- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem Bedove I5 telefont geekbuyingról és rendben meg is érkezett.
A telefonról pár szóba.
Iphone cloneról van szó.
Könnyű vékony 4" kijelzővel.
Szép illesztések de a hangerő gombok kicsit sorjásak de szerintem hamar bekopik.
Az Iphone némító gombja itt ha jól néztem nem kapott szerepet viszont a hátlap innen bontva vehető le.
2db 1680mAh aku van hozzá.
1 plusz füstölt műanyag tok is ajándékba.+ a szokásos töltő+fülhallgató.
4.0 android magyar nyelvel.
Egy hátrányt említenék.
A 8MP kamera nagyon gyenge képe csinál,bár lehet csak a villanyfényes szoba miatt és szabadban nappali fénynél jobb.
Összeségében ajánlható azoknak akik Iphone clonera vágynak mert elég jól sikerült.
Elnézést ha nem voltam túl szakmai inkább csak felhasználó vagyok
Előtte egy ISA A19 volt nálam pár napig és bár olcsóbb volt mint ez de szerintem veri minden szinten.Jóéjt!
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
lipike008 #34275 üzenetére
Ez jó lenne, de a fullHD miatt több RAM-ot eszik, tehát rosszabb (nem rossz(!), csak rosszabb
) a multitasking képessége, mint egy ugyanilyen , csak HD-s telefonnak.(?)
Mellesleg a fullHD-t nehezebb is meghajtania a CPU-nak/GPU-nak, emiatt talán több laggra lehet számítani.(?)
Ha nagy hülyeségeket írtam, javítsatok ki
Ezeknek a telefonoknak mennyire jó a betekintési szögük (invertálódnak-e a színek?), és a fényerejük (napfényben lehet látni?)? -
laslie92
senior tag
Sziasztok Szeretnék egy MT6589 Drivert Xp alá ha van valakinek akko legyen szíves Küldje el! Köszönöm Előre is
-
bupemko
senior tag
válasz
akos727 #34287 üzenetére
Ezek közül egyedül UMI X2 jött már meg ide másnak, arról van tapasztalat (kisebb szoftveres gyerekbetegségek, amik idővel valószínűleg orvosolhatóak). THL W8 Beyond még nagyon új, nem biztos, hogy fogják tudni szállítani azonnal, de ha nem rendeltem volna pár hete sima THL W8-at meg nem tartanám teljesen fölöslegesnek ekkora telefonba a FullHD-t, akkor én valószínűleg inkább ezt venném, nem az UMI-t (nekem jobban tetszik a fizikai Home gomb miatt).
Igazából a Jiayu G4 Advanced lesz szerintem az egyik legjobb a paraméterek szerint ha végre kapható lesz (legutóbb augusztusra ígérték), HD kijelző, T-s proci, 2 giga ram, mi kell még? :-) Ja fizikai home gomb nincs :-(
-
csucsu52
aktív tag
Mivel iPhone-ról váltottam Star B6000-re, micro simből kellett visszacsinálnom normál simet.
Ezt meg is oldottam,mivel megvolt a micro vágással feleslegessé vált sim kártya rész,így visszapattintottam.
Namost,randomra rebootolt 5-6szor múlt péntek óta a készülék de ma 2 percenként rebootolt,agyfaszt kaptam azonnal!
Próba-szerencse alapon kipróbáltam 2 másik normál simmel és megszünt a hiba(eddig).
A saját simem feszül benne a normálok viszont nem.
Létezhet,hogy pár tized mm eltérés van így a simem és a normálc simek közt és ez a hiba oka??? -
akos727
senior tag
válasz
akos727 #34264 üzenetére
Na mágusok, várom javaslatotokat
. Sürgős lenne a vétel, mert utazom külföldre és nem szeretnék a kínai csodám nélkül menni
-
SUPREME7
őstag
válasz
jimmyt #34281 üzenetére
Grat, én is gondolkoztam az 5,7"-on, de nem mertem kockáztatni, és maradt az 5" W8. Igazából nem bántam meg, nekem is tepsi kezem van, de azért nadrágba is be kell tuszkolni, főleg így nyáron
Meg néha jól jön, hogy egy kézzel is tökéletesen tudom kezelni ha úgy adódik.
-
csabili74
aktív tag
Szerintetek ez menyire hihető?
-
SutiAdi
tag
válasz
KurtCobain #34280 üzenetére
Köszi! Mindig elfelejtem, hogy 1.hsz-szel kellene kezdeni. Pedig anno Blade-nél is így volt. Ezek szerint nagy valószínűséggel 27% áfa jönne rá a készülékre, ha kibontanák, és vám alá esne. Az bizony elég nagy szívás lenne, mert úgy már nem érné meg egyik sem. Még töprengek akkor, hogy bevállaljam-e a rizikót. Csak hát az a baj, hogy itthon ennyi pénzért szarabbnál szarabb telefonok vannak.
-
jimmyt
csendes tag
Sziasztok!
Szerdától boldog tulajdonosa vagyok egy THL W7S készüléknek, ezzel kapcsolatban írnék néhány infót, hátha valakinek hasznos lesz.
Pár hónapja nézegetem azokat a dual sim-es telókat amikről itt a fórumban is szó van, számomra ezek közül a Zopo ZP910 a THL W8 és a THL W7S-re szűkült le a lista. Első körben egy ZP910-et rendeltem , de mivel nem akarták elküldeni ezért PayPal dispute-ot kellett indítani, minek hatására 2 nap alatt számlámon volt a pénz. Csak érdekesség, hogy a vásárlás és a refund között 19 nap különbség volt és a forint – dollár árfolyam sokat változott, mégis forintra megegyező összeg került vissza a számlámra.
Ezt követően június 4-én (kedd) megrendeltem az Antelife oldaláról a THL W7S-t ($215-$6 likeus kód) összesen $209-ért, mielőtt mail-ben egyeztettük, hogy van-e nekik és mikor tudják küldeni.Két nap után feladták (Singpost-tal) a csomagot és egyúttal megküldték a tracking numbert-t. Újabb érdekesség, hogy a Singpost nyomkövető rendszerében a mai napig nem látszik a csomag, a magyar posta oldalán kb. 10-én látszódott először. 15-én megérkezett Mo.-ra, majd 3 napig vám alatt volt. Tudom ebből 2 nap hétvége, de nyugodtabb lettem volna, ha rövidebb ez az idő. Ezt követően 18-án írták, hogy vámkezelve és 19-én (Veszprém megye) mindenféle járulékos költségek nélkül (vám, áfa) a kezemben is volt. Egy nagyobb papírdoboz jól kibélelve tartalmazta a készülék gyári dobozát, amiben az Antelife oldalán látható összes tartozék benne volt.
Ezután a kis kitérő után a telefonról. A készülék hatalmas! Aki nem tud átfogni egy kosárlabdát ne gondolkodjon rajta… Viccet félretéve, tényleg nagy és néha külön logisztikát igényel az elhelyezése, cserében hatalmas kijelzőt kapunk, amin nagyon kényelmes net-ezésre, mail, stb. Viszonylag nagy kezem van, így a képernyős műveletek kb. 80%-át egy kézzel meg tudom oldani, de van amihez kell a kettő. Nálam két napot bír ki, de ha rácuppan az ember simán le lehet meríteni egy nap alatt is, bár szerintem nincs az a telefon amit ne lehetne. Egy Xperia Arc-ról váltottam, azzal van összehasonlítási alapom. A THL-nek nagyon szépek a színei, napsütésben is jól látható, elképesztően gyorsan indul el.
Semmilyen „tyúklábas” program nincs rajta, 4.2.1-es Android-dal érkezett, root nélkül, tartalmazza a magyar nyelvet is, az alap beállítások után minden tökéletesen működik rajta. A GPS (amitől féltem a különböző beírások miatt) is teljesen rendben van. Első alkalommal EPO segítséggel, bárminemű mókolás nélkül kb. 1-2 perc alatt 5 műholdat látott, majd ezt követően akármikor bekapcsolva fél percen belül használható. Az „én megyek”programot kipróbálva ugyanazon útvonalon teljesen hasonlóan működik mint az Xperia. A wi-fi szintén jól működik, bár sebesség teszt alapján az Xperia jobb, de életszerűen használva, net, play-ből letöltés, stb. nincs érezhető különbség (már ami a wi-fi sebességét illetően).
Az akkumulátorról: mai nap folyamán reggel 6-kor vettem le a töltőről, 8 db hívást indítottam 18' 38", 11 hívást fogadtam 21' 27" időtartamban, délben egy kevés wi-fi, 3 db sms és most 20.01-kor 75%-on van.A telefon elején felül egy piros led található, ami csak töltésjelzésre szolgál, addig világít amíg tölt. A fényképező program rengeteg állítási lehetőséget tartalmaz, minden értéket a gyári beállításokon hagyva az alábbi képeket készíti:
Nyilván nincsenek meg benne azok a feature-ök mint egy Note II-ben vagy egy S4-ben, de ha valaki egy „tepsit” szeretne (baráti árért), ebben a készülékben nem fog csalódni, mert a maga szintjén remek készülék.
A telefon annyira megtetszett az egyik ismerősömnek, hogy tegnap a Minideal-ról rendeltünk neki is egy THL W8-at, amit már postára is adtak.És végül köszönöm a fórum hozzászólóinak információit, sok hasznos dolgot tudtam meg tőlük.
-
SutiAdi
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne a tapasztalt vásárlókhoz, hogy ezeknél a 200-300$ értékű telefonoknál nincs probléma a magyar vámnál? Én eddig ilyen értékben nem rendeltem semmit Kínából.
-
lipike008
csendes tag
-
thiclyoon
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan 'csájnafónt'(a JiaYu G4 (Advanced/Turbo)-n kívül), aminek a tulajdonságai nagyjából ezek?:
-2GB RAM
-HD felbontás
-Képernyőmérete 4,3(min. 4)-5,0"
-Bővíthető MicroSD-vel (Ez gondolom alap, de azért leírom)
-4.2.2(de min. 4.1.x) android verzió
-Olcsó(kb 300$ max., de lehet drágább is, csak ne sokkal)
Köszi! -
Szoszo94
őstag
válasz
Groovebaby #34271 üzenetére
Ezt megpróbálom én is, hátha..köszi a tippet! (Mégha nem is nekem írtad
)
-
-
nepszter1
addikt
antelife-on 190$ a HERO 7500+ itt a legolcsóbb ebből még jön a kupon kód discount10 akkor már is csak 180$ igen ám csak sokan panaszkodtak rá , bár most a telefon állítólag 24óra alatt postára adják , bevállaljam ?
-
Szoszo94
őstag
válasz
nepszter1 #34265 üzenetére
Nincs olyan nagyon sok különbség, öcsémnek is V970-e van (bár az inteles verzió), nekem Star S5-öm, ha a ZTE kijelzője nem nagy már, akkor ez se lesz az
Bull: Nem tudom, enyémen például semmilyen LED nincs a "gombok" megvilágításán kívül, ami történetesen piros, nem többszínű. -
BullZeye
veterán
Ahogy nézem elég sok telefonnál kérdéses dolog a Notification Led. Ami azért érdekes, mert a telefonok 99%án van LED ami ugye az akksi töltöttséget nézi, és ez általában sokszínű RGB Led (piros-narancs-zöld-kék színekben pompázik).
Na most ha külső programmal vezéreljük a ledet, akkor sincs elmulasztott hívás kijelzés rajta?
Példának okáért most G300on van ugyan Led ami mindent jelez, viszont használom ezt a programot:
LightFlow, ami még színesebbé varázsolja ezt a ledet (kék face, piros mail, pink sms, zöld hívás stb....)Na most a kérdés arra irányul, hogy amin hivatalosan nincs Notification Led, azzal elő lehet varázsolni ilyen külső szoftverekkel?
-
Helltak
őstag
Nincs egy olyan Zopo ZP 810 vagy ezzel teljesen megegyező telefon tulajdonos akinek van eladó tokja?
Féltem a kicsikét így csupaszon :/ -
nepszter1
addikt
Úgynézki hogy HERO 7500+ fogok rendelni fölösleges szerintem a FHD , jó lesz ez ennyiért meg ajándék csak nagyon félek a 5" kijelzőtől ugyanis most egy 4,3" ZTE V970-et nyomkodok
-
akos727
senior tag
válasz
itaroli #34262 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Egy utolsó kérdés: Melyik lenne a legjobb választás? Bluebo B6000 184 dollar mixeshopról vagy pandawillről 214 dollár, Tianhe h920+ 236 mixeshopról vagy pandawillről 247-ért, Umi X2 és THL w8 beyond (a thl ajándék 16-os kártyával), mindkettő a pandawillről 260ért. Melyik a legjobb választás? Méret nem lényeg.
Köszi, üdv! -
itaroli
tag
válasz
akos727 #34261 üzenetére
Lenovo s750
Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual Sim
our price is 254$(SG POST)ZOPO C2 MTK6589T
ZOPO C2 Platinum Smartphone MTK6589T 1.5GHz Android 4.2 16G OTG OTA With 5.0 Inch FHD Screen
our price is 279.99$(SG POST)Iocean X7 MTK6589T
iocean x7 (1920*1080)Full HD 5.0'' IPS 2GB/32GB MTK6589T Quad Core Android 4.2
our price is 299.99$(SG POST)THL W8 MTK6589T
ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- Gray
our price is 259.99$(16GB memory card gift)THL W8 MTK6589T
ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- White
our price is 259.99$(16GB memory card gift)THL W100 Black
ThL W100 - 4.5" Android 4.2 Jelly Bean Phone - 1.2GHz Quadcore, 8MP, GPS - Black
our price is 150$(9.99$ discount 44ABED)Lenovo P770
Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
our price is 199.99$(SG POST)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 189.99$Lenovo A800
Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart Phone
our price is 109.85$Lenovo A660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
our price is 118.85$ -
akos727
senior tag
Betudná valaki küldeni a minideal heti akcióit? Láttam, hogy ehhez, meg ahhoz adnak sd kartyat, de nem tudom melyikhez.
-
Helltak
őstag
Real boxing csak nekem indul el iszonyat lassan?
Kb 3-4 perc :/
Először UMI X1S-en, most Zopo ZP810-en.
Memkarira raktam mindkettőnél, az meg nem lehet lassú mert class 10-es és minden relatív gyorsan betölt rajta..
Ha valaki megoldotta az segítsen pls -
Saccco
nagyúr
válasz
csibe1 #34149 üzenetére
Nem az akart lenni. Lenovo A706
A kijelző elég jó, bár láttam már jobbat. A betekintési szögek jók. A felbontás nem zavaró, sőt.
Egy napos használat után az akku 94%-ról indulva, mostanra 72%-ra esett. Hasonlításképpen az Xperia Ray ugyanilyen használat mellett 60% környékére esik.
Asszonypajtinak vettem, de sajnos neki kicsit nagy (137×68.5×10.4mm).
Az nagyon tetszik, hogy baromi gyors! Simán alázza a Sensation-ömet. Az összeszerelés minősége jó. A csengetés extrém hangos (is lehet). Szép forma. -
-
nepszter1
addikt
Több kérdésem volna iocean x7 mennyire strapabíró , pl ha leejtem párszor nem lesz nagyobb baja ? A ZTE V970 eléggé jól bírja a strapát . Meg mennyire frissítik a ROM-ot hozzá ?
uhh, mit csináltál vele ?
-
alázógyík
addikt
Minidealen 99$-ért van a következő telefon : Lenovo A390
Van tapasztalat róla? Itt a totyikon nem találtam.
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Jó pár hete olvasgatom a topicot, és elhatároztam, hogy jővő honapban rendelnék minidealről telefont.
Fontos, hogy nem kell, 4,5"-4,7"-nál nagyobb, valamint a HD kijelző és, hogy a GPS használható legyen.
Eddig két versenyző van: UMI X1S és Jiayu G3S, utóbbi jobb választásnak tűnik a nagyobb akksi, meg a brand miatt is. Ha esetleg tudnátok még ajánlani további készülékeket ebben az árfekvésben, azt megköszönném. -
fuze
őstag
-
Goczy
csendes tag
válasz
Aksomatic #34137 üzenetére
Én Neo N003-ra várok valamikor már elkell hogy kezdjék árulni a sima 200 a pro változat 250 körül lesz
ami a lényeg Neo N003 oldala
alapján 5" FHD tudja a OTG-s és MHL-t bluetooth 3.0 mtk6589T chipset !! (1/2GB) RAM (4/32) ROM 13MP kamera (F2,2) Yamaha hangrendszer (bár tudja a fene mit jelent) 3000MAh aksi
-
gps76
őstag
válasz
instantwater #34233 üzenetére
Jopar honapig az 1 gigas net korlatlan volt,nem lassitottak.
-
kosturica
őstag
válasz
Gege94 #34239 üzenetére
Kérdezném a Vowney V5 tulajdonosokat ( nem tudom hányan vannak már), hogy az aksiideje milyen a telefonnak? Ezenkívül objektíven megítélve milyennek találják a telefont, pro és kontra?
Tudom, hogy már volt róla szó, de újra hallani szeretném és hátha azóta másoknak is van! -
Gege94
tag
Ezekben a dolgokban a vevőnek kell választani. Szerintem összeségében mindegyik egy jó telefon, megbánni nem fogod és ha szempont az ár, akkor a THL w100 jó vétel lehet. De a G3S se rossz ahogy a ZTE sem. Mindegyiknek van előnye és hátránya. Választani lassan a legnehezebb kérdés itt a topicban.
-
Pont ez az! Nem Neked kell bezárni, majd bezárja kis zöld droid... A memória meg pont azért van a telefonban, hogy használva legyen. Ha már valami bent van és ráböksz, akkor annál gyorsabban indul el. Ha meg olyat indítasz, aminek kell a szabad memó, akkor majd bezárja a felesleget.
Persze nem állítom, hogy az a "baj" ha van 1GB a készülékben, csak olyan "tragikusan" van ez az 512MB előadva, mintha ez valami akkora katasztrófa lenne. Szép emlék: annó még 386-oson akartam volna a Destruction Derby-vel játszani, de csak 4MB ram volt a gépben... Nosza! Win 3.11, virtuális memória 8MB-ra. Így már betöltött a menüig, SŐT! Még a pályát is betöltötte, csak menet közben kivagdosott. Az elv azért jó volt...
-
Helltak
őstag
Nincs valakinek véletlenül eladó tokja Zopo ZP810-hez?
-
-
válasz
RVR400 #34225 üzenetére
Na, akkor így már sikerült érthetően leírni, amit akartál. (a két linked egymásnak teljesen ellentmondó volt, de mondandót nem fűztél először hozzájuk, ezért nem volt értelmezhető)
Mivel a focalprice oldalát már rég ismerem és sokat vásároltam már tőlük, tudom, hogy ha esetleg nem lesz igaz az ott és máshol leírt adat, akkor nincs problémám, mert simán visszaküldik a pénzemet.
Azért köszönöm a sajátos segítő szándékot. -
djula
aktív tag
Sziasztok, vennék egy 200 dollár körüli telefont, fontos lenne, hogy out of the box menjen minden rendesen, magyar nyelvvel, nem akarok romot cserélni és mókolgatni vele. 7 centnél nagyobb tepsit sem akarok, de minél jobb üzemidőt igen.
Amiket kinéztem, Thl w100, Jiayu G3S, ZTE V967S. Ezek közül melyik a legjobb a fentieket figyelembe véve? Esetleg érdemesebb egy G4-et megvárni míg olcsóbb lesz? Köszi! -
gps76
őstag
válasz
iMaverick #34213 üzenetére
Hiaba zarja be az ember ugyis elinditja nemsokara,es ha elinditom a bongeszot,utana megnezem a leveleimet,visszaternek a bongeszohoz,nem bedobja hanem nekiall megint toltogetni,itt a bibi.Azert 1 GB rammal mar nem fordul elo ilyen. Froyoval meg elmenne a dolog,de mar ics-hez is hatareset az 512.
-
hun_gery
aktív tag
G4 tesztemet elküldtem jóváhagyásr a Logout-stábbal, remélem mihamarabb linkelhetem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Indiant #34215 üzenetére
Ha a két sim kártya kezelését szét tudod választani, akkor szerintem külön-külön is megjelenítheted az adott sim kártyához tartozó fiókot.
Alapból is van olyan funkció, hogy a "látható névjegyek megosztása". Itt ki tudod választani, hogy adott sim mellé melyik névjegy kapcsolódjon.
EZT olvastad? -
nexus6
aktív tag
a lenovo s750-re leszek kíváncsi, hogy fog-e még lejjebb menni az ára. no meg esetleg egy tesztet is olvasnék...
-
RVR400
veterán
-
Indiant
addikt
Igyekeztem a keresőt használni, de nem adta ki a tutit.
Felmerült bennem, hogy a két sim-es telóba két google fiókot adok hozzá és egyiket-egyik SIM-hez, másikat-másik SIM-hez rendelem. Így két névjegyzékem lesz. Létezik ilyen?
Mert a saját telefonkönyvemet nem akarom a cégessel összekeverni.
(ezekben lehet még SIM-re menteni a névjegyeket??) -
válasz
Ed3r_X_ #34211 üzenetére
Nincs mit! Igazából nem is csodálkozom, hisz az előző Haipai-ban is csak 512MB volt és elég jól zsonglörködött a 4.1 az erőforrásokkal.
Most az Amoi-ban van 1GB a 4.2 alá és rendre 512MB free... Kilépek az egyik autós játékból és akkor is valami 400MB free... Ezért is gondolom, hogy nem sok értelme van 2GB-t, meg efölött pakolni ezekbe a kütyőkbe.
gps76 (#34212) : látom témába vág! Az rendben van, hogy 100MB-t ír free-nek, de a többi cucc, amit a ram-ban tart gyakorlatilag bezárható! Elindítasz valamit és a droid kiírtja a felesleget. Többször volt már linkelve itt a topicban is egy egész jópofa leírás az Android memóriakezeléséről...
-
-
válasz
Ed3r_X_ #34207 üzenetére
Ok-ok tudom hogy ezek a Cortex-es cuccok nem (teljesen) összehasonlíthatóak az Intel-AMD-s X86 compatible rendszerekkel, de ha jól gondolom, akkor ezek a kis cuccok is 32 bitesek, nem? Namost ha jól sejdítem lehetne akár 3GB ram-ot is melléjük rakni, csak minek? Vagy ennyire "buta" az integrált memóriavezérlőjük? (Most csak okoskodom, ha tévedek, nem kell ám leharapni a fejemet!!
)
-
-
-
válasz
#40993792 #34196 üzenetére
Xiaomi telefonok eddig sem voltak drágák (még ha itt most kicsit fel is ment az áruk), de azok sajnos nem dual SIM-esek, pedig már vettem volna olyat.
Ha már OFF topic...
Z5+-ról van infótok? Itt nagyon olcsón kelt el egy... A 2GB RAM hihetetlen számomra, de a focalprice-on rákérdeztem, ott is megerősítették a 2GB-ot.
MOD
Én nagyon kíváncsi vagyok - asszem berendelek egyet kipróbálásra. Utána biztosan lesz rá vevő is... -
Cyborg
őstag
A minidealen levitték 240-re a Jiayu G4 árát. Mennyit lehetne ebből még faragni valami kóddal?
...upsz, ráfrissítettem, és már megint 260USD, egy órája még 240-en volt
De a kuponos kérdésem még él, létezik vmi állandó, fórumos x% a minidealre, mint sok más, egyéb oldalakon?...igazából a Lenovo S750, és a Jiayu G4 folyamatosan meg van nyitva a Firefoxban, és minden nap rájuk nézek(beteg vagyok?
, uh lehet, hogy valami hétvégi akció lehetett, vagy ilyesmi, csak nem frissítettem rá.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #34200 üzenetére
Mikor blokkot se ad a legtöbb kínai bolt, legalábbis errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged