- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhm
aktív tag
Tök mindegy mit adsz hozzá, csak bt-n csatlakozzon akkor, amikor azt akarod, hogy kóddal/újlenyomattal/..stb. ne kelljen feloldani. Ha egy megbízható eszközként mented, nem kell, csak "simítással" feloldani a kijelzőt... Én sem "hordom" magamon a kocsimat, de ha véletlenül nincsen rajtam az órám (neked a mi karkötőd), nem kell a kocsiban kóddal, újlenyomattal bíbelődnöm a képernyő feloldáshoz, mivel megbízható eszközként a kocsim rendszeréhez is csatlakozik a telefon...
-
pluhm
aktív tag
Magát a kocsit is hozzá lehet adni biztonságos eszközként, ha csatlakozol a rendszeréhez bt-n. Nem kell az okosóra/karkötő...stb. Az én Redmi N4 készülékemen is csak úgy működik ez, hogy nem MIUI van rajta... Megbízható eszközként a Garmin órám és a Vitara kocsim van hozzá adva, de ha csak a kocsi lenne, úgy is működne, kipróbáltam.
-
pluhm
aktív tag
válasz
KamuMazsola #138720 üzenetére
Nekem RN4-en MIUI esetében minden újraindítás (repülőgép mód be-kikapcsolása után is) újra be kellett állítani. Jelenleg Pixel Ex. rom-on újraindítás után is megmarad a beállítás.
-
pluhm
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #134043 üzenetére
És a kisebb akksi is?
-
-
pluhm
aktív tag
válasz
instantwater #131849 üzenetére
Vernee Mars
-
pluhm
aktív tag
válasz
7Sony7 #125166 üzenetére
Beállítások-Adathasználat-itt látod a két simkártyát. Amelyiknél akarod, bekapcsolod a mobiladatok kapcsolót. Ha az egyiknél bekapcsoltad, akkor a másiknál már nem is fogod tudni. Ha az elsőn kikapcsolod, akkor megjelenik a lehetősége a bekapcsolásnak a másikon is. Ha itt bekapcsolod, akkor az elsőn nem fogod tudni.....
Vannak olyan régebbi dual simes telefonok, amik csak az egyik slotban tudják kezelni a mobiladatot. Itt értelem szerűen csak az abba belerakott simkártyával fog működni a mobiladat. -
pluhm
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #125167 üzenetére
Mindegyik androridos dual simes telefon tudja...
-
pluhm
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #124941 üzenetére
AMOLED-en csak azokat a képpontokat használja a telefon, amin valóban van valami, tehát egy fekete képernyő esetén csak az értesítésre szolgáló képpontokat. IPS-nél bekapcsolja ilyenkor az egész képernyőt (fekete, de ha jól megnézed mégsem....), az összes képpont "világít" "feketén", az értesítés meg valami más színnel.
Közben látom megelőztek....
-
pluhm
aktív tag
Köszönöm. Régóta le akartam cserélni a telefonomon a gyári rom-ot (Elephone P6000) egy agyondicsért VIBE UI 2.5-re, és más okból kifolyólag már raktam TWRP-t a telefonra, gondoltam lecserélem a rom-ot. De közben találtam itt [link] egy olyan hasonlóan VIBE UI 2.5-ös romot, amihez külön melléírták az oroszok, hogy TWRP változat. Tehát ezért kérdeztem, hogy akkor TWRP-vel kimondottan arra készült romot lehet csak felrakni ezek szerint...
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Itt kérdezem, mert ez a fórum pörög. Olyan rom-ot, amihez azt írják, hogy sp flashtool-al kell telepíteni, fel lehet rakni twrp-vel is?
-
pluhm
aktív tag
válasz
Secretknight #122806 üzenetére
Sajnos egyre többen panaszkodnak, hogy nem jönnek meg a rendelések német raktárból. Szerintem ez nem a webáruház hibája, németországban nyúlhatják le a cuccokat. Pár hete az én kollégám is hasonlóan járt, dhl-nél az utolsó bejegyzés szerint elküldték Magyarországra, itt viszont a posta állította, hogy nem jött be az országba. Néhány levélvátás után a paypalon visszakapta a pénzét.
-
-
pluhm
aktív tag
válasz
DonThomasino #117720 üzenetére
MTK Engineeering programot rakjad fel, majd elindítás után menjél bele az MTK Settings-be, majd itt a Hardware testing. Itt az auido, majd normal mode. Ezen belül a type-nál válasszad ki a mic-t. Az értékeket növeljed meg a maximumra a Level14-en belül, ha nem eleve ezen vannak. Ha gyárilag a level 14 a maximumon van, akkor más a probléma...
-
pluhm
aktív tag
válasz
DonThomasino #117712 üzenetére
Engineer módban próbáltad már állítani a mikrofon hangerejét?
-
pluhm
aktív tag
válasz
nimfas #114861 üzenetére
[link] Itt megvan az összes hazai mobilinternet beállítás. Nekem is, amikor megvettem a telefont, jelezte, hogy van pl. 4G, de az nem azt jelenti, hogy működik is, csak annyit jelöl, hogy az elérhető. Akkor működik igazán, ha a 4G felirat mellet a háromszög felett kicsiben is kiírja, hogy 4G, ahogyan a képen:
[link] -
pluhm
aktív tag
válasz
Sanyesz. #113659 üzenetére
Ha nem dual aktív, akkor csak megszakad a net a bejövő hívás esetén, mivel a beszéd hívás elsőbbséget élvez a nettel szemben. De ezt általában a felhasználó észre sem veszi, mivel a beszélgetést követően visszakapcsol azonnal a net. Persze ez csak mobilnetre igaz, mert a wifi az állandóan él gsm hívás közben is.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Klara_ #112694 üzenetére
Vidéki, nem túl nagy városban élek (Tatabánya), és az egész településen van a vodefone-nak 4G-je. Ha kimegyek a városból, akkor a környező falvakban is inkább 4G van, mint 3G. De a 3G (a 900 mhz-s) az szinte a minimum ennél a szolgáltatónál, hogy legyen, szemben a másik kettővel, ahol ha elhagyod a várost, csak az E, vagy a G betű virít a térerő jel mellett (illetve most már egyre több helyen a 4G, mert inkább - jogosan - ezt fejlesztik).
-
pluhm
aktív tag
Üdv!
Kb. fél éve használok egy Elephone P6000-et. Amióta megvettem, folyamatosan volt a lakóhelyemen (Tatabánya) vodafone 4G, az egész városban. A mai napon reggel azt tapasztaltam, hogy csupán 3G-vel működik a készülékem (azóta is). Újraindítottam többször, slotcsere...stb., de így sem csatlakozik 4G-re. A városban egyébként működik a vodafone 4G, munkatársam samsung telefonján legalábbis.... Mi lehet a probléma? -
pluhm
aktív tag
válasz
aytukabozs #111156 üzenetére
Hiányzik a 2100 Mhz-s 3G, így Magyarországon csak a 900-as voda hálózaton lehet használni, ami gyéren lakott területeken van kiépítve...
-
pluhm
aktív tag
válasz
tpeter77 #109175 üzenetére
A korábbi Doogee telefonommal simán megosztottam a digi mobil internetemet, semmi akadálya nem volt neki. Az APN beállításoknál a telenor-ét kellett egy kicsit átállítani néhány paraméterrel (pl. átnevezni a kapcsolat nevét telenorról digi internetre, ha jól emlékszem...).
-
pluhm
aktív tag
válasz
unskillful #109005 üzenetére
Ez a telefon akkor dual sim, dual battery?...
-
pluhm
aktív tag
válasz
Headless #108217 üzenetére
A P6000-nél szoftveres lehet ez a probléma, mert a júniusi ROM frissítés előtt nem csinálta. Viszont egyéb esetben (gps-t nem használva) az üzemidő jónak mondható, hiszen 2700-as akkuval átlagos felhasználás mellet kényelmesen kibír 2 napot (bekapcsolt wifivel, vagy 4/3 G-vel, 2- 2,5 óra kijelzőidővel).
-
pluhm
aktív tag
válasz
Headless #108214 üzenetére
Üdv! Nekem P6000 van, de a gps szinte használhatatlan. Jól pozicionál, meg pontos, de iszonyatosan pörgeti a processzort, ezáltal melegszik és nagyon gyorsan merül az akksi. Én Sports Trackerrel próbáltam (olyan, mint az endomondo), egy óra futás után 60%-ról lement az akksi 15%-ra és tűz forró volt a telefon a processzornál. Utána olvastam, azt ajánlották, hogy a processzor frekijét kell lejjebb vinni ezeknél az alkalmazásoknál (kb. 900, 1000 mhz-re), akkor jó lesz. Én ezt nem próbáltam ki, sportra inkább egy régi, kis méretű telefont használok, ami futásnál is kényelmesebb, bicózásnál meg a bicós felső egyik zsebében elfér a másik mellett.
-
pluhm
aktív tag
válasz
b0bcat #102868 üzenetére
Üdv!
A telefonja jól működik? LTE, 3G a slotokban jól funkcionál? Volt egy-két olyan készülék, amelyeknél ha be volt kapcsolva a 3G, nem mindenkivel lehetett beszélni (nem hallatszódott a telefonáló hangja a túloldalon...stb.). Én is szemezek ezzel a készülékkel főleg amiatt, mert tudja a 900 Mhz-s vodafone 3G-t, na meg a 800 Mhz-s LTE-t, amit év végéig szintén kiépít a voda...
-
pluhm
aktív tag
válasz
KurtCobain #98313 üzenetére
Értem, a lényeg az, hogy ezek a bt szabványok kompatibilisek egymással. Egy "okosórán" gondolkoztam, ami bt4-es, de a telefon csak bt3-at tud. Ezért érdekelt volna, hogy ettől függetlenül össze lehet-e őket hozni...
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Adott egy DG2014-es telefon, ami a leírások szerint bluetooth 3-as. Ezt össze lehet csatlakoztatni bluetooth 4-es eszközzel?
-
pluhm
aktív tag
válasz
lazlogogola #98163 üzenetére
Harminc egy-két ezerből megkapod kínából, legyen 40 mindennel együtt. Igaz ehhez nincsen magyar garancia. A telefon jó, majdnem egy éve használom, eddig semmilyen problémám nem volt vele a gyenge akkun kívül, de az én használati szokásaimmal reggeltől estig kibírja. 2 sim kártyával használom, egyiken napközben folyamatos 3G-vel, amint hazaérek folyamatos wifi. GPS-t futásra használom. Ugyan azokat a távokat szoktam futni (11, 16, 24 km) és a végére a távolságokat 50-150 méteres eltérésekkel méri.
-
pluhm
aktív tag
válasz
looser #97254 üzenetére
Basszus, a 3G-nél gyorsabb a H+. Örülj neki, hogy amióta beraktad a voda kártyát, H+-od van, mert ez azt jelenti, elképzelhető, hogy tudja a telefonod a wcdma 900 mhz-t, így voda kártyával vidéken is tudsz nagy sebességgel netezni (szándékosan nem írtam azt, hogy 3G-vel, mert akkor többen félre értenék, mint ahogyan te azt, hogy a 3G gyorsabb a H+-nál...) http://hu.wikipedia.org/wiki/Mobilinternet
-
pluhm
aktív tag
válasz
y300fire #96965 üzenetére
Sim1:
Sim2:
Nekem is tehát azokat mutatja, mint neked, de szerintem ezek az adatok nem jók. Én egyébként Digi Mobilnettel (Telenor hálózatát használja) használom sim2-ben. Rendesen működik, jó a sebessége (városban H+, vidéken sajnos E, vagy G). Használtam úgy is korábban, hogy sim1-ben vodafone-al, ott is tökéletesen működött.
-
pluhm
aktív tag
Én ezt tudom, de ez a telefon a 3G-t 850-en és 2100-on tudja. A 2100-at pedig mindegyik szolgáltató használja, valamint gyérebben lakott helyeken a voda a 900-at. y300fire ezt írta egy korábbi hozzászólásában ennek a telefonnak a specifikációjához:
"sim1:
gsm mode:900-1800-1900-850
umts: 2000-850-800
sim2:
gsm mode: 900-1800-1900-850"Itt nekem ezzel az umts: 2000-850-800 sorral van bajom, mert hiányzik belőle a lényeg :2100.....
-
-
pluhm
aktív tag
válasz
rolandgyorgy #91885 üzenetére
Hát nem igazán egészséges Lithium akkumulátort teljesen lemeríteni....
-
pluhm
aktív tag
válasz
rolandgyorgy #91852 üzenetére
Vedd ki az aksit, majd rakjad vissza és kezdjed el tölteni. Alacsonyabb százalékról fogja kezdeni...
-
pluhm
aktív tag
válasz
New Bluestar #90189 üzenetére
Én csak egy telefonra néztem rá ezen az oldalon (amilyen nekem is van: DG2014), de nem a valós adatokat írják róla. (pl.: 900/2100 Mhz-t írnak a 3G-re, ami nem igaz....).
-
pluhm
aktív tag
válasz
DaemonX #89049 üzenetére
Üdv! Én már több mint fél éve használom ennek a telefonnak (DG900 Turbo2) az elődjét (DG2014 Turbo). Az akkun kívül (1750 mAh) semmi bajom vele. Nagyon jó az anyagminősége és az összeszerelés. De ahogyan nézem a Turbo2-be nagyobb akksit raktak (2600 mAh). Több ismerősömnek és rokonomnak is van különböző típusú Doogee telefonja (DG550, DG350...stb.), mindegyik jól működik. Tehát én azok közé tartozom, akik nem lebeszélni akarlak a kiválasztott készülékről...
-
pluhm
aktív tag
válasz
Graphics #83361 üzenetére
Szitáznak???? Én a saját telefonom (DG2014) formáját, kialakítását nem láttam viszont még semmilyen más márkánál (persze a belső hardvert igen, de ez igaz szinte az összes 6582-re). De nem láttam még más gyártótól DG550 kinézetű telefont sem... Persze van egy-kettő, aminél elképzelhető a szitázás, de szerintem a Doogee-nél nem ez a jellemző...
-
pluhm
aktív tag
Próbaképpen kiszámoltam, mennyibe kerülne egy átlagos telefon (Doogee Turbo DG2014) Kínából (antelife, vagy tinydeal - nem sok különbség van az adott készülék áránál a két áruház között, 4 dodo az ante javára), illetve mennyi erről az oldalról [link].
Nos Kínából ingyen postával -ami ugye 2-3 hét + vám még 2-3 hét-, vámmal (áfával) + 27%, kezelési költséggel + 1500 HUF = 44710 Ft.
doogee.hu oldalról, DPD szállítással 48800 Ft. (Bár a termék mellett az elérhetőségnél az van írva, hogy : rendelésre. Ha ez azt jelenti, hogy még Ők is megrendelik Kínából, akkor szintén több hét, míg megjön.)
-
pluhm
aktív tag
válasz
Sunrise85 #81057 üzenetére
Mindkét sim-be ugyan ezt csinálja? Korábban írták itt, hogyan lehet megnövelni a mikrofon hangerejét a telefonon, esetleg próbáld meg azt. Nekem is ilyen telefonom van, már pár hónapja használom, de ilyen problémám nem volt. Amikor megvettem, sokan panaszkodtak, hogy halkan hallanak beszélgetés közben. Ezt nagyon egyszerűen orvosoltam. Mivel elég nagy a telefon mérte -amihez korábban nem szoktam hozzá- úgy beszéltem telefonálás közben, hogy eléggé eltartottam a számtól a telefon alját, ahol a mikrofon van. Annyit csináltam, hogy közelebb vittem beszélgetés közben a mikrofont a számhoz, innentől kezdve senki nem panaszkodott. Persze ezt a mikrofon hangerő beállítást szoftveresen is meg lehet csinálni...
-
pluhm
aktív tag
Basszus, én is tippeltem ezen a játékon szinte minden meccsre. Emlékszem, amikor Andrea megnyerte a telefont, még képet is raktak ki róla..... Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy nem Ő írt ide a fórumba, de szerintem ez eléggé valószerűtlen...
-
pluhm
aktív tag
Igazságtalanok vagytok. Tényleg nyert egy P... Andrea egy ilyen telefont az AntElife Wolrd Cup Quiz játékon. :
-
pluhm
aktív tag
válasz
osztszoroz #80295 üzenetére
Ez nem csak olyan telefonhoz jó, amiben egyébként is van led?
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Lehet kicsit off, de megkérdezem, mivel sok dual sim-es kínai telefonban nincsen notification led (az enyémben sem: DG2014). Tud valaki olyan programot, ami a különböző értesítéseket (melyekre egyébként a notification led hivatott: nem fogadott hívás, sms, e-mail...stb.) a kijelzőn meg tudja jeleníteni? Pl.: nem fogadott hívás esetén a képernyő piros (vagy bármilyen) fénnyel felvillan bizonyos időközönként.... vagy valami hasonló... Sajnos a fényképező "vakujának" villogtatása nem működik a telefonomon. Hiába telepítek ilyen programot, nem jelzi ezeket a dolgokat. Amikor kipróbálom, a programon belül tesztelem a "vaku" villogást, akkor működik, de valós helyzetben, lezárt képernyőnél, nem fogadott hívást követően nem villog....
-
pluhm
aktív tag
iNew V3 (6582): tudja az OTG-t, DG2014 (6582): nem tudja az OTG-t.
-
pluhm
aktív tag
Üdv! A hozzáértőktől egy kérdés: ha a vroot-al rootolok, az pakol fel ilyen-olyan kínai programocskákat, vagy simán csak a rootolást hajtja végre a telefonon?
-
pluhm
aktív tag
válasz
y300fire #79797 üzenetére
Üdv! Tudom hülyeség, de én nem rakom soha kemény felületre. A munkahelyemen valamint otthon az íróasztalokon, illetve az éjjeli szekrényemen is van zsebkendő és arra rakom. Ha erre nincsen lehetőség, megpróbálom mindig úgy lerakni, hogy ne érjen közvetlenül kemény felülethez...
-
pluhm
aktív tag
válasz
Krinyo #79278 üzenetére
Li-ion akksit ha tárolni akarod 40%-ra kell tölteni, hűvös helyen kell tartani és nagyon sokáig elvan (amikor veszel egy telefont, és először bekapcsolod, általában annak is 40%-on van a vadi új akksija)...... Szerinted a boltban, ahol árulják, ott is negyedévente feltöltik?
-
pluhm
aktív tag
válasz
Nonika86 #77938 üzenetére
Zoomolni úgy tudsz, mint a böngészőben, tehát a két újjadat távolítod, ill. közelíted egymáshoz. A 8 GB-t egyben nem fogod látni, mert a márciusi szoftverfrissítéssel, ahogyan gondolom te is kaptad, átparticionálták a rendszert. Ezek szerint kb.3.5 GB van a rendszernek, meg az automatikusan mellé települő programoknak, a maradékot pedig látod, ami szintén kb. 3.5 GB. Szoftverfrissítés néhány héten belül jön ki rá (állítólag 4.4-el), amit majd OTA-n keresztül is fel lehet rakni.
-
pluhm
aktív tag
válasz
#79335424 #77255 üzenetére
Igen, de 3,5 mm-es jack dug aljról megy kifele szerintem akkora energia, ami meg tud világítani egy ledet, hiszen fejhallgatókat is meg tud "szólaltatni". Innentől kezdve pedig csak szoftver kérdése, hogy hogyan kezelje a led világítását. Akár különböző színben, a jelzés fajtájától függően...stb. Érdekes, hogy ez a kínaiaknak még nem jutott eszébe, vagy igen, de nem kivitelezhető...
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Lehet kicsit off, de érdeklődöm, hogy találkozott-e már valaki olyan kütyüvel, amit a telefon 3,5 mm-es jack dugójába kell bedugni, de nem egy plusz fizikai gomb, amiről szó van?! Én olyat keresek, aminek a tetején led van, és ezzel pl. notification led-et lehet helyettesíteni.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Laza... #77178 üzenetére
Még nem próbáltam letesztelni így, biztosan nem kapna túl jó eredményt (azt azért látom, ha folyamatosan megy a kijelző, pörögnek lefele a %-ok az akkunál...), de engemet ez nem nagyon érdekel. Én a mindennapi használat alapján vagyok jó véleménnyel róla. Nem sok android-os telefonom volt, ez a 3., de nem lóg ki a sorból ilyen tekintetben. Az én felhasználói szokásomhoz mérten teljesen átlagos az akkuja.
-
pluhm
aktív tag
válasz
kobipeti #77176 üzenetére
A DG2014-től mindenki az akkumulátor miatt fél. Szerintem nem bír kevesebbet, mint a hasonló telefonok nagyobb (2000, 2500 mAh) akkumulátorokkal. Teljesen átlagos használattal simán kibír egy napot. Jelenleg az enyém 42%-on áll úgy, hogy éjfél körül (a Spanyol meccs után) vettem le a töltőről. Egész nap használtam, melóban, reggel 7-től du. 4-ig 3G-n volt, utána (meg persze előtte is) wifi-n.
-
pluhm
aktív tag
válasz
y300fire #76242 üzenetére
Én sem emlékszem. Homályos a kép, amit készít? Mikor vetted? Melyik szoftver van rajta? Ha az elsők közül való, akkor még a régi rom-al küldték, azokról olvastam én is, hogy a képek homályosak, de ebben a rom-ban ([link]) javították ezt a problémát. Ha eleve ezzel küldték neked, akkor passzolom. Én ezzel az új (március végi) rom-al ilyen és ehhez hasonló képeket csinálok vele:
-
pluhm
aktív tag
válasz
y300fire #75043 üzenetére
Üdv! Nekem ugyan ilyen telefonban mindkét sim foglaltban működik a 3G. A sim1-ben vodafone-al használtam. Alapban nem működött, tehát rossz APN beállításokat talált magától a telefon, de amint beállítottam kézzel, működött. A sim2-ben használom jelenleg a 3G mobilnetet egy micro sim kártyával, ami digi internet (telenor hálózatát használja). Itt is kézzel kellet beállítanom az APN-t, mert automatikusan a telenor beállításait találta meg (talán djuice), de a digi internetnél ez nem jó, ott is a jó APN beállításokkal már működik. Itt egy link az APN beállításokról: [link]
-
pluhm
aktív tag
válasz
aytukabozs #74724 üzenetére
Hú, ezt már egy párszor én is leírtam. Vodával vidéken 2G...ezzel mit akartál mondani, mert egy hatalmas badarság???!!!. A hazai szolgáltatók 2100 Mhz-n adják a 3G-t. Kivétel a vodafone. A voda a 2100 Mhz-n kívül 900 mhz-n is adja. Nagy városokban, sűrűn lakott területen a vodafone 2100 -on adja, mint a többi szolgáltató (t-mobile, telenor). DE A VODAFONE vidéken tudja 900-on is adni, a többi nem...ergo a a vodának jobb a 3G lefedettsége. Tehát akinek a telefonja nem tudja a 900 mhz-t wcdma-n, akkor nem tudja kihasználni a vodafone PLUSZ SZOLGÁLTATÁSÁT A TÖBBIVEL SZEMBEN, csupán azt a szintet tudja vele elérni, amit a többi szolgáltatóval (t-mobile, telenor). Ha a telefonod tudja a 900/2100 Mhz-t wcdma-n, és vodafone-os vagy, akkor KI TUDOD HASZNÁLNI A VODA PLUSSZ szolgáltatását.....magyarul semmivel tud többet a többi szolgáltató, csak ha vodás vagy és tudja a 900-at a telefonod, több helyen lesz 3G-d, mint a többi szolgáltatónál. Ha csak 800, vagy 850 / 2100-as a telód, akkor ugyan azt tudja nyújtani számodra mind a három Magyar szolgáltató....
-
pluhm
aktív tag
Ha nagyobb városban laksz (pl.: megyeszékhelyen), vagy Budapesten, akkor semmi hátrányod nincsen abból, ha nem tud 900 mhz-t a telefonod, hiszen a voda is 2100 mhz-n sugároz a legtöbb helyen. Ha kimész a városból, akkor van gond, hiszen itt, - mivel a voda ezeken a helyeken sugároz 900-on - csupán EDGE vagy GPRS lesz a telefonodon. Az én személyes tapasztalatom 850/2100-as telefonnal (DG2014), hogy szinte semmilyen különbség nincsen akkor, ha a voda internetjét használom, vagy más szolgáltatóét (jelenleg a sim2-be egy digi internet van - ami telenor hálózatot használ). Ha kimegyek a városból, akkor a telenor is sok helyen átáll EDGE/GPRS-re, pedig az mindenhol 2100-on sugároz. Tehát a véleményem az, hogy ez a 850/900 dolog eléggé fel van fújva. Itt egy friss hír ezzel kapcsolatban, a cikk alapján ezek után már más frekvenciákra (800/2600/26000) is oda kell figyelni ahhoz, hogy minden igényt kielégítsen a telefon. [link]
-
pluhm
aktív tag
válasz
Víz Elek #72329 üzenetére
Én idáig a vodával használtam a netet, semmi különbséget nem tapasztalok a mostani DIGI (Telenor) net és a voda net között. Megyeszékhelyen lakok, mindenhol van 3G, ha kimegyek a városból, a voda is és a telenor is átvált 2G-re, EDGE-re egy-egy helyen... Itt részletesen boncolgatják a témát: [link]
-
pluhm
aktív tag
-
pluhm
aktív tag
válasz
Palekinnyó #72049 üzenetére
Csak tipp: lehet a játék nem fut mali gpu-n. Van egy pár ilyen.
-
pluhm
aktív tag
válasz
forzaroma #71997 üzenetére
DG2014: lassan egy hónapja használom. Akku csak 1750 mAh, de általában a másfél-két napot bírja nem túl aktív használat mellet (napi 5-6 telefonálás, 30-40 perc netezés -aktív kijelző-, folyamatos 3G, vagy wifi netkapcsolattal, 2 kártyával). Aktívabb használat esetén (sok telefonálás, net, viber, böngészés...stb.) az egy napot bírja. Ha nem megy a kijelző, szinte nem is merül az akkumulátor (éjszaka 2-3 %-ot esik az akku szintje). Vodás vagyok, megyeszékhelyen lakom, 850/2100 wcdma mellett szinte mindenhol volt a városban 3G kapcsolatom. Most két napja úgy használom, hogy az egyik kártya voda (beszédre, sms-re), másik kártya DIGI mobil internet (telenor hálózatát használja, ezzel netezek), teljesn jól múködik ez a combo. Need for speed most wanted, dead trigger2 akadás-mentesen, szépen fut. Itt egy kép, amit ezzel készítettem:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged