Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Az a sárga kukás szín aztán nagyon kell
-
doooo
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
"A sértegetésnek van egy határa. A tiszásnak tekintés túlmegy ezen.
"
Sajnálom, Viktor, nem akartam ennyire átlépni azt a határt.
"a középső modellnek nem csak a színe lehet iOrange."
Pontosan. Lehet. Ez a kulcsszó.
A kerekítés meg amúgy annyiból áll, hogy visszatértünk a kényelmesebb, S22U előtti időkbe, konkrétan a kerekítés mértéke a mostani lehetséges pletykák szerint egy az egyben az S21U kerekítése lenne.
Ellenben nézz meg egy iPhonet, meg az azt nyíltan kopizó többi mobilt. Xiaomitól (17 Pro Max lol) Pixelig. Ég és föld. De még a legújabb Vivo és Oppo is kerekítettebbek, de a Huawei/Honor páros is. -
Visszolvastam, de nem látom hol irtam, hogy csak a Samsung fizet az eladásokért, de ez lényegtelen. A módszer mértéke a lényeg. Ettöl függetlenül, hogy más cégek is visszaosztják a nyereség egy részét, a Samsung nem kicsit jobban, nem kicsit látványosabban, hanem durván tolja ezt az eladásserkentő pénzosztást. Szerintem ez kimeríti a piaci fölénnyel való visszaélés fogalmát. És pont a Honor a bizonyíték erre, mert hiába a saját pénzvisszaosztós rendszere, egy kisebb cégnek esélye sincs a Samsung nagyipari vásárlásösztökélő módszerei ellen. És ide vehetjük még a Samsung kuponozásos "akcióit" is.
-
tms+
senior tag
Azért azt is tegyük hozzá, hogy nyilván sűrűbben botlasz a Samsungba, mivel sokkal többféle termékkategóriában vannak jelen, többször akadhat olyan helyzet, amikor betalálhatnak a promótereik, de mondjuk tök más termék esetén. Ezzel szemben a Honor már eleve a termékkategóriák tekintetében is szűkebb.
Félre ne értsd, nem a Samsungot védem, más cikkek alatt én is kifejeztem már nemtetszésemet a jelen mobilos portfóliójuk okán, de azt állítani, hogy csak a Samsung él ezzel a lehetőséggel, az ilyen formában nem igaz. Nyilván nagyobb cég, szélesebb termékportfólióval, nagyobb anyagi háttérrel.
-
Crafter32
őstag
Akinek unalmas a Samsung, ott a Sony. Mégis a Samsungot választják az emberek.
-
Akkor megállapithatjuk, hogy a Samsung direkt marketingje nagyságrenddel nagyobb, többszörös a jelenléte mint bármelyik másik márkáé,. Mert az, hogy az egyikbe lépten-nyomon belebotlani, a másik meg hallomás szintjén mozog, az nagyon nem egy kategória. És ez a piacon elfoglalt pozíciójukon is látszik.
-
tms+
senior tag
Az lehet, hogy veled nem történt meg, de az nem jelenti azt, hogy nem létezik.
Mobilaréna adásban is hangzott már el ez a Honorról korábban, meg hallottam is belsős infót, ezt a mobilszolgáltatók esetében. Az igaz, hogy MM, Alza stb. helyen Samsungos promóterekbe lehet belefutni. -
Rám még senki sem tukmált Honor teréket. Ellenben Samsung telefont minden szerződéshosszabításnál ajánlgatnak, amikor Pannonos voltam akkor ott, amikor Telekomos lettem akkor ott is. Médiamarktban a mosógépre beszélt rá a Samsung logós pólóba öltözött termékrábeszélő. Ugyanez mikróval is.
-
LosBlancosRM
őstag
Látom, nem sikerült megnézni a képeket, a középső modellnek nem csak a színe lehet iOrange. Mellesleg megjegyzem, hogy a szín is a design része, ahogy az egyre jobban kerekített kijelző. Ezek mint iPhone jellemzők. 25U is elég tucat kinézetet kapott már, ez meg mégjobban azt fog. Nem tudom, hogy ezt miért nem veszed észre. Ja de, mert Samsung.
Remélem ha mégis igazak a pletykák, lesz benned annyi, hogy bocsánatot kérj.
A sértegetésnek van egy határa. A tiszásnak tekintés túlmegy ezen.
-
Örülök , hogy nem engedték el a pluszt .
-
Bareszotron
tag
Akik nem értenek hozzá egyből a Samsungot választják ha Android.
A Knox pedig nem tudom miért olyan nagy cucc, más márkáknál is van ilyen védelem. de ha hülye valaki, nem véd meg semmiA Huawei-et nézegettem mostanában mert tervezik kinyírni az Androidot, de már arról beszélnek hogy az EU-ban is kitilthatják a Huawei és ZTE-et
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
A Samsung két dolog miatt él ennyire.
Egyrész még a sarki zöldségesnél is kapni, legtöbb helyen nulla forintos részletre Másrészt az értékesítőket pénzzel jutalmazza az eladások után (nemcsak mobil eladásokban), ezért bárhol akarsz valamit venni, egyből a Samsungot ajánlják. Vagy ha nem azt akarsz venni, rákérdeznek, hogy miért nem Samsung, mert az most mennyivel jobb... és rábeszélnek a Samsungra.
A kisebb márkák ezzel a direkt marketinggel nem tudnak versenyezni. A kinaiak pedig nem érdekesek, hanem hardveresen mindenben lenyomták a Samsungot. A szoftveres oneui Samsung elöny meg nesze semmi fogd meg jól Én Huawei-ről jöttem Samsungra, de semmiben nem érzem a Samsung elönyét. Talán az istenített knox bizonyos parázórétegnek vonzerő lehet. De nem majd megtapasztalom, hogy a Vivo vagy a Xiaomi rendszere nennyivel jobb/rosszabb. Szerintem csak izléskülpnbségek lesznek. -
Bareszotron
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nekem sem keltik fel az érdeklődésemet a Samsungok, szerintem aki veszi az fanboyságból vagy a neve miatt. vagy mert az Apple után ez a legnagyobb márka.
A Vivo/Oppo pedig nem érdekel senkit kb egy noname márkák.
A Sony pedig még él, most van egy megfizethető újabb modelljük. (bár lehet hogy nem jó ár-érték arányú) -
janeszgol
félisten
válasz
Bareszotron
üzenetére
De az egyik legunalmasabb gyártó lett. Sem hardveresen, sem szoftveresen nem izgalmas. Az iPhone legalább hozott valamicske újdonságot. A Xiaomi most az egyik legérdekesebb gyártó. A Huawei hardveresen izgalmas, szoftveresen ráférne egy totálisan teljes GUI. A Vivo az újdonság erejével hat. A Google még fenntartja magát a vízen, bár az is süllyed. Az Oppo/OP csendesen lubickolgat. A Sony már meghalt.
-
janeszgol
félisten
Középszerű, unalmas lett a Samsung.
-
doooo
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Ja igen, a dizájn azt jelenti, hogy "szín"; a jelenleg valóban egyedüliként használt valódi dizájn azt jelenti, hogy "minden egyediséget száműztek belőle"; a pletykák meg azt jelentik, hogy "abszolúte garantált, hogy így lesz".
Tudok egy pártot, ahol nagyon sokra vihetnéd ezzel az "alternatív világszemlélettel". -
Van egy sanda gyanúm, hogy max a tokgyártókat érdekli a kinézet és a méret úgy egy fél pillanatig.
Mi van a kamerákkal?? -
Én is szeretnék Samsung helyett mást de a Galaxy watch miatt maradnom kell.
-
tms+
senior tag
-
HaZsolt
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Bal s26+, kozepso az s26 edge, jobb az s26 ultra?
-
dnelb
veterán
Igazából TM Roh-t kéne eltakarítani, azóta ennyire középszerű a samsung amióta ő van. Kijelző, kamerák, akksi, töltés, mind több éves lemaradásban van. Egyedül a oneui a jó, de azt is rombolják már keményen.. Nem látom mi a cél.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Az iPhone meg a Google felé
Jó kis körtánc ez! -
tms+
senior tag
A Samsunggal ellenben a felhasználók nagyon is tudnák, hogy merre terelje a Galaxy S szériát. Javaslom a Samsungnak, hogy kezdésnek lecserélhetnék újabb, jobb, nagyobb szenzorokra a kamerákat, mert már igazából felháborító, amit művelnek az alap és plusz modellel ebben a tekintetben. Meg végre az alap modell is megkaphatná a 45W-os töltést legalább, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan az új technológiás akkut, de legalább nagyobb kapacitást is felírnák a listára. És akkor üljenek le és kicsit faragjanak a kamerás algoritmuson, mert azért akad ott is tennivaló.
Mondom ezt úgy, hogy S9 óta használok Galaxy S és Z szériát, de annyira ellaposodtak a készülékek, hogy nem tudom mi tart még itt igazán, mert nem kifejezetten a felhasznált fejlett technológiájuk.
-
Bareszotron
tag
-
LosBlancosRM
őstag
Szépen mennek az iPhone design felé. Remélem lesz annyi vér a pucájukban, hogy iOrange, vagy hasonló nevet adnak a színnek. Ultrából is sikerül minden egyediséget száműzni, kíváncsi vagyok, hogy mikor repül a toll is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"
Mobilaréna adásban is hangzott már el ez a Honorról korábban, meg hallottam is belsős infót, ezt a mobilszolgáltatók esetében. Az igaz, hogy MM, Alza stb. helyen Samsungos promóterekbe lehet belefutni.

Jó kis körtánc ez!