- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Honnan lehet tudni, hogy milyen kamera van egy telefonban? Azt hittem a chip azaz proci határozza meg benne, és minden MTK6589-ben ugyanaz van, de ahogy nézegetem a képeket ég és föld a különbség 1-1 készülék között.
Dettó ugyanezt hittem az OTGről is, erre kiderült, hogy THL W7-ben nincs OTG, míg a ZTE V987-ben van. (rá tudjak kötni egy xbox controllert)
Van lehetőség HDMI-t rákötni a telóra (USBn keresztül)? Ha már quad core, szeretném, ha rá tudnám kötni TV-re néha, ehhez mi kell, vagy ehhez mit kell keresnem benne?
-
berigazek
őstag
Üdv!
Vásároljatok az e-bayen és akkor nyugodtan alszik mindenki :-) PayPal-al fizettek és kétszeresen bevagytok biztosítva,nem ,,zsákbamacska" :-) -
csabili74
aktív tag
Ezt nézegetem, tetszik, ha igaz is, amit írnak róla.
Nos, ebben a telóban Exynos proci van, elvileg. De akkor hogy tud "csak" 12ezer körüli eredményt ?
-
válasz
cactusjack #33086 üzenetére
képernyővédő... [link]
-
KurtCobain
őstag
válasz
cactusjack #33086 üzenetére
Féltégla.
-
cactusjack
csendes tag
-
gjoe
addikt
válasz
cactusjack #33057 üzenetére
Na jobban megnéztem ezt a star telót!
Hát rendeltél egy olyan eladótól az aliexpresszen akinek még egy értékelése sincs.
100 dodóval olcsóbban mint bárhol máshol!!
Majd kíváncsi leszek kapsz-e valamit, vagy milyen telót!
Ne nekem legyen igazam, de az szerintem egy kamu hirdetés!Kosturica: Szerintem nekem van a legjobb eldobhatóm: samsung gt b2700!!
Már 3 éve használom, és tényleg eldobható!Akkor is működik.. Jobb mint bármely más.
-
kosturica
őstag
válasz
vegyszer #33074 üzenetére
Az eldobható készülékek ebben a topikban vannak, és én nem erről beszéltem
. Egy 180.000-es telefont nem vesz az ember magyar garancia nélkül. A legapróbb hülye hibákat is javítják egy szó nélkül garanciában. A Samsung van agyon marketingelve, de én nem arról beszéltem. Egyébként ha dobálózni akarsz, akkor parittyát vegyél
!
-
gjoe
addikt
válasz
Ha tényleg azt küldi akkor jó. Asszonynak januárban vettem 150 dolcsiért.
Lehet a gyerekeknek is veszek, ennyiért. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #33081 üzenetére
nem
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #33055 üzenetére
haier w910 dual simes amúgy?
-
Telegdy
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33078 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor marad a sima posta, reméljük minden rendben lesz...
-
Fandango
veterán
válasz
CoolBoy323 #33078 üzenetére
Nekem 6 nap alatt itt volt SG posttal a telefon, minidealrol rendelve.
-
Telegdy
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33071 üzenetére
Miért, akkor mindenképpen vámolják?
Pedig arra gondoltam hogy mégsem várok 20 napokat hanem kifizetek pluszba 20 dollárt és egy héten belül itt van, de vámot nem akarok -
vegyszer
addikt
-
Telegdy
aktív tag
Újabb kérdések (hátha erre kapok választ is):
Honnan rendeljem a Jiayu G3S-t? Melyik a leginkább megbizható oldal?
Posta mennyi idő szokott lenni? -
kmisi99
addikt
Ezek az akkuk mint kamuk. Adják a telefonokhoz a 2500-3000mha akksikat aztán jó ha 1800-2000 megvan mind.
-
RVR400
veterán
válasz
Mi már többen is tudjuk, hogy mi lesz a vége.
-
ouzohuto
senior tag
Khmm ez kamu?ez
Mondjuk a kepek is elegge kamuszagot arasztanakUgyanit blubeo 6000 az letezik, hogy tudja a leirtakat?
-
tutis
őstag
válasz
szerintem sírás lesz a vége..
-
justaview
senior tag
válasz
cactusjack #33053 üzenetére
Az idődet és az energiádat.
-
RVR400
veterán
válasz
cactusjack #33036 üzenetére
És ilyenkor jön az, hogy mekkora egy sz*r az Ali, pedig egyértelmű, hogy 40 dollár csak a DHL-es szállítás költsége lenne. Tényleg alacsony a kerítés.
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete gondolkozom azon, hogy lecserélem jelenlegi ZTE Blade 3 telefonomat egy ilyen kétkártyás csodára, ma pedig a pénz is meglett hozzá, szóval belevágnék.
A következők lennének az elvárásaim:
- Négymagos proci
- 40 ezer forint környékén lévő ár
- lehetőleg ne legyen nagyon vastag
- nézzen ki tűrhetően
- a kamera működjön rendesen (ehhez nem ragaszkodom annyira)A fontossági sorrend is megfigyelhető (fentről lefele). Tudtok nekem erre mondani valami ajánlatot? Eddig talán a Jiayu G3S tetszik legjobban. Ez jó lenne nekem szerintetek? A kamerája ugyanolyan mint a G3-é?
Előre is köszönöm ha válaszoltok!
-
Leírás:
ROM mentése MTK657x/89 platformon, root nélkül, SP Flashtool program segítségével.szerk: természetesen észrevételeket is várok.
-
-
ouzohuto
senior tag
Na sracok tesom most ballagott es ossze is gyult kis love es persze telo...na a fo szempont az hogy nagy 5,5-6 nagyonjo jatek teljesitmeny es persze ezt akkuval os birni kene
Na?eddig talan thl s7
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
cactusjack #33034 üzenetére
No feedback score.
Elég gázos. -
Terentius
őstag
válasz
cactusjack #33036 üzenetére
Ha olcsó mobil akkor inkább ez:
[link] -
cactusjack
csendes tag
Szerintetek ez kamu [link]
-
valenc
tag
Ez az oldal tényleg szállít magyarországra??[link] feljebb is linkelték már van paypal és ha ez normális akkor ez a telefon nagyon jó árban van.
-
beers
addikt
válasz
CoolBoy323 #33002 üzenetére
Nekem is van egy doboz (5db) 12V 7,2Ah eladó
!
-
forgonati
őstag
Sziasztok! Egy UMI X1s-t keresek éppen, és EZEN a linken találtam is, elég jó áron van. Valaki ismeri ezt az oldalt? Megbízhatóak? Mondjuk van olyan mint a ttmalls vagy az etotalk? Illetve nem tudja valaki, ez az UMI létezik-e kékben? Mert nekem fekete kellene, de ott azt írják hogy dark blue. Na most tudtommal csak fehérbe meg feketébe van...
-
Flexy90
senior tag
-
kisbuba
tag
válasz
sajtjani #29772 üzenetére
Van egy Jiayu G2S telefonom és én is küzdök a műholdak keresésével. Próbáltam a leírásod alapján a "gps conf" filet felmásolni memória kártyáról "system/etc" mapába (Astro-val), de az írja ki, hogy "could not write file" és nem csinál semmit.
A telefonomat rootolva küldték, ugyanis a superuser ikon is van. Mi lehet a gond ezzel kapcsolatban?
A másik gondom, hogy írtad a "data/misc" mappából törölni kell egy file-t. Ezzel kapcsolatban annyi van, hogy nekem csak "data" mappám van, de nincs benne további "misc" mappa és persze semmilyen file.
Mit tudok tenni, hogy sikerüljön felmásolni az általad adott file-t, illetve hogy nekem miért nincs meg az általad mondott file, amit ki kellene törölni.
Várom válaszod és segítségedet előre is köszönöm! -
-
Pocok256
veterán
válasz
Neil Watts #33012 üzenetére
Spórolj még hozzá és vegyél egy lenovo k900 at.
-
Sziasztok!
Most jelenleg a kínai csodák közül mi a bestbuy max. 80-100k-ig (ez a maximum keretem)? A ZTE V987-et, ZOPO C2-t néztem, de ennél jelenleg van nagyobb közösségi támogatást élvező FHD-s 4 magos telefon? A kijelzőméret nem számít, jöhet 5" fölött is akár
Köszönöm segítségetek mivel szinte naponta jönnek ki új cuccok, így már nem tudok lépést tartani a kínai csodák fejlődésével.
Üdv. core2
-
alexw801
senior tag
válasz
barnam_ #33008 üzenetére
Ez a kinai helyi oldal angol forditott valtozata lehet, szerintem csak helyi vevoket szolgalnak ki. Azert nem jottem erre ra, mert ugyes kis kinai kolleganom percek alatt kinai weboldalon intezte, ha kertem valamire. En meg a Google Chrom forditojaval kukucskaltam, amit orosz es angol honlapokon soha nem teszek.
-
ricsicarp
csendes tag
Üdv
Rendeltem egy telefont tmallbox-ról
megkaptam a vissza igazoló e-mailt a csomag számával megadtak 2 posta weboldal címet de egyiken se dobja ki hogy hol áll a csomagom!
Tapasztalat,vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest