- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Először is elnézést ha nem ide illik és ha esetleg unalmasak a kérdések. Viszont azt gondolom, hogy van itt jó pár hozzáértő ember,aki 1-2 mondattal korrekt és gyors választ tud adni ...
Először is Xiaomi telefonból milyen típusokban létezik B20 frekvencia?
Valamint ez hogy lehet? Hisz egyetlen egy hivatalos Xiaomi oldalon nem láttam ilyet, csak néhány kínai shopban ...Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem off...
Tudnátok Eu raktárkészletes oldalt ajánlani, ahol elérhető a LEAGOO ELITE 1 és a BLUBOO XTouch X500 készülék "korrekt áron"
Valamint minimum ilyen paraméterekkel rendelkező készüléket, amiről van pozitív tapasztalat tudtok ajánlani?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
-
darts0
csendes tag
Ez --->BLUBOO Xtouch<--- egész korrektnek tűnik
-
darts0
csendes tag
válasz
Secretknight #108818 üzenetére
Szia!
Én 25.-én rendeltem Eu raktárról és 27.-én megvolt a TN szám. Elvileg 3-5 munkanapon belül érkezik a telefon...
Tinydeal oldalon belépés után meg tudod nézni a rendelésed milyen státuszban van, email-t nem küldenek! -
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kinéztem magamnak egy ár (~30e Ft)-érték (tudás) arányában jónak tűnő telefont (Elephone G2 - http://www.elephone.hk/G2.html), de képtelenség beszerezni. Több helyről próbáltam rendelni, de mindenhol pénzvisszafizetés lett a vége.
Tudnátok e javasolni hasonló, megbízható telefont?Ami fontos lenne (ha lehet):
- RAM minimum 1GB
- CPU 4-8 mag
- max.4,7-es kijelző
- 5.1-es rendszer
- min. 2200-2300ma aksi
- EU raktárrólPersze minden építő jellegű tanács,javaslat is jöhet, mert ez lesz az első Kínai teló amit ki szeretnék próbálni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: Imre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest