Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz akos727 #32788 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
Az történt, hogy nem küldték a cuccot. Hetekig. Mondták, hogy majd lesz (pedig az oldalon nem írták, hogy elfogyott volna), de nem tudták betartani a saját ígéretüket, így visszakértem a pénzt.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
tolvaj!
őstag
Lehet ostoba kérdés, de a piros szolgáltató csak 900 mhz t használ?
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
nagyúr
válasz andras888 #32792 üzenetére
sanszos a mokolt antutu, volt mar ilyen.
mentsd el a jelenlegi antutut, aztan torold le.
utana probald meg feltenni - ha tudod, akkor marketbol.es persze a factory mode-rol csinalj fotot vagy akar videot is .
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
andras888
aktív tag
válasz RVR400 #32783 üzenetére
ráírtam az eladóra, hogy ne legyek "k*cs*g" hogy nem szólok neki erre azt mondta hogy futtassak antutut, hogy hány pontot kapok. Megtörtén össz pontszám 10225 ram 2004 cpu 3301 cpu float-p 2584 2d 283 3d 1184 kaptam, az jó vagy rossz? Illetve mannyire bízhatok benne, mert rajta volt a telón és nem tudom frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
-
Terentius
őstag
Smsreg.apk-t hogyan lehet eltávolítani?Rámennék az eltávolításra,de nem lehet rányomni.
OnePlus 12 16/512
-
b0bcat
addikt
válasz akos727 #32779 üzenetére
Én a Pandát nem erőltetném, bár másoknak nincs olyan rossz tapasztalatuk vele, mint nekem. (Nálam eddig 2-ből 2 esetben "nem jött össze" a rendelés - miután már fizettem. )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
RVR400
veterán
válasz andras888 #32769 üzenetére
Csinálsz screensohtokat, disputenél meg kiválasztod, hogy Fake products, mert ez már belefér, ha úgy is volt hirdetve. Írsz egy kis levélkét, hogy a leírásban teljesen ,más van, mitn ami a valóság, úgyhogy kéred vissza a pénzt, egyúttal becsatolod a screenshotokat is, meg érdemes a telót lefényképezni kívülről is, hogy látszódjon az is, ami a képernyőn van.Így a 3e Ft környéki visszapostázást bukod, de vehetsz egy másik telót. Vagy kérsz részlegest, aminek szerintem így semmi értelme, és megpróbálod eladni valakinek a telót.
(#32770) CoolBoy323: Azt az Antutut, ami elsőre 30e pontot írt ki, és mind a mai napig 8magos a telóm?
[ Szerkesztve ]
-
andras888
aktív tag
válasz CoolBoy323 #32770 üzenetére
Tudom hogy 1 magos, ez ki is ütötte a biztit, azért nem tudtam biztosan hogy mi is lakozik a telómban, mert annyira jól sikerült másolat, hogy a progik a tegra3-as procit vélik felfedezni benne. De ez a test üzemmód kimutatta a foga fehérjét.
Valóban elmenne a proci, mert csak akkor lassul be, ha megtelik a ram, de nem véletlenül kerestem két magos telót, 1280*720p felbontáshoz elkel az erősebb cpu+gpu páros.
Amúgy nagyon elszomorodtam, mert beleszerettem a telefon kinézetébe, kijelzőjébe, valóban minden porcikája hasonlít a one x hez, olyannyira, hogy a hátlap szerintem eredeti.
Bevittem a vodába, hogy ugyan cseréljék már ki a 6000 éves simemet egy mikrosimre, megkérdezi az eladó csajszi, itt vásároltam a készüléket, feleltem nem éppen Azt mondja, 7000 ért tudok adni új simkártyát, mondom mi??? Végül felajánlotta, hogy kivágja a mikrosimdarabolóval a régit.
Ő is mondta, hogy jó kópia.(#32778) dReFiX:
Azt olvastam, hogy alin ez gyorsan megy. Most kiderül.[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
válasz Cyborg #32772 üzenetére
Hello
1. Szerintem nincs benne, de ki fogom próbálni egy OTG kábellel
2. Zavar, de kb. 1 napos használat után elég jól rá lehet érezni a gombokra.
3. A battery test-et 7végén megcsinálom.smkb: Én eddig pár fotót lőttem, azt is csak 8 MP-lel, mert -ha jól tudom- az MT6589 platform a 13 MP-t csak interpolálva tudja, annak meg nem sok értelmét látom. Mondjuk úgy, hogy nem rosszak a fotók, gyanítom újabb firmware-rel még jobbak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
matrody
csendes tag
válasz CoolBoy323 #32773 üzenetére
Köszi a megerősítést, az én szívem is afelé húzott
-
smkb
őstag
válasz bigrock #32756 üzenetére
Én sajnos több helyen olvastam, hogy a kamera pocsék, a videofelvétel meg még rosszabb. Azért meglepő ez, mert a kamerára fogták a késlekedést, hogy a szenzort szállító beszállítónak problémái vannak. Ehhez képest a tesztekben a 13mpxes kamera eléggé gyengén szerepel.
-
b0bcat
addikt
válasz andras888 #32769 üzenetére
A 6575 sem egy katasztrófa (én anno nem éreztem lassúnak az ilyen SoC-cal szerelt telefonomat), de nyilván bosszantó, hogy átvágtak... Ha van lehetőséged reklamálni, akkor azt mindenképpen tedd meg!
-
matrody
csendes tag
Valakinek van tapasztalata Jiayu G3S vagy Umi X1S-ről, nem tudok dönteni a kettő között.
-
andras888
aktív tag
Nemrég írtam hogy vettem egy htc one x másolatot, mtk 6577 1 gb ram hd kijelző. De problémás volt a ram mindig tele volt, belassult a teló, betudtam lépni egy test funkcióba (hang le+bekapcs) és kiderült a turpisság valójában 6575 proci van benne, a ramról nem találtam infót, de valószínűleg 512 Mb.
Aliexpressen vettem disputon töröm a fejem, van aki disputolt már alin, leírná a folyamatot, nem szeretnék meglepődni. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz hun_gery #32767 üzenetére
jogos, kemények vagytok megérdemlitek!
Deal of the day! Save $30 when you buy JiaYu G4!
egy 10-sel olcsóbb, mint minin.. kérdés, megéri-e kockáztatni az ismeretlenért... vagy csak nekem ismeretlen?[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
válasz CoolBoy323 #32766 üzenetére
Azok közül is csak a legkeményebbek, akik nyáron sem olvadnak el
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Saccco
nagyúr
válasz Saccco #32660 üzenetére
Bővítem, plusz linkesítem a korábbi listát (900MHz WCDMA/UMTS).
Lista, hozzávetőleges árakkal (etotalk - máshol biztos van olcsóbb):
HD - 1280×720:
- Umi S1 - 5" - 200$ + DHL
- Umi X1S 4,5" - 170$ + DHL
- Huawei D2 Mini - 4,3" - 300$(?) + DHL (kakukktojás)
- ZTE V987 - 5" - 250$ +DHL
- Koobee i96W - 4,7" - presaleFHD - 1920×1080:
- Koobee MAX X7 - 5" - 360$ + DHLqHD - 960×540:
- Koobee i93 - 5" - 260$ + DHL
- Lenovo A820 - 4,5" - 144$ + DHL - A830?!
- Lenovo S750 - 4,5" IP67 - 280$ + DHLFWVGA - 854×480:
- Lenovo A706 - 4,5" - 190$ + DHLDHL - 34$
Azért az leszűrhető, hogy a Lenovo-nak sok készüléke támogatja a 900MHz-es UMTS-t, ugyancsak található pár versenyző a Koobee készülékei között is.
Ha valaki még tud más készüléket is ne legyen rest.
Frekvencia sávok:
Vodafone: 2G 900/1800MHz - 3G 900/2100MHz
T-Mobile: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
Telenor: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bigrock
addikt
válasz CoolBoy323 #32762 üzenetére
Abszolút nem zavaró a kamera, csak vigyázni kell, hogy a kisujjad ne lógjon bele a lencsébe, amikor célzol.
Tok nem járt hozzá, majd Ebay-ról bótolok valami. -
bigrock
addikt
Most egy Zopo ZP980-at próbálgatok, de az én kezeimnek túl nagy a mérete, előtte HTC Desire-t nyúztam majd 3 évig. Az S2-höz képest mindenképpen előrelépés (4 mag, HD display, 2 SIM). A hangszórója teljesen jó.
Domerator: 4/1 GB-ost vettem, 3000-s az akksi (1 db)[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz bigrock #32756 üzenetére
A garden tools-on fel percig hangosan rohogtem...
(az akkud siman lehet 3000-es ha makod van... az enyem szinte biztos hogy 3200-as, amennyi ra van irva)
Amugy a 2/32 gigas verziot vetted? Csak 1 akku jar hozza?
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
GeoPhoto
tag
válasz Cotina #32615 üzenetére
Pandawill Happy Hour egy gyorsasági játék Kolléga most csapott le egy tabletre sikeresen...
Amiért többet is levonthat a PP az a következő:
A Panda átirányít a PP-re, ahol engedélyezel egy tranzakciót (sajnos azt sehol nem láttam kiírva hogy ez még változhat) majd visszamegy a Pandára, ahol még kiválaszthatod a szállítási metódust, ami elvileg ugye az árat is változtatja. Mivel a HH közben nemcsak a szállítás változik, hanem maga a termék ára is ezért megtörténhet, hogy teljes árat számolnak... Amit még tapasztaltam, hogy az első és a második forduló között is felugrik teljes árra, ami viszont a Panda programozóinak a hibája.
-
bigrock
addikt
Jiayu G4 megérkezett.
Röviden leírom a mai tapasztalataimat, aztán, ha időm (+a modik) engedi, nyitok egy blogot is neki.
Minideal-ról jött kb. 18 nap alatt, "garden tools" megjelöléssel, egyéb költségek nélkül.
Méret: eddigi telefonjaim közül a felbontás/méret viszonylatban a LEGJOBB.
Minőség: kifogástalan, nem recseg-ropog, jó tapintású matt hátlap, nem csúszik ki a kézből, az átlagnál kicsit könnyebb, fémet nyomokban sem tartalmaz. Szokásos tartozékok, headset nem jár hozzá.
MIUI-szerű 4.2.1 ROM-mal érkezett, sok kínai app-pal, majd túrok később hozzá normálisat. Gyárilag van 4-5 theme, lehet válogatni.
Szokásos zökkenésmentes futás, gyors, mint a villám.
Rootolva jött, de kell majd hozzá keresni CWM recoveryt, mert a gyári silány, bár angol nyelvű.
Kamera: szokásos kínai minőség, a középszerűnél kicsit jobb. A videofelvétel sokkal jobb minőségű.
Benchmark: Antutu: 12700, Epic Citadel: 55,6 FPS/High Detail, 23,6 FPS/Ultra High Detail.
Kijelző: világbajnok, gyönyörű színek, erős nappali fényben simán látható, jó betekintési szögek.
SIM kezelés: hibátlan, nem dobálja egyik kártya sem a térerőt (1 sima és 1 microsim)
GPS: GPS Test kb. 20 mp alatt talált 9 műholdat, azt stabilan tartotta, 4-5 m pontossággal, A-GPS rásegítéssel.
Videolejátszás: a FULL HD-s MKV filmet röccenésmentesen játssza le az MX Player.
Az audio képességei meglepően jók, (erre nagyon háklis vagyok) nagyon szépen szól egy Xears TDIII fülessel. Kihangosítva is hallható tökéletesen.
Villanó van (középszerű, inkább zseblámpának jó), és 3 színű notification LED.
Sajnos a kapacitív gombok nagyon halványak, de ez mostanában divat sok kínai telóban.
Az akksi 3000 mAh-es, még tesztelni nem volt időm.
Dióhéjban ennyi. -
kmisi99
addikt
Kösz a linkeket.
-
rgyorgy
tag
-
kmisi99
addikt
a posta.hun kell nézni a nyomon követési számot amit mindeal en adnak?
-
-
hun_gery
aktív tag
A posta szerint holnap akár már G4 tulaj is lehetek
(de hétfőn tuti)Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
FHD telefon vásárlásán töröm a fejem egy jó ideje, amit mindenképpen MTK6589T procival vennék.
Több eladó jelezte, hogy már készleten van neki a iocean x7 elite, de az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes e még pár napot várjak az UMI X2 MTK6589T-re. Van lényeges különbség a két telefon között a design-on kívül? Gondolok itt fényerőre, anyaghasználatra, stb.Illetve még gondolkodok a szállítási módon. Szerintetek jóval nagyobb az esély, hogy megúszom a vámot/áfát, ha sima postával rendelek, vagy elenyésző a különbség a sima posta, illetve a DHL között.
Köszi!
-
TKey7
csendes tag
Erről a készülékről mit gondoltok?
Rákerestem itt a fórumon, de nem dobott találatot..Nem tudom mennyire lehet megbízni ezekben a névtelen márkákban (mondjuk nem mintha attól, hogy oda van írva, hogy Vowney, sokkal jobban bíznék benne), de hátha valamelyikőtök már kiszúrta magának ezt, és van róla tapasztalata
A felbontásból ítélve a sima MTK-s proci van benne, nem a gyengébb..
Jelenleg ez és a Vowney V5 között vaciálálok (már az is jó, hogy idáig eljutottam), ami emellett szól, az az, hogy 13mp-es a hátsó kamerája, és hogy két aksit adnak hozzá...
-
-Faceless-
őstag
válasz #40993792 #32730 üzenetére
A legnyomósabb ok a biztonság, mivel azért rendelnék Kínából, hogy a pénzemért ne S Advanceal kelljen szenvednem. Félek attól, hogy úgy járok mint ahogyan páran. Esetleg elveszik a csomag, hibás készüléket kapok, eltűnik a pénzem ilyenek.
A legjobb számomra az lenne igazából, ha találnék egy kereskedőt, aki már egyszer behozta/behozatta a telefont, és ne nekem kelljen számomra teljesen ismeretlen környezetben szerencsétlenkednem. De ha úgy nézzük ez is ismét a biztonságra vezethető vissza, szóval kb. ennyi lenne.Viszont még át kell gondolnom, hogy milyen kompromisszumot akarok kötni, hisz ha olcsón akarok valamit muszáj valamitől megválni. A vásárlás még nem most esedékes, konkrétan csak most kezdenék el rá gyűjteni. Ez csak ilyen előzetes lenne, hogy mennyit kell összespórolnom.
A segítséget pedig köszönöm
-
veterán
A G3s lement végre 200USD alá a minideal-en (199.85)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tesopapa
aktív tag
válasz akos727 #32731 üzenetére
Csak azért, hogy növeljem a minideal-be vetett bizalmat leírom. Nemrég beleszaladtam egy kijelzőhibás G3-ba. 2500.- postaköltséggel 1 hónap alatt itt volt a cseretelefon. A paypal 45 napos garancia lejárta után egy héttel történt mindez. Többször volt olyan is, hogy a csomagolásból kimaradt apróságokat (EU töltőfej, szilikon tok, fólia...) azonnal ingyen postázták). Eddig nekem velük csak pozitív tapasztalatom volt.
-
rgyorgy
tag
Sziasztok remélem nemsokára én is csatlakozhatom a társasághoz egy ilyen telefon személyébe. Véleményetek?
Tronsmart ICE TS9 ( bocsi de linket nem tudtam be rakni)
A Geekbuying rendelt 06.04 én.06.06 án még csak Payment Confirmed státuszban van szerintetek van okom idegeskedni.
Köszi előre is a válaszokat.Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
Baranya24
tag
válasz hungobungo #32710 üzenetére
1magos Intel Atom 2ghz... soha meg se rezzen... pedig aztán ha valaki... én "hardcore"-ba tolom :-)
A RAM mennyisége sokkal fontosabb mint a proci... a 4 meg 8 magos procik csak parasztvakításra valók.. . Hogy elmondhatod vmelyik benchmarkban te vagy a király... gyorsabbak elismerem, de MINEK?
Egyetlen esetben lassul be érezhetően az egymagos Razr i... ha a háttérben torrentezek 1MB/sec felett... addig minden mindegy... hogy mennyi és milyen alkalmazás fut a háttérben...Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
Švejk
őstag
válasz -Faceless- #32726 üzenetére
Az első kettőből válassz szerintem. A Zopokhoz jó a gyári támogatás is (még hivatalos recovery is van a honlapjukon ) de az iOceannak nagyon szép a kijelzője és felkapott típus lett, tehát van rá is ROM bőven.
A Zopo C2-t is nézd meg ha a C3 nem fér bele. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Nagyon új nekem ez a Kínából telefonrendeléses dolog, és még igen erősen gondolkodom rajta, hogy be merjem-e vállalni..
Ha lenne, akkor olyan telefont keresek, ami ismertebb így a Kínaiak között, szóval legyen hozzá a jövőben is főzött ROM.
-Olyan 50-55-öt szánnék rá, és kifejezetten nem másolatot, hanem lehetőleg egyedi terméket.
-Szeretném, ha szép kijelzője lenne, ha lehetséges minimum HD felbontású, és 4,5 / 5 inch között szeretnék mozogni.
-Jó lenne, ha vaskos aksija lenne, de ha nagyon jó telefon, és 2 aksit adnak mellé, megbarátkozom azzal is.
-Ez már úgymond mellékes, de azért jó lenne, ha a játékok nem diavetítésként szaladnának rajtaSzerintetek ezek mennyiben felelnek meg a feltételeimnek? (utána próbáltam olvasni, de jellemzően nem találtam értelmes írást..)
Zopo c3 (ez csak azért, mert tetszik a vékony káva, de a keretemen túl van)
iocean x7 (ez azért is tetszik, mert 20 dollárért 3000-es aksi is van hátlappal)
zte v987A segítséget nagyon megköszönném
-
milestone
tag
Mindenki a minideal-t ajánlja, így - mivel 5,7-es tepsit keresek minél nagyobb akkuval - a Zopo ZP950+ és a Cubot A6589s között vacillálok.
A Cubotnál 3600-as akku van feltüntetve, a Zoponál 2500-as.
A méreteika minideal lírása szerint:
Cubot:
Dimensions 158 x 88 x 10mm/6.22 x 3.46 x 0.39 inch
Net Weight(Including battery) 226gZopo
Dimensions 158 x 83.5 x 10.2mm/6.07 x 3.19 x 0.4 inch
Net Weight(Including battery) 205g1. Mennyire hihető, hogy valóban 3600-as az előbbi?
2. Mennyire noname a Cubot, milyen lehet a minősége (mennyivel rosszabb) a Zopo-hoz képest?
Árban azonosak.
3. A Zopo-n nincs magyar nyelv. Feltehető egy laikusnak is?
4. A minideal rootolva küldi a készülékeket?
5. Érdemes kockáztatni - vélhetően minőségi(bb) - Zopo-t a - talán - nagyobb akkuért cserébe?
Ami fontos lenne: a megbízható működés, hosszú készenlét (min. reggeltől éjfélig - napi kb 2 óra GPS + 2-3 óra kijelző (net), kevés beszéd mellett), jó GPS, napfényben is olvasható kijelző (jó fényerő, szép kép). -
dj_lac
csendes tag
-
Groovebaby
tag
-
hungobungo
senior tag
válasz dj_lac #32721 üzenetére
Az, hogy kaptál tracking numbert még nem azt jelenti, hogy postára adták. Jellemzően megadják a vásárlóknak ragszámot, és rá x napra adják fel igaziból...
2-5 nap késéssel kerülnek fel a rendszerbe a küldemények, várj türelemmel.QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
dj_lac
csendes tag
az normális, ha rendeltem minideal-ről egy amoi n828-at tegnap, és ma kaptam egy email-t, amiben van tracking number, de a singpost oldala nem találja?
és status: shipped. a minideal oldalán meg még 'processing' az rendelés állapotaZTE Blade CM 7.2 > Amoi N828
-
blueye
veterán
válasz umenhoffer92 #32717 üzenetére
Tehát ezt.
Ezt válaszd: SG Post- Registered Airmail $0.00
De garancia nincs rá hogy nem kell vámot és ÁFAt fizetned. -
blueye
veterán
válasz umenhoffer92 #32715 üzenetére
[link]
Registered Air Mail / Singapore Post
Persze ha linkelnél hogy mit veszel úgy egyszerűbb lenne...[ Szerkesztve ]
-
umenhoffer92
csendes tag
Szerintetek melyik postázási feltételt válasszam?
Airmail, EMS csomagküldő illetve DHL ?
Ki melyiket ajánlaná?
Ami fontos nekem, hogy a legkisebb esélye legyen annak hogy kapja a vámot és áfát. -
hungobungo
senior tag
válasz Groovebaby #32713 üzenetére
Ezt mondom, hogy egy PC-re optimalizált világban (weboldalak, felbontás, programnyelvek, stb.) megbaxhatjuk a lassú procikat meg a kis kijelzőket.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Groovebaby
tag
válasz hungobungo #32712 üzenetére
Én az xperia arc-omat is azért cseréltem le 4 magosra, mert iszonyú lassú volt, nyúztam ugye egész nap, akadt, vártam, pöcsölt, leállt...pedig rom-támogatás volt hozzá. utoljára 4.1-es superjellybean-nel ment egész tűrhetően, a gyári frissített rommal olyan volt, hogy egy rosszabb napokat megélt blade is agyonverte volna...
Én használom, böngészés, facebook, egyéb üzenetküldők (viber, skype, gtalk) akkor ha kondiban vagyok akkor kardio közben zenét hallgatok vagy filmet nézek, fényképezek és kamerázok is vele jócskán. És ez ilyen alap használat, és az arc is nehezen szolgálta már ezt is gördülésmentesen.
(pl. hoki vb-n akartam kamerázni, amire betöltött a kamera/video már lement az a fél perc, amit megörökítettem volna...)Szerk.: és szerintem egy Sony xperia arc nem egészen egy galaxy Y
[ Szerkesztve ]
Amoi N828
-
iMaverick
addikt
válasz hungobungo #32710 üzenetére
Pedig lazán Facebook-oznak, meg chatelnek az Y-on a nővéremék... Az más kérdés, hogy magamnak biztos nem vettem volna Y-t. Pl. nincs rajta vaku... Nálam ez rögtön kizáró ok.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
hungobungo
senior tag
válasz iMaverick #32708 üzenetére
Telefonon nincs olyan, hogy "hardcore" user.
Ez kb. olyan mint hogy nem kell semmi különös meg drága csak netezni tudjak... egy egymagos procin, 320x480-as felbontáson netezve kinő a szakállam meg kifolyik a szemem mire betölt egy oldalt.[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
iMaverick
addikt
válasz dorika87 #32706 üzenetére
Akkor kb. meg is van. (Ugye ezeknél a kínai dual telóknál a 2 év gari miatt rögtön bukó van.)
hungobungo: olvass vissza! Nem hárdkór usernek lesz.
Amúgy volt Galaxy Ace-m és Galaxy W-m is, és nem volt velük semmi baj. Pedig okosfonnak használtam mind2-t.
[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
válasz dorika87 #32706 üzenetére
S3 alatt az összes galaxy egy szutyok, a kínai telefonokhoz hasonlítva. Ég és föld. És nem akkor veszed majd észre, amikor telefonálásra, hanem amikor okostelefonálásra használod...
-
dorika87
őstag
válasz iMaverick #32703 üzenetére
Én is így tudom, hogy teljes mértékben megegyezik a sima Y-al, csak annyi a különbség, hogy kezel 2 SIM-et. De köszönöm ezt az információt, teljesen megnyugtattál mert neki tényleg nem kell semmi extra.Valemilyen időjárás alkalmazás, T-Home műsorújság, szókirakó, youtube, email, meg egy voip alkalmazást tervezünk neki elsőkörben feltenni. Fontos még, hogy 2 év gyártói garanciával szeretné, mert akkor ő is nyugodtabb lenne
-
bigrock
addikt
válasz Groovebaby #32702 üzenetére
Ennyi simán belefér az offtopic kategóriába... :-)
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz Groovebaby #32698 üzenetére
Mit szóljak én?
-
iMaverick
addikt
válasz dorika87 #32701 üzenetére
A Galaxy Y-hoz... Azt így hirtelen nem tudom, hogy a Duo-s Y belseje a vasat tekintve mennyire azonos a "solo" verzióval (a MobilArénán volt róla teszt, ha jól emlékszem ua. a kettő).
Namost a sima Y amúgy teljesen vállalható kis kütyő. A nővéremnek és a lányának is Y-ja van (illetve az unokahúgomnak már csak volt, mert ellopták) és teljesen jól tudjáj/ták használni. Nem tudom anyud konkrétan milyen app-okat szeretne rajta futtatni, de nem hiszem, hogy baj lenne.
-
dorika87
őstag
Köszönöm a tanácsokat. Utána fogok nézni, végső döntés ugyan az övé lesz, de mindenképpen nézelődöm még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest