPécs City
-
BullZeye
veterán
válasz hun_gery #34951 üzenetére
Eszembe se jutott, THL W7S érkezik meg remélhetőleg 1 héten belül, ahhoz kellene. Ez méretéből és származásából adódóan zéró communityvel bír. -.-
Csak azért kérdeztem, mert réges régen emlékszem, hogy volt valami bonyolultabban telepítős CWM, ami úgy emlékszem nem külön telefonhoz volt, hanem úgy androidhoz.
szerk.:
Belülről a Zopo 950/950+ ugyanaz, annak a CWM-e akkor ezek szerint jó hozzá? (még nem kerestem ahhoz, csak hogy van e alapja a dolognak)[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
válasz BullZeye #34947 üzenetére
nehogy rátaknyolj valami máshoz készített CWM-et a telefonodra!
mid van?
@bigrock:
+1
hóemberek egyetérteneka topicjában mondjuk megmondták a valót, hogy iphone-klón, de azért nekünk jó lesz ez így is
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
BullZeye
veterán
válasz instantwater #34945 üzenetére
Erről jut eszembe, CWM-et lehet rakni bármire ami android? Ha igen hogy? Pár napja keresgéltem, de rendszerint Galaxy S4-re meg külön specifikusan bizonyos telefonra, persze a kínai telók java részére nincs ilyen custom made 1 kattal települős, de valahogy csak lehet rárakni.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz DJGABI #34942 üzenetére
Én is egyre inkább így vagyok vele. Azért is mert ugyan csak egyszer fogtam egy Lenovo 5"-os telót és akkor is k nagynak éreztem, de most a netes adatok alapján lapon lerajzoltam az X2 meg a G4 méreteit. Hát ... én zsebben hordanám a telót és még a g4 is necces, nem hogy az Umi. Vagy szokható?
-
addikt
THL W100 ban van a kínaszoftok közül egy SmsReg.apk, meg valami olyan ami csak kínai betűs neve van (ez is gondolom ilyen kici sárga okosság )
Van olyan az alkalmazások menüpontban, hogy letiltás, az is elég lehet?
CWM nincs rajta, csak "tyúklábas" factory mode, és most nincs kéznél windows.
Meg lehet csinálni valahogy CWM és WIN nélkül, vagy elég ha letiltom a menüben?
Köszi -
Ájvé
veterán
válasz sasa311 #34936 üzenetére
Viber biztos nem kelti fel, ha nincs persze üzenet vagy hívás ilyesmi, de magától nem, legalább is nekem, outlookot nem tudom.
DJGABI:
Szerintem is elég 5"-on a HD is, ember nem lát ekkora felületen különbséget, 300 körüli ppi már bőven jó. Bár az az igazság hogy még nem volt alkalmam összevetni így.[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Hát gyerekek, nyomkodtam ma kolléga iOcean X7-ét (én beszéltem rá kínai vásárlásra :p), meg ugye mellette ott volt a Lenovo-m. 5"-el tisztában voltam hogy nagy, azon kívül pedig a fHD-nak ekkora méretben kb lópikula értelme sincs... YT HQ videót benyomtuk, kb semmi különbség nem volt, 20 centiről (kb normális használati távolság) szintén semmi.. Valami világmegváltó retina displayre számítottam, de elmaradt. Aki milliméterekről nézi, meg makrófotókon ott tuti előjön a fHD előnye, de normál használattal biztos nem. Aztán lehet az én szemem rossz. #peace
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
addikt
-
sasa311
veterán
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
pusi1981
aktív tag
Köszi!
-
icons
addikt
válasz peter077 #34880 üzenetére
Most még keresek róla tesztet, hátha találok jó minőségű kameraképeket!
A T jelzésű SoC csak a 300MHz-el tér el egyébként?
Főleg az 1 vagy 2 giga RAMra gondoltam. A mostani Blademben 512 van, és nagyon kevés. Úgy gondolom az 1 giga is szűkös lehetne. És ha már veszek új telót, akkor ezt megpróbálom elkerülni"A T procis G4-ről: ha annyit csúszik, mint a sima, akkor az év vége felé már kapható lesz."
Ajjajj... egy-két helyen láttam hírét-hamvát, de akkor még jó ideig nem fogunk tudni olyat venni (a napokban, hetekben terveztünk venni). Köszi a felvilágosítást -
pusi1981
aktív tag
Azsia Centerben hol lehet kapni ezeket a telókat?
Vasarnap beneznek megtapiznek parat...Denyel: Azt hol kel jeleznem?
Marmint a rendelesnel.[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
A G3S magyar nyelvel jön?
Döntöttem. Jövőhéten rendelem is,minidealról. -
nagyúr
válasz instantwater #34924 üzenetére
Erről csak magad tudsz meggyőződni, de sejtésem szerint igen. (Főleg, ha nem mod rommal érkezik)
-
addikt
THL W100 on is van kínaszoft?
-
hungobungo
senior tag
válasz laslie92 #34918 üzenetére
Kamera beállítások -> Kép jellege -> Napnyugta vagy éjszakai, illetve vhol itt van a fehéregyensúly is, ilyeneket keress hogy beltéri, izzó, felhős, stb.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
laslie92
senior tag
válasz hungobungo #34913 üzenetére
Hogy tudom át tenni? Nem találok naplementemódot!
-
covek
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a thl w7s-em! Hatalmas, nagyon tetszik! Majd részleteket is írok később!
Kezeli rendesen alapból a dual sim -eket. A Nokia bluetooth fülesemet még nem sikerült
párosítani, de küzdök még vele kicsit!c
Üdv! covek
-
szuand1
tag
válasz Aksomatic #34914 üzenetére
Nekem csak úgy sikerült hogy paypal dispute-t indítottam /de akkor pár perc alatt tudtak válaszolni/
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
Aksomatic
senior tag
Antelifeosok mikor érhetőek el egy kis csevejre?
-
hungobungo
senior tag
válasz laslie92 #34907 üzenetére
Az automatikus jelenetválasztás szokott néha szarakodni, vagy a fényviszonyokat detektálja szarul, a lényeg hogy érdemes este áttenni direktben naplemente módba.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
gr8tjoey
aktív tag
-
easy...rider
őstag
Eléggé érdekes dolgot láttam ma. Zopo számára lenne egy szlogent ötletem
Zopo. - Ha a flexibilitás számít! Ezért. ZP980 és C2 esetén.
Tudom hogy kinek lenne ez a kedvenc telefonja
[ Szerkesztve ]
-
deminos
aktív tag
Üdv urak és hölgyek!Szerintetek ez mennyire lehet kamu? Máshol 170$ körül mozog, itt viszont csak 110$.
http://www.android-inside.com/sunnycube-s4-mini-4-7-inch-screen-quad-core-13mp-android-phone-white.htmlSzerk.: Én voltam a hülye sorry. Valamiért angol fontra volt a fizető eszköz állítva és nem tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
laslie92
senior tag
[link]Tegnap este csináltam tűzről képet!
És ami nagyon furcsa volt hogy parázs nem narancssárga volt hanem Rózsaszínű!
Itt egy kép,hogy milyen!
Valaki nem tudja miért van ez de csak lángnál csinál másszínű képeket!
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #34734 üzenetére
Erre valaki valamit?
-
sanros
csendes tag
Sziasztok.Van esetleg még valakinek umi x2-je rajtam kívül?Tapasztalatcsere miatt kérdezem.
rs
-
nagyúr
válasz Killerlaca #34901 üzenetére
Legtöbb mtk-s telefonnál a hangerő fel+power gomb egyidejű hosszan tartó megnyomása eredményezi.
-
puskas2
csendes tag
válasz amisis #34891 üzenetére
Néhány friss tapasztalat a Vowney v5- höz.
A kamera sötétben is ok. csak a szemből jövő fényt nem szereti, a gps mozgás közben elég nehezen talál jelet, de álló helyzetben max 20 másodperc és utánna tartja a jelet. Viszont külföldi forumokon nagyon sokat panaszkodnak a gps-re a v5-tel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest