- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
pluhm #138769 üzenetére
Hát akinek van "okos autója" vagy tett be ilyen autós media centert (tudom is én minek nevezik).
Mellesleg a karkötő mindig a kezemen van (kivéve mikor töltöm meg zuhanyzásnál is leveszem, szóval néha alkalmanként leveszem) egyébként mindig rajtam van, na most a kocsim még nem volt rajtam szerencsére, de a közelemben sincs olyan sokat. Szóval szerintem ezért is jó a karkötő/óra vagy más viselhető eszköz. -
SamSem58
aktív tag
válasz
pluhm #138554 üzenetére
Kösz, az időzítést beállítottam, ám a bejövő hívás esetén semmi más okosat nem találtam, mint az automatikus válasz funkció, ezt beállítottam ám elég savanyú az, hogy előre el kell döntenem, hogy hány mp-alatt tudom felvenni a hívást .. Kérdés, hogy mit csinál a telefon akkor, ha a beállított időre nem veszem fel a hívást, remélem nem küld elutasító üzentet a hívónak! No, de majd kiderül...
-
válasz
pluhm #123110 üzenetére
Na azért az sem teljesen igaz...
FlashTool-al olyan rendszert lehet feltenni, minek az alkatrészei többnyire IMG formátumban vannak, azok mellé mennek a partíciós táblák, stb, amit a számítógéped tesz fel a telefonra annak kikapcsolt állapotában. Itt nagyobb az esély, hogy egy rossz ROM vagy egy ballépést követően téglát csinálsz.
Az olyan jellegű ROM-ok, amelyek recovery-t kérnek (többnyire lényegtelen, hogy TWRP, CWM vagy mi, nem számít, mit írnak rá, csak tudjon telepíteni), kicsomagolt állományok, mely ROM-nak minden alkatrésze egyetlen ZIP mappába van tömörítve, melyet a készüléked feldolgoz. Itt kevesebb az esélye a téglakészítésnek, nem megy tönkre a preloader, nem kell hozzá számítógép, stb.
Az iménti csak egy kibelezett dió volt... -
-
válasz
pluhm #108218 üzenetére
Nálam sajnos nem bírta így a P6000. Átlagosan 3,5 órát tudott, amit nem mondanék kiemelkedőnek, többet vártam volna az akkutól. Akamerától és a GPS-től is. Nem volt használhatatlan, de jó sem.
"Fejetlen" #108217
Régen volt már nálam a THL 5000, de a kamerával egész meg voltam elégedve. A LED-re nem emlékszem, de a 4400-nak nagyon jó volt a LED-e (biciklitúrán sátorban jó hasznát vettem)
Fórumában érdeklődj még. -
robi1979
aktív tag
válasz
pluhm #106673 üzenetére
Ennyi az össz választék? Umi Emax, Blackview Alife S1 (mindenhol sztárolják a kamera miatt, de saját topikja nincs és ráadásul olcsó is, meg a P1 pro ráadásul még jól is néz ki, az is tudja elvileg a B20-at)
Mondjuk igazából zsebben hordom a telefonjaimat, tehát lehet nagyobb a kijelző, ha vékony. Tetszik a Vibe z2 pro is a Lenovotól, ezt hol lehet most jóárasítva beszerezni?
Kellene az összefoglalóba egy B20-at tudó készülékek gyűjteménye mert ez sokaknál nem tisztázott és egyes kínai shoppok teljesen más termékspecifikációt írnak, lásd amit az előbb linkeltem.
-
Bali222
tag
válasz
pluhm #102889 üzenetére
Sokat még én sem telefonáltam vele, de eddig minden oké volt. (érthető tiszta hang, és rám sem panaszkodtak) Csak a hangerőt kell jól felnyomni, mert olyan 80-90% környékén ideális.
3g tökéletesen működik, de az LTE-t még nem próbáltam, mert régi sim kártyám van, nemsokára cseréltetem. -
b0bcat
addikt
válasz
pluhm #101108 üzenetére
Pontosítás: ha a lítiumos akku töltöttségét kb. 20 és 80% között tartod (ez nem kb. 0,75 és 3 voltot jelent, hanem kb. 3,5 és 4 voltot, ugyanis nem 0 és 3,8 hanem kb. 3,3 és 4,2 V között, az üzemi tartományon belül értelmezendők a százalékok), akkor hosszabb lesz az élettartama, mintha mindig 100%-ról 0-ra merítenéd. (Cserébe lemondasz a kapacitás 40%-áról...)
-
Vvarpi
tag
válasz
pluhm #101108 üzenetére
Ne kezdjük újra az akkukkal kapcsolatos félretájékoztatást.
Amíg nem veszed ki a készülékből és kötsz rá egy izzót addig nem nagyon tudod 0-ra meríteni.
Az általad említett 30-80% a telefon kijelzőjén 0-100% formában kerül kijelzésre.
A linkelt oldalon lévő adatok akkor relevánsak, ha vezérlőelektronika nélküli eszközzel használod.
Esetünkben a telefon elektronikája védi az akkut az ostoba felhasználótól. -
looser
addikt
Szégyellem, tényleg, de mivel lassabnak tűnt, ezért gondoltam és utána sem néztem, elkönyveltem, hogy lassabb. Gyakran leesik H-ra, E-re, Ingress (is) sokkal pattogósabb volt a Telekomos előfizetéssel.
Most: DL: 1,7, UL: 1,4, ping: 53ms
Persze '90-es évekhez képest, amikor 4-en ültönk egy 33,6-os modemen és perceket kellett várni egy kép
megérkezésére, ahhoz képest ütős :-)
-
pandi106
újonc
Köszi,pluhm!
a többiektől pedig bocsiii,hogy ekkora kavarodást okoztam.Tényleg én vagyok én..
valóban nyertem,viszont nem vok. fizetett reklámember és kupont sem kaptam.
Egyszerűen csak visszajeleztem,hogy megérkezett a teló,erre megkértek,hogy írjak róla ide véleményt.
Mivel örülök a készüléknek+elégedett vagyok vele ezért írtam is.Azt,hogy nem vagyok egy nagy telefon guru jeleztem-pont ezért lennék kíváncsi egy profibb véleményre..
Akksi:péntek d.e. érkezett,ma reggel kellett töltenem-csináltam vele 72 fotót(lovakról)+2x kb. negyed óra szórakozás a gps-szel(kell hozzá net)+egynéhány hívás lebonyolítása..
ja,pár jó számot is raktam rá-egypárat meg is hallgattam.
Áfa,vám:én is úgy tudtam,hogy áfát kell rá fizetni,a postai vámügyintézés kért is adategyeztetést,ahol leírtam,hogy nyereményről van szó..belinkeltem az érték igazolása miatt a terméklapot+az egyebek miatt a nyerteslistát-a vége az lett,hogy nem kellet fizetni..azt pedig én sem értem,hogy miért lett fiús a képem---én cicát választottam
Sziasztok! -
RVR400
veterán
Már Te is kezdesz gyanús lenni....
(#80982) pluhm: Az aztán valószerű, hogy valaki beregisztrál, ki sem tölti rendesen az adatlapját, a képét megváltoztatja egy fiúsra, miközben lány, és ilyen szöveget ereszt el csak úgy... Majdnem elhittem.
(#80988) motrola: A mixeshopot nem biztos, hogy ajánlgatni kellene...
-
WOT-H-A-C
veterán
Vagy te vagy vak!!Dobd el azt a szemüveget!!
Na de viccet félre téve ahogy te megtaláltad 1 perc alatt ezt a táblázatot nyilvány AntelifeHungary2014 is tud róla....De részemről ez csak egy "magas labda" volt lecsaptam ennyi...
De ha mégsem volt igazam akkor
Pandi106:
Kedves P.Andrea!! Elnézést kérek ILLETLEN viselkedésem miatt és remélem nagyon sok örömét fogja lelni eme fantörpikus készülékben!!!
Tengermély Hódolatom!
T.M
-
junkpod
veterán
3G telenor hiba kiküszöbölése (iNew V3 bevált módszer)
Hibajelenség: ha 3G hálózatra (wcdma) csatlakozik a telenor sim akkor nem lehet hívást indítani-fogadni, csak adat továbbítás van, csak gsm (edge-2G) módban nincs gond.
Megoldás: a data/nvram/md/nvram mappában lévő nvd-data mappát törölni/átnevezni kell, ez után nem sokkal a rendszer létrehoz egy új nvd-data mappát amivel már minden megy.
Valószínüleg a rom telepítő hibásan nem inicializálja ezeket a paramétereket és a data.img-vel együtt flashel egy rosszul működő verziót.Ha más készülék hasonló hibáját is tudod így javítani, akkor reportolj vissza.
(Janek69 ötletéből fejlesztve -
osztszoroz
aktív tag
egy próbát megér
-
-
tolvaj!
őstag
Ez kicsit azért más. Ha azt az energiát akarod elektromossággá alakítani, akkor egy indukciós tekercs kellene bele (a jack dugó belsejébe). És nem tudom, hogy ilyen apró méretben minden beférne e. Indukciós tekercs, egyen irányító, vezérlő, rgb led... és még ami most nem jutott a fejembe.
Hacsak a hangcsipp vezérlés... Ezt lehet priviben kéne kifejteni...
-
-
aytukabozs
addikt
(#77164) kobipeti
a szinte mindegyik márkára kicsit erős lesz...
mondj már a nagyok közül csak egyet is aki megengedett magának egy akkora öngólt mint a doogee a 150-nel..félre ne érts, nekem rohadtul szimpatikus amit a cubot meg a doogee újabban csinál, hogy próbálnak valami újat letenni az asztalra formaterv terén, de értem azt is amit cinedog mond.
(és hiába vagyok belezúgva a doogee mint formatervébe, ha képesek fél giga ramot meg fwvga kijelzőt, meg 1800-as akksit belerakni 2014-ben :/ )
ha lenovot, xiaomit, vagy más 'nagy' gyártó termékét választod kisebb a zsákbamacska esélye.(szerk)
a fél giga ram az a másik csiniben a Lattében van, bocs -
Freezee
senior tag
Van ez alebegő soha el nem tűnő fehér pötty amire egy menü jön be. Nem bírom kiirtani sehogy és rohadt idegesítő. A másik meg valami kereső cumó ( most nincs meg a pontos neve, pénteken vettem elő utoljára a telefont
)
DE kellene a titanium backup miatt is ott vannak a mentéseim, illetve a boot és shut down hangot is kigyaknám belőle. Van még 1-2 dolog amit átalakítanék de nem engedi -
Ha kimegyek a városból, akkor a telenor is sok helyen átáll EDGE/GPRS-re, pedig az mindenhol 2100-on sugároz. Tehát a véleményem az, hogy ez a 850/900 dolog eléggé fel van fújva.
Pici pontosítás:
Amikor kimész a városból, akkor a Telenor a 2,1GHz-es sávról átvált E/G-re, azaz a 0,9GHz-es tartományra.
Amikor kimész a városból, akkor a Vodafone 2,1GHz-es sávról átválthat ugyanúgy a 0,9GHz-es tartományra, ahol 3G van/lehet; ha a telefon tudja a 900-as 3G-t.Tehát nem felfújva van (a macska meg fel van mászva a fára), hanem aki Vodás, annak esélye van 900MHz-en is 3G-re, a másik két nagyobb szolgáltatónál ilyen nincs, ott a 900-as sávban E/G-vel kell beérni.
-
Romvr
őstag
-
1GB-os van csak.
Nekem is olyanom lesz. a 2GB-os marketing volt, illetve később lehet lesz, de erős felárral.
Valamelyik S860 hírnél leírtam ezt pontosan. Először 2GB-tal reklámozták , DE a Lenovo hivatalos anyaga az, hogy régiónként eltérhet a specifikáció.
Lehet , hogy majd az 1 SIM kártyás verzió lesz 2GB-os.
-
-
A /system/media könyvtárban a bootaudio és shutaudio mp3 fájlok a hangoskodók.
Root jogosultsággal rendelkező telefonon ezeket kell törölni, utána csönd lesz.
Ezeket halkítani csak a fájlok módosításával tudod.Nem root-olt telefonon ha van CWM, akkor egy szkripttel is megoldható.
-
gulupeti
senior tag
A GPS jó! Gyorsan talál jelet és stabilan tartja. Offline még nem próbáltam, de bizonyára jól működik úgy is.
A GPS-szel nem kellett semmit buherálni, mint anno a Jiayu G3S esetében kellett az MTK6589-cel.
A 3G-t mindkét foglalat tudja! Az előbb ki is próbáltam, oda-vissza váltottam egyik foglalatról a másikra, mindkettőnél volt 3G. -
-
Ha nincs vám: 2 hét alatt itt szokott lenni SG-vel
Ha vámolnak, akkor tegyél rá még 2 rossz esetben 3 hetet :/
A SIM kártya helye ki lesz jelölve.
Azt hogy a hálózattal mi a helyzet jó kérdés, nem tudom a Voda csak 900-on tolja-e.
1750-es akksi sovány, akárhogy nézzük, ez 1 nap körüli üzemidő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged