-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Osi222 #125641 üzenetére
A Xiaomi Mi4C ugyan 5 colos, de a teljes mérete csak 13.81 x 6.96 x 0.78 cm (kínai oldal szerint, de 14x7 cm-ben benne van), ami jónak mondható ebben a kategóriában, egy 4,7 colos se biztos, hogy (jelentősen) kisebb lesz. Engem is a kompaktsága és a jó kamerája fogott meg.
-
attiati
veterán
válasz
Osi222 #125641 üzenetére
kimovil.com-on tudsz szűrni, hogy legalább nagyjából képbe kerülj a kínálattal, és utána tudsz fórumon keresni az adott típusra
itt vannak a 2gb ram, 5"-nál kisebb, dual simes készülékek
Mondjuk szerintem nem csak a coll méret határozza meg a kezelhetőséget.
Sokszor egy nagyobb, de ívelt hátlapos kijelző könnyebben kezelhető. Vagy ha vékonyabb, az érzetre mintha többet jelentene.
De ott van például a huawei p9 lite.
Szerintem iszonyatosan csúszik az ember kezében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest