- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Először is elnézést ha nem ide illik és ha esetleg unalmasak a kérdések. Viszont azt gondolom, hogy van itt jó pár hozzáértő ember,aki 1-2 mondattal korrekt és gyors választ tud adni ...
Először is Xiaomi telefonból milyen típusokban létezik B20 frekvencia?
Valamint ez hogy lehet? Hisz egyetlen egy hivatalos Xiaomi oldalon nem láttam ilyet, csak néhány kínai shopban ...Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem off...
Tudnátok Eu raktárkészletes oldalt ajánlani, ahol elérhető a LEAGOO ELITE 1 és a BLUBOO XTouch X500 készülék "korrekt áron"
Valamint minimum ilyen paraméterekkel rendelkező készüléket, amiről van pozitív tapasztalat tudtok ajánlani?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
-
darts0
csendes tag
Ez --->BLUBOO Xtouch<--- egész korrektnek tűnik
-
darts0
csendes tag
válasz
Secretknight #108818 üzenetére
Szia!
Én 25.-én rendeltem Eu raktárról és 27.-én megvolt a TN szám. Elvileg 3-5 munkanapon belül érkezik a telefon...
Tinydeal oldalon belépés után meg tudod nézni a rendelésed milyen státuszban van, email-t nem küldenek! -
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kinéztem magamnak egy ár (~30e Ft)-érték (tudás) arányában jónak tűnő telefont (Elephone G2 - http://www.elephone.hk/G2.html), de képtelenség beszerezni. Több helyről próbáltam rendelni, de mindenhol pénzvisszafizetés lett a vége.
Tudnátok e javasolni hasonló, megbízható telefont?Ami fontos lenne (ha lehet):
- RAM minimum 1GB
- CPU 4-8 mag
- max.4,7-es kijelző
- 5.1-es rendszer
- min. 2200-2300ma aksi
- EU raktárrólPersze minden építő jellegű tanács,javaslat is jöhet, mert ez lesz az első Kínai teló amit ki szeretnék próbálni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: Imre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest