- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Magisk
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Ha tegnap 1 körül rendeltem minidealről, akkor már kellett volna kapjak tracking numbert? (ugye emailben kell kapjam?) Elírtam a telefonszámom, küldtem is nekik emailt, hogy javítsák, arra már jött válasz.
-
SUPREME7
addikt
válasz pusi1981 #34477 üzenetére
A digi netre elég sokan várnak. Ajánlom figyelmedbe.
[ Elfogyott a mobilstick a Diginél ]
Bár azt nem tudom, hogy ha azt mondod, hogy van saját mobil sticked, ami független, akkor kártyát adnak-e. Tudom, hogy neked telefonba kell, de ki tudja, hogy csak kártyát kiadnak-e
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Skacok, még mindig semmi hír a No1. S6- ról? Tegnap érdeklődtem Justinnál, a tmallboxos srácnál, ő nem ismeri, a HDC S4 et ajánlotta.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
pusi1981
aktív tag
válasz #40993792 #34482 üzenetére
Már hogyne érdekelne! Csakhát dolgozni is kell és mire este hazaérek már vagy 200 új !!! hsz. van :-)
Egyébként eza t-mobilos is szimpi amit linkeltél, és köszi a linket hasznos volt. És mégegyszer nem bunkóságból nem jeleztem hanem azért mert reggel fél 6- tól este hatig melózok és nem vagyok gép közelbe. Ugye ezt megbocsájtod nekem ??? -
Lampard19
tag
válasz #40993792 #34484 üzenetére
Engem érdekelne az a csomag, jelenleg vodafone 1 gigas van nekem, de még régebben használtam sima mobilnetet a T-től de nem éreztem túl jónak. Egy kis zárt tér és már el is szállt a net meg volt hogy megszakadt olykor. Az a net simes amit használsz milyen, mert az ára tényleg nem rossz...
-
csibe1
addikt
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
pusi1981
aktív tag
Digi net 2Gb adat/hó 1900 ft-ért?/Digis ügyfeleknek/
Jelenleg nem találok jobbat .
Esetleg ti mit ajánlotok? -
maroni
aktív tag
válasz Pumika1975 #34469 üzenetére
Olyan, mint az ali http://www.dhgate.com/protection.html!
-
nepszter1
addikt
Antelife hol tudom őket eléréni a megrendelt termékkel kapcsolatban hogy mikor adják fel?
-
laslie92
senior tag
válasz paolinho #34470 üzenetére
Proci és ram külömbözteti meg őket!
van Jiayu g2 mt6575 512mb Ez a Sima G2
Jiayu g2 mt6575 1GBvan jiayu g2 mt6577 512mb Ez a G2 Plus Medium
és van mt6577 1Gb verzio G2 Plus Hardés a mt6577 512mb és az 1gb között a kijelző is más!
[ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
paolinho
őstag
Esetleg arra még mindig nem tudna valaki Jiayu-guru választ adni, hogy a G2 és a G2 Plusz közötti különbség az a proci, vagy a memória különbségéből fakad?
-
ouzohuto
senior tag
-
maroni
aktív tag
válasz Pumika1975 #34465 üzenetére
Igen sőt még ha nem adják fel időben akkor valami% is kapsz! Olyan mint az ali!
-
Pumika1975
senior tag
A DHgate.com vigyáz a pénzünkre? Ott nem láttam Pay Pal -t.
win 10, ....múkodj!
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek gyorsba egy fölös Iocean X7 kijelzővédő fóliája?
Egy sürgősségi műtéthez kellenePM ha esetleg akadna, köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
hun_gery
aktív tag
válasz Rover418 #34461 üzenetére
pl így tudod magyarítani, ha van hozzá CWM-mel feltehető ROM
Ha nincs, valahogy tudsz olyat, hogy lemented a gyári rendszert, és azt teszed CWM-kompatibilissé (azt hiszem, de ez nem biztos, majd utánanézel, ha érdekel, vagy jön valaki, aki tudja)
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Rover418
csendes tag
üdv
tulajdonosa lettem egy csodálatos Maysun MID4502 es dualsim es telefonocskának
android 4.1.2 van rajta ami hibátlan kivéve hogy nincs magyar nyelv benne iszonyatosan jól pörög,
eddig nem tudta megfogni egyik alkalmazás sem..(amiket használok)
külseje, tapintása jónak mondható sőt talán kijelenthetem hogy kiváló.
aksija: normál telefon használat plusz wifi plusz néha néha gps másfél két napami hibákat tapasztalok:
vaku az istennek sem működik semmilyen programmal.
nincs a készülékhez semmi elérhető leírás sem frissítés
a képernyő alatt lévő "érintős gombsor" van hogy csak második harmadik érintésre veszi észre hogy nyomkododde ezeket leszámítva nagyon jó cuccnak mondanám...
ha esetleg valakinek van 5lete hogy milyen romot lehetne rá feltenni hogy magyar legyen az kérem ossza meg velem.
köszönöm..
Jobb láb a gázpedálon, bal láb a jobb lábon:)
-
-
blueye
veterán
-
Bagira01
veterán
Erre a telóra lennék kíváncsi. MTK6572+Mali400 Látom, hogy csak kínai 3g-t tud, meg a ram elég kevés, meg még láttam a lenovo a3000-et amibe meg MTK 8389 van
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
blueye
veterán
válasz CoolBoy323 #34452 üzenetére
Azt ismerem.
Inkább maradok a saját nyelvtudásomnál.@Bagira01: így van
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
válasz CoolBoy323 #34450 üzenetére
Hát én így nem igazán vennék semmit. EMS-t meg valami SF Express-t látok, de az csak Kínán belül. Fizetésnél meg szintén valami Kínai megoldások vannak.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
hallador
addikt
válasz csoki98 #34419 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod. Azt hiszem tovább nézgelődök. Köszönöm még egyszer.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
laslie92
senior tag
válasz blueye #34443 üzenetére
Már beregisztráltam kosárba tettem fizetésre vár!
Előtte írtam nekik Emailt ( Angolul) ,hogy postáznak-e európába! A válasz igen volt! Szállítási Idő-re 1- másfél hónapot írtak! A az oldalon azt írják nincs postázás ezért írtam nekik! De ha beregisztrál az ember és kiválassza a az országot ott már van Hungary! De a Pandánál is lesz Nem soká Pro verzió de ki tuja mennyi hasznot tesznek rá! ezért beválallom!
-
laslie92
senior tag
válasz alázógyík #34431 üzenetére
Nem csak voltmár pár kínai telefonkészülékem! És anyagminőségre hangzásra kamerára és kijelzőre egyik se ért fel ezzel! ! És csak azért ajánlom,hogy más is kedved kapjon a rendeléshez! És most szeretném megrendelni a PRO verziót ami 45000ft ra jön ki! És azért szerintem Ajándék egy T-s Procival szerelt FHD-s telefon
CoolBoy323
A Pro verzióra fáj a Fogam!
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz CoolBoy323 #34436 üzenetére
Ez nem lehet akadály, kipolírozza aztán eladja újnak
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
blueye
veterán
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz CoolBoy323 #34432 üzenetére
Mert azért vette, hogy eladja. És természetesen minden alkalmat megragad rá, hogy itt hirdessen, holott már 4x kapott bann-t érte, de úgy fest nem izgatja.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
-
laslie92
senior tag
válasz alázógyík #34409 üzenetére
Sziasztok Ami késik nem műlik lefényképeztem a telefon hátulját is most nem bajlódtam a háttérel! Eladásra szánom úgyis szóval nem profi képeket készítettem,mert nem hihető ha olyan képeket töltök fel!
Szóval akkor Pár Kép Az MLAIS MX 58 Ról! Szerintem az egyetlen ilyen telefon Magyarországon!
[Kép]
[Kép1]
[Kép2]
[Kép3]
[Kép4]
[Kép5]
[Kép6]
[Kép7]
[Kép8]
[Kép9]
[Kép10]
[Kép11]
[Kép12]Ha megnyitottátok a képeket és ott képen a kép URL jét kimásoljátok és úgy nézitek meg eredeti felbontásban is megnézhetitek!
Pár Kép amit a telefonnal készítettem öszsze válogattam a nap mindne szakából tűző nap,borús,felhős,koromsötét,
[link][ Szerkesztve ]
-
tyuli76
tag
Sziasztok
Valaki irta 1x,de nem találom,h megszakadt neki a letöltés és aztán folyamatosan ott volt a letöltés jelzö,nem tudta eltüntetni.Most én is igy jártam,mp3 töltöttem le,de valamiért megakadt és most tegnap ota ott a bal felsö sarokban a letöltés jelzö.Hogyan tudom végleg leállitani? -
chosa91
aktív tag
Üdv!
Adott egy Umi X1-es telefon 20130101-es ROM-mal.
Nagyjából 2 hete (mielőtt utaztam volna vissza a koliba és dobtam rá pár zenét majd csak mint eddig is lehúztam a kábelt és indultam tovább) azt produkálja, hogy nem tudok rá file-okat másolni. Debug mode ON/OFF, teljesen mindegy neki, bármilyen kábellel, bármilyen PC-hez való csatlakoztatás után észleli a PC-t, viszont nem történik azon kívül semmi sem, hogy észleli a csatlakozást (nem tudom bekapcsolni, fileok másolását).
Előtte viszont még lehetett váltogatnom is, hogy "charge only", "file transfer", ....Mit javasoltok, mit tegyek?
"Find something boring, and make it funny!"
-
tag
sziasztok
létezik olyan kínai telefon 300$-ig aminek használható kamerája van, elfogadható képeket készít?
(dual sim nem létfontosságú) -
amisis
aktív tag
válasz amisis #34401 üzenetére
Na és megis jelent a legjobb s4 klón első hand on videója is... hát én beleszerettem a telóba csak félek hogy ha rendelek nemis ilyen és nincs is benne ez a motion ficsőr? Szerintetek a félelmem alaptalan/fölösleges? Meg még láttam hogy van rajta egy samu logo letakarva ez másoknál is rajta szokott lenni a logo vagy nem?
Apple iPhone 8 Plus
-
Nyiaz
aktív tag
válasz instantwater #34393 üzenetére
Volt azon az s121 romon, de az nekem újraindult mindig, igy lecseréltem.
-
alázógyík
addikt
Pandawill-hez van valami kupon/kód most?
Hátlapot és tokot rendelnék...
-
domedee
senior tag
válasz laslie92 #34406 üzenetére
Nincsen. Most átraktam a másik slotba a simet. Kíváncsi vagyok, így van-e változás.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
domedee
senior tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy a teló néha lekapcsolja magától a mobilnetet? Umi X2 Az elején nem csinálta, aztán mostanában ezzel szivat. Kavarhat be valami program ennyire? Van 1-2 progi, amit nem engedek ki mobilnetre, csak wifire. Újra engedélyezem és megy (egy ideig).
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
kosturica
őstag
Gondolom ezeknél elmentek otthonról .
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey