Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jamy1 #133587 üzenetére
Nekem volt Nexus4-em, majd Nexus5-öm is (mindkettőt nagyon szerettem), most pedig Redmi 4X-et használok, és ezzel is teljesen meg vagyok elégedve. Kamerában egyértelműen jobb mint a N4 és a N5. Megfelelő fényviszonyok között szerintem teljesen vállalható minőségű képeket lehet vele készíteni.
Egyetlen bajom a videófelvétel hangjával van, de arra is van megoldás, csak még nem szántam rá magam a bootloader nyitásra, mert az én felhasználási igényemhez - telefonálás mellett viber, spotify, messenger, waze, geocaching - minden tökélesen működik root és egyéb buherkálás nélkül is. Egy kis időt rá kell szánni az első napokban az akkuhasználat és egyéb jogosultságok beállítására.
Szerintem a jelenlegi felhozatalból, ha nem akarsz sokat költeni, akkor 40e Ft-ért ennél jobb telefont nem kapsz... -
-
válasz
felegyhazig #127993 üzenetére
Döntsd el magad: [link]
-
válasz
Rawulf #127710 üzenetére
Még sehogy se küldtem vissza, mert a postázós topicban jól rám ijesztettek, hogy kiviteli vámkezelést kell kérnem. De se a postán, se a posta telefonos ügyfélszolgálatán, se a NAV telefonos ügyfélszolgálatán nem tudtak semmit biztosra mondani.
Időközben Bendegúz98 fórumtárstól kaptam segítséget prívátban, amit ezúton is köszönök. -
Sziasztok, sajnos a postázós topicban nem kaptam egyértelmű segítséget, de hátha ti tudtok segíteni.
Van itt valaki, aki küldött vissza mostanában (június 1 után) garanciális javításra telefont Kínába? -
A termék és a szállítás rendben volt, végig tracking szám alapján követhető. Magyarul is tudó Global Developerrel küldték, úgyhogy romolni se kellett. Garancia ügyintézéssel szerencsére nincs tapasztalatom.
Ha vissza tudod igényelni az áfát, vagy megér plusz 10e Ft-ot a magyar garancia, akkor eustock jobb választás, egyébként szerintem innen érdemes megrendelni. Mindenhol máshol drágábban láttam csak... -
-
-
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Vennék egy másodtelefont magamnak az alábbi igényekkel:
- 4" - 5" közötti IPS kijelző
- min. 1GB RAM
- max. 20e Ft (sarcokkal, szállítással)
- 4G, nagy akku, stb. már gondolom úgyse fér bele ebbe az árbaTudtok valamit ajánlani, minél jobbat minél olcsóbban? Esetleg használt is érdekelne... Köszi...
-
válasz
madarasz92 #124899 üzenetére
Csak megjegyeztem, nehogy valakit utána meglepetés érjen... Egyébként szerintem is jó vétel, egy pillanatra el is gondolkodtam rajta, de nekem fontos a fotózási képesség is és a teszt alapján abban nem igazán brillírozik. Talán majd a 3...
-
válasz
madarasz92 #124895 üzenetére
Azért tegyük hozzá, nehogy valakit megzavarjon, hogy a YotaPhone 2 NEM dual simes....
-
-
válasz
Milestone2 #120040 üzenetére
Elméletileg ezt fogja tudni a nem lite apollo: [link]
-
válasz
fateless #120036 üzenetére
Nekem is felkeltette az érdeklődésem a thor, már minden videót megnéztem róla, ami csak megjelent. Nagyon tetszik, hogy a szétszedhetősége és a részegységek cseréje is milyen okosan van megoldva.
De megrendelni félek még az első igazi, felhasználói visszajelzések nélkül... -
-
válasz
tibcsi0407 #116227 üzenetére
Persze, lehet nézni hogy mi hiányzik, de akkor soha nem találsz olyan telefont amit szeretnél, mert valami mindig biztos hiányzik. Nekem nem létszükséglet se a gombvilágítás, se az 5GHz-es wifi, se a B20.
Számomra az hogy kb. 40e-45e Ft-ért kapok egy kezelhető méretű, fémből készült telefont jó rendszersebességgel, 2GB RAM-mal, igen jó üzemidővel (a tesztben teljes fényerőn 7 óra kijelzőidőről ír), ráadásul jónak tűnő kamerával, eléggé bestbuy-nak tűnik. Hangsúlyozom, hogy számomra. Akinek a B20 fontos, vagy a dualsim+sd, az meg mást választ. De egyelőre úgy érzem, hogy én megtaláltam a telefonom utódját... -
Redmi 3 teszt angolul...
-
A nemzetközi helyzet fokozódik. Redmi 3 konkurencia a Lenovo-tól:
-
válasz
ModliH #115199 üzenetére
Ennyiért szerintem nem lesz, főleg a 4.5" - 4.7" miatt. Vállalható 5"-ost kaphatnátok 30e-ért (Doogee X5 Pro) az eustock.hu-n. Ha mindenképp 5"-nál kisebb kell, akkor a Xiaomi Redmi 2 Pro jut csak eszembe, igaz az 40e Ft postával együtt EU raktárból: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204058.html?wid=3
-
Ez csak nekem újdonság? A Siswoo megérkezett Budapestre.
-
válasz
nemalevente #111385 üzenetére
Pont tegnap jelent meg egy cikk a nagy aksis telefonokról.
-
-
Sziasztok,
Ti honnan vennétek most 2 GB-os Redmi 2-t? Fekete színű kellene, EU raktárból, ha lehet.
Xiaomiforsale-en van ~45e Ft-ért. Van ennél jobb ajánlat valahol?Köszi...
-
válasz
aytukabozs #98784 üzenetére
TCL S720 akart lenni gondolom... az az Alcatel...
-
Tesco-s mobil: [link]
"Ugyancsak harmincezer forintba kerül a Op3n Dott 4,5 colos, 960x540 pixeles kijelzővel szerelt okostelefonja is. Ebben egy négymagos Intel lapka dolgozik 1 gigabájt memóriával, a tárhely mérete pedig ugyancsak 8 gigabájt, ami microSD-kártyával 32 gigabájttal növelhető."
Egy cseh oldal szerint IPS kijelző és dual SIM. Ráadásul mivel lesz hozzá fitness karpánt, ezért a bluetooth 4 miatt minimum 4.3-as androidnak kell lennie...
Közben felkerült ide a mobilarénára is a hír: [link]
-
válasz
lukaszokni #87108 üzenetére
Olyat nem is találsz, hogy valamivel mindenki elégedett lenne. Én biztos kipróbálnám, hogy nálam hogy működik, de Te tudod...
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, kisebb méretben (4,3") a Jiayu G2F a favorit. Nagyobb méretben a fórum kedvencei pl. a ZTE v5 Redbull, Xiaomi Hongmi, és a Coolpad F1...
-
válasz
whiskeys #87103 üzenetére
Olvasd el a GYIK-ot az oldalukon, különös tekintettel a "MOST AZOLCSOSAG.HU WEB SHOP VAGY NEM?" és a "HA ESETLEG A POSTA VÁMOT SZAB KI A CSOMAGOMRA, MIRE SZÁMÍTHATOK?" részt.
Sok ilyen oldal van, megrendelik helyetted a telefont Kínából a Te címedre, és minden más a te feladatod... -
válasz
lukaszokni #87101 üzenetére
Ha jól optimalizált a rendszer, akkor elég szerintem az 1 GB is. Esetleg mielőtt lecseréled az LG-t, nem próbálsz ki rajta custom romot? Ahogy nézem van CM is...
-
válasz
benceman00 #86989 üzenetére
-
válasz
Bukk900 #85487 üzenetére
Hosszabban: Ebben az általad megadott mérettartományban nem nagyon készítenek ütős telefonokat, sajnos a gyártók szemében a kijelző mérete és a hardver teljesítménye egyenesen arányos.
Kínai vonalon 4.3"-es méretben a Jiayu G2F a legjobb ajánlat jelenleg. Nézd meg, hogy mit tud. Teljesítménye és kamerája kb. nexus 4-nek felel meg. Ha nagyobb kijelzőméret is megfelel, akkor ott kinyílik a világ, ott már igen jó készülékeket lehet kapni jó áron... -
válasz
#39868659 #84907 üzenetére
Ugyanúgy lehet a beállításokban ki-be kapcsolni, mint pl. a bluetooth-t. Nekem anno a nexus 4-nél így ment:
- Go to ‘Settings’
- Hit ‘Wireless & Networks’
- Choose ‘More’
- Select ‘NFC’
- Place a tick in the checkbox next to NFC and the service will be enabledSajnos csak angolul találtam meg, de szerintem így is egyértelmű...
-
válasz
WOT-H-A-C #84155 üzenetére
Kaptam chigontól TN-t, amit Angliáig tudtam követni. Shipping Monday keretében rendeltem, de később, majd két hét csúszással adták fel, mert szerintem nem volt nekik raktáron full fehér Hongmi 1s, csak rizsáztak, amikor rákérdeztem rendelés előtt. Emiatt felpörgették a dolgokat, mert Angliából is és utána hungobungo is még aznap postázta tovább...
Az más kérdés, hogy a szilikon tok, amit pluszba rendeltem hozzá nem volt a csomagban, és többször kellett hungobungo-t b@szogatni mire elküldte...Nem a billentyűzet a hibás. Nem hagytál szóközt a : és az N között, ezért ez lett belőle:
-
válasz
Laza... #84152 üzenetére
Én csak azt tudom elismételni amit írtam, hogy aliexpressen chigontól rendeltem, és hungobungon keresztül kaptam meg. Az aliexpress-es oldalukon is ott van a neve és a képe, mint Mo-i support.
Ennek ellenére elhiszem hogy Te nem rajta keresztül kapod meg. És bocs, de nem ereszkedek le a Te szintedre és nem írom, hogy tévedsz, meg okoskodsz, meg stb. Részemről téma lezárva... -
válasz
szili.tamas1 #84140 üzenetére
Ha direktbe rendelsz chigontól, az is hungobungohoz érkezik először, ő a Mo-i kontaktemberük...
-
válasz
kodmen #83321 üzenetére
Ragaszkodik az androidhoz? Mert ha nem, akkor ránézhet esetleg egy dual simes Nokia Lumia 630-ra. 45e Ft-ért már pl. eDigital-nál megkapja azonnal, 2 év magyar garival. 8.1-es frissítéssel már elég kulturált lett a winphone szerintem...
-
válasz
wwenigma #82086 üzenetére
A hongmit nem én ajánlottam, hanem az eredeti kérést feltevő vetette fel. Erre írtam, hogy abban nem fog csalódni. Ennyi. Bele se gondoltam, hogy az már nagyobb, mint az eredeti elképzelése. A Te ajánlatodnál jutott eszembe, hogy az már 5"-os. Bocs, ha akaratomon kívül az ártatlannak szánt megjegyzésemet bántónak találtad volna...
-
válasz
wwenigma #82084 üzenetére
Én se. Én a G2F-et ajánlottam. Az belefér a mérettartományba. tvamos írta, hogy snapdragont szeretne inkább, erre írtam én, hogy ez esetben a redmi 1s-ben nem fog csalódni...
Egyébként ha nem lenne ilyen nagy, nekem is tetszene a ZTE red bull. A nexus 4-et is azért akarom eladni, mert nekem már túl nagy. G2F meg pont jó...
-
-
válasz
alex89 #82025 üzenetére
Teljesen új márka, a képek és az adatok alapján akár jó is lehet, de nincs még vele tapasztalat és nincs mögötte közösség. De lehetsz Te az első itt a fórumon, aki rendel belőle és megírja a tapasztalatait.
Ennyit lehet tudni a gyártóról: #76294 by sajtjani
-
Sziasztok, lenne egy naiv kérdésem. Látom, hogy Zopo ZP700-hoz van kitkat. Abban pedig ugyanaz az MT6582 van, mint a G2F-ben. Ezek szerint létezik erre a soc-ra kitkat. Mitől függ, hogy lesz a G2F-re is? Jiayu-tól? Vagy valahol hozzáférhető a forrás és valaki hozzáértő tudna barkácsolni valamit?
-
válasz
Rodzser Mór #77636 üzenetére
És mi lenne a prioritás? Ár, GPS, dual SIM, android, stb?
-
válasz
Rodzser Mór #77620 üzenetére
1. Ha kicsit is visszaolvasnál a topicban, akkor látnád, hogy a legtöbb vita a GPS-ek körül alakul ki.
2. Ez egy telefonnak látszó tágy, nekem ingyen se kellene.
3. Focalprice-tól én már több mindent rendeltem, (telefont nem), eddig minden megjött szépen.
+1. Sz@rból nem lehet várat építeni. Ha komolyabban ki akarod használni a GPS-t, akkor vagy célhardvert érdemes venni, vagy valami jobb GPS-el rendelkező telefont (pl. Xiaomi Hongmi), vagy bluetooth GPS-t használnék... -
válasz
maj-viktor #72766 üzenetére
Elárulom a semleges értékelések "titkát". Régi vaterásként én is már többször belefutottam hasonló emberekbe. Az áru rendben megérkezett, az eladó viszont nem akarja a vatera jutalékot befizetni, ezért megkéri a vevőt, hogy írja azt, hogy nem jött létre az üzlet...Megelőztek...
-
válasz
blaca83 #60638 üzenetére
Nekem se volt még Jiayu telefonom, de sokan szeretik. Tényleg nem egy ismert gyártó Mo-on (ezen a fórumon kívül). A G2F nagyon jó hardvert ígér kis méretben, jó áron. Csak még a WCDMA verzió nem jelent meg. Talán kínai újév után.
Lenovo A660 már egy kifutott típus, nehezen beszerezhető, én nem venném már meg. Akkor a felfrissített Haier W718 jobb választás szerintem. S750 elég drága és már nem 4" kategória. Ha mégis kell a strapabíróság, akkor viszont nincs nagyon alternatívája.
Dual SIM-es Moto G szerintem jó választás, az egy SIM-es is nagy siker. Azt neked kell eldönteni, hogy ekkora méretkülönbség belefér-e: Defy vs Moto G -
válasz
blaca83 #60634 üzenetére
Akkor egy fokkal jobb a helyzet. Mindenképp azt javaslom, hogy olyat válassz, amiben legalább 1 GB RAM van. 4" körüli méretben 4 magos telcsi tudtommal a ZOPO ZP600+ (ennél az aksi mérete lehet necces) és a sokak által várt Jiayu G2F (ami majd egyszer megjelenik).
Remélhetőleg a rutinosabbak ajánlanak még további típusokat... -
válasz
blaca83 #60624 üzenetére
4" körül elég gyenge a felhozatal, sajnos a magok száma és a képernyő méret együtt növekszik.
Ha strapa telefont keresel, abból kisebb méretben a ráncfelvart Haier W718 lehet érdekes, ha belefér 4,5" is, akkor a Lenovo S750-t nézd meg...Én is sokáig max. 4"-os telefonokat használtam, de feladtam és most már jól elvagyok a Nexus 4-emmel. Azóta a 4"-os telcsik kezelhetetlenül kicsinek tűnnek.
-
Haier W718 tulajoktól kérdezném, hogy az új (MTK6572-es) változatban sincs mágneses szenzor, tehát az iránytű funkciója ennek se működik?
-
válasz
instantwater #35223 üzenetére
Haier W718-t ismertebb helyeken nem látom már, én coolseason-tól rendeltem, de ott is out of stock van. Magyar nyelv nem volt benne, úgy kellett jBart-tal belevarázsolni...
-
Megérkezett a Lenovo P700i minideal-től. Nem találtam neki saját fórumot, ezért itt kérdezném, hogy melyik romot érdemes rárakni? Legtöbb helyen ezt említik: P700i_ROW_S107_cybermaus_ICS_v3.21.zip de találtam egy kicsit újabbat is: P700i_ROW_S109_cybermaus_ICS_v3.3.zip
Jó lesz ez, vagy van jobb? Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest